Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sagol canim. wuuuwuu gunde 500gr bana da lazim oyle bir eksi

Mango ve zarayi ben de severim canım, çok tarz şeyler olabiliyor. Orsay'i bilmiyorum belki burda yoktur
evet canim ki hele ki sezon sonunda zaradaki elbiseler yok pahasina yuzde 70 yuzde 80 indirime giriyor hepsi.. mangodaki endirim yuzde 60di ama o da iyi tabiki.
himmm orsay turkiyede de olmasi lazim ama belki cok bilindik bir marka degil ya ondan heryerde yoktur

rahatmis bugun anladim ama iste diz ustu de daha hos duruyor gibi gibiii

Tüylerim yüzünden giyemiyorum elbise lazeri yarım bırakmıştım kışın tekrar başlayayım.
Ağda yapıyorum 2 hafta anca dayanıyor. Anlamadım gitti. Kadın olmak çok zor

ayy nasil tembellik var ustumde ve bir de yorgunluk tabiki butun gun hayvanat bahcesindeydim
popomu kaldirabilirsem havuza gidio bir 20 dakika yuzup gelecegim, popo da buyuk kaldirmak zoorr

Şekerim biliyorsun bu arada büyük popo meşhur kurban olsunlar

Ahahhahaha
Deli kız

Akşam çıkıyorduk ama akşam yürüyüşümüz dondurma ile sonlandığından çıkmıyorum canım
İlk başlarda yazmıştım hatta gece yürüyüşü dondurma vs

Tüylerim yüzünden giyemiyorum elbise lazeri yarım bırakmıştım kışın tekrar başlayayım.
Ağda yapıyorum 2 hafta anca dayanıyor. Anlamadım gitti. Kadın olmak çok zor
lazer geri donuyor canim tamam cok azaltiyor ama geri donuyor zaten benim koltuk altim ve ozel bolge neredeyse hic yoktu yillar icinde bir kismi geri dondu.
tabii yine de en iyisi en uzun surelsii lazer

Mango ve zarayi ben de severim canım, çok tarz şeyler olabiliyor. Orsay'i bilmiyorum belki burda yoktur
orsay yok galiba cnaim orda himm bilmiyordum. elbiseleri cok fazla ben de elbise manyagi oldugumdan tum elbise satan magazalari ve ne zaman indirime girdiklerini biliyorum

Ahahhahaha
Deli kız

Akşam çıkıyorduk ama akşam yürüyüşümüz dondurma ile sonlandığından çıkmıyorum canım
İlk başlarda yazmıştım hatta gece yürüyüşü dondurma vs
evet hatirliyorum senin gece dondurmalarini, cekirdegini filan....
ne guzel bitti arrik onlar, masallah canim.

lazer geri donuyor canim tamam cok azaltiyor ama geri donuyor zaten benim koltuk altim ve ozel bolge neredeyse hic yoktu yillar icinde bir kismi geri dondu.
tabii yine de en iyisi en uzun surelsii lazer
Ay benim kızımda çok var bacaklarını geçtim kollar ve sırt bile ilerde tam lazer adayı. Çok üzülüyorum kuzucuğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…