Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süper

Kizlar arti 100 de ciktim ben 58 ciktim. Gece yatmadan cok su ictim detoks suyundan kalanlarida ictim ondan mi bilemiyorum belki bir kac saat sonra tartilsam daha az çıkardım ama önemi yok onemli olan cuma
Çok geç saatte içtiysen olabilir kuzum

hahaha ikinciye kesme seker
oooh tem ev temizlensin hem gitsin kilolar, supersin canim
Ya varya surda 3 saat yokum masallah gecen roman okuyamiyorum diye sikayet ediyordum siz romanida gectiniz aman masallah diyim hadi nazar degmesin hareket berekettir.
di mi ama yaa.. bende de yine 100den fazla sayfa birikmis
ben sana hergun bir paragraf ekleyeyim okudugum kitaptan, burayi okurken yaninda da kitap bitirmis olursun
Oooooff tam isimin ortasinda esim kuruyemisciden sicak leblebi almis getirdi. Dayanamadim bir avuc yedim yemicem demiştim pakete bi dokundum kaldirma icin sicacikk
offf hic dayanamam sicak leblebiye
Yine de alıntı konusunda kimse K klbk33 kelebekcigimi geçemez
evet, yogunlugunu atsa da geri gelse artik kelebegimiz K klbk33
Bu hafta birinci belli zaten Özlemcim, elimize su dokemez kimse
walla sizden korkulur bu hafta
Insallah canim. Bugun tarti cok bozdu moralimi.
Moralimi duzeltmek icin once havuz sauna yaptim. Sonra da saatlerce alisveris ve bomba gibiyim suan. Yoldayim. 10 dakikaya evde olurum.
Sen nasilsin canim? Nasildi gunun?
off cok severim alisveris yapmayi ama bu kiloyla artik iskence gibi geliyor. zaten zamaninda o kadar almisim ki her 4-5 ayda bir dolap temizligi yapip bir bavul ayikliyorum hala sigmiyor dolaplara kiyafetler
ama hedefime ulasayim yine gidicem alisverise. o zamana kadar evdekiler idare etsin. cok kalmadi di mi canim Yawrukush sen incelteceksin beni
ayy cok korkunc canim. insallah tamamen atlatip bir daha boyle ateslenmez.
ben Akin rahatsiz diye hatirliyordum, Aras da mi rahatsizlandi
insallah ikisi de haftasonu dinlenmistir, iyidirler simdi.
nasillar?
Agzima nutella sokmaya calisiyodum aksam kendi kasik kasik yiyoda mubarek ona direnmistim halbuki
heheh ben leblebiyi nutellaya tercih ederim

kızlar cumartesi arkadaşlarım gelecek eşli
bunun için zayıflamam lazım bu hafta kesin 1 kilo vermeliyim yaaa
mümkün müdür acabaaa
size menüyü yazıyorum son halini ekleme/çıkarma tavsiyelerinizi bekliyorum
soya soslu brokolili mantarlı but tavuk sote
pilav
pilaki
sarımsaklı yoğurtlu havuç tarator
patatesli çıtır börek
süperfreşin kıymalı mini pidesi -bunu hazır alacağım artık-
çoban salata
limonlu kekli pudingli pasta
nutellalı pankek sandviç -bunu çocuklar için de yapacağım-
10 kişi + 8 çocuk olacak
özellikle salata için alternatif ne bulunabilir?
ve bir çeşit daha böyle salatamsı bir şey olsa mı?

Bence gayet güzel duruyor kuzum

Bence gayet güzel duruyor kuzum
Bir
Ben coban salatanin soganini ay ay dograyip sumakla yoguruyorum bol nar eksisi ve diger malzemeleri koyuyorum super oluyor sumak cok yakisiyor. Onun haricinde harika menun

Bir

Ben coban salatanin soganini ay ay dograyip sumakla yoguruyorum bol nar eksisi ve diger malzemeleri koyuyorum super oluyor sumak cok yakisiyor. Onun haricinde harika menun

yeter mi acaba yaa
çerez falan alacağım bir de
ilk defa bu kadar kalabalık misafir ağırlıyorum ilk ev görmesi bir de öyle düşünün

yeter mi acaba yaa
ilk defa bu kadar kalabalık misafir ağırlıyorum ilk ev görmesi bir de öyle düşünün
Yani çok cesit yiyenede zahmet yapanada zahmet kuzum. Meyve hazirla bi tasa mevsim meyveleri bi tasa kavun karpuz vs. Cerez merezde cikaracakmissin.

yeter mi acaba yaa
Istersen roka salatasi falan yapabilirsin rola ceviz peynir falan biseyler veya en cok yaptığım git bime kirmizi biber patlican konservesi misir tursu al hepsini dogra maydanoz koy bunafa ceviz yakisir bol limon nar eksisi yag mis gibi salata kalsada bisey olmaz buna

Yani çok cesit yiyenede zahmet yapanada zahmet kuzum. Meyve hazirla bi tasa mevsim meyveleri bi tasa kavun karpuz vs. Cerez merezde cikaracakmissin.

salata tarifi güzel canım ben de öyle yapayım zaten yemek yapmayı bilmiyorum sıkıntım o
bir de patates salatası lazım sanırım

bak mantıklı onu bir yazsana bana detaylı yaa
normalde bile yenir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…