Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gercekten cok az gitmis ama
evet değil mi, ben de zamanın nasıl geçtiğine bakmadım belki bayram girdi aldım diyedir, umarım tabi. yoksa çok kötü işte hiç bozmamak lazım yaa

Sagolun kizlar migrenim yok ama su siralar uykusuzluk basgosterdi ondan olabilir diye duaunuyorum.
canım uykusuzluk tabi ki yapar, dün ben resmen ölü gibiydim işte başım da ağrıyordu.
sende de çocuklar var sonuçta uykusuzluk, diyet, koşturmaca bir de eşini biraz fazla düşündüysen iyice artmıştır başının ağrısı. soğuk bir şeyler mi koysan başına bir duş al istersen rahatlatır.

Cocuklar uyurken uzanim dedim hoop ufak uyandi ayagima geldi bakim uykuya geri dondurebilirsem bende biraz gozlerimi kapatmayi dusunuyorum calisiyor gibi saat 7 de dikiliyoruz ayaga

ondan canım
bölünmüş uyku da yapar baş ağrısı
Eee bende baktim simdi hafta ya tam 2 ayim doluyor hadi 2 haftasi deneme diyelim giden kilo 4.5 bende senden asagu degilim ama burda olmasaydim pes edip belki bukadari bile gitmicekti

Eee bende baktim simdi hafta ya tam 2 ayim doluyor hadi 2 haftasi deneme diyelim giden kilo 4.5 bende senden asagu degilim ama burda olmasaydim pes edip belki bukadari bile gitmicekti

yani belki katılmasak daha da kilo alacaktık -2 olcağımıza +2 olacaktık belki ama
yine de bi üzüldüm şu an
özellikle bayram için üzüldüm
30 ağustos hedefim 48
bakalım

çok gecmiş olsun buarada susuz kalmamaya da özen gösterin
bende grip oldum baş ağrısı kulak agrısı cabası kafamı cevirdiğimde dengem bozuluyor oğlumu işe getirmek zorunda kaldım annem memlektten gece gelicek baya hareketli ve yorucu bi gün.. eşim sehir dısında o en büyük destekçimdi sizinlede böyle paylaşmak cok güzelmiş

Kizlar bir ara ogun daha yedim hem regl durumundan surekli aclik hissediyorum hemde esime kizdim neden benimde moralim bozulunca istahim kesilmiyor... daha cok acikiyorum
Neyse ne yedigime gelecek olursak
Sabah kalan yarim wasa
2 parca bitter çikolata
Buyuk fincan double turk kahvesi (sade)

canım en az %10 kg belirtmen gerekiyordu sanırım

benim de kesilmez

kuzum tarçınlı süt içsen tatlı isteği için

sabah
cay bardagı ile türk kahvesi sekersiz 2 adet biskivi incirli

öğle
çigköfte bi avuc iççi kadar çok az lavaş

akşam
bol söğüş ve probiyotik yoğurt düüşünüyorum
yatmadan bi adet soda
kuzum ne kadar az yemişsin

geçmiş olsun kuzum tuzlu ayran da iç istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…