Evet sayesinde midye yer oldum esimden once hic midye yememistim guzel oluyor yani es elinden yemek valla aksamki konusmam ise yaramis olmali ki esim demin aradi ve kapatirken seni seviorum dedibak bak bahaneyle esinin ellerinden yiyo midyeyi
bu minik tartismalar gercekten de tuzu biberi evliligin. onlar olmadan cok yavan olurdu zaten. ortada hicbirsey yokken bile tartisabiliyoruz. sonu guzel olsun da atışmalar olsun tabi.
Esim menun guzel boyle boyle ericez hafta sonuna19 ağustos
10.00
1 domates 1 sogan 2 gas yumurta ve 3 kasik kadar cokelek den salata
ara bir avuc leblebi
17.00
2 kase yesil mercimek corbasi
2 kasik et döner (kendim yaptım)
1 kase yogurt
20.00
biraz üzüm ve leblebi
su 2.5 litre
30 dk+15dk yürüyüş
Canım hoşgeldinben sadece free olarak girmek istiyorum.
takım listesine almiyorlar diskafiye edenleri. o yüzden girmemi hakkı varmiYawrukush
Hosgeldin canim takimda free takilabilirsin tabikide zorlama yok yani 1.sayfada formumuz var onu doldurabilirmisin birde neden diskalifiye olmustun tabi bu konuda bi sıkintı görurse kaptanimiz soyler zaten.ben sadece free olarak girmek istiyorum.
takım listesine almiyorlar diskafiye edenleri. o yüzden girmemi hakkı varmiYawrukush
kuzum inşallah hayırlısı ile bırakırGunaydin kizlar aksam kaynimi ziyarete gittik donusede cocuklari uyttum esimle oturduk baya bi sohbet ettik tartistik konustuk tatliya bagladik gibi onun krizleri baya azalmis pek hossetmiyorum dedi ama dun abisinden bir tane alip icti ama baslamam korkma dedi vende kizdim okadar eziyeti bu yuzdenmi cekiyorum dedim yenidenmi baslican dedim soz verdi baslamicam arada bi 1 tane icerim dedi bakalim simdilik arifeden beri icmedi sanirim benim depresyon halimde esimle aram kotu oldugu icin di bugun kendimi cok daha iyi hissediyorum cunku gerci hala onunla ilgili kafami kurcalayan seyler var ama ugrasmicam artik
Canim cok gecmis olsun cok uzuldum allah baska acilar yasatmasin.
Canim randevunu al lutfen ihmal etme okadar yogunsun ki ben bile karistiriyorum senin isleri artik.
Heeehhh bende onu diyorun iste valla bravooo alkisss sana en buyugunden
Evet evet bende merak ediyordum iyi oldu bu soru filizcim.
Menun gayet guzel canim tabi sarmalarda 1 kactaneyle kalabildiysen.
Canim hangi birine yetisiceksin masallah diyim valla biyerlerini kasi nazar degmesin ama stand islerinide ihmal etme cok istiyordun unutma.
Guzel begendim kuzum.
Kiz bogazi kaz bogaziymis derler tatlim az sabret yemede mezun ol sonra doya doya parti yaparsin pastayla tatliyla.
Doydunmu esim bu menuyle masallah sanada
Bu hafta menuler cildirmis hepsi birbirinden guzel geliyor tebrikler canim
@Patlicanmoru nerlerdesin kusum iyimisin.
Canim senin ikinci bebe isteyerekmi oldu kazayami kurbban oldu aay bu nasil soru ya banada hep soruyorlarda merak ettim ondan benimki isteyerek oldu hatta dr kontrolunde oldu diyebilirim.
Menun karbonhidrat agirlikli olmus sanki ama seni cok iyi anlayabiliyorum ne bulursak onu yiyoruz cocuklardan firsatimiz olmuyorki
Bence yat zibar şıkkı en guzeli naptin peki?
Hic gelemedim kuzum menumude iyi ki erkendden yazmisim dun.
Ben yerim ama esim acicak limonlicak agzima vericek elimi suremem surmedimde hic.
Konustuk guzelim soyledim haklisin dedi bazen haksizzsin dedi anlastik duzelttik arayi ortayi bulduk diyelim
Canim balgama cevirdi oksurugu balgam gelince bi kusucak gibi oluyor yutuyor geri napocagini bilemiyor bakim evde ilaci vardi ondan iciriyorum olmadi dr a goturucem
Bozayi bi kere ictim sevmedim Ama
Insallah canim rahatlar.oyle melenkoli takiliyiodum su siralar ama bugun iyiyim biraz uykum var onu saymazsak
Cok guzel valla
Bende ayni senin dedigin gibiydim valla 1 ayda 7 kilo verirdim ama simdi 3 kilo cok zor
3 kare olmasa guzel menun kuzum
Sayilir sayilir canim
Canim oturmadan olmuyorki artik tek care kilo vermek
Menun guzel kuzum
Canim probiyotik al bugun cok rahat cikarsin wcye.
ben pastaya ragmen begendim menunu. Bence o pastayi leslie ve zipzipla erittin sen
tesekkurler canim.guzelmis canim yeni kullanici adin cok begendim, hayirli olsun
hadi ins. canim bu sabah yine yuzumu guldurmedi tarti ama yilmak yokEsim menun guzel boyle boyle ericez hafta sonuna
kuralllara uymadığım için diskafiliye olmuşum.Hosgeldin canim takimda free takilabilirsin tabikide zorlama yok yani 1.sayfada formumuz var onu doldurabilirmisin birde neden diskalifiye olmustun tabi bu konuda bi sıkintı görurse kaptanimiz soyler zaten.
Amin kuzum bakalimkuzum inşallah hayırlısı ile bırakır
Olursun kuzum surada nekadar kaldikiMezun olamayacağım sanırım...
Hmm anladim canim dedigim gibi 1.sayfadaki formu doldurursan seni tanimamiz acisindan guzel olur ben bi sıkıntı olucagini dusunmuyorum ama bu konuda benim atladigim bi kural vs varsa onuda özgecim bilgilendirir zatenkuralllara uymadığım için diskafiliye olmuşum.
çünkü bu kurallari ben iyi okumamişim bilmiyordum.
Tekrardan hosgeldin Aslı.onceki yarismaya nezaman katilmistin kac kilo vermistin.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : migiMadid
İsim (İsteğe Bağlı ):Aslı
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk yaş: 2,5
Yaşadığınız şehir: Bilecik
Boyunuz : 1,65
Kilonuz:87,5
Hedef kilonuz : 80
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? sağlıklı olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet katıldımdikafiliye olmuşum neden saklayayim ki.
hiç kilo veremedimTekrardan hosgeldin Aslı.onceki yarismaya nezaman katilmistin kac kilo vermistin.
Hangi tablo kuzum en son menu ve sporlarin yazdigimisserendipity Yawrukush bu tabloda benmi kendimi göremedim ama bakıyorum evet yokmuşum gene baktim. alıntı yaptim eklemedi 2seferdir anlamadim. En son paylasilan kurallarin falan yazdığı altinda tablo olan
Guzel olmus canimgunaydin kizlar. adimi degistirebilirsem birazdan degistircem.fayfeyfiy in onerilerinden serendipity anlamindan dolayi cok hosuma gitti. ama oyle bir kullanici varmis o yuzden 2 s lisini aldim sserendipity
burdan da herkese haber vermek istedim
Yawrukush
@stitch
Kozmogirl17
dogru soyluyorlar ne diyeyimayıp ediyorsunuz deseydin
ne getirirlerse yiyorumyaa ben de çok özendim şu menülerine şimdi kendi menüm için kalori hesabı yapıyorum
git bak canim kacirma sezon sonu indiriminidur bakiim bu gazla bende cocuklari annelere satıp cikabilirsem elbise bakiim. bu siralar cok alisveris yapasim var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?