Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Soyle bir turkce olamaz arkadas resmen telefonun azizligine ugruyoruz yorum tekrari yapim duzeltme surem dolmus

Enfes gorunuyor tatlim .Bence tembellik yapicak hafta da degiliz uykuyu cumaya saklayalim.Spora davet ediyorum seni.

O zaman cok acikip aniden yükleniyorum aksam ondan tok olmak icin canim 2 tane yedim kahvaltida

ben sarıyı çok sevmiyrum bunu da geri ver derim canım
Canim diz alti ilk defa dun bunlari aldim. Komple gardolop dizustu ve bir yikamadan sonra iyice cekiyor minicik oluyirlar ee zaten kilo da var. Dedim esime bu sefer uzun bakacahim. Bugun belki hayatimda ilk defa (cocuklukta giydiysem bilmiyorum) dizalti elbise giydim. Cok rahaat. Hic oram buram acildi derdi yok.

Bence de iade et canım.

Bunu da iade et. Oldukça kilolu göstermiş
Sen bu değilsin.

Buna bayıldımmm. Harika görünüyosun
Cok sagol canim yorumlarin icin. Himm maviden emin olamsmistim. Kalsin o zMan
Zaten cok uyhuna aldim o maviyi dr

ameliyatsız lipo ne canım
Iste makina var. Ozel bir giysiyle ve o makinayla vucutta incelme ve yuzde genclestirme yapiliyor. Bilmiyorum ne kadar faydasini gorecegim. Baya tuzlu bir islem ama 4 seans yuzume 4 seans vucuduma rezervasyon yaptirdim. Faydasini gorursem yazarim hem de devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…