Yok yemedim. Vitamin takviyesine basliyorum boyle durumlarda sambucol varya suda eriyencanım çok geçmiş olsun tüm aile fertlerine..
çok mu yoruldunuz ne yaptınız
sen de bir anne olarak bugün biraz meyve vitaminli şeyler ye çok yorma kendini bence
sonra sen de hastalanırsan daha kötü olur.
dün akşam yemedin değil mi başka bir şey?
Yok yemedim. Vitamin takviyesine basliyorum boyle durumlarda sambucol varya suda eriyen
ilk seansta pek bir degisiklik yok bakalim"kakaladijlari"insallah ise yarar canim
oy oyy gecen hafta nerdeydin sen. bu sabah ki tartiyi gorunce gitti benim moral
eşin hala gecmiste. gecmisten geliyorum ama bitmiyor bitmiyor. 50 kaldı diyorum bi bakiyorum bi 50 daha..
Allahim ne zaman guncel olcam ben
Cok sagol canm. Evet bir iki hafta toparlanayim gelecegim ins. 58 kilo civarindayim ilk hedefim 55 olmak ins bu sefer daha zayif hamile kalirim saglik olsun canm.canım çok üzüldüm bir an önce toparlanırsın umarım, gel takıma devam et hem moral hen hareket olsun sana... daha da zayıf hamile kalacaksın canım fit bir anne olacaksın inşallah
vaav gercekten mi evde bal var tyurk kahvem de var, cumartesi gunu untmazsanm deneyeyim o cikolatayi ben deKıyamam kızmaya da seni sevdiğimiz için iyiliğini istiyoruz canım. Bizi biraz boşlasan da olur yeter ki işlerin hallolsun. Ben de ayrı kalamıyorum takimdan kaç gündür vize başvurusunu erteleyip duruyordum, takıma yazmak daha zevkli sonuçtaneyse bugün online işleri (yani soru cevaplama kismi) yapabildim şükür. Az kaldı geriye assisted service seçicem evraklar için
Çok özveri istiyor veli temsilcisi olmak. Ama akinla ve öğretmeniyle sürekli iç içe olma avantajı da var. Kolay gelsin canım şimdiden
Kim evleniyor yoksa F Falanfilannnn mı??Beni niye davet etmedi ki hem ankaradayim hazır.
Aa çok şey kaçırmışsin Deryacim. Nasıl denemezsin. Kızlar duymasın, çook azcık bi balla karistirirsan kalan telveyi çikolata keyfi veriyor bence (ben ve tuhaf zevklerim )
Paylaştığın için teşekkürler, güzel bilgiler
Cok sagol canm. Evet bir iki hafta toparlanayim gelecegim ins. 58 kilo civarindayim ilk hedefim 55 olmak ins bu sefer daha zayif hamile kalirim saglik olsun canm.
cok sagol kelebegim :)bu resimdeki sen misin? ama çook tatlısın gelip sıkı sıkı sarılasım geldi seni gördüğüme çok mutlu oldum
Elbiselere gelince alttaki güzel
ba yıl dım. Çok yakışmış
muh te şem olmuş. İyi ki almışsın
iyi fikir
boşver bunuda
güzel bence bu da
bu da çook yakışmış ve çok güzel. Zevklerimiz uyuşuyor.
Canm cok tesekkur ederim.ins canm. Ozledim burayi hepiniz cok iyisiniz. Allah razi olsun sizlerden❤❤❤Canimcim tekrar gemis olsun, kirik vs olmamasina sevindim, beraber kilo verecegiz, sagligina kavusacaksin..
Dizinin uzerine oturma hic cocuklarla..
Gecer 1-2 gune canim, ben kilo aldigini dusunmuyorum, diyetin gayet guzel gidiyor..
Ah o pasta , neden bu menude o pasta
Canim en hayirli zamanda, Allah tekrar nasip etsin insallah..
Gececek bu zor gunler, bizde senin yanindayiz..
Sende halletmissin bir kismini islerinin Filizcim ne guzel..
Veli temsilciligi ozveri istiyor cok haklisin ama Akina daha yakin ve daha destek olurum gibi dusundum.
Bakalim guzel olur umarim canim..
Canim 2 gundur menulerini yaziyorsun cok seviniyorum, cok guzel olmus bugun, aynen boyle devam canim :)
Ahh bayiliyorum tadina, cok hosuma gidiyor kuzum..
Canim saniyorum son bir disimiz kaldi ondan boyle oluyor, cok zor gercekten cocuk buyutmek..
Sen nasilsin canim?
Burda da var canim ama ozellikle burun tikaniklarinda kullanildiginda birkac kotu olay duydum ve o yuzden cok korktum ben o viks turu kremlerdenOksurugu nasil oldu kuzunun canim, misil misil uyur insallah..
Stres ve yasadigin seylerden ayni zamanda da kesintisiz uyku uyuyamamaktan kilo vermede sIkInti cekiyorsun bence kuzum.Sen aynen devam et..
Bol bol yuru canisi, ya da evde ip atlama - mekik yap..
Oy kiyamam ne minnoslar be ozlemcim, yaptigin iyilikler gun gelip seni bulsun canim..
Canim neyin var, haber ver bizede @Patlicanmoru
Deryacim burada sadece infantlar icin olan vicks turu kremler var, organik olanlari da mevcut ben kullaniyorum sorun yasamadim canim..
esim bomba gibi geliyorsun cumaya wuuwuuu.19 Ağustos PazartesiDeryaOnDiet
09:00
Omlet (2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir)
2 ceviz
3 kare şekersiz bitter çikolata
1 çb şekersiz çay
16:00
4 ızgara köfte
Az soğan ve domates
2 dilim ekmek
20:00
Yeşil Çay
2lt su
Spor:
800 ip atlama
30dk fitnes
min canm ins hayirlisi.Allah razi olsunveeeee sonunda gecmisler bittiguncel oldum. o kadar cok alinti yapmisim ki.
herkese gunaydin bu arada. alintilardan sonra menunu yazip biraz uyuycam
ya canim hazir gitmisken orda kalsaniz nolur ki?? tazminat cok mu?? hem amerkida yasayip hem tazminati biriktirecek kadar kazanabilir misiniz?? hic bilemiyorum ama oyle bir durum olursa denemeye deger bence.
bir an once sagligina kavussun bal kuzucuk ins.
bu 35 gun de kac kilo verdin cnm? belki vücut unutmustur da ah o beyin... o biraz zor unutur
hadi ya gercekten mi. ben filtre kahvenin de yag yakimina faydasi var sanıyordum. onun yok muymus?? eskiden cok icerdim ama hamilelik boyunca ve doğumdan sonra biraktim filtre kahveyi. bebis 6 aylik oldu ya artik iceyim diyordum ama suan vazgectimturk kahvesine devam
cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin yavruşuna
cumaya kadar duser o sen sıkma canını deryacim aman filizcim. o kadar okudum ama kacirdim galiba adinin filiz olduğunu. bundan sonra ben de filiz diyim canimcim
gece cok sivi tükettiğin icindir canim. cumaya guzel bir eksi gelcek ins.
evet cnm 2 gunde br çıkıyorum. vucudumda odem oldugunu hissediyorum zaten ama bu yeni bir durum degil. uzun zamandir boyle.
oyy o nasil tatli bir yavrus ya masallah
ah canimm cok üzüldüm. hayirlisi degilmis demek ki. Rabbim hayirli zamanda saglikla versin ins.
gun boyu birsey yememissin aksam sarma biraz fazla olmus ama gun boyu yemedigin icin dengelemistir cnm
hadi ya sen de mi?? nolcak boyle? cumaya gider ins.
evet cnm baskasinda gorunce ben de oyle dusunuyorum nasil zarif duruyo ama ben giyince sanki totom cıkıyo oram buram cikiyo diye rahat edemiyorum, begenmiyorum kendimi.. biraz daha zayiflayim alcam ben de.
bebek 6 aylik oldu cnm. cok şükür. ek gidaya geçtik 3 haftadir tattiriyorum.
sende biliyosun son alinan kilolar cabucak gider. dikkat edersen 2 hafta da verirsin sen o kilolari. cok istekli olmak lazim. sen istersen en fazla 3 hafta sonra yine 50sin
kol egzersizleri super olur canim. hangisini çalışıyorsun. ben de bakmistim youtube dan ama duzenli yapmayinca faydasi olmadi tabi.. benim de kol calismam lazim.pardon sadece kol degil bacak gobek yanlari da calismam lazim. daha dogrusu tum vucudu calistirmam lazimama bu siralar kollarim beni cok rahatsiz ediyo. kollarin bıngıl olmasi hic guzel degil
yoo mide bulandirici oldugunu düşünmüyorum. yiyenler cok seviyo. aman herseyi yiyoruz zaten o da eksik kalsinhem yiyceksem en guzel yerinde yemek isterim. buradakilerden tatmak istemiyorum cnm
canim simdi kutu yemeklerim geliyor ya sabah kahvaltidan aksam yemegine kadar hepsini iste yiyorum ee 17 gibi decikiyorum ondan yeyip cikiyorum, aksam yemegimi erken yeyince kolay kilo veriyorum. ins bakalim ee yani artik 1000 kaloriyle gozum yukseklerde 2kilo eksi bejkliyorum bakalimÜtü de spor sayılır eşimmenünü beğendim ben 5 ye bitirmişsin mis gibi olmuş
canim inan elbise cok daha zayif gosteriyor.veeeee sonunda gecmisler bittiguncel oldum. o kadar cok alinti yapmisim ki.
herkese gunaydin bu arada. alintilardan sonra menunu yazip biraz uyuycam
ya canim hazir gitmisken orda kalsaniz nolur ki?? tazminat cok mu?? hem amerkida yasayip hem tazminati biriktirecek kadar kazanabilir misiniz?? hic bilemiyorum ama oyle bir durum olursa denemeye deger bence.
bir an once sagligina kavussun bal kuzucuk ins.
bu 35 gun de kac kilo verdin cnm? belki vücut unutmustur da ah o beyin... o biraz zor unutur
hadi ya gercekten mi. ben filtre kahvenin de yag yakimina faydasi var sanıyordum. onun yok muymus?? eskiden cok icerdim ama hamilelik boyunca ve doğumdan sonra biraktim filtre kahveyi. bebis 6 aylik oldu ya artik iceyim diyordum ama suan vazgectimturk kahvesine devam
cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin yavruşuna
cumaya kadar duser o sen sıkma canını deryacim aman filizcim. o kadar okudum ama kacirdim galiba adinin filiz olduğunu. bundan sonra ben de filiz diyim canimcim
gece cok sivi tükettiğin icindir canim. cumaya guzel bir eksi gelcek ins.
evet cnm 2 gunde br çıkıyorum. vucudumda odem oldugunu hissediyorum zaten ama bu yeni bir durum degil. uzun zamandir boyle.
oyy o nasil tatli bir yavrus ya masallah
ah canimm cok üzüldüm. hayirlisi degilmis demek ki. Rabbim hayirli zamanda saglikla versin ins.
gun boyu birsey yememissin aksam sarma biraz fazla olmus ama gun boyu yemedigin icin dengelemistir cnm
hadi ya sen de mi?? nolcak boyle? cumaya gider ins.
evet cnm baskasinda gorunce ben de oyle dusunuyorum nasil zarif duruyo ama ben giyince sanki totom cıkıyo oram buram cikiyo diye rahat edemiyorum, begenmiyorum kendimi.. biraz daha zayiflayim alcam ben de.
bebek 6 aylik oldu cnm. cok şükür. ek gidaya geçtik 3 haftadir tattiriyorum.
sende biliyosun son alinan kilolar cabucak gider. dikkat edersen 2 hafta da verirsin sen o kilolari. cok istekli olmak lazim. sen istersen en fazla 3 hafta sonra yine 50sin
kol egzersizleri super olur canim. hangisini çalışıyorsun. ben de bakmistim youtube dan ama duzenli yapmayinca faydasi olmadi tabi.. benim de kol calismam lazim.pardon sadece kol degil bacak gobek yanlari da calismam lazim. daha dogrusu tum vucudu calistirmam lazimama bu siralar kollarim beni cok rahatsiz ediyo. kollarin bıngıl olmasi hic guzel degil
yoo mide bulandirici oldugunu düşünmüyorum. yiyenler cok seviyo. aman herseyi yiyoruz zaten o da eksik kalsinhem yiyceksem en guzel yerinde yemek isterim. buradakilerden tatmak istemiyorum cnm
bak bak bahaneyle esinin ellerinden yiyo midyeyiCanim cok gecmis olsun cok uzuldum allah baska acilar yasatmasin.
Canim randevunu al lutfen ihmal etme okadar yogunsun ki ben bile karistiriyorum senin isleri artik.
Heeehhh bende onu diyorun iste valla bravooo alkisss sana en buyugunden
Evet evet bende merak ediyordum iyi oldu bu soru filizcim.
Menun gayet guzel canim tabi sarmalarda 1 kactaneyle kalabildiysen.
Canim hangi birine yetisiceksin masallah diyim valla biyerlerini kasi nazar degmesin ama stand islerinide ihmal etme cok istiyordun unutma.
Guzel begendim kuzum.
Kiz bogazi kaz bogaziymis derler tatlim az sabret yemede mezun ol sonra doya doya parti yaparsin pastayla tatliyla.
Doydunmu esim bu menuyle masallah sanada
Bu hafta menuler cildirmis hepsi birbirinden guzel geliyor tebrikler canim
@Patlicanmoru nerlerdesin kusum iyimisin.
Canim senin ikinci bebe isteyerekmi oldu kazayami kurbban oldu aay bu nasil soru ya banada hep soruyorlarda merak ettim ondan benimki isteyerek oldu hatta dr kontrolunde oldu diyebilirim.
Menun karbonhidrat agirlikli olmus sanki ama seni cok iyi anlayabiliyorum ne bulursak onu yiyoruz cocuklardan firsatimiz olmuyorki
Bence yat zibar şıkkı en guzeli naptin peki?
Hic gelemedim kuzum menumude iyi ki erkendden yazmisim dun.
Ben yerim ama esim acicak limonlicak agzima vericek elimi suremem surmedimde hic.
Konustuk guzelim soyledim haklisin dedi bazen haksizzsin dedi anlastik duzelttik arayi ortayi bulduk diyelim
Canim balgama cevirdi oksurugu balgam gelince bi kusucak gibi oluyor yutuyor geri napocagini bilemiyor bakim evde ilaci vardi ondan iciriyorum olmadi dr a goturucem
Bozayi bi kere ictim sevmedim Ama
Insallah canim rahatlar.oyle melenkoli takiliyiodum su siralar ama bugun iyiyim biraz uykum var onu saymazsak
Cok guzel valla
Bende ayni senin dedigin gibiydim valla 1 ayda 7 kilo verirdim ama simdi 3 kilo cok zor
3 kare olmasa guzel menun kuzum
Sayilir sayilir canim
Canim oturmadan olmuyorki artik tek care kilo vermek
Menun guzel kuzum
guzelmis canim yeni kullanici adin cok begendim, hayirli olsunkizlar karisiklik olmasin ben enimenine yeni kullanici adimla devam
@klbk33
F Falanfilannnn
@Derya_the_queen
DeryaOnDiet
@gogo2405
@Patlicanmoru
Ankee
@fmad
cool_lime
@Akrrep
@cinecin
@Mavi boncukkk
@besive
@kanadali35
@madamesnow
@Gonulmeyvesi
@Konus dinliyorum
@pembecanavar
Canim probiyotik al bugun cok rahat cikarsin wcye.19 Agu
11.30
2 yk zeytinyağı
2 yk menemen
1 dilim ekmek
1 zeytin
peynir
yarım bardak sütten belki daha az kahve
16.15
semizotu salatası 3yk
kabak yoğurtlu 2 yk var yok
1 parça kavun
1 erik
soğan 1yk
maalesef 1 dilim pasta çok üzülerek
Türk kahvesi
20.00
kayısılı yoğurt %30 daha az şekerli activia nın
hala wc çıkamadım kuru erik bulamadım kayısı çayı aldım sabah da zeytinyağı bakalım 3. gün..
su 2.5 şu an ama şimdi şişemi doldurup 1L daha içeceğim
spor
45 dk leslie
1000 zıp
bir leslie daha yapmak istiyorum fakat dizim ağrıyor yapabilir miyim bilmiyorum
@Yawrukush
@Akrrep
Endokrin bakar dahiliye genel polikliniğine gidersen onlarda bakar canim direnc varsa kilo vermen cok zor olur ilac alman gerekebilir bir gitGünaydın arkadaşlar gününüz aydın olsunmaalesef hergun tartiya çıkmak istemesemde bakmadan yapamıyorum vudumda bir sıkıntı var 12 gün olmuş halan gitmiyor kilolar acaba bende insülin direnci felan mi var ben bi doktora gitmek istiyorum hangi doktor bakıyor ona ?
himm simdi goruyorum gercekten acsin19 Ağustos p.tesi
Spor: sabah + akşam yürüyüş
Menü:
Bu sabah kalkinca elma sirkeli su, sonra biraz su daha
10.30 bir bardak çay + 1 ekşi kuru erik
13.00 klasik kahvaltım
14.00 bir salatalık, 5 kabak çekirdeği
16.00 bir tatlı tabağından az haşlanmış taze fasülye, Türk kahvesi, bir kare bitter, yarım şeftali
Bir bardağın 4te 3ü kadar kefir
Tamam canim sagol tavsiyelerin icin. Aksama balik aldirayim diyorum bol soganli salata ile direncleri arttiralimbak spor da yaparsan çok yorma kendini, terlersen de hemen duş al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?