Ben de senin limonata tarifinden sonra nane aldım tatlım. Yapicam onuYarin pazardan nane alayim bende yapayim. Canimi cektirdin sen ferah ferah gezerken benim neyim eksik
Maydonoz da ekle canim aşırıodem attırıyorYarin pazardan nane alayim bende yapayim. Canimi cektirdin sen ferah ferah gezerken benim neyim eksik
Oo sert kayaya carpmis deseneDun cok gaza geldim tartidan sonra ustune sevgilim gıcıklığına veremezsin sen dedi iyice inat ettim
Ahahahha o menüleri görünce biz duracax mıAslında ben çok acaip bı strateji geliştirdim. Takıma yeni gelenlerden yeterince katılım yapanları listeye almadan önceki iki hafta tıka basa doyuralim. Listedeki ilk haftalarinda da diyete başlatalım acaip kilo verirler.
Nasıl?
Sonra, gelsin birincilikler
Iyiler canim, asayis berkemal:)Seninkiler nasıl kuzum?
Ay insAllah beğenirsin bak sana nereden buldugumu soyliyim bilmiyorum biliyo musun refikanin mutfagi var ben onun tariflerine hastayim cool lime diye çıkıyor zaten bn seker yerine bal koydum bazi balin kalitesine gore tadarak koyabilirsinBen de senin limonata tarifinden sonra nane aldım tatlım. Yapicam onu
Sen bir dusun tasin ablam , listeye ok dersen hemen ekleyelim :)Listeye girme işini pek düşünmedim olabilir aslında bilemedim şimdi çok kararsız gördüm kendimi.
Bunları çok beğendim hepsi yakışmış güle güle giy. Nerden aldın bildik bi magazami.
Hosgeldin ablalarin guzeliWifi bulan masum köylü geldi. Nasılsınız kızlar.
Her şey takım için napalimAhahahha o menüleri görünce biz duracax mı
Ayyy sizin ödül vardıDun cok gaza geldim tartidan sonra ustune sevgilim gıcıklığına veremezsin sen dedi iyice inat ettim
Ahahahha 2 haftalık deneme süresi sanırım bu yüzdendiHer şey takım için napalim
Menü yazmasalar da olur hem
Kiz gelenlere yazik ahahakilo alip başlatacakAslında ben çok acaip bı strateji geliştirdim. Takıma yeni gelenlerden yeterince katılım yapanları listeye almadan önceki iki hafta tıka basa doyuralim. Listedeki ilk haftalarinda da diyete başlatalım acaip kilo verirler.
Nasıl?
Sonra, gelsin birincilikler
Refika da yapıp yapıp kendi de yiyorAy insAllah beğenirsin bak sana nereden buldugumu soyliyim bilmiyorum biliyo musun refikanin mutfagi var ben onun tariflerine hastayim cool lime diye çıkıyor zaten bn seker yerine bal koydum bazi balin kalitesine gore tadarak koyabilirsin
Aynen kararliyim orda 50 yazacakOo sert kayaya carpmis desene
Sen yırttın tabi ki bu plandanKiz gelenlere yazik ahahakilo alip başlatacak
Aynen de hic umudum yok kendime kiloyu bari vereyimde kar olsun diyorumAyyy sizin ödül vardı
Annem ne zaman babamın istemediği bir şey yapsa bir şey oluyor o anan verme canım en iyi eşin bilirBen de verme niyetindeyim esim bak gor 65e dusunce boyle durmayacak verme diyor.
Kesinlikle bence deCanim diz alti ilk defa dun bunlari aldim. Komple gardolop dizustu ve bir yikamadan sonra iyice cekiyor minicik oluyirlar ee zaten kilo da var. Dedim esime bu sefer uzun bakacahim. Bugun belki hayatimda ilk defa (cocuklukta giydiysem bilmiyorum) dizalti elbise giydim. Cok rahaat. Hic oram buram acildi derdi yok.
Ben seni tesettürlü olarak tahmin ediyorum feyzacim öyle mi? (Soru da bi garip oldu amaKesinlikle bence de
Ben hele uzunları çoooook seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?