Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah gecer kendiliginden ama gostermekte fayda var tabii

Olur canim, benim diz fena. Dizi kullanmadigimiz tum egzersizlere varim diyorum
Ben de hergun bench push ups yapmaya calisiyorum 5setlik. Dun 3kere yapabildim

Cok abartili içmiyorum zaten canim normalde bende cok icmem bu ara sindirim sistemim pek calismiyor benu zorluyor o yuzden iyi geliyor

Tebrikler canim boyle devam edersin insallah

Canim 15 push ups, 10 bisiklet mekik yapabildim sadece. Kosturmaktan aralara sıkıstırıp birseyler yapmaya calisiyorum.
Off ne zaman rahatlayip bol bol spor yapicam ben

Canim 15 push ups, 10 bisiklet mekik yapabildim sadece. Kosturmaktan aralara sıkıstırıp birseyler yapmaya calisiyorum.
Off ne zaman rahatlayip bol bol spor yapicam ben

canım yine de yapmışsın ki baya menülerin de gayet güzeldi şimdi baktım çok süt içmiştin :)
sonrasında bir şey yememişsen hele daha ne olsun

Gunaydin citirlar, mutlu bir gun diliyorum.
Benim icin uyku vakti, yeni bir diziye sardik tavsiye ediyorum , sinner ismi , 2 sezonu var , uzun bir dizi degil, yayinda hala.
Eminecim yeni nickini gule gule kullan:)
Ankee canim sen daha fazla ceza yapabilirsin :)
Sabaha gorusmek uzere arkadaslarim, kendinize iyi bakin.

Doğru diyorsun daha yaşım 26 bide benim hemen yaşlanma sendromuna girdim sanırım bende insulin direnci var doktora gidip baktircam bi çünkü çok güzel besleniyorum hayatımda ilk defa spor yapıyorum neredeyse hergun 83.0 da kaldım 500 gram verdim sadece vücudumda hiç mi ödem yoktu da gitmedi ya bari ödemden gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…