- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Wiuuuwuu esim bu haftanin birinvileri belli olduBana yeni günaydın oldu
Tabiki dondurmalar bizim. Ben boşuna mı brokoli ile besleniyorumherşey dondurma için
Esim yasakladi canim icmedim turk kahvesi ictim en sekersizinden.Ohhh dibek ic canim benim yerime de.
Yakismisti amaBugun o duz olani giydim . hayvanat bahcesinde. Gercekten cok rahat.
Harikasiniz kizlar rakibemiz cok filizcimBana yeni günaydın oldu
Tabiki dondurmalar bizim. Ben boşuna mı brokoli ile besleniyorumherşey dondurma için
fincanina bayildimEsim yasakladi canim icmedim turk kahvesi ictim en sekersizinden.
Yakismisti ama
Harikasiniz kizlar rakibemiz cok filizcimFitFiliz
Eki Görüntüle 2299206
fayfeyfiy kuzum senin icin ictim.
Wiuuuwuu esim bu haftanin birinvileri belli oldu
Tam bugün de çıkmasam mi diyordum yürüyüşe diyordum ki mesajini okudum güzelim. Haklısın gideyim yine de ben, bilendim şimdi çokSporlarjmi bitirdim benFitFiliz hayirrr yemek yok piss ehhh kakakk yemege hayir diyorum bende sana kalk sporunu yap bak millete esleriyle nasil spor yapiyorlar
Bu arada cocuk sallamak ta kalori yaktirirmi acaba butun gunum sipalari sallamakla geciyorda bir de bu adetin siskinligini nezaman hayirlisiyla atarim kii
31 dk mis sanirim bu 2 mile mi oluyor bi el ativer bakam ailemizin doktoru senin bolumunu secerken biz takim olarak oylama yapicaz oyle karar vericez ona gorefayfeyfiy
Evet rengi çok güzel, e verme madem değiştirmelik çeşit olsun. Sarının tonu da çok hoş.Cok ucuz diye emin olamiyorum iste. Pahali olsa coktan verirdim. Rengi cok guzel degil mi?
Betty BoopEsim yasakladi canim icmedim turk kahvesi ictim en sekersizinden.
Yakismisti ama
Harikasiniz kizlar rakibemiz cok filizcimFitFiliz
Eki Görüntüle 2299206
fayfeyfiy kuzum senin icin ictim.
İyi haftasonlari Özlemcim.slm herkese iyi haftasonlari ❤
himmm o da guzel fikirmis.Kimseye kaptırmamdondurma sevmiyorum ama şöyle güzel bir fırın sütlaç yapıp yiyeceğim
cok guzel cnaim, afiyet olsunElma sirkeli sicak su.
Kahvalti 11:45
2 kucuk dilim esmer ekmek
Peynir - omlet
Az zeytinyaginda biber kavurmasi
5 kasik yogurt ( biber aciyimis)
1 hurma ve bitki cayi
Ara 15:00
yesil cay
3/1 seftali
8 cig badem
Yemek 17:00
1 kase yogurt
6,7 kasik kiymali sebze
Esmer ekmek( 2 si 1 ekmekten bile kucuk)
Su yatana kadar 3 litreyi bulur
Spor daha yapmadim yediklerimi sindireyim leslie 2 (bugun bayaga yoruldum 2 yaparsam opup basima koyucam) birde zumba yaparım yine 15-20 dk
olmadi 2 hafta daha dursun zayiflarsam bir daha giyer bakarimTam bugün de çıkmasam mi diyordum yürüyüşe diyordum ki mesajini okudum güzelim. Haklısın gideyim yine de ben, bilendim şimdi çokzaten dindi yağmur, eşim markete gitti gelsin ben hemen çıkarım canım
bence müthiş fikir. Bu önümüzdeki dönem hangi bölümlerde olacaksın Feyzacim fayfeyfiy ?
Evet rengi çok güzel, e verme madem değiştirmelik çeşit olsun. Sarının tonu da çok hoş.
Betty Boop
Ohhh mis gibii
superr. afiyet olsun canim
Evet bende bayilmiyor degilim cok seviyorumfincanina bayildimbetty
Cok guzel kuzumElma sirkeli sicak su.
Kahvalti 11:45
2 kucuk dilim esmer ekmek
Peynir - omlet
Az zeytinyaginda biber kavurmasi
5 kasik yogurt ( biber aciyimis)
1 hurma ve bitki cayi
Ara 15:00
yesil cay
3/1 seftali
8 cig badem
Yemek 17:00
1 kase yogurt
6,7 kasik kiymali sebze
Esmer ekmek( 2 si 1 ekmekten bile kucuk)
Su yatana kadar 3 litreyi bulur
Spor daha yapmadim yediklerimi sindireyim leslie 2 (bugun bayaga yoruldum 2 yaparsam opup basima koyucam) birde zumba yaparım yine 15-20 dk
Selam canimslm herkese iyi haftasonlari ❤
Haydi tembellik yok bu hafta, yeterince serdik gecen hafta kaldir totoyu canim esimTam bugün de çıkmasam mi diyordum yürüyüşe diyordum ki mesajini okudum güzelim. Haklısın gideyim yine de ben, bilendim şimdi çokzaten dindi yağmur, eşim markete gitti gelsin ben hemen çıkarım canım
bence müthiş fikir. Bu önümüzdeki dönem hangi bölümlerde olacaksın Feyzacim fayfeyfiy ?
Evet rengi çok güzel, e verme madem değiştirmelik çeşit olsun. Sarının tonu da çok hoş.
Betty Boop
gunaydin kaptanimCanlarim selamlar, gununuz nasil geciyor?
Yeni uyandim masallah diyeyim Aras ilk kez 8 e kadar uyudu :)
20 sayf gecmis var okumam gereken , hemen gecmise gomuleyim...
Takım yapmışsın bettyleriCok guzel kuzum
Selam canim
Haydi tembellik yok bu hafta, yeterince serdik gecen hafta kaldir totoyu canim esim
Betty boop aşkina diyorum ozamnEki Görüntüle 2299233
Bu arada 83 kkloluk halimmm
her halinle guzelsin canim, masallah, ve o kiloda bile yuzun nasil zayif masallahCok guzel kuzum
Selam canim
Haydi tembellik yok bu hafta, yeterince serdik gecen hafta kaldir totoyu canim esim
Betty boop aşkina diyorum ozamnEki Görüntüle 2299233
Bu arada 83 kkloluk halimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?