Masallah sana canim, azimlisin cok , boyle devam edersin hep umuyorum..Valla öyle bir psikolojiye girdim ki midem küçüldü doyuyorum artık 1 haftada alıştım resmen :) geceleri çok fena hazımsızlık oluyordu bende bazen nefes alamayıp uyanıyordum uykudan iş yerinde saat 9 da pilav makarna yiyordum hep artık öyle bir noktaya geldim kötü olan herşeyi attım hayatımdan sigara kullanıyordum 3 haftadır içmiyorum ciğerlerim hirhir ses geliyordu dedim ben kendime ne yapıyorum beynime kötü olduğunu o kadar empoze ettim ki yemekte öyle oldi benim için bıraktım kötü olan ne varsa.. uzun lafın kısası midene nasıl davranırsan öyle gider şu saatlerde açlık bastırıyor ama onu da yencem inşallah
Cok az yemissin canim, birde bebis emziriyorsun, sutune dikkat et.19 Ağustos Pazartesi @DeryaOnDiet
09:00
Omlet (2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir)
2 ceviz
3 kare şekersiz bitter çikolata
1 çb şekersiz çay
16:00
4 ızgara köfte
Az soğan ve domates
2 dilim ekmek
20:00
Yeşil Çay
2lt su
Spor:
800 ip atlama
30dk fitnes
Ben yeni evlenip buraya ilk geldigimde camasir makinasi olmayan bir dairede kaliyordum.Yawrukush
agustos19 menum
sabah9'da
1 kase yulaf ezmesi,1 tatli kasigi ceviz cekilmis,1 yemek kasigi keten tohumu ,tarcin
ara : 1 neskahve
oglen 2'de
tavuklu salata
ara: 2 dilim karpuz
aksam 6'da
patlican kabak yemegi etli ,4 yemek kasigi ,1 dilim ekmek
su 2.5lt
spor :20dk leslie
camasir yikadim iki makina ,4 katli apartman ve makinalar en alt katta,denizi ve camasirlari asagiya tasidim ,yukari tasidim 4 kat ,buda spordan sayilir mi,agirlik calistim sayin ,
bizde de yasak camasir makinasi almak,zaten kuracak yerde yokCok az yemissin canim, birde bebis emziriyorsun, sutune dikkat et.
Ben yeni evlenip buraya ilk geldigimde camasir makinasi olmayan bir dairede kaliyordum.
Ve camasirhane site icinde ama yuruyerek gitmem gereken bir yerdeydi.
Butun camasirlari bavula koyar , yikar, kurutur, sonra bavula doldurur tekrar 2.kata tasirdim.
Esimdede bel fitigi oldugundan hep ben hallediyordum.
Birkac yikamadan sonra yeni gelin bornozlarim, nevresim takimim calindi..
Anladik ki sitede boyle vakalar oluyor.
Bizde disarida bir laundrye gitmeye basladik, esimle kahvelerimizi alirdik orada film izlerdik ya da alisveris yapardik , yuruyus yapardik camasirlar yikanana kadar, sonra birde kurut...
Off ne gunlerdi, 2 yil dayandik bu sisteme, sonra siteden habersin, gizli bir sekilde portable washer aldik:) (kurallar geregi yasakti boyle bir sey yapmak)
Ve neden daha once akil edemedik diye kafami duvarlara vurmustum, hicde utanip sIkilmadim yahu camasir yikamak icin cektigimiz cileye bak
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
LaMademoiselle | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | |||||||
klbk33 | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | |||||||
cinecin | |||||||
fmad | 300DK | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | |||||||
Cool_lime | 100M | ||||||
Linna123 | |||||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
april22 |
supersin kaptan ,sucuklu tostunuda sabah gormustukKizlar tam 2 bucuk saat okuldan sonra parkta oynattim cocuklari ayaklarim mahvoldu..
Simdi kuzulari yedirecegim, bende kahvemi iciyorum..
Menumu de yazayim.
PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
1 dilim tost ekmeginden sucuklu tost (yagsiz)
yarim salatalik, yarim domates, ceyrek avokado, 2 minik havuc
10 zeytin
1 kk peynir
OGLEN 13.30DA
Bir el boyutunda izgara tavuk gogsu
Ceyrek avokado, 2 ucgen parca karpuz
ARA 17DE
Filtre kahve
70 kalorilik diyet bar
AKSAM 18.30DA (henuz yemedim, 1 saat sonra yiyecegim)
1 dilim somon baligi firinda
1 tabak salata
SU:3 ltye tamamlayacagim bugun.
SPOR:1 bucuk saat spor salonu, aksamda2 bucuk saat parkta yuruyus, cocuk pesinden kosma..
besive
Canim portable washer'lar var, kucuk oluyorlar, hortumlari var musluga bagliyorsun suyu oradan aliyorlar, kirli suyuda sen dilersen kuvete bosalt , dilersen tuvalete.@kl
bizde de yasak camasir makinasi almak,zaten kuracak yerde yok,bebekle daha zor oluyo , insallah nasip olurda ev alirsak rahatliyacam ,tek zorlandigim sey ,
Kalori hesaplama diyeti yapiyordum canim, 1 haftadir cok titiz davranmiyorum , sucuklu tost o bozmalardan birisupersin kaptan ,sucuklu tostunuda sabah gormustuk
Ceza niye aldim sayin kaptanTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 Mavi boncukkk gogo2405 Gonulmeyvesi LaMademoiselle 10DK Y Derya_the_queen enimenime klbk33 DeryaOnDiet kanadali35 Yawrukush stitch SPOR? cinecin fmad 300DK Patlicanmoru Madamesnow Falanfilannnn Pembecanavar besive Cool_lime 100M Linna123 Akrrep Konus dinliyorum april22 SPOR? *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Mavi boncukkk , Gonulmeyvesi , cinecin nerelerdesiniz kizlar?
Sporuna soru isareti koydugum arkadaslarim , spor yapabildiniz mi?
cool_lime , fayfeyfiy , Ankee kizlar cezalarinizi yapmayi unutmayin!!
Canim sindirim sisteminde sıkinti var demekki beslenme duzenini degistirmelisiin. Ve yediklerine bak ne sende buna sebep oluyor. Sağlıklı bir insanin her ogunden sonra wc ye cikmasi gerekir aslinda. Saglikli sindirim sistemi oradan anlaşılıyor. Ben 2ogun beslenmede en çok bu konuda rahatladim. Cok ogun yiyince vucudum tolere edemiyor sanirim yediklerimi birini sindirmeden oburu geliyor. Tabi herkesin bunyesi farkli kimininde sık sık yiynce calisir.Düzgün hali 3 günde 1 ya...
Canim menun guzeldi, sadece 1 bucuk haslanmis misirdan dolayi minik bir ceza yazdim, telafi olsun diye :)Ceza niye aldim sayin kaptan
HarikaKizlar dun 64.6 idim ama o almis halimdi aslinda cuma gunu 64.3 tum. Simdi 64.2 ciktim uykumun arasindakahvaltidan önce yine tartilicam fakat mutlu oldum yazayim dedim hemen
ya canim hazir gitmisken orda kalsaniz nolur ki?? tazminat cok mu?? hem amerkida yasayip hem tazminati biriktirecek kadar kazanabilir misiniz?? hic bilemiyorum ama oyle bir durum olursa denemeye deger bence.Aynen devlet bursu maalesef ☺ geri dönüp çalışması gerekiyor yoksa tazminat ödememiz gerekecek.
bir an once sagligina kavussun bal kuzucuk ins.Insallah canim, cok keyifsiz, hicbir sey yemiyor ve uyku sifir
bu 35 gun de kac kilo verdin cnm? belki vücut unutmustur da ah o beyin... o biraz zor unuturKızçeler benim bir sorum var. 35 gündür ağzıma şeker koymuyorum. Paketli gıda ve dışarıdan hiç bişi yemedim.
Hani diyorlardı 21 gün şeker yemeğince vücut istemiyordune zaman unutacak benim vücut. Kendimi tutuyorum ama aklım hep tatlıda kurabiyede kekte çikolatada
hadi ya gercekten mi. ben filtre kahvenin de yag yakimina faydasi var sanıyordum. onun yok muymus?? eskiden cok icerdim ama hamilelik boyunca ve doğumdan sonra biraktim filtre kahveyi. bebis 6 aylik oldu ya artik iceyim diyordum ama suan vazgectimTürk kahvesi hariç diğer kahveler yağ yakımını engelliyor ödem vw selülir yapıyor canım. Emek veriyosun yazık olmasın.
cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin yavruşunaKizlar saat 3.30 ve ben hala uyumadim. Oglum cok huzursuz ordan oraya atıyor kendini uyurken sabah ilk is doktor nasipsegunlerdir geceleri dogru duzgun uyumuyorum
cumaya kadar duser o sen sıkma canını deryacim aman filizcim. o kadar okudum ama kacirdim galiba adinin filiz olduğunu. bundan sonra ben de filiz diyim canimcimTartı sonucu düne göre 900, cumaya göre de 600 gr artidayim
gece cok sivi tükettiğin icindir canim. cumaya guzel bir eksi gelcek ins.Kizlar arti 100 de ciktim ben 58 ciktim. Gece yatmadan cok su ictim detoks suyundan kalanlarida ictim ondan mi bilemiyorum belki bir kac saat sonra tartilsam daha az çıkardım ama önemi yok onemli olan cuma
evet cnm 2 gunde br çıkıyorum. vucudumda odem oldugunu hissediyorum zaten ama bu yeni bir durum degil. uzun zamandir boyle.allah allah
ama garip bir durum var bence çünkü çok güzel veriyordun
ödem vs tuvalete çıkamama gibi durumalr söz konusu mu?
oyy o nasil tatli bir yavrus ya masallahKizlar kahvaltimizi yaptik ,evden ciktik,Aras icin bir kresle gorusmeye gidiyoruz.☺
Oradan da spora gececegiz
Eki Görüntüle 2299889
ah canimm cok üzüldüm. hayirlisi degilmis demek ki. Rabbim hayirli zamanda saglikla versin ins.Canm tesekkur ederim. Dun dusuk yaptim malesef . kismet degilmis. Yalniz iki uc haftaya kadar spor yapamam.
gun boyu birsey yememissin aksam sarma biraz fazla olmus ama gun boyu yemedigin icin dengelemistir cnmSabah
Musli fleks karışımı sutle yedim
Aksam
Tavuk çorbası patlican yemegi cacik ve dayanamayip azicik sarma yedim
Yemekten sonra kayisi cayi ve fındık
Gun boyu gene detoks suyumdan ictim
Bugun annem sagolsun 3 4 saat yurudum sayesinde normalde spor yapamiyordum bu bahaneyle sarmayı umarim dengelemisimdir
hadi ya sen de mi?? nolcak boyle? cumaya gider ins.Bende 400gr artiyim kuzum yalniz degilsin ☺
evet cnm baskasinda gorunce ben de oyle dusunuyorum nasil zarif duruyo ama ben giyince sanki totom cıkıyo oram buram cikiyo diye rahat edemiyorum, begenmiyorum kendimi.. biraz daha zayiflayim alcam ben de.canim yakismiyor olur mu bence elbise bayana en cok yakisan kiyafettir ve en zayif gosteren
bebek 6 aylik oldu cnm. cok şükür. ek gidaya geçtik 3 haftadir tattiriyorum.iyi olur bencede.
çok iyisin ama durum bu
Bayramda fazla kaçırdım. Gece yemek yiyen sonrada yatan insanlara uydum. Şimdi bol bol yürümem lazım
Eki Görüntüle 2299923
döndüm canıım izinden. Bir süre izne çıkmasam iyi olacak. Aldıklarımı vermem lazım.
çok yaşa. Bu yorum beni çok güldürdüeskiden 40 kiloydum. Ne güzel günlerdi. Desem de inanmayın en dar tişörtler bile kötü dururdu. İyi tarafı çocuk reyonunda uygun bişey bulursam alabilirdim.
ee ucunda dondurma olunca
nasılsın canım. Benimle ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim bebek ne kadarlık oldu.
53.5kg oldum.
nasıl gidecek bu kilolar
kol egzersizleri super olur canim. hangisini çalışıyorsun. ben de bakmistim youtube dan ama duzenli yapmayinca faydasi olmadi tabi.. benim de kol calismam lazim.pardon sadece kol degil bacak gobek yanlari da calismam lazim. daha dogrusu tum vucudu calistirmam laziminşallah hemen giderler
Hoşbuldum
İyi ve yorgunum. Dün gece geldik. Çocukları yıkadım. Yiyecekleri yerleştirdim. Eşyaları yerleştirdim. İşe gittim. İşten geldim. Mutfağı topladım. Sildim. Maratonda gibiiyim. Yarın da konserve yapacağım işten gelince. Köyden getirdiğim sebzelerim var. O kadar yorgunum ki.. Dinlenecek vakit yok.. Sanki kendi hayatımı yaşamıyor gibiym. Ben hayatın içinde kaybolmuş olabilirim..
Bir yandan da kilo verme telaşına düştüm. Kilo vermeye çalıştığımı görenler beni tatlıcıya götürdü.bir şartla gelirim dedim. Ortaya söyleyeceğiz. 2-3 çatalla kurtardım
Sen nasılsın? Çocuk nasıl oldu?
Menümü yazayım girmişken
19 ağustos
Sabah 1/4domates, 1/3salatalık, yeşillik, 7zeytin, 1kk b peynir, h.yumurta
Öğle 1küçük karnıyarık, 1d karpuz, 1/2 kase cacık, 1/4kase çorba
2_3 çatal trileçe
Akşam 2d.ekmek, 1kk b peynir, 4ince dilim karpuz
İş yapmaktan akşam doydum
Spor 7800 civarı adım
Su 2lt civarı
Önceki günün menüsü yolda olduğumdan saçma oldu biraz 18 ağustos
Sabah sahanda yumurta 1 biber 2domates 2d ekmek
Ara 3avuç leblebi
Öğle yarım tost
Akşam kıymalı yumurta domates
Spor yok
Su 1.5lt civarı
Bu arada @stitch benim işyeri karışık yine. Aramızdan ayrılacak bir arkadaşımız daha var. Yer değişikliği olacak gibi. Bakalım neler olacak. Birde bugün işyerinde biraz vaktim oldu. Kol egzersizi baktım bize. 2-3 güne beğendiklerimi paylaşacağım. Aslında kol çalışırken omuzları da aradan çıkaralım diyorum. Ne dersin? @stitch
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum. Umarım tez zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar.
yoo mide bulandirici oldugunu düşünmüyorum. yiyenler cok seviyo. aman herseyi yiyoruz zaten o da eksik kalsinallah allah midye dolma nasıl yemediniz hayret gerçekten, hani mide bulandırıcı diye mi yemediniz acaba? bir de boza hiç içmemişlere çok şaşırırım ben
19 ağustos
10.00
1 domates 1 sogan 2 gas yumurta ve 3 kasik kadar cokelek den salata
ara bir avuc leblebi
17.00
2 kase yesil mercimek corbasi
2 kasik et döner (kendim yaptım)
1 kase yogurt
20.00
biraz üzüm ve leblebi
su 2.5 litre
30 dk+15dk yürüyüş
Nasılsın
Ben günden güne kilo alıyorum
Bu sefer çok kararlıyım maalesef istediğim gibi kilo veremiyorum bedenime senelerce kötü bakmışım en son diyet yaptığım zaman 10 sene evveldi 1 ayda 10 kilo veriyordum şimdi 2. Haftadayım tam 1 kilo bile veremedim vücut zaman geçtikçe çok zor kilo veriyormuş hep söylerlerdi umursamazdım şimdi bırakırsam bir daha bu yola giremem
Ben yeni evlenip buraya ilk geldigimde camasir makinasi olmayan bir dairede kaliyordum.
Ve camasirhane site icinde ama yuruyerek gitmem gereken bir yerdeydi.
Butun camasirlari bavula koyar , yikar, kurutur, sonra bavula doldurur tekrar 2.kata tasirdim.
Esimdede bel fitigi oldugundan hep ben hallediyordum.
Birkac yikamadan sonra yeni gelin bornozlarim, nevresim takimim calindi..
Anladik ki sitede boyle vakalar oluyor.
Bizde disarida bir laundrye gitmeye basladik, esimle kahvelerimizi alirdik orada film izlerdik ya da alisveris yapardik , yuruyus yapardik camasirlar yikanana kadar, sonra birde kurut...
Off ne gunlerdi, 2 yil dayandik bu sisteme, sonra siteden habersin, gizli bir sekilde portable washer aldik:) (kurallar geregi yasakti boyle bir sey yapmak)
Ve neden daha once akil edemedik diye kafami duvarlara vurmustum, hicde utanip sIkilmadim yahu camasir yikamak icin cektigimiz cileye bak
PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
1 dilim tost ekmeginden sucuklu tost (yagsiz)
yarim salatalik, yarim domates, ceyrek avokado, 2 minik havuc
10 zeytin
1 kk peynir
OGLEN 13.30DA
Bir el boyutunda izgara tavuk gogsu
Ceyrek avokado, 2 ucgen parca karpuz
ARA 17DE
Filtre kahve
70 kalorilik diyet bar
AKSAM 18.30DA (henuz yemedim, 1 saat sonra yiyecegim)
1 dilim somon baligi firinda
1 tabak salata
SU:3 ltye tamamlayacagim bugun.
SPOR:1 bucuk saat spor salonu, aksamda2 bucuk saat parkta yuruyus, cocuk pesinden kosma..
yoo mide bulandirici oldugunu düşünmüyorum. yiyenler cok seviyo. aman herseyi yiyoruz zaten o da eksik kalsinhem yiyceksem en guzel yerinde yemek isterim. buradakilerden tatmak istemiyorum cnm
Yagmurluk alma canim, ben sana bakip yazicam.Çok kalorili değildir bence ama yine de alma Deryacim, riske girme
Yakın canım evet. Onun tarihlerini de bir türlü kaydetmiyorum bir yere, hep acaba geçen ay ne zaman olmuştum diye hatırlamaya çalışıyorum sonra
E biz o hafta 3.yduk , 2.ye kesme şeker olsa da olur.
Bence ana yemeği sadeleştir canım, brokoli sevmeyen dolu ortalıkta , hem mevsimi değil. Soya sosu da riskli yine vardır sevmeyeni. Hem kalabalık olacakmış, klasikleştir yemeği bence. Bir de çorba ekle canım çocuklar için. Ben sana salata tarifi eklerim , eşimin de dediği gibi meraklıyım mutfağa
Hoşgel sefagel kuzu
Dikkat et canım mutlaka, tabure yöntemini kullan gerçekten. Alışırsın yoksa iki çocukla diz üstü durmamak mucize olur. Bir de kilo vermeye karar vermen nasıl da isabet olmuş Özlemcim
Allah korusun canım, ekstra vitamin de araştır bence
Yağmurluk bakmam lazım zaten daha senemcim. Alışverişe ne zaman cikabilicem bakalım
Cok uzuldum canim, Allah kolaylik versinCanm tesekkur ederim. Dun dusuk yaptim malesef . kismet degilmis. Yalniz iki uc haftaya kadar spor yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?