- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
canim bence sadece aksama belki biraz salata guzel olurdu ama onun haricinde kilo verebilecegin bir menu.Herkese selamlar.
Çok enerjik uyandım bugün ama 2 saat sonra pert. Neyse,menümü yazayım.
Sabah, 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin.
Öğlen; 4-5 kaşık meyhane pilavı (dünden kalmıştı)
Ara;1türk kahvesi.
Akşam;3 çatal makarna.
Su:5 bardak
Spor: akşama kadar çocukların Peşinde sokakta,evde koşturdum. Bence yeterli
Gerçekten bugün kendim için güzel sağlıklı yemek yapmayı çok istedim.
Ama çocuklar varya bu çocuklar.
Mümkün değildi.
Birazdan evi süpüreceğim. Bugün 3. Süpürme.
canim simdi kutu yemeklerim geliyor ya sabah kahvaltidan aksam yemegine kadar hepsini iste yiyorum ee 17 gibi decikiyorum ondan yeyip cikiyorum, aksam yemegimi erken yeyince kolay kilo veriyorum. ins bakalim ee yani artik 1000 kaloriyle gozum yukseklerde 2kilo eksi bejkliyorum bakalim
Isyerimde bir kere pantolon giydim herkes dedi ki aa elbiseyle nasil zayif duruyorsun, sende baya popo varmis pantolon giyince cikti diye
Kuzuuum uyuyakalmışım
3 kare bitter çok olmuş harici güzel19 Ağustos PazartesiDeryaOnDiet
09:00
Omlet (2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir)
2 ceviz
3 kare şekersiz bitter çikolata
1 çb şekersiz çay
16:00
4 ızgara köfte
Az soğan ve domates
2 dilim ekmek
20:00
Yeşil Çay
2lt su
Spor:
800 ip atlama
30dk fitnes
dur bakiim bu gazla bende cocuklari annelere satıp cikabilirsem elbise bakiim. bu siralar cok alisveris yapasim var dacanim inan elbise cok daha zayif gosteriyor.
ben hep elbise giyerim, belki 2 ayda bir gun pantolon veya sort.
Isyerimde bir kere pantolon giydim herkes dedi ki aa elbiseyle nasil zayif duruyorsun, sende baya popo varmis pantolon giyince cikti diye
yani elbise candir
Güzel canımYawrukush
agustos19 menum
sabah9'da
1 kase yulaf ezmesi,1 tatli kasigi ceviz cekilmis,1 yemek kasigi keten tohumu ,tarcin
ara : 1 neskahve
oglen 2'de
tavuklu salata
ara: 2 dilim karpuz
aksam 6'da
patlican kabak yemegi etli ,4 yemek kasigi ,1 dilim ekmek
su 2.5lt
spor :20dk leslie
camasir yikadim iki makina ,4 katli apartman ve makinalar en alt katta,denizi ve camasirlari asagiya tasidim ,yukari tasidim 4 kat ,buda spordan sayilir mi,agirlik calistim sayin ,
Canim kalori yontemin nasil gidiyor doyuyormusunilk seansta pek bir degisiklik yok bakalim
hangi tabloda yoksun ki canim
Amin canm Allah razi olsunCanim cok gecmis olsun cok uzuldum allah baska acilar yasatmasin.
Canim randevunu al lutfen ihmal etme okadar yogunsun ki ben bile karistiriyorum senin isleri artik.
Heeehhh bende onu diyorun iste valla bravooo alkisss sana en buyugunden
Evet evet bende merak ediyordum iyi oldu bu soru filizcim.
Menun gayet guzel canim tabi sarmalarda 1 kactaneyle kalabildiysen.
Canim hangi birine yetisiceksin masallah diyim valla biyerlerini kasi nazar degmesin ama stand islerinide ihmal etme cok istiyordun unutma.
Guzel begendim kuzum.
Kiz bogazi kaz bogaziymis derler tatlim az sabret yemede mezun ol sonra doya doya parti yaparsin pastayla tatliyla.
Doydunmu esim bu menuyle masallah sanada
Bu hafta menuler cildirmis hepsi birbirinden guzel geliyor tebrikler canim
@Patlicanmoru nerlerdesin kusum iyimisin.
Canim senin ikinci bebe isteyerekmi oldu kazayami kurbban oldu aay bu nasil soru ya banada hep soruyorlarda merak ettim ondan benimki isteyerek oldu hatta dr kontrolunde oldu diyebilirim.
Menun karbonhidrat agirlikli olmus sanki ama seni cok iyi anlayabiliyorum ne bulursak onu yiyoruz cocuklardan firsatimiz olmuyorki
Bence yat zibar şıkkı en guzeli naptin peki?
Hic gelemedim kuzum menumude iyi ki erkendden yazmisim dun.
Ben yerim ama esim acicak limonlicak agzima vericek elimi suremem surmedimde hic.
Konustuk guzelim soyledim haklisin dedi bazen haksizzsin dedi anlastik duzelttik arayi ortayi bulduk diyelim
Canim balgama cevirdi oksurugu balgam gelince bi kusucak gibi oluyor yutuyor geri napocagini bilemiyor bakim evde ilaci vardi ondan iciriyorum olmadi dr a goturucem
Bozayi bi kere ictim sevmedim Ama
Insallah canim rahatlar.oyle melenkoli takiliyiodum su siralar ama bugun iyiyim biraz uykum var onu saymazsak
Cok guzel valla
Bende ayni senin dedigin gibiydim valla 1 ayda 7 kilo verirdim ama simdi 3 kilo cok zor
3 kare olmasa guzel menun kuzum
Sayilir sayilir canim
Canim oturmadan olmuyorki artik tek care kilo vermek
Menun guzel kuzum
Güzel canımKizlar tam 2 bucuk saat okuldan sonra parkta oynattim cocuklari ayaklarim mahvoldu..
Simdi kuzulari yedirecegim, bende kahvemi iciyorum..
Menumu de yazayim.
PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
1 dilim tost ekmeginden sucuklu tost (yagsiz)
yarim salatalik, yarim domates, ceyrek avokado, 2 minik havuc
10 zeytin
1 kk peynir
OGLEN 13.30DA
Bir el boyutunda izgara tavuk gogsu
Ceyrek avokado, 2 ucgen parca karpuz
ARA 17DE
Filtre kahve
70 kalorilik diyet bar
AKSAM 18.30DA (henuz yemedim, 1 saat sonra yiyecegim)
1 dilim somon baligi firinda
1 tabak salata
SU:3 ltye tamamlayacagim bugun.
SPOR:1 bucuk saat spor salonu, aksamda2 bucuk saat parkta yuruyus, cocuk pesinden kosma..
@besive
Canım sağlıklının sınırı günde 3 kere den 3 günde 1 e kadarCanim sindirim sisteminde sıkinti var demekki beslenme duzenini degistirmelisiin. Ve yediklerine bak ne sende buna sebep oluyor. Sağlıklı bir insanin her ogunden sonra wc ye cikmasi gerekir aslinda. Saglikli sindirim sistemi oradan anlaşılıyor. Ben 2ogun beslenmede en çok bu konuda rahatladim. Cok ogun yiyince vucudum tolere edemiyor sanirim yediklerimi birini sindirmeden oburu geliyor. Tabi herkesin bunyesi farkli kimininde sık sık yiynce calisir.
Hayirlisi canmnedense içimden istediğin kiloya düşemeden tekrar başka güzel bir haberle geleceğin geçiyor
hayırlısıyla olacak merak etme, çevremde bir dünya örnek var.
Süpersin kuzum19 ağustos
10.00
1 domates 1 sogan 2 gas yumurta ve 3 kasik kadar cokelek den salata
ara bir avuc leblebi
17.00
2 kase yesil mercimek corbasi
2 kasik et döner (kendim yaptım)
1 kase yogurt
20.00
biraz üzüm ve leblebi
su 2.5 litre
30 dk+15dk yürüyüş
Cikolatayi sporun yakmistir ben begendim menunu19 Ağustos PazartesiDeryaOnDiet
09:00
Omlet (2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir)
2 ceviz
3 kare şekersiz bitter çikolata
1 çb şekersiz çay
16:00
4 ızgara köfte
Az soğan ve domates
2 dilim ekmek
20:00
Yeşil Çay
2lt su
Spor:
800 ip atlama
30dk fitnes
Hayırlı olsun kuzuuumgunaydin kizlar. adimi degistirebilirsem birazdan degistircem.fayfeyfiy in onerilerinden serendipity anlamindan dolayi cok hosuma gitti. ama oyle bir kullanici varmis o yuzden 2 s lisini aldim sserendipity
burdan da herkese haber vermek istedim
Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?