Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok yemedim. Vitamin takviyesine basliyorum boyle durumlarda sambucol varya suda eriyen

ilk seansta pek bir degisiklik yok bakalim

canım çok üzüldüm bir an önce toparlanırsın umarım, gel takıma devam et hem moral hen hareket olsun sana... daha da zayıf hamile kalacaksın canım fit bir anne olacaksın inşallah
Cok sagol canm. Evet bir iki hafta toparlanayim gelecegim ins. 58 kilo civarindayim ilk hedefim 55 olmak ins bu sefer daha zayif hamile kalirim saglik olsun canm.

vaav gercekten mi evde bal var tyurk kahvem de var, cumartesi gunu untmazsanm deneyeyim o cikolatayi ben de

Cok sagol canm. Evet bir iki hafta toparlanayim gelecegim ins. 58 kilo civarindayim ilk hedefim 55 olmak ins bu sefer daha zayif hamile kalirim saglik olsun canm.

nedense içimden istediğin kiloya düşemeden tekrar başka güzel bir haberle geleceğin geçiyor
hayırlısıyla olacak merak etme, çevremde bir dünya örnek var.

cok sagol kelebegim :)
evet benim resimdeki ama bu tabiki tom,bis halim. Ayy ne guzeldi yaa ayagimdan rahatsiz yatarken bile 65 66 kilo civariydim simdi oldum yine 70
neyse inecek insallah yine, gidima baksana 66kilodan fazla bende direjk gidi yapiyor

Canm cok tesekkur ederim.ins canm. Ozledim burayi hepiniz cok iyisiniz. Allah razi olsun sizlerden❤❤❤

Burda da var canim ama ozellikle burun tikaniklarinda kullanildiginda birkac kotu olay duydum ve o yuzden cok korktum ben o viks turu kremlerden

esim bomba gibi geliyorsun cumaya wuuwuuu.
ben sende en az 1 kg eksi goruyorum simdiden, masallah. Sporun da harika 800 ip waw supersin

A min canm ins hayirlisi.Allah razi olsun

Ütü de spor sayılır eşim menünü beğendim ben 5 ye bitirmişsin mis gibi olmuş
canim simdi kutu yemeklerim geliyor ya sabah kahvaltidan aksam yemegine kadar hepsini iste yiyorum ee 17 gibi decikiyorum ondan yeyip cikiyorum, aksam yemegimi erken yeyince kolay kilo veriyorum. ins bakalim ee yani artik 1000 kaloriyle gozum yukseklerde 2kilo eksi bejkliyorum bakalim

canim inan elbise cok daha zayif gosteriyor.
ben hep elbise giyerim, belki 2 ayda bir gun pantolon veya sort.
Isyerimde bir kere pantolon giydim herkes dedi ki aa elbiseyle nasil zayif duruyorsun, sende baya popo varmis pantolon giyince cikti diye
yani elbise candir

bak bak bahaneyle esinin ellerinden yiyo midyeyi
bu minik tartismalar gercekten de tuzu biberi evliligin. onlar olmadan cok yavan olurdu zaten. ortada hicbirsey yokken bile tartisabiliyoruz. sonu guzel olsun da atışmalar olsun tabi.

Canim probiyotik al bugun cok rahat cikarsin wcye.
ben pastaya ragmen begendim menunu. Bence o pastayi leslie ve zipzipla erittin sen

Endokrin bakar dahiliye genel polikliniğine gidersen onlarda bakar canim direnc varsa kilo vermen cok zor olur ilac alman gerekebilir bir git

himm simdi goruyorum gercekten acsin (gecen demistin ya doyana kadar yemek mi ben acim ac diye :) )
ama haklisin canim kilo vermek icin baska sansimiz yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…