Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masallah sana canim, azimlisin cok , boyle devam edersin hep umuyorum..

Cok az yemissin canim, birde bebis emziriyorsun, sutune dikkat et.

Ben yeni evlenip buraya ilk geldigimde camasir makinasi olmayan bir dairede kaliyordum.
Ve camasirhane site icinde ama yuruyerek gitmem gereken bir yerdeydi.
Butun camasirlari bavula koyar , yikar, kurutur, sonra bavula doldurur tekrar 2.kata tasirdim.
Esimdede bel fitigi oldugundan hep ben hallediyordum.
Birkac yikamadan sonra yeni gelin bornozlarim, nevresim takimim calindi..
Anladik ki sitede boyle vakalar oluyor.
Bizde disarida bir laundrye gitmeye basladik, esimle kahvelerimizi alirdik orada film izlerdik ya da alisveris yapardik , yuruyus yapardik camasirlar yikanana kadar, sonra birde kurut...
Off ne gunlerdi, 2 yil dayandik bu sisteme, sonra siteden habersin, gizli bir sekilde portable washer aldik:) (kurallar geregi yasakti boyle bir sey yapmak)
Ve neden daha once akil edemedik diye kafami duvarlara vurmustum, hicde utanip sIkilmadim yahu camasir yikamak icin cektigimiz cileye bak

Kizlar tam 2 bucuk saat okuldan sonra parkta oynattim cocuklari ayaklarim mahvoldu..
Simdi kuzulari yedirecegim, bende kahvemi iciyorum..
Menumu de yazayim.

PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA

2 haslanmis yumurta
1 dilim tost ekmeginden sucuklu tost (yagsiz)
yarim salatalik, yarim domates, ceyrek avokado, 2 minik havuc
10 zeytin
1 kk peynir

OGLEN 13.30DA
Bir el boyutunda izgara tavuk gogsu
Ceyrek avokado, 2 ucgen parca karpuz

ARA 17DE
Filtre kahve
70 kalorilik diyet bar

AKSAM 18.30DA (henuz yemedim, 1 saat sonra yiyecegim)
1 dilim somon baligi firinda
1 tabak salata

SU:3 ltye tamamlayacagim bugun.
SPOR:1 bucuk saat spor salonu, aksamda2 bucuk saat parkta yuruyus, cocuk pesinden kosma..
besive

@kl
bizde de yasak camasir makinasi almak,zaten kuracak yerde yok ,bebekle daha zor oluyo , insallah nasip olurda ev alirsak rahatliyacam ,tek zorlandigim sey ,

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Mavi boncukkk
gogo2405
Gonulmeyvesi
LaMademoiselle 10DK Y
Derya_the_queen
enimenime
klbk33
DeryaOnDiet
kanadali35
Yawrukush
stitch SPOR?
cinecin
fmad300DK
Patlicanmoru
Madamesnow
Falanfilannnn
Pembecanavar
besive
Cool_lime100M
Linna123
Akrrep
Konus dinliyorum
april22 SPOR?
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Mavi boncukkk , Gonulmeyvesi , cinecin nerelerdesiniz kizlar?
Sporuna soru isareti koydugum arkadaslarim , spor yapabildiniz mi?
cool_lime , fayfeyfiy , Ankee kizlar cezalarinizi yapmayi unutmayin!!

supersin kaptan ,sucuklu tostunuda sabah gormustuk

@kl

bizde de yasak camasir makinasi almak,zaten kuracak yerde yok ,bebekle daha zor oluyo , insallah nasip olurda ev alirsak rahatliyacam ,tek zorlandigim sey ,
Canim portable washer'lar var, kucuk oluyorlar, hortumlari var musluga bagliyorsun suyu oradan aliyorlar, kirli suyuda sen dilersen kuvete bosalt , dilersen tuvalete.
Yani herhangi br kurulum gerekmiyor.
Yasakti ama boyle kullanan insanlar vardi sitede..
Bilmiyorum sizin orada nasil olur..
Allah gonlunuze gore versin, insallah icinize sinen bir ev alirsiniz.

Son düzenleme:
Ceza niye aldim sayin kaptan

Düzgün hali 3 günde 1 ya...
Canim sindirim sisteminde sıkinti var demekki beslenme duzenini degistirmelisiin. Ve yediklerine bak ne sende buna sebep oluyor. Sağlıklı bir insanin her ogunden sonra wc ye cikmasi gerekir aslinda. Saglikli sindirim sistemi oradan anlaşılıyor. Ben 2ogun beslenmede en çok bu konuda rahatladim. Cok ogun yiyince vucudum tolere edemiyor sanirim yediklerimi birini sindirmeden oburu geliyor. Tabi herkesin bunyesi farkli kimininde sık sık yiynce calisir.

veeeee sonunda gecmisler bitti guncel oldum. o kadar cok alinti yapmisim ki.
herkese gunaydin bu arada. alintilardan sonra menunu yazip biraz uyuycam
Aynen devlet bursu maalesef ☺ geri dönüp çalışması gerekiyor yoksa tazminat ödememiz gerekecek.
ya canim hazir gitmisken orda kalsaniz nolur ki?? tazminat cok mu?? hem amerkida yasayip hem tazminati biriktirecek kadar kazanabilir misiniz?? hic bilemiyorum ama oyle bir durum olursa denemeye deger bence.
Insallah canim, cok keyifsiz, hicbir sey yemiyor ve uyku sifir
bir an once sagligina kavussun bal kuzucuk ins.
bu 35 gun de kac kilo verdin cnm? belki vücut unutmustur da ah o beyin... o biraz zor unutur

Türk kahvesi hariç diğer kahveler yağ yakımını engelliyor ödem vw selülir yapıyor canım. Emek veriyosun yazık olmasın.
hadi ya gercekten mi. ben filtre kahvenin de yag yakimina faydasi var sanıyordum. onun yok muymus?? eskiden cok icerdim ama hamilelik boyunca ve doğumdan sonra biraktim filtre kahveyi. bebis 6 aylik oldu ya artik iceyim diyordum ama suan vazgectim turk kahvesine devam
Kizlar saat 3.30 ve ben hala uyumadim. Oglum cok huzursuz ordan oraya atıyor kendini uyurken sabah ilk is doktor nasipse gunlerdir geceleri dogru duzgun uyumuyorum
cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin yavruşuna
Tartı sonucu düne göre 900, cumaya göre de 600 gr artidayim
cumaya kadar duser o sen sıkma canını deryacim aman filizcim. o kadar okudum ama kacirdim galiba adinin filiz olduğunu. bundan sonra ben de filiz diyim canimcim
Kizlar arti 100 de ciktim ben 58 ciktim. Gece yatmadan cok su ictim detoks suyundan kalanlarida ictim ondan mi bilemiyorum belki bir kac saat sonra tartilsam daha az çıkardım ama önemi yok onemli olan cuma
gece cok sivi tükettiğin icindir canim. cumaya guzel bir eksi gelcek ins.
allah allah
ama garip bir durum var bence çünkü çok güzel veriyordun
ödem vs tuvalete çıkamama gibi durumalr söz konusu mu?
evet cnm 2 gunde br çıkıyorum. vucudumda odem oldugunu hissediyorum zaten ama bu yeni bir durum degil. uzun zamandir boyle.
Kizlar kahvaltimizi yaptik ,evden ciktik,Aras icin bir kresle gorusmeye gidiyoruz.☺
Oradan da spora gececegiz
Eki Görüntüle 2299889
oyy o nasil tatli bir yavrus ya masallah
Canm tesekkur ederim. Dun dusuk yaptim malesef . kismet degilmis. Yalniz iki uc haftaya kadar spor yapamam.
ah canimm cok üzüldüm. hayirlisi degilmis demek ki. Rabbim hayirli zamanda saglikla versin ins.
gun boyu birsey yememissin aksam sarma biraz fazla olmus ama gun boyu yemedigin icin dengelemistir cnm
Bende 400gr artiyim kuzum yalniz degilsin ☺
hadi ya sen de mi?? nolcak boyle? cumaya gider ins.
canim yakismiyor olur mu bence elbise bayana en cok yakisan kiyafettir ve en zayif gosteren
evet cnm baskasinda gorunce ben de oyle dusunuyorum nasil zarif duruyo ama ben giyince sanki totom cıkıyo oram buram cikiyo diye rahat edemiyorum, begenmiyorum kendimi.. biraz daha zayiflayim alcam ben de.

bebek 6 aylik oldu cnm. cok şükür. ek gidaya geçtik 3 haftadir tattiriyorum.
sende biliyosun son alinan kilolar cabucak gider. dikkat edersen 2 hafta da verirsin sen o kilolari. cok istekli olmak lazim. sen istersen en fazla 3 hafta sonra yine 50sin
kol egzersizleri super olur canim. hangisini çalışıyorsun. ben de bakmistim youtube dan ama duzenli yapmayinca faydasi olmadi tabi.. benim de kol calismam lazim.pardon sadece kol degil bacak gobek yanlari da calismam lazim. daha dogrusu tum vucudu calistirmam lazim ama bu siralar kollarim beni cok rahatsiz ediyo. kollarin bıngıl olmasi hic guzel degil
allah allah midye dolma nasıl yemediniz hayret gerçekten, hani mide bulandırıcı diye mi yemediniz acaba? bir de boza hiç içmemişlere çok şaşırırım ben
yoo mide bulandirici oldugunu düşünmüyorum. yiyenler cok seviyo. aman herseyi yiyoruz zaten o da eksik kalsin hem yiyceksem en guzel yerinde yemek isterim. buradakilerden tatmak istemiyorum cnm

canımm çok az olmuş valla bazı üyelerimize hayranım sana da diyim kendini halsiz hissetmiyorsan gayet iyi

Nasılsın
Ben günden güne kilo alıyorum

canımmm vallahi iyiym ben bayramda bozdum şu an son sürat 49laraaa
seni gördüm nolur bir an önce dön aramıza şu işteki yoğunluğunu hallet de
benim işte bir yoğunluğum yok bir de misafirlerim geleceği için ultra motiveyim ondan verdim

ya ben o metabolizma olayına pek inanmıyorum canım yaa
34 e basacağım neredeyse inan ki haşa yedikçe alıyorsun yemedikçe veriyorsun. Gençken sadece spora ayıracak vaktin çok oluyor hareket edebiliyosun, şimdi iş güç derken spora gidecek mecalim yok :)

ay ben bu olaya akıl sır erdiremiyorum yaa
dün çamaşır yıkadım sonra kurutucuda bekledim
sonra yerleştirdim vallahi yoruldum
değil bir de bunu dışarda yapmak yani deli işi resmen ve bunu da kabullendirmişler koca halka

çok güzel yaa bu aralar çok yoğun eşim bir türlü iş çıkışı spor salonuna gidemedik sana özeniyorum
benim de gece çamaşır yıkadıktan sonra 3 set 15er mekiğim var o da annncaaa

yoo mide bulandirici oldugunu düşünmüyorum. yiyenler cok seviyo. aman herseyi yiyoruz zaten o da eksik kalsin hem yiyceksem en guzel yerinde yemek isterim. buradakilerden tatmak istemiyorum cnm

kız aman boşver en güzel yerden yesen de ben çok farkı anlamıyorum
kötü bir yerde yeme yeter

Yagmurluk alma canim, ben sana bakip yazicam.
En kotu ihtimal posetten dandik yagmurluk oluyor £1'e onla idare edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…