bence de kuzum o yüzden zayıflamam lazımYuzdec25 ve alti super bence
Soyle bir turkce olamaz arkadas resmen telefonun azizligine ugruyoruz yorum tekrari yapim duzeltme surem dolmusSimdi 3 mil dedigin ne oluyor anlamadim ki ben 33 dk lik bu videosu var onu yaptim demin o ne oluyor bakim linki bulursam atim sana hatta yaptim ama be yaptim hic anlamiyorum
Enfes gorunuyor bence tembellik yapicak haftada degiliz hykjyu cumaya saklayim spora davet ediyorum.
Canim sonuclarin cikmis simdi farkettim sevindim temiz cikmasina cocuklar usutuyor ya havalar bi ole bi bole
Zaten bende ki gobek karsi ki daglardan buyukkkyok kuzum zorlama dizini sonra hiç yapamazsın Allah korusun
mekik candır göbekler gitsiiiin
Ohhh dibek ic canim benim yerime de.Bende kahvaltimi yeni yaptim annemi bekloyorum yagmur esliginde icicm ins cocuklar durursa tabi ama turk kahvesimi dibekmi ona karar veremedim
Esim bu pantolonu hiic begenmedikuzum retro ve çok hoş :)
Tamamdir bidahakine bunu yapim daha bugun hal kalmadi bendekuzum leslie 3 mil 5k diye arat eski bir video benimki :)
Bugun o duz olani giydim . hayvanat bahcesinde. Gercekten cok rahat.bu ikisine bayıldım
düz olan çok rahat çiçekli çok şen harika muhteşem
O zaman cok acikip aniden yükleniyorum aksam ondan tok olmak icin canim 2 tane yedim kahvaltidaÇok güzelmis o zaman. Bi ara Aydın- nazilli de yaşamıştım orası da aynı anlattigin gibi turunçgillerle doluydu. Caddelerde turunç ağaçları filanbir de harika kokardı
Aklıma yiyecekler gelip duruyor ya, sen portakal yazınca aklıma reçeli geldihatta kabuğundan bir reçel yapıyorlar böyle sararak gül gibi gözüküyor (rastladiniz mi hiç ?). Ondan yapmak istiyorum hiç denemedim ama çok severim gibime geliyor.
Bence de canım, hatta diğer nota alan takımlar da bu hafta hirslanir. Hepsini geçelim. Takımdakiler noolur dikkat edin
İyi çıktı canım hastanedeki sonuçlar. Zaten ikisi de daha iyi bugün
Cuma ödülü bence fazla kaçmış kaptiş. Sana ceza: sevdiğin oynak bir şarkıda komik komik dans etmek
İyi eğlenceler canim
Müthiş bir fikir, benim niye aklıma gelmedi bu
Burda da hava aynı kuzum ve birşeyler yiyesim geliyor. Ama dinlemiyorum kendimi
İki dilim fazla tatlım. Teke düşür bence
(Dibeğe hayır)
Özlemcim afiyet olsun sade kahve gibisi yok
Afiyet olsun canım,sunum da süper
Himm bu haftaki dondurma bize geliyor degil mi esimMinnakeller ?
Zayiflayinca bu da daha iyi durur. Ben de cok farkediyor 66 ustu ve alti diyorum.ben az önceki çiçekliyi çok beğendim sanırım :)
Ben de bayildim. Cikar giyevek bir yer. Cikmazsa da kendi kendime giyerim ne yapayimben buna bayıldım o kadar güzel kiii
bence de verme
ama yer durumun varsa sonra yeni modeller de çıkar kuzum sen bilirsin (verme)
Tmm canim sagol fikrin icin vereyim.farklı bir tarz ama bence de ver canım biraz kilolu göstermiş sanki diğerleri hep belden oturtmalı ya bu biraz hoşuma gitmedi
Ben de verme niyetindeyim esim bak gor 65e dusunce boyle durmayacak verme diyor.ben sarıyı çok sevmiyrum bunu da geri ver derim canım
Canim diz alti ilk defa dun bunlari aldim. Komple gardolop dizustu ve bir yikamadan sonra iyice cekiyor minicik oluyirlar ee zaten kilo da var. Dedim esime bu sefer uzun bakacahim. Bugun belki hayatimda ilk defa (cocuklukta giydiysem bilmiyorum) dizalti elbise giydim. Cok rahaat. Hic oram buram acildi derdi yok.ben sarıyı çok sevmiyrum bunu da geri ver derim canım
O dizalti mesajimi buraya yazacaktimbu tam diz altı olsa o kadar hari olurmuş ki tülü
ben çok severim böyle şeyleri ama tam emin olamadım
Bu da yuzde 70 indirimdenbu çok hoş olmuuuuuş
Cok sagol canim yorumlarin icin. Himm maviden emin olamsmistim. Kalsin o zManBence de iade et canım.
Bunu da iade et. Oldukça kilolu göstermiş
Sen bu değilsin.
Buna bayıldımmm. Harika görünüyosun
Bunu ilginc bir sekilde esim de cok begendi. Sakin geri verme diyor buna. Vermeyeyim madem. Ise de giyerim bunu.o giyerim dediğinle bu çok güzel olmuş canım bayıldım
Iste makina var. Ozel bir giysiyle ve o makinayla vucutta incelme ve yuzde genclestirme yapiliyor. Bilmiyorum ne kadar faydasini gorecegim. Baya tuzlu bir islem ama 4 seans yuzume 4 seans vucuduma rezervasyon yaptirdim. Faydasini gorursem yazarim hem de devam ederimameliyatsız lipo ne canım
Yuzdr 30 ve alti da guzrlbence de kuzum o yüzden zayıflamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?