Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bak bak bahaneyle esinin ellerinden yiyo midyeyi
bu minik tartismalar gercekten de tuzu biberi evliligin. onlar olmadan cok yavan olurdu zaten. ortada hicbirsey yokken bile tartisabiliyoruz. sonu guzel olsun da atışmalar olsun tabi.
Evet sayesinde midye yer oldum esimden once hic midye yememistim guzel oluyor yani es elinden yemek valla aksamki konusmam ise yaramis olmali ki esim demin aradi ve kapatirken seni seviorum dedi bayadir isteyken bu cumleyi kullanmiyordu nasil etkili bi konusma yaptiysam

Esim menun guzel boyle boyle ericez hafta sonuna

ben sadece free olarak girmek istiyorum.
takım listesine almiyorlar diskafiye edenleri. o yüzden girmemi hakkı varmi Yawrukush
Canım hoşgeldin
Kaptanımız saat 17.00 gibi gelir takıma 10 saat geriden geliyor yurtdışında çünkü sanırım izin veriyorlardı
Sen şimdi takıl burda birkaç saat sonra netleşir ama problem olmaz sanırım

ben sadece free olarak girmek istiyorum.
takım listesine almiyorlar diskafiye edenleri. o yüzden girmemi hakkı varmi Yawrukush
Hosgeldin canim takimda free takilabilirsin tabikide zorlama yok yani 1.sayfada formumuz var onu doldurabilirmisin birde neden diskalifiye olmustun tabi bu konuda bi sıkintı görurse kaptanimiz soyler zaten.

kuzum inşallah hayırlısı ile bırakır

Mezun olamayacağım sanırım...

Hosgeldin canim takimda free takilabilirsin tabikide zorlama yok yani 1.sayfada formumuz var onu doldurabilirmisin birde neden diskalifiye olmustun tabi bu konuda bi sıkintı görurse kaptanimiz soyler zaten.
kuralllara uymadığım için diskafiliye olmuşum.
çünkü bu kurallari ben iyi okumamişim bilmiyordum.

kuralllara uymadığım için diskafiliye olmuşum.
çünkü bu kurallari ben iyi okumamişim bilmiyordum.
Hmm anladim canim dedigim gibi 1.sayfadaki formu doldurursan seni tanimamiz acisindan guzel olur ben bi sıkıntı olucagini dusunmuyorum ama bu konuda benim atladigim bi kural vs varsa onuda özgecim bilgilendirir zaten

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : migiMadid
İsim (İsteğe Bağlı ):Aslı
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk yaş: 2,5
Yaşadığınız şehir: Bilecik
Boyunuz : 1,65
Kilonuz:87,5
Hedef kilonuz : 80
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? sağlıklı olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet katıldımdikafiliye olmuşum neden saklayayim ki.

Tekrardan hosgeldin Aslı.onceki yarismaya nezaman katilmistin kac kilo vermistin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…