Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu da yuzde 70 indirimden boyu ilk basta cok uzun geldi gozume. Ama galiba dizaltina alistiracahim kendimi cok rahat ettim bugun. Egilip kalkarken. Ben cunku 12 ay elbise giyen biriyim.
Elbise dünyanın ne güzel şeyi ve evet diz altı çok rahattt

Haberdar et bizi

Ben seni tesettürlü olarak tahmin ediyorum feyzacim öyle mi? (Soru da bi garip oldu ama melehatliğime ver işte
Ahahahha evet öyle kuzum

Geçen de yazmıştım belki kaçmıştır
Evde spor daha rahat oluyor benim için kıyafet açısından falan da

Harikasıııın

Ahahahha evet öyle kuzum

Geçen de yazmıştım belki kaçmıştır
Evde spor daha rahat oluyor benim için kıyafet açısından falan da

Bak nasıl bildim bazen çok ağır kelimeler kullaniyosun ordan öyle bı izlenime kapılmıştım. Bi kere tavafuk mu öyle bişey dedin valla sözlüğe baktım kız

Spora da akşam serinken çıkabilirsin, ama evde spor da rahat haklısın

70.6 1 hafta once 69.1 dim.
Bu biraz pahaliydi ve giyecek yerim de yok ama cok begendim, belki bir eglence olur dugun olur diye geri vermek istemiyorum, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2299109

Geçmişe yeni bakabiliyorum geçmişi okurken daha da çoğalıyor.. elbiselerine bayıldım uzun olan favorim.

Adetim yakın bunu karnimdan hissedebiliyorum.. zaten sismeye basladim bian once olsamda tarti gunumu etkilemeseee

Canım regl zamanı acayip kilo verdim ben. Aynı şekilde beslendim spor yaptım günde 500gr gitti. Regl zamanını iyi değerlendir.

Listeye girme işini pek düşünmedim olabilir aslında bilemedim şimdi çok kararsız gördüm kendimi.

Bunları çok beğendim hepsi yakışmış güle güle giy. Nerden aldın bildik bi magazami.
sagol canim. evet mango, zara ve orsay.

Harikasııın

Su spor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…