Ovvv ama gider o inşallah kuzumTartı sonucu düne göre 900, cumaya göre de 600 gr artidayim
begenmene sevindim canimBenim de olmamıştı ama yediğim güzeldi
belki reglin yakindir canimTartı sonucu düne göre 900, cumaya göre de 600 gr artidayim
Tipe baaaaakCumaya göre 600 gr artidayim ufff yaa bende kahvaltimi yaptim dr a gidicem oglen hic terlemiyim dedim oturuyorum bos bos kedicikleri besledim bak sana resim cektimEki Görüntüle 2299709 Eki Görüntüle 2299710
Senin içinhepsi de cok guzelmis canim cok beğendim. dur bakiim karar verip gun içinde degistireyim.
Süpergunaydin kizlar ben iki gun geriden takibe devam...
18 ağustos
sabah 10.30
3 kasik kadar menemen
peynir 1kk
donates salatalik biber
2 dilim kepek ekmek
15.00
4 kaşık patatessiz türlü
19.00
3 kasik nohut
3 kasik etli türlü
22.00
bir avuc leblebi
su 2 litre
45 dk yürüyüş
Geçmiş olsun kuzummm aleyküm selamKizlar slm eve gidince gecmisiokuyacagim çok hastayım hasta hasta da calisiorum 100 gr eksik gözüküyorum suan
Oyyyy kuzum benim yaKahvaltimm saat 2 de aletli pilatesim var, sabaha kadar cocuk sallarken ic ice gecen kemiklermi acmaya gidiyorum
VuhuuuuuCuma 75,2
Bugün 73,6
Çok geç saatte içtiysen olabilir kuzumKizlar arti 100 de ciktim ben 58 ciktim. Gece yatmadan cok su ictim detoks suyundan kalanlarida ictim ondan mi bilemiyorum belki bir kac saat sonra tartilsam daha az çıkardım ama önemi yok onemli olan cuma
hahaha ikinciye kesme sekerİlk 3e olsa dondurma olmaz mı
Yani dondurma olmasa bile,
ikinci olanlara --> bir küp kesme şeker
Üçüncü olanlara--> bi porsiyon kazandibi meselaolmaz mı
Bu hafta bir kilo vermek niyetindeyim bakalım. Çoook sevindim senle eş oldum diye canımcım benim
oooh tem ev temizlensin hem gitsin kilolar, supersin canimMutfak ve banyo dolaplarina giristim biraz o arada sade bi kahve ictimdolaplari bosaltip herseyi yikayip bi suru sey eleyip atinca kilo vermis kadar rahatliyorum bence burdan bayaga kalori yakmisimdir : evin icinde oraya kos ona bak geri dön is yap herkes ayri bi alem
di mi ama yaa.. bende de yine 100den fazla sayfa birikmisYa varya surda 3 saat yokum masallah gecen roman okuyamiyorum diye sikayet ediyordum siz romanida gectiniz aman masallah diyim hadi nazar degmesin hareket berekettir.
offf hic dayanamam sicak leblebiyeOooooff tam isimin ortasinda esim kuruyemisciden sicak leblebi almis getirdi. Dayanamadim bir avuc yedimyemicem demiştim pakete bi dokundum kaldirma icin sicacikk
evet, yogunlugunu atsa da geri gelse artik kelebegimiz K klbk33
walla sizden korkulur bu haftaBu hafta birinci belli zaten Özlemcim, elimize su dokemez kimse
off cok severim alisveris yapmayi ama bu kiloyla artik iskence gibi geliyor. zaten zamaninda o kadar almisim ki her 4-5 ayda bir dolap temizligi yapip bir bavul ayikliyorum hala sigmiyor dolaplara kiyafetlerInsallah canim. Bugun tarti cok bozdu moralimi.
Moralimi duzeltmek icin once havuz sauna yaptim. Sonra da saatlerce alisveris ve bomba gibiyim suan. Yoldayim. 10 dakikaya evde olurum.
Sen nasilsin canim? Nasildi gunun?
ayy cok korkunc canim. insallah tamamen atlatip bir daha boyle ateslenmez.Kizlar 1 saat evvel Aras kuzumun atesi cikti biranda , hicbir sey yokken.
Tam uyutacaktim ates dusurucu verip uyuttum mecburen.
Simdi surekli diken ustundeyim
Aras 10 aylikken Akin okula gidiyordu bizde esim ve Arasla gezmeye cikmistik.
Arasin atesi vardi ogun ama her an olcup, gerektiginde ilacini verdik gun boyu.
En son yine saati gelmisti ates dusurucuyu verdik uyudu bebek arabasinda.
Bizde lego magazasina girmistik Akina hediye almaya.
Aras bir anda gozlerini acti, atesi acayip artti resmen saniyeler icinde.
Kucagima aldim esime birsey oluyor yetis diye bagirdim, gozleri kaydi yavrumun, yuzu morardi, esime ambulansi ara dedim.
Elim ayagim bosaldi ayakta duramadim, oturttular insanlar, aras oldu dedim, kesin oldu yasamiyor.
Sonra birisi yardim etti, Arasi yan yatirdi, kucagina aldi, esimde bende anlatamam ne berbat bir halde oldugumuzu.
Ambulans 3-5 dk arasinda geldi atesini bir olctuler 104f (40 derece), hastaneye gittik mudahale edildi.
Aras epilepsi hastalari gibi bir nobet gecirdi ambulansi beklerken.
Cok sukur her sey kontrol altina alindi ama doktorlar Arasin cok ani ates yukselmesi olduguna kanaat getirdiler, ates dusurucuye ragmen.
O gun bugundur Aras cok atesleniyor ve tekrar ayni seyleri yasayacagim diye panik atak hastasi gibiyim.
Simdi mesaja son verip gidip yine kontrol edeyim..
Allah herkesin evladini korusun....
heheh ben leblebiyi nutellaya tercih ederimAgzima nutella sokmaya calisiyodum aksam kendi kasik kasik yiyoda mubarekona direnmistim halbuki
Bence gayet güzel duruyor kuzumkızlar cumartesi arkadaşlarım gelecek eşli
bunun için zayıflamam lazım bu hafta kesin 1 kilo vermeliyim yaaa
mümkün müdür acabaaa
size menüyü yazıyorum son halini ekleme/çıkarma tavsiyelerinizi bekliyorum
soya soslu brokolili mantarlı but tavuk sote
pilav
pilaki
sarımsaklı yoğurtlu havuç tarator
patatesli çıtır börek
süperfreşin kıymalı mini pidesi -bunu hazır alacağım artık-
çoban salata
limonlu kekli pudingli pasta
nutellalı pankek sandviç -bunu çocuklar için de yapacağım-
10 kişi + 8 çocuk olacak
özellikle salata için alternatif ne bulunabilir?
ve bir çeşit daha böyle salatamsı bir şey olsa mı?
Ayy ÖzlemmCumaya göre 600 gr artidayim ufff yaa bende kahvaltimi yaptim dr a gidicem oglen hic terlemiyim dedim oturuyorum bos bos kedicikleri besledim bak sana resim cektimEki Görüntüle 2299709 Eki Görüntüle 2299710
BirBence gayet güzel duruyor kuzum
Ben coban salatanin soganini ay ay dograyip sumakla yoguruyorum bol nar eksisi ve diger malzemeleri koyuyorum super oluyor sumak cok yakisiyor. Onun haricinde harika menunkızlar cumartesi arkadaşlarım gelecek eşli
bunun için zayıflamam lazım bu hafta kesin 1 kilo vermeliyim yaaa
mümkün müdür acabaaa
size menüyü yazıyorum son halini ekleme/çıkarma tavsiyelerinizi bekliyorum
soya soslu brokolili mantarlı but tavuk sote
pilav
pilaki
sarımsaklı yoğurtlu havuç tarator
patatesli çıtır börek
süperfreşin kıymalı mini pidesi -bunu hazır alacağım artık-
çoban salata
limonlu kekli pudingli pasta
nutellalı pankek sandviç -bunu çocuklar için de yapacağım-
10 kişi + 8 çocuk olacak
özellikle salata için alternatif ne bulunabilir?
ve bir çeşit daha böyle salatamsı bir şey olsa mı?
Bir
Ben coban salatanin soganini ay ay dograyip sumakla yoguruyorum bol nar eksisi ve diger malzemeleri koyuyorum super oluyor sumak cok yakisiyor. Onun haricinde harika menun
Yani çok cesit yiyenede zahmet yapanada zahmet kuzum. Meyve hazirla bi tasa mevsim meyveleri bi tasa kavun karpuz vs. Cerez merezde cikaracakmissin.yeter mi acaba yaa
çerez falan alacağım bir de
ilk defa bu kadar kalabalık misafir ağırlıyorum ilk ev görmesi bir de öyle düşünün
Istersen roka salatasi falan yapabilirsin rola ceviz peynir falan biseyler veya en cok yaptığım git bime kirmizi biber patlican konservesi misir tursu al hepsini dogra maydanoz koy bunafa ceviz yakisir bol limon nar eksisi yag mis gibi salatayeter mi acaba yaa
çerez falan alacağım bir de
ilk defa bu kadar kalabalık misafir ağırlıyorum ilk ev görmesi bir de öyle düşünün
Yani çok cesit yiyenede zahmet yapanada zahmet kuzum. Meyve hazirla bi tasa mevsim meyveleri bi tasa kavun karpuz vs. Cerez merezde cikaracakmissin.
Istersen roka salatasi falan yapabilirsin rola ceviz peynir falan biseyler veya en cok yaptığım git bime kirmizi biber patlican konservesi misir tursu al hepsini dogra maydanoz koy bunafa ceviz yakisir bol limon nar eksisi yag mis gibi salatakalsada bisey olmaz buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?