Insallah gecer kendiliginden ama gostermekte fayda var tabiiYa kizlar dun farkettim sag ayagimin uzerinde ,eklemime yakin bir yerde,bir kist portlemis.Dun internetten arastirdim bir liquid birikmesiymis.Kendiliginden uzun vadede gecebilirmis,ya da doktor siringa ile cekebilirmis o siviyi ya da operasyon olabilirmis.Randevu alcam bugun ne zamana
verirlerse...
Olur canim, benim diz fena. Dizi kullanmadigimiz tum egzersizlere varim diyoruminşallah hemen giderler
Hoşbuldum
İyi ve yorgunum. Dün gece geldik. Çocukları yıkadım. Yiyecekleri yerleştirdim. Eşyaları yerleştirdim. İşe gittim. İşten geldim. Mutfağı topladım. Sildim. Maratonda gibiiyim. Yarın da konserve yapacağım işten gelince. Köyden getirdiğim sebzelerim var. O kadar yorgunum ki.. Dinlenecek vakit yok.. Sanki kendi hayatımı yaşamıyor gibiym. Ben hayatın içinde kaybolmuş olabilirim..
Bir yandan da kilo verme telaşına düştüm. Kilo vermeye çalıştığımı görenler beni tatlıcıya götürdü.bir şartla gelirim dedim. Ortaya söyleyeceğiz. 2-3 çatalla kurtardım
Sen nasılsın? Çocuk nasıl oldu?
Menümü yazayım girmişken
19 ağustos
Sabah 1/4domates, 1/3salatalık, yeşillik, 7zeytin, 1kk b peynir, h.yumurta
Öğle 1küçük karnıyarık, 1d karpuz, 1/2 kase cacık, 1/4kase çorba
2_3 çatal trileçe
Akşam 2d.ekmek, 1kk b peynir, 4ince dilim karpuz
İş yapmaktan akşam doydum
Spor 7800 civarı adım
Su 2lt civarı
Önceki günün menüsü yolda olduğumdan saçma oldu biraz 18 ağustos
Sabah sahanda yumurta 1 biber 2domates 2d ekmek
Ara 3avuç leblebi
Öğle yarım tost
Akşam kıymalı yumurta domates
Spor yok
Su 1.5lt civarı
Bu arada @stitch benim işyeri karışık yine. Aramızdan ayrılacak bir arkadaşımız daha var. Yer değişikliği olacak gibi. Bakalım neler olacak. Birde bugün işyerinde biraz vaktim oldu. Kol egzersizi baktım bize. 2-3 güne beğendiklerimi paylaşacağım. Aslında kol çalışırken omuzları da aradan çıkaralım diyorum. Ne dersin? @stitch
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum. Umarım tez zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar.
Gunaydin canim, evet kizimla uyuyakalmisim erkenden dun
Cok abartili içmiyorum zaten canim normalde bende cok icmem bu ara sindirim sistemim pek calismiyor benu zorluyor o yuzden iyi geliyor2017den beri buradayım canım
Bu aralar iyice yoğunum
Normalde de yoğunum ama şu günler herşey üst üste geldi. Ne kadar sıklıkta içiyorsun? Püre yapıp mı koyuyorsun maydanozu. Kaç yıldır buradayım. Hiç detoks yapmadan kilo verdim. İçtiğim tek su tarçınlı suydu. O da haftada 2 3 gün sadece gündüüzleri olacak şekildeydi.
Bol hareket (spor)
+
Sağlıklı yeterli beslenme
= fit vücut
= benim denklemim
Böbreklerine dikkat et. Sürekli detoks suyu içmek böbekleri yorar. Bunları biliyorsundur ama buraları okuyan gizli takipçiler olabiliyor diye yazmak istedim.
Tebrikler canim boyle devam edersin insallahValla öyle bir psikolojiye girdim ki midem küçüldü doyuyorum artık 1 haftada alıştım resmen :) geceleri çok fena hazımsızlık oluyordu bende bazen nefes alamayıp uyanıyordum uykudan iş yerinde saat 9 da pilav makarna yiyordum hep artık öyle bir noktaya geldim kötü olan herşeyi attım hayatımdan sigara kullanıyordum 3 haftadır içmiyorum ciğerlerim hirhir ses geliyordu dedim ben kendime ne yapıyorum beynime kötü olduğunu o kadar empoze ettim ki yemekte öyle oldi benim için bıraktım kötü olan ne varsa.. uzun lafın kısası midene nasıl davranırsan öyle gider şu saatlerde açlık bastırıyor ama onu da yencem inşallah
Heee evettt tamamCanim menun guzeldi, sadece 1 bucuk haslanmis misirdan dolayi minik bir ceza yazdim, telafi olsun diye :)
Canim 15 push ups, 10 bisiklet mekik yapabildim sadece. Kosturmaktan aralara sıkıstırıp birseyler yapmaya calisiyorum.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 Mavi boncukkk gogo2405 Gonulmeyvesi LaMademoiselle 10DK Y Derya_the_queen enimenime klbk33 DeryaOnDiet kanadali35 Yawrukush stitch SPOR? cinecin fmad 300DK Patlicanmoru Madamesnow Falanfilannnn Pembecanavar besive Cool_lime 100M Linna123 Akrrep Konus dinliyorum april22 SPOR? *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
@Mavi boncukkk , @Gonulmeyvesi , @cinecin nerelerdesiniz kizlar?
Sporuna soru isareti koydugum arkadaslarim , spor yapabildiniz mi?
cool_lime , fayfeyfiy , Ankee kizlar cezalarinizi yapmayi unutmayin!!
gunaydin kizlar. adimi degistirebilirsem birazdan degistircem.fayfeyfiy in onerilerinden serendipity anlamindan dolayi cok hosuma gitti. ama oyle bir kullanici varmis o yuzden 2 s lisini aldim sserendipity
burdan da herkese haber vermek istedim
Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
Canim 15 push ups, 10 bisiklet mekik yapabildim sadece. Kosturmaktan aralara sıkıstırıp birseyler yapmaya calisiyorum.
Off ne zaman rahatlayip bol bol spor yapicam ben
Gamzecim gördün mü dün seni etiketlediğim menüleri, misafirlerin hangi gün geliyordu?canım yine de yapmışsın ki baya menülerin de gayet güzeldi şimdi baktım çok süt içmiştin :)
sonrasında bir şey yememişsen hele daha ne olsun
Gamzecim gördün mü dün seni etiketlediğim menüleri, misafirlerin hangi gün geliyordu?
Doğru diyorsun daha yaşım 26 bide benim hemen yaşlanma sendromuna girdimcanımmm vallahi iyiym ben bayramda bozdum şu an son sürat 49laraaa
seni gördüm nolur bir an önce dön aramıza şu işteki yoğunluğunu hallet de
benim işte bir yoğunluğum yok bir de misafirlerim geleceği için ultra motiveyim ondan verdim
ya ben o metabolizma olayına pek inanmıyorum canım yaa
34 e basacağım neredeyse inan ki haşa yedikçe alıyorsun yemedikçe veriyorsun. Gençken sadece spora ayıracak vaktin çok oluyor hareket edebiliyosun, şimdi iş güç derken spora gidecek mecalim yok :)
ay ben bu olaya akıl sır erdiremiyorum yaa
dün çamaşır yıkadım sonra kurutucuda bekledim
sonra yerleştirdim vallahi yoruldum
değil bir de bunu dışarda yapmak yani deli işi resmen ve bunu da kabullendirmişler koca halka
çok güzel yaa bu aralar çok yoğun eşim bir türlü iş çıkışı spor salonuna gidemedik sana özeniyorum
benim de gece çamaşır yıkadıktan sonra 3 set 15er mekiğim var o da annncaaa
kız aman boşver en güzel yerden yesen de ben çok farkı anlamıyorum
kötü bir yerde yeme yeter
Bir wasanin yarisini yiyemedim..Günaydinn.. yine 64.2 çıktım kizlarbuda kahvaltimm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?