gelelim bana....
sabah kahvaltımı yaptım 10 arabasıyla cankırıya gittim askım geldi nys gezicez falan işte gezerken benim ara vaktim geldi süt al bana dedim yok süt almam die tutturdu neymiş balıkcıya gidicekmişiz süt ayran olmazmıs..
leblebi al dedim onuda kendisi yemiyormus sinir etti beni iice git ozamn ne alırsan al dedim beni seviyor die kaj fıstık almıs tabi o bunu alana kadar ben iice acıktım ve 100 gr kajuyu yedim
sonra gezdik vs balık yemeğe gittik balık salata yedim ara olarak ayran içtim o ayranıda içirmıyorduda tansiyonum düştü numarası yaptımaz öncede çilek yedim yatmadan belki 1 meyve daha yerim basım cok ağrıyor ilaç alıcam sonrada film izlicem bu gün cok gezmişiz bacaklarım ağrıyor spor yapamıcam acıkcası cok yorgunum...
menü çok güzel canım ,funda çayı nasıl gidiyo faydasını gördünmü
afiyet olsun canım..
4 kilo veren arkadası sormussun .. aynalar 100 küsür kiloda ve bu hafta elma diyeti yapmıs fazla bile verebilirdi bence yine az vermiş :)) sabah kahvaltı yapıyorsun yatana kadar 5 elma yiyorsun dayanılırmı onaa..
afiyet olsun annacımmm
gelelim bana....
sabah kahvaltımı yaptım 10 arabasıyla cankırıya gittim askım geldi nys gezicez falan işte gezerken benim ara vaktim geldi süt al bana dedim yok süt almam die tutturdu neymiş balıkcıya gidicekmişiz süt ayran olmazmıs..
leblebi al dedim onuda kendisi yemiyormus sinir etti beni iice git ozamn ne alırsan al dedim beni seviyor die kaj fıstık almıs tabi o bunu alana kadar ben iice acıktım ve 100 gr kajuyu yedim
sonra gezdik vs balık yemeğe gittik balık salata yedim ara olarak ayran içtim o ayranıda içirmıyorduda tansiyonum düştü numarası yaptımaz öncede çilek yedim yatmadan belki 1 meyve daha yerim basım cok ağrıyor ilaç alıcam sonrada film izlicem bu gün cok gezmişiz bacaklarım ağrıyor spor yapamıcam acıkcası cok yorgunum...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/423539-basardim-sizde-basarabilirsiniz-3.html
bi ara bakın kızlar motive edici bi öykü:)
ayyyy nidahcım listede seni koyulastırıcam derken bir sonrakini yapmısım canım kusurma bakma
farkettim canım:) 4şubattan beri verdiim kiloyu gösteriyor galba,tşk.ler:)
bu arada menün gayet güzel afiyet olsun..
evet canım.. cok basarılı ilerliyorsun gercekten sıralamada cok basarılısın ..
selam kızlar nasılsınız bakalım
Zevcancım menün çok güzel afiyet olsun
Benimde bugünkü menüm böyle...
Sabah:2 dilim dil peyniri, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı, maydonoz
Ara:1 greyfurt 1 elma (minicikti )
Öğle: zaten öğleye doğru kalktığım için sadece 1 kase çorba
Ara:Ceviz ve kuru kayısı
Akşam:Balık ve salata
Ara:1 meyve
3 lt su 1 saat yürüyüş yeşilçay ve funda çayı..
merhaba annacım
ben cok iimm canım sen nasılsın menün güzel olmus afiyet olsun tatlım bu sabh hiç kilo almadığımı gördüm mutluyum yani tüm günü kendime ayırdım tüm gün ev de kafa dinlicem iş falan yapmıcam evi temizlemem gerekiyordu onuda yapmıcam
aksam spor yapıcam yarına bomba gibi olmak istiyorum
sacıma fün cekcem şimdi biraz süslenicem
menümü yazayım
sabah: 1yum,peynir,zeytin,kıvırcık salatası,4çay k reçel,2d ekmek
ara:1 port
öğle 4kş yeşil fas.-3kş pilav-yoğurt-salata
ara 1 fincan sütlü kahve,1 kepekli bisk.
akşam yoğurtlu ıspanak,salata,1dl ekmek
ara meyve
bende iyiyim zevcancım sağolasın...
Ayy çok sevindim canım buna kaju faydalı oldu sana o zaman oh yaşasın
Oh en güzeli tatlım benim bende spor yapcam birazdan evet yarın tartılıcaz sen 59u görcen yarın inş tatlım
menümü yazayım
sabah: 1yum,peynir,zeytin,kıvırcık salatası,4çay k reçel,2d ekmek
ara:1 port
öğle 4kş yeşil fas.-3kş pilav-yoğurt-salata
ara 1 fincan sütlü kahve,1 kepekli bisk.
Akşam yoğurtlu ıspanak,salata,1dl ekmek
ara meyve
ahh canım nerdeee o günler hic sanmıyorum yarına 59 u görebileceğimi bu 6 bana fena halde yapıstı..
şu ana kadar 2.5 litre suyu bitirdim spora baslıcam şimdi..
Inş cumaya kurtulurum bu yapışık şeyden..
afiyet olsun tatlım güzel olmus..
bu işler belli olmaz canım yarın görebilirsin vedalaş 6'yla
Gitcek o yapışkan şey emrak etme tatlım yarın değilse bile cumaya kadar çoktan gitmiş olur zaten
Bende 3 lt oldu spordan sonra içcem gerisini yarımsaat kaldı sporuma da :93:
Koaly gelsin sana şekerimm yapalım sporları eritelim yağları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?