Günaydın, happy weekendler kaptişCanlarim selamlar, gununuz nasil geciyor?
Yeni uyandim masallah diyeyim Aras ilk kez 8 e kadar uyudu :)
20 sayf gecmis var okumam gereken , hemen gecmise gomuleyim...
Takım yapmışsın bettyleriSen 83ken de güzelmişsin özlemcim, kimbilir nasıl fıstık olursun daha da zayiflayinca
Ok. Ben giyinmeye baslayayim paşa paşa yürüyüşe
Yerim sizi her halimle seviyorum siziher halinle guzelsin canim, masallah, ve o kiloda bile yuzun nasil zayif masallah
Tesekkur ederim canim :)gunaydin kaptanim
Sagol kuzucum sizede , evlatlar iyiymis cok sevindim:)Günaydın, happy weekendler kaptiş
Bir fistik gordum sanki , masallahhh :)Cok guzel kuzum
Selam canim
Haydi tembellik yok bu hafta, yeterince serdik gecen hafta kaldir totoyu canim esim
Betty boop aşkina diyorum ozamnEki Görüntüle 2299233
Bu arada 83 kkloluk halimmm
Seninkiler nasıl kuzum?Sagol kuzucum sizede , evlatlar iyiymis cok sevindim:)
Evde duzene girince, sende rahatlayacaksin demistim ablam, bayramda senlikli olacak sizin ne guzel:)
Listeye girme işini pek düşünmedim olabilir aslında bilemedim şimdi çok kararsız gördüm kendimi.
Canim 3 yastan sonra her seyi kendileri yapabilir hale geliyorlar, beraber oynayabiliyorlar, az kalmis :)
Nasil oldun canim iyi misin?
Ne guzel gitmis bravo canim..
Ayni kiloyu verenlerde bugun biz :)
Tehlike yok kuzum, menu kalorilerimizi bayrama gore ayarlayacagiz.
Kucuk bir tatli mi yedin, egzersizi arttiracaksin.
Herkes bayramda esit sartlarda olacak , tum takimlar birde o var.
Merak etme, sorunsuz atlatacagiz..
Dogru anladgimi yanlis anlamisim o zaman ben:)
Hatta ben anlayana kadar olay coktan cozulmus :)))
Menu kotu degil ablam ama daha iyisi olabilir :)
Ablacim sen izin kilonun altina dustun, listeye girmek istiyor musun?
Hatta bu haftada listeye dahil edebiliyormusuz seni, hic konusmadik, dalginligima geldi.
Bu biraz pahaliydi ve giyecek yerim de yok ama cok begendim, belki bir eglence olur dugun olur diye geri vermek istemiyorum, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2299109
Bunları çok beğendim hepsi yakışmış güle güle giy. Nerden aldın bildik bi magazami.Eki Görüntüle 2299113
Bunu ise giyerim diyorum
Eşim çıktım yürüyüşe. Elimde de ne olur ne olmaz bi şemsiye
Ne güzel uzancaktim ben yaa, ne çabuk gaza geldim
İstee buuuu. Bu ise gonlunu vermis bir kisiiiMenum
Sabah
Omlet peynir salatalik domates biber 2 dilim tam bugday ekmeği
Sonra kayısı cayi içtim 1 avuc fındık yedim
Aksam
Salatalık cacık ve yeşil fasulye yedim ince ekmekle
Annem pide yaptırdı ve yemedim direndim kalktim kendime yemek yaptım kizlar
Afiyet olsun kuzumSiskinlik icinmi senimi kircam kuzum hemen icerim du su ayagimdaki veletimi indirim
Evet etkilemiyor canım, iki hafta sonra listeye girilebiliyor.Sporumu yaptim simd. (20dk zumba 2 mile leslie)
Bu arada ben listede degilim ya benim yüzdem etkilemiyo dimi cuma yarisini
Yarin pazardan nane alayim bende yapayim. Canimi cektirdin sen ferah ferah gezerken benim neyim eksik
Anladim. Bana listeye girmene gerek yok demislerdi. InsAllah gercekten gerek kalmaz. Bu arada takima girdigimden beri motivasyonum acayip artti.Evet etkilemiyor canım, iki hafta sonra listeye girilebiliyor.
Dun cok gaza geldim tartidan sonra ustune sevgilim gıcıklığına veremezsin sen dedi iyice inat ettimİstee buuuu. Bu ise gonlunu vermis bir kisiii
O bir gidecek bir gidecek göbek möbek kalmazzzZaten bende ki gobek karsi ki daglardan buyukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?