Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@sserendipity Yawrukush bu tabloda benmi kendimi göremedim ama bakıyorum evet yokmuşum gene baktim. alıntı yaptim eklemedi 2seferdir anlamadim. En son paylasilan kurallarin falan yazdığı altinda tablo olan
Canim 1.sayfadaki tabloda yoksun sanirim ondan bahsediyorsun bende senin bilgilerin yok ekleme yapamiyorum o yuzden senem gelince ilgilenir canim stitch bu konuyla.

Canim kalori yontemin nasil gidiyor doyuyormusun
Yalan yok dun aclik hissettim.
Ama bugun doydum , ben de sasirdim
Ve inanilmaz birsey 1000 kaloriye neler neler getiriyorlar. Bugun kek var, makarnali corba var ... hem lezzetli hem de doyururucu bugunku. Gozum de karnim da doyacak bugun anlasilan

Ve inanilmaz birsey 1000 kaloriye neler neler getiriyorlar. Bugun kek var, makarnali corba var ... hem lezzetli hem de doyururucu bugunku. Gozum de karnim da doyacak bugun anlasilan
Dunku menunu kacirdim kuzum galiba paylasmismiydin

Ben de bizim burada bi kaç menüye baktım çok güzel şeyler vardı dediğin gibi
ben de haftaya 5 gün yapmayı planlıyorum aslında
umarım olur
bir de 3 günlük jet paketler varmış
tam salı alsam haftaya cuma bi bakıyosunuz 46 mezun olmuşum

wuuwuu super olur. Evet hem oyle 3 gunluk deneme paketlerinin fiyati daha da uygun oluyor deneme suresinde

sabah
cay bardagı ile türk kahvesi sekersiz 2 adet biskivi incirli

öğle
çigköfte bi avuc iççi kadar çok az lavaş

akşam
bol söğüş ve probiyotik yoğurt düüşünüyorum
yatmadan bi adet soda
Canim emziriyormusun bukadar az beslenerek sutu ne zarar verme

Kizlar sabah kalktigimda cok basim agriyordu gecende aynisi oldu hatta hamilemiyim diye korkmustum ama demeekki bas agrisiyla alakaliymis kahvaltida yedigim herseyi geri bosalttim. ay nasil yazicagimi bilemedim mideniz bulanmasin diye simdi midem bombos bi muz yedim tansiyonuma bakti annem 8 6 geldi dusmus dedi cok anlamam tansiyon islerindende bi tane majezik aldim ama hala gecmedi bas agrim

Aa gecmis olsun canim. Migren var miydi sende oda mideye vuruyo kimisinde

hay allah canım yaa
çok aç kaldın da ondan mı acaba
o da baş ağrısı yapar

Yawrukush sayin kaptanım dunki spor sebebi ile karnim felc durumda dun karin calistik. 1 mekik bile cekemedim bayaga acıdı. Baska ceza rica edebilir miyim bak ne kadar kibarim ceza rica ediyorum
Leslie yaparim bugun normalde 3 yapıyorum bugun 5 yapmam ceza olur mu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…