Elbise dünyanın ne güzel şeyi ve evet diz altı çok rahatttBu da yuzde 70 indirimdenboyu ilk basta cok uzun geldi gozume. Ama galiba dizaltina alistiracahim kendimi cok rahat ettim bugun. Egilip kalkarken. Ben cunku 12 ay elbise giyen biriyim.
Haberdar et biziIste makina var. Ozel bir giysiyle ve o makinayla vucutta incelme ve yuzde genclestirme yapiliyor. Bilmiyorum ne kadar faydasini gorecegim. Baya tuzlu bir islem ama 4 seans yuzume 4 seans vucuduma rezervasyon yaptirdim. Faydasini gorursem yazarim hem de devam ederim
Ahahahha evet öyle kuzumBen seni tesettürlü olarak tahmin ediyorum feyzacim öyle mi? (Soru da bi garip oldu amamelehatliğime ver işte
Afiyet olsun kuzumEsim yasakladi canim icmedim turk kahvesi ictim en sekersizinden.
Yakismisti ama
Harikasiniz kizlar rakibemiz cok filizcimFitFiliz
Eki Görüntüle 2299206
fayfeyfiy kuzum senin icin ictim.
HarikasıııınElma sirkeli sicak su.
Kahvalti 11:45
2 kucuk dilim esmer ekmek
Peynir - omlet
Az zeytinyaginda biber kavurmasi
5 kasik yogurt ( biber aciyimis)
1 hurma ve bitki cayi
Ara 15:00
yesil cay
3/1 seftali
8 cig badem
Yemek 17:00
1 kase yogurt
6,7 kasik kiymali sebze
Esmer ekmek( 2 si 1 ekmekten bile kucuk)
Su yatana kadar 3 litreyi bulur
Spor daha yapmadim yediklerimi sindireyim leslie 2 (bugun bayaga yoruldum 2 yaparsam opup basima koyucam) birde zumba yaparım yine 15-20 dk
Aleyküm selam hoşgeldiiiiinslm herkese iyi haftasonlari
Harikasın
Geçmiş çoğalıyorrrCanlarim selamlar, gununuz nasil geciyor?
Yeni uyandim masallah diyeyim Aras ilk kez 8 e kadar uyudu :)
20 sayf gecmis var okumam gereken , hemen gecmise gomuleyim...
Ahahahha evet öyle kuzum
Geçen de yazmıştım belki kaçmıştır
Evde spor daha rahat oluyor benim için kıyafet açısından falan da
Ay gercekten mi ya cok su içtiğim icin mi acayip sisim ve cok yedim galiba diyorum kendi kendimeHarikasıııın♥
Yemem ahaha ekip arkadasimiza bak esin degilim diye demi bu komploSen yırttın tabi ki bu plandanama istersen bu birkaç gün ye. Pidelerden kaldı mı ?
70.61 hafta once 69.1 dim.
Bu biraz pahaliydi ve giyecek yerim de yok ama cok begendim, belki bir eglence olur dugun olur diye geri vermek istemiyorum, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2299109
Adetim yakın bunu karnimdan hissedebiliyorum.. zaten sismeye basladim bian once olsamda tarti gunumu etkilemeseee
HoşgeldiiiiinWifi bulan masum köylü geldi. Nasılsınız kızlar.
Yok canım valla takım için sırf, dondurma gelmemişti aklıma.Yemem ahaha ekip arkadasimiza bak esin degilim diye demi bu komplo
sagol canim. evet mango, zara ve orsay.Listeye girme işini pek düşünmedim olabilir aslında bilemedim şimdi çok kararsız gördüm kendimi.
Bunları çok beğendim hepsi yakışmış güle güle giy. Nerden aldın bildik bi magazami.
HarikasııınMenum
Sabah
Omlet peynir salatalik domates biber 2 dilim tam bugday ekmeği
Sonra kayısı cayi içtim 1 avuc fındık yedim
Aksam
Salatalık cacık ve yeşil fasulye yedim ince ekmekle
Annem pide yaptırdı ve yemedim direndim kalktim kendime yemek yaptım kizlar
benim tek uzun elbisem bu fotograflatdaki o yuzden de geri vermeyeyim dedimKesinlikle bence de
Ben hele uzunları çoooook seviyorum
rahatmis bugun anladimElbise dünyanın ne güzel şeyi ve evet diz altı çok rahattt
tamam canim, pazartesi ilk seansHaberdar et bizi
Spor yok kuzum bende su içiyorum iyiHarikasııın
Su spor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?