- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
sagol canim. wuuuwuu gunde 500gr bana da lazim oyle bir eksiGeçmişe yeni bakabiliyorumgeçmişi okurken daha da çoğalıyor.. elbiselerine bayıldım uzun olan favorim.
Canım regl zamanı acayip kilo verdim ben. Aynı şekilde beslendim spor yaptım günde 500gr gitti. Regl zamanını iyi değerlendir.
Mango ve zarayi ben de severim canım, çok tarz şeyler olabiliyor. Orsay'i bilmiyorum belki burda yoktursagol canim. evet mango, zara ve orsay.
evet canim ki hele ki sezon sonunda zaradaki elbiseler yok pahasina yuzde 70 yuzde 80 indirime giriyor hepsi.. mangodaki endirim yuzde 60di ama o da iyi tabiki.Mango ve zarayi ben de severim canım, çok tarz şeyler olabiliyor. Orsay'i bilmiyorum belki burda yoktur
rahatmis bugun anladimama iste diz ustu de daha hos duruyor gibi gibiii
ayy nasil tembellik var ustumde ve bir de yorgunluk tabiki butun gun hayvanat bahcesindeydim
popomu kaldirabilirsem havuza gidio bir 20 dakika yuzup gelecegim, popo da buyuk kaldirmak zoorr
AhahhahahaBak nasıl bildimbazen çok ağır kelimeler kullaniyosun ordan öyle bı izlenime kapılmıştım. Bi kere tavafuk mu öyle bişey dedin valla sözlüğe baktım kız
Spora da akşam serinken çıkabilirsin, ama evde spor da rahat haklısın
lazer geri donuyor canim tamam cok azaltiyor ama geri donuyor zatenTüylerim yüzünden giyemiyorum elbiselazeri yarım bırakmıştım kışın tekrar başlayayım.
Ağda yapıyorum 2 hafta anca dayanıyor. Anlamadım gitti. Kadın olmak çok zor
Şekerim biliyorsun bu arada büyük popo meşhurkurban olsunlar
O zaman cuma gecesini bekle bizi geçerseniz yürüyüşe çıkarsın feyzoşumAhahhahaha
Deli kız
Akşam çıkıyorduk ama akşam yürüyüşümüz dondurma ile sonlandığından çıkmıyorum canım
İlk başlarda yazmıştım hatta gece yürüyüşü dondurma vs
Canım erken de yemişsin ilerleyen saatlerde acıkabilirsin bile :) çok su iyidirAy gercekten mi ya cok su içtiğim icin mi acayip sisim ve cok yedim galiba diyorum kendi kendime
orsay yok galiba cnaim orda himm bilmiyordum. elbiseleri cok fazla ben de elbise manyagi oldugumdan tum elbise satan magazalari ve ne zaman indirime girdiklerini biliyorumMango ve zarayi ben de severim canım, çok tarz şeyler olabiliyor. Orsay'i bilmiyorum belki burda yoktur
Bence de :/Tüylerim yüzünden giyemiyorum elbiselazeri yarım bırakmıştım kışın tekrar başlayayım.
Ağda yapıyorum 2 hafta anca dayanıyor. Anlamadım gitti. Kadın olmak çok zor
evet hatirliyorum senin gece dondurmalarini, cekirdegini filan....Ahahhahaha
Deli kız
Akşam çıkıyorduk ama akşam yürüyüşümüz dondurma ile sonlandığından çıkmıyorum canım
İlk başlarda yazmıştım hatta gece yürüyüşü dondurma vs
Ay benim kızımda çok var bacaklarını geçtim kollar ve sırt bilelazer geri donuyor canim tamam cok azaltiyor ama geri donuyor zatenbenim koltuk altim ve ozel bolge neredeyse hic yoktu yillar icinde bir kismi geri dondu.
tabii yine de en iyisi en uzun surelsii lazer
AhahahahahhahahahaO zaman cuma gecesini bekle bizi geçerseniz yürüyüşe çıkarsın feyzoşum
Bu gece geri dönmezse inşallahevet hatirliyorum senin gece dondurmalarini, cekirdegini filan....
ne guzel bitti arrik onlar, masallah canim.
Evet takip etmek lazım. Tuzlular bayaorsay yok galiba cnaim orda himm bilmiyordum. elbiseleri cok fazla ben de elbise manyagi oldugumdan tum elbise satan magazalari ve ne zaman indirime girdiklerini biliyorum
Bence de çok hoşrahatmis bugun anladimama iste diz ustu de daha hos duruyor gibi gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?