Gunaydin kuzum gecmisi bitirmeye calisiyordum alintilari yaptim bi ara yazicam aksam gelemedim ama haberlerle geldim
hahaaa evet cnm. ayrica önceki kullanıcı adim enimenime idi onu da karistirmissinheh şimdi iyice karıştırdım
eminemin sen misin
hahaaa evet cnm. ayrica önceki kullanıcı adim enimenime idi onu da karistirmissin
Günaydın arkadaşlar gününüz aydın olsunmaalesef hergun tartiya çıkmak istemesemde bakmadan yapamıyorum vudumda bir sıkıntı var 12 gün olmuş halan gitmiyor kilolar acaba bende insülin direnci felan mi var ben bi doktora gitmek istiyorum hangi doktor bakıyor ona ?
aklina olumsuz seyleri getirip gününü berbat etme canim. evet 1 tane icmis ama sana da soz vermis. inan ve inandigini vurgula bence. guzel dusun hersey guzel olsunGunaydin kizlar aksam kaynimi ziyarete gittik donusede cocuklari uyttum esimle oturduk baya bi sohbet ettik tartistik konustuk tatliya bagladik gibi onun krizleri baya azalmis pek hossetmiyorum dedi ama dun abisinden bir tane alip icti ama baslamam korkma dedi vende kizdim okadar eziyeti bu yuzdenmi cekiyorum dedim yenidenmi baslican dedim soz verdi baslamicam arada bi 1 tane icerim dedi bakalim simdilik arifeden beri icmedi sanirim benim depresyon halimde esimle aram kotu oldugu icin di bugun kendimi cok daha iyi hissediyorum cunku gerci hala onunla ilgili kafami kurcalayan seyler var ama ugrasmicam artik
tamamdır dodurmaya çalıscam çok bilmiyorum forumu kullanmayı yavas yavas öğreniyorum kızlar yorumlarınız okudum ... biden cok alıntı yapabiliyoz mu acabaAfiyet olsun begenmene sevindim canim :)
Incelecegiz hepimiz canim , cok iyi gidiyorsun son 2 haftadir :)
Canim ne kadar cok sey hazirliyorsun bence en onemlisi kendinin diyette yiyebilecegin salatalar hazirlaman.
Mesela yesil salata olur, ya da domatesli semizotu salatasi olur, yada kuru uzumlu-yesil elmali lahana salatasi olur:)
Bence oldukca zor ama burada communityler var canim mesela kendin cocuguna evde egitim veriyorsun ve atiyorum fizik dersi icin kendi community'ndeki birinden yardim istiyorsun o cocuguna fizikte yardim ediyor, sen atiyorum onun cocuguna matematikte yardim ediyorsun.Yani insanlar birlik halinde veriyor bu egitimi ve genelde mesela dindar insanlarin sectigi bir yontem bu.
ehehehh kalbim hep turkiyede ama turk restoranlari sagolsun, bir nebze ozlemimizi gideriyorlar:)
Harikasin sanada guzel bir hafta diliyorum :)
Cok tebrik ediyorum canim :)
Cok cok az yemissin canim, aramiza hosgeldin, 1. sayfadaki katilim formumuzu doldurabilir misin?
Bizim ailede herkes tiryaki. Kendi ailemde yani 6 kardesiz biz ablamlar falan iciyolar kardesim iciyo annem birakti en buyuk ablam birakti ki onun birakmasna soka girdik hepimiz 13 yasindan beri iciyo. Ama cok zorlandi surekli agliyodu en son dedim ki sen ic abla sigara icerken daha saglikli bi insansın. Tanisaniz ne demek istediğimi anlarsiniz. Sert mizacli falan aglmasi zirt pirt tuhafimiza gidiydu. Annem cok namazinda niyazinda o vicdanen birakti. Babam 1 beyin kanamasi bir kalp krizi ameliyati oldu doktorlar icersen cok yaşamazsın icme dediler ameliyattan sonra balkonlu odadaydi cikti icti kafasinda sargi ileGunaydin kizlar aksam kaynimi ziyarete gittik donusede cocuklari uyttum esimle oturduk baya bi sohbet ettik tartistik konustuk tatliya bagladik gibi onun krizleri baya azalmis pek hossetmiyorum dedi ama dun abisinden bir tane alip icti ama baslamam korkma dedi vende kizdim okadar eziyeti bu yuzdenmi cekiyorum dedim yenidenmi baslican dedim soz verdi baslamicam arada bi 1 tane icerim dedi bakalim simdilik arifeden beri icmedi sanirim benim depresyon halimde esimle aram kotu oldugu icin di bugun kendimi cok daha iyi hissediyorum cunku gerci hala onunla ilgili kafami kurcalayan seyler var ama ugrasmicam artik
Gecmis olsun canimKizlar esim ve kizim hastalandi simdi. Yikilmayan son kale olarak evde pervane gibiyimoglumu toparladik biraz cok sukur dun gece rahat uyudu.. simdi sira digerlerinde... insAllah spor yapabilirim ama cezami yapicam :)
He birde babam bi kac girisimde bulundu. Ne zaman ki bir tane iceyim arada moduna girdi geri basladi. O yuzden hic bulasmasinBizim ailede herkes tiryaki. Kendi ailemde yani 6 kardesiz biz ablamlar falan iciyolar kardesim iciyo annem birakti en buyuk ablam birakti ki onun birakmasna soka girdik hepimiz 13 yasindan beri iciyo. Ama cok zorlandi surekli agliyodu en son dedim ki sen ic abla sigara icerken daha saglikli bi insansın. Tanisaniz ne demek istediğimi anlarsiniz. Sert mizacli falan aglmasi zirt pirt tuhafimiza gidiydu. Annem cok namazinda niyazinda o vicdanen birakti. Babam 1 beyin kanamasi bir kalp krizi ameliyati oldu doktorlar icersen cok yaşamazsın icme dediler ameliyattan sonra balkonlu odadaydi cikti icti kafasinda sargi ilesimdi alzheimer hastasi oldu hala iciyo. Nasil bir bela ise birakamiyolar. Birakanda insanliktan çıkıyor
TesekkurlerrGecmis olsun canim
Takım Kaptanı : Yawrukush
Kaptan Yardimcilari : Stitch , Kozmogirl17
4. TAKIM KURALLARI:
1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Takım kaptanları yardımcıları ve editörler bizler kilo verelim diye fazlasıyla emek harcamaktadırlar. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak üyelere kapımız her zaman açık. Geçici bir hevesle buradaysanız kısa bir süre sonra sıkılıp bırakacaksınız lütfen takımı meşgul etmeyiniz..
2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 3 gün menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar 1 sarı kart alacak , 3 sarı kart alan arkadaşlar ise deneme süresindeyse 2 hafta listeye girmesi ertelenecek, eğer listede ise listeden çıkarılacak (izinli yada diskalifiye olarak). Bir hafta boyunca eksiksiz ve cezasız menü veren üyenin 1 sarı kartı silinecektir.
2. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.
3. Yapılan kaçamaklara göre, menü listesinde telafi amaçlı egzersizler verilecektir.
4. Şok diyetler ve detoks uygulamaları kesinlikle yasaktır.
5. Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süremiz vardır. Bu süre içerisinde paylaşımınız dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.
6. Kilo bildirimleri cuma günü en gec 14:00'a kadar yapılmalıdır. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
7. Takıma katılım ve paylaşım amaçlı haftalık mesaj sayısı en az 30 olmalıdır. Her üye mesaj sayısını saymak ve cuma günleri bildirmekle yükümlüdür. Mesaj sayınızı kendi profilinizden sayabilirsiniz.
8. Üç hafta üst üste sabit kiloyla gelen yada kilo alarak gelen üye izne çıkarılacaktır.
9. Her cuma kilo bildirimi fotoğraflı olarak şu şekilde yapılmalıdır.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Haftalık mesaj sayısı:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
NOT: tartı fotoğrafı eklemekte sorun yaşayan üyeler mazeretlerini bildirmelidir.
10. Her gün mutlaka en az 15 dk spor yapmaya gayret gösterilecektir. (Bunu takım kuralı olduğu için değil, kendi sağlımız için yapmalıyız.)
11. Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
11. Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
12. Yeni katılan üyelerin alttaki formu doldurmaları gerekmektedir.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :april22
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Mühendis
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 (11aylık)
Yaşadığınız şehir:Yozgat
Boyunuz :166
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayenizoğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi daha mutlu hissediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır
Eki Görüntüle 2288433 DARALMA TABLOSUEki Görüntüle 2288433
İSİM YAŞ BOY EMZIRIYOR? BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN YUZDE VERILEN KG KALAN KG FitFiliz 37 159 Hayir 29/04/2019 72.8 64.0 61.8 15.11% 11.0 -2.2 cinecin 30+ 170 Hayir 08/06/2019 61.6 58.0 58.5 5.03% 3.1 0.5 fayfeyfiy 23 163 Hayir 25/06/2019 62.6 56.0 56.7 9.42% 5.9 0.7 K klbk33 158 Hayir 19/07/2019 50.7 49.0 51.0 -0.59% -0.3 2.0 @Mavi boncukkk 31 172 Hayir 02/07/2019 88.0 78.0 81.7 7.16% 6.3 3.7 Ankee 33 160 Hayir 19/07/2019 52.0 46.5 50.8 2.31% 1.2 4.3 Kozmogirl17 34 157 Hayir 29/06/2019 78.5 70.0 74.4 5.22% 4.1 4.4 gogo2405 42 167 Hayir 14/06/2019 67.0 62.0 67.0 0.00% 0.0 5.0 @Yawrukush 31 170 Hayir 07/06/2019 70.8 58.0 63.2 10.73% 7.6 5.2 @DenizinYosunKokusu 39 167 Hayir 20/02/2018 81.8 65.0 72.2 11.74% 9.6 7.2 DeryaOnDiet 33 160 Hayir 25/06/2018 68.7 60.0 69.1 -0.58% -0.4 9.1 @sertugba 33 164 Hayir 21/06/2019 78.0 65.0 75.9 2.69% 2.1 10.9 @Konus dinliyorum 25 170 Hayir 02/07/2019 67.0 55.0 66.4 0.90% 0.6 11.4 @stitch 35 168 Hayir 08/07/2018 70.0 55.0 67.3 3.86% 2.7 12.3 Gonulmeyvesi 23 155 Hayir 04/07/2019 71.0 57.0 69.3 2.39% 1.7 12.3 sserendipity 34 170 Evet 04/05/2019 94.0 70.0 82.7 12.02% 11.3 12.7 kanadali35 40 165 Evet 07/08/2019 67.0 52.0 67.0 0.00% 0.0 15.0 madamesnow 25 166 Hayir 07/08/2019 67.0 52.0 68.7 -2.54% -1.7 16.7 besive 26 160 Hayir 12/08/2019 83.5 60.0 83.5 0.00% 0.0 23.5 Patlicanmoru 29 160 Hayir 17/07/2019 93.0 65.0 89.7 3.55% 3.3 24.7
GÜNLÜK EGZERSİZ ÖNERİSİ
Eki Görüntüle 2066378
Canim cok gecmis olsun cok uzuldum allah baska acilar yasatmasin.Canm tesekkur ederim. Dun dusuk yaptim malesef . kismet degilmis. Yalniz iki uc haftaya kadar spor yapamam.
Canim randevunu al lutfen ihmal etme okadar yogunsun ki ben bile karistiriyorum senin isleri artik.Ya kizlar dun farkettim sag ayagimin uzerinde ,eklemime yakin bir yerde,bir kist portlemis.Dun internetten arastirdim bir liquid birikmesiymis.Kendiliginden uzun vadede gecebilirmis,ya da doktor siringa ile cekebilirmis o siviyi ya da operasyon olabilirmis.Randevu alcam bugun ne zamana
verirlerse...
Heeehhh bende onu diyorun iste valla bravooo alkisss sana en buyugundenBirde cok az isim varmis gibi,Arasin okula gidecegine guvenip ,bugun Akinin ogretmenine sinif anneligi icin yardimci olabilirim dedim.Simdilik evden yardim ederim,kucuk oglum okula baslayinca okuldada gorev alirim dedim cok sevindi ogretmen.Hatta hemen bu hafta icin bir gorev var musaitseniz okul cikisinda vereyim dedi ok dedim
Kendimi daha kac parcaya bolebilecegim bakalim☺
Evet evet bende merak ediyordum iyi oldu bu soru filizcim.Ay inanmıyorum Özge'cimsen bence hazır ordayken kendini klonlatmanin yolunu ara 3 Özge olsa ancak yeter senin günlük rutinine
Sunum ve stand işin nasıl gitti canım kaç gündür sorucam araya başka şeyler giriyor unutuyorum
Menun gayet guzel canim tabi sarmalarda 1 kactaneyle kalabildiysen.Sabah
Musli fleks karışımı sutle yedim
Aksam
Tavuk çorbası patlican yemegi cacik ve dayanamayip azicik sarma yedim
Yemekten sonra kayisi cayi ve fındık
Gun boyu gene detoks suyumdan ictim
Bugun annem sagolsun 3 4 saat yurudum sayesinde normalde spor yapamiyordum bu bahaneyle sarmayı umarim dengelemisimdir
Canim hangi birine yetisiceksin masallah diyim valla biyerlerini kasi nazar degmesin ama stand islerinide ihmal etme cok istiyordun unutma.O kadar haklisin ki arada bana sizlerde kizin,silkeleyip kendime getirin.Takim ciddi zamanimi aliyor ama severek ilgileniyorum,onun haricinde cocuklar ev,simdi Akinin okulu ,yetisemiyorum Filizim..
Eve gidip bir program yapcam ve saatlerimden sasmayacagim.Sen kiz bana...
Guzel begendim kuzum.19 agustos menum
09:00 _ kucuk bir dilim ekmek icinde cekirdek de vardi, biraz yumurta (1 yumurta kadar) bolca yesillik
ara: 1 fincan sade , 1 fincan sutlu kahve
12:00 _ soslu tofu, biraz haslanmis patates ( 1 kucuk boy patates kadar), 1 kase yagsiz salata
ara: 1 kucuk sise havuclu, zencefilli shake
ara: firinda elma ustunde biraz uru uzum ve yulaf kepegi vardi
17:00_ 5 yk kadar bulgurdan salata
su: 3 litre
spor: yok. cok utu var utu yapmam lazim
@Yawrukush @stitchKozmogirl17 Minnakeller
Kiz bogazi kaz bogaziymis derler tatlim az sabret yemede mezun ol sonra doya doya parti yaparsin pastayla tatliyla.19 Agu
11.30
2 yk zeytinyağı
2 yk menemen
1 dilim ekmek
1 zeytin
peynir
yarım bardak sütten belki daha az kahve
16.15
semizotu salatası 3yk
kabak yoğurtlu 2 yk var yok
1 parça kavun
1 erik
soğan 1yk
maalesef 1 dilim pasta çok üzülerek
Türk kahvesi
20.00
kayısılı yoğurt %30 daha az şekerli activia nın
hala wc çıkamadım kuru erik bulamadım kayısı çayı aldım sabah da zeytinyağı bakalım 3. gün..
su 2.5 şu an ama şimdi şişemi doldurup 1L daha içeceğim
spor
45 dk leslie
1000 zıp
bir leslie daha yapmak istiyorum fakat dizim ağrıyor yapabilir miyim bilmiyorum
@Yawrukush
Ellssa
Doydunmu esim bu menuyle masallah sanada19 Ağustos p.tesi
Spor: sabah + akşam yürüyüş
Menü:
Bu sabah kalkinca elma sirkeli su, sonra biraz su daha
10.30 bir bardak çay + 1 ekşi kuru erik
13.00 klasik kahvaltım
14.00 bir salatalık, 5 kabak çekirdeği
16.00 bir tatlı tabağından az haşlanmış taze fasülye, Türk kahvesi, bir kare bitter, yarım şeftali
Bir bardağın 4te 3ü kadar kefir
Bu hafta menuler cildirmis hepsi birbirinden guzel geliyor tebrikler canim19 AĞUSTOS PAZARTESİ MENÜ
08.30 keten tohumlu chialı kepek ekmeğine peynirli sandviç ufak
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.30 ıspanak bir dilim kepek ekmeği az tadımlık yoğurt
14.00 sade türk kahvesi
17.00 sütlü nesfit
20.00 3-4 parça karpuz
SU 2,5 LİTRE
SPOR YOK anneme misafirliğe gittik birazdan yapabilirsem yazarım
Canim senin ikinci bebe isteyerekmi oldu kazayami kurbban oldu aay bu nasil soru ya banada hep soruyorlarda merak ettim ondan benimki isteyerek oldu hatta dr kontrolunde oldu diyebilirim.Sorunu tam anlamadım ama anladığım kadar cevap vereyim
İngiltere’de yaşıyorum.
13 ay ara ile 2 bebem var.
2.5 yaş ve 1.5 yaş canavarlar.
İş olarak sorarsan,ortalarda bir yerlerdeyim
Öylesine karışık,öylesine yoğun
Menun karbonhidrat agirlikli olmus sanki ama seni cok iyi anlayabiliyorum ne bulursak onu yiyoruz cocuklardan firsatimiz olmuyorkiHerkese selamlar.
Çok enerjik uyandım bugün ama 2 saat sonra pert. Neyse,menümü yazayım.
Sabah, 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin.
Öğlen; 4-5 kaşık meyhane pilavı (dünden kalmıştı)
Ara;1türk kahvesi.
Akşam;3 çatal makarna.
Su:5 bardak
Spor: akşama kadar çocukların Peşinde sokakta,evde koşturdum. Bence yeterli
Gerçekten bugün kendim için güzel sağlıklı yemek yapmayı çok istedim.
Ama çocuklar varya bu çocuklar.
Mümkün değildi.
Birazdan evi süpüreceğim. Bugün 3. Süpürme.
Bence yat zibar şıkkı en guzeli naptin peki?Saat:20.43. Ve ben çok açım.
İçimden bir ses indian yemeği söyle kendine diyor.
Diğer ses yat zıbar diyor.
Diğer seste kalk evi temizle diyor.
Ayyyy çok açım ben
Hic gelemedim kuzum menumude iyi ki erkendden yazmisim dun.Kozmogirl17 eşim galiba geç geleceksin bu gece, beni uyku bastırdı canım. Bugün dünü telafi etmek için çok az yedim, karnım gurulduyor valla en iyisi gidip yatiyim ☺☺ Önce sana sonra tüm takıma iyi geceler
Ben yerim ama esim acicak limonlicak agzima vericek elimi suremem surmedimde hic.Ankee cnm bende yemedim midye dolma. hatta evime 1 dk mesafede hergun önünden geciyorum ama hic cnm istemedi. merak da etmedim.
Allah sifa versin cnm. 6 aylik miydi senin ki de. benim aklimda 4 kalmis ne cabuk unutuyorum yaaw. subat ortasind dogdu benimki de 6. ayini yeni doldurdu. öksürük hırıltı bizimkinde de vardi doktor olur bu aylarda serum fizyolojikle burnunu temizleyin dedi. Allah sifa versin rahat guzel uykular versin cnm
benim hicbir fikrim yok cnm. kizimada bir doktor acilde hava verdirmisti bir rahtsizlik adi soylemisti. bi kac gun sonra kendi doktorumuza gostermistik. "hic gerek yokmus hatta bahsettiginiz rahatsizlik yok ki bu bebekte" filan demisti. seni cok iyi anliyorum insan ne yapacagini şaşırıyor. kolay gelsin cnm.
hadi bakalim canim. hem haftanin hem etabin 1. ol
gecmisi okumayi bitirebilirsem menulerine de bakcam ins.
Konustuk guzelim soyledim haklisin dedi bazen haksizzsin dedi anlastik duzelttik arayi ortayi bulduk diyelimarsiz olabiliyor bazilari cnm. hic cevap vermemek gormezden gelmekmen iyisi
tatlim sen soylemezsen hic farkina varmiycak bence. bu durumdan rahatsizsan sen soyle cnm yok rahatsız degilsen onun bu sıkıntılı doneminde isine geliyorsa hiic soyleme. kadinlar kadar ince dusunceli olmuyorlar ne yazikki
yeni sevgilini bilmesine ragmen bu kadar israrciysa mutlaka soyle sevgiline canim. dur bakalim baska birsey yapacak mi?? ilerde tartismaya sebep olabilecek bir konu. o yuzden soylesen cok iyi olur
guzel cnm.
Canim balgama cevirdi oksurugu balgam gelince bi kusucak gibi oluyor yutuyor geri napocagini bilemiyor bakim evde ilaci vardi ondan iciriyorum olmadi dr a goturucemOksurugu nasil oldu kuzunun canim, misil misil uyur insallah..
Stres ve yasadigin seylerden ayni zamanda da kesintisiz uyku uyuyamamaktan kilo vermede sIkInti cekiyorsun bence kuzum.Sen aynen devam et..
Bol bol yuru canisi, ya da evde ip atlama - mekik yap..
Oy kiyamam ne minnoslar be ozlemcim, yaptigin iyilikler gun gelip seni bulsun canim..
Canim neyin var, haber ver bizedePatlicanmoru
Deryacim burada sadece infantlar icin olan vicks turu kremler var, organik olanlari da mevcut ben kullaniyorum sorun yasamadim canim..
Bozayi bi kere ictim sevmedim Amaallah allah midye dolma nasıl yemediniz hayret gerçekten, hani mide bulandırıcı diye mi yemediniz acaba? bir de boza hiç içmemişlere çok şaşırırım ben
Insallah canim rahatlar.oyle melenkoli takiliyiodum su siralar ama bugun iyiyim biraz uykum var onu saymazsakcanım senin neye canın sıkılıdı üzme kendini yahu, çocukların dertleri fakan bunlar mı? dizinde de çok ciddi bir şey yokmuş şükür, kilo da verince daha da rahatlayacak inşallah
Cok guzel vallaValla öyle bir psikolojiye girdim ki midem küçüldü doyuyorum artık 1 haftada alıştım resmen :) geceleri çok fena hazımsızlık oluyordu bende bazen nefes alamayıp uyanıyordum uykudan iş yerinde saat 9 da pilav makarna yiyordum hep artık öyle bir noktaya geldim kötü olan herşeyi attım hayatımdan sigara kullanıyordum 3 haftadır içmiyorum ciğerlerim hirhir ses geliyordu dedim ben kendime ne yapıyorum beynime kötü olduğunu o kadar empoze ettim ki yemekte öyle oldi benim için bıraktım kötü olan ne varsa.. uzun lafın kısası midene nasıl davranırsan öyle gider şu saatlerde açlık bastırıyor ama onu da yencem inşallah
Bende ayni senin dedigin gibiydim valla 1 ayda 7 kilo verirdim ama simdi 3 kilo cok zorBu sefer çok kararlıyım maalesef istediğim gibi kilo veremiyorum bedenime senelerce kötü bakmışım en son diyet yaptığım zaman 10 sene evveldi 1 ayda 10 kilo veriyordum şimdi 2. Haftadayım tam 1 kilo bile veremedim vücut zaman geçtikçe çok zor kilo veriyormuş hep söylerlerdi umursamazdım şimdi bırakırsam bir daha bu yola giremem
3 kare olmasa guzel menun kuzum19 Ağustos PazartesiDeryaOnDiet
09:00
Omlet (2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir)
2 ceviz
3 kare şekersiz bitter çikolata
1 çb şekersiz çay
16:00
4 ızgara köfte
Az soğan ve domates
2 dilim ekmek
20:00
Yeşil Çay
2lt su
Spor:
800 ip atlama
30dk fitnes
Sayilir sayilir canim@Yawrukush
agustos19 menum
sabah9'da
1 kase yulaf ezmesi,1 tatli kasigi ceviz cekilmis,1 yemek kasigi keten tohumu ,tarcin
ara : 1 neskahve
oglen 2'de
tavuklu salata
ara: 2 dilim karpuz
aksam 6'da
patlican kabak yemegi etli ,4 yemek kasigi ,1 dilim ekmek
su 2.5lt
spor :20dk leslie
camasir yikadim iki makina ,4 katli apartman ve makinalar en alt katta,denizi ve camasirlari asagiya tasidim ,yukari tasidim 4 kat ,buda spordan sayilir mi,agirlik calistim sayin ,
Canim oturmadan olmuyorki artik tek care kilo vermekCanimcim tekrar gemis olsun, kirik vs olmamasina sevindim, beraber kilo verecegiz, sagligina kavusacaksin..
Dizinin uzerine oturma hic cocuklarla..
Gecer 1-2 gune canim, ben kilo aldigini dusunmuyorum, diyetin gayet guzel gidiyor..
Ah o pasta , neden bu menude o pasta
Canim en hayirli zamanda, Allah tekrar nasip etsin insallah..
Gececek bu zor gunler, bizde senin yanindayiz..
Sende halletmissin bir kismini islerinin Filizcim ne guzel..
Veli temsilciligi ozveri istiyor cok haklisin ama Akina daha yakin ve daha destek olurum gibi dusundum.
Bakalim guzel olur umarim canim..
Canim 2 gundur menulerini yaziyorsun cok seviniyorum, cok guzel olmus bugun, aynen boyle devam canim :)
Ahh bayiliyorum tadina, cok hosuma gidiyor kuzum..
Canim saniyorum son bir disimiz kaldi ondan boyle oluyor, cok zor gercekten cocuk buyutmek..
Sen nasilsin canim?
Menun guzel kuzumKizlar tam 2 bucuk saat okuldan sonra parkta oynattim cocuklari ayaklarim mahvoldu..
Simdi kuzulari yedirecegim, bende kahvemi iciyorum..
Menumu de yazayim.
PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
1 dilim tost ekmeginden sucuklu tost (yagsiz)
yarim salatalik, yarim domates, ceyrek avokado, 2 minik havuc
10 zeytin
1 kk peynir
OGLEN 13.30DA
Bir el boyutunda izgara tavuk gogsu
Ceyrek avokado, 2 ucgen parca karpuz
ARA 17DE
Filtre kahve
70 kalorilik diyet bar
AKSAM 18.30DA (henuz yemedim, 1 saat sonra yiyecegim)
1 dilim somon baligi firinda
1 tabak salata
SU:3 ltye tamamlayacagim bugun.
SPOR:1 bucuk saat spor salonu, aksamda2 bucuk saat parkta yuruyus, cocuk pesinden kosma..
besive
Canim hayatima girdigi gunden beri birakma girisiminde bulunuyor bi kac girisimden sonra birakamiyordu bu sefer guzel gidiyor evet ufak buyuk krizler atlattik ama jyi gidiyodu dun abisinden alirken herkesin icinde kizdim ben bu kadar eziyet cekiyorum yazik degilmi dedim yuzum falan dustu baslamicam dedi ama ne kadar inanirsan artik. Baban o halde birakmadiysa baya tiryaki yani ablan agliyormus bizimkide insanliktan cikti ama bize sariyordu simdi daha iyi amaHe birde babam bi kac girisimde bulundu. Ne zaman ki bir tane iceyim arada moduna girdi geri basladi. O yuzden hic bulasmasin
Canim hayatima girdigi gunden beri birakma girisiminde bulunuyor bi kac girisimden sonra birakamiyordu bu sefer guzel gidiyor evet ufak buyuk krizler atlattik ama jyi gidiyodu dun abisinden alirken herkesin icinde kizdim ben bu kadar eziyet cekiyorum yazik degilmi dedim yuzum falan dustu baslamicam dedi ama ne kadar inanirsan artik. Baban o halde birakmadiysa baya tiryaki yani ablan agliyormus bizimkide insanliktan cikti ama bize sariyordu simdi daha iyi ama
Kizlar esim ve kizim hastalandi simdi. Yikilmayan son kale olarak evde pervane gibiyimoglumu toparladik biraz cok sukur dun gece rahat uyudu.. simdi sira digerlerinde... insAllah spor yapabilirim ama cezami yapicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?