Gercekten cok az gitmis amaay şu an canım çok sıkıldı
bugün ayın 20siymiş ve ben bu takıma katılalı 1 ay; listeye gireli 2 hafta oldu hatta bu 3. haftam olacak...
ve verdiğim kilo 2 bile değil
Ay benim bugun son gun bende rahatladim hemen tartida farkediyor yaHadi bakalim cumaya ne olucak görelim.. hala regl olmadim ama olsam bian once rahatlicam
Aa gecmis olsun canim. Migren var miydi sende oda mideye vuruyo kimisinde
Sagolun kizlar migrenim yok ama su siralar uykusuzluk basgosterdi ondan olabilir diye duaunuyorum.hay allah canım yaa
çok aç kaldın da ondan mı acaba
o da baş ağrısı yapar
evet değil mi, ben de zamanın nasıl geçtiğine bakmadım belki bayram girdi aldım diyedir, umarım tabi. yoksa çok kötüGercekten cok az gitmis ama
canım uykusuzluk tabi ki yapar, dün ben resmen ölü gibiydim işte başım da ağrıyordu.Sagolun kizlar migrenim yok ama su siralar uykusuzluk basgosterdi ondan olabilir diye duaunuyorum.
Cocuklar uyurken uzanim dedim hoop ufak uyandi ayagima geldievet değil mi, ben de zamanın nasıl geçtiğine bakmadım belki bayram girdi aldım diyedir, umarım tabi. yoksa çok kötüişte hiç bozmamak lazım yaa
canım uykusuzluk tabi ki yapar, dün ben resmen ölü gibiydim işte başım da ağrıyordu.
sende de çocuklar var sonuçta uykusuzluk, diyet, koşturmaca bir de eşini biraz fazla düşündüysen iyice artmıştır başının ağrısı. soğuk bir şeyler mi koysan başına bir duş al istersen rahatlatır.
Cocuklar uyurken uzanim dedim hoop ufak uyandi ayagima geldibakim uykuya geri dondurebilirsem bende biraz gozlerimi kapatmayi dusunuyorum calisiyor gibi saat 7 de dikiliyoruz ayaga
Eee bende baktim simdi hafta ya tam 2 ayim doluyor hadi 2 haftasi deneme diyelim giden kilo 4.5 bende senden asagu degilim ama burda olmasaydim pes edip belki bukadari bile gitmicektiondan canım
bölünmüş uyku da yapar baş ağrısı
Çok teşekkürler:)endokronoloji bölümü ilgileniyormuş canım
Eee bende baktim simdi hafta ya tam 2 ayim doluyor hadi 2 haftasi deneme diyelim giden kilo 4.5 bende senden asagu degilim ama burda olmasaydim pes edip belki bukadari bile gitmicekti
Bayaga az degil mi canim :)
bi haftalık 63 bandını kırmak için yapıyorum kızlar şans dileyin kırıldıgı zman biraz daha eklemeler yapmaya devam edicemCanim emziriyormusun bukadar az beslenerek sutu ne zarar verme
çok gecmiş olsun buarada susuz kalmamaya da özen gösterinSagolun kizlar migrenim yok ama su siralar uykusuzluk basgosterdi ondan olabilir diye duaunuyorum.
bi haftalık 63 bandını kırmak için yapıyorum kızlar şans dileyin kırıldıgı zman biraz daha eklemeler yapmaya devam edicem
bende grip oldum baş ağrısı kulak agrısı cabası kafamı cevirdiğimde dengem bozuluyorçok gecmiş olsun buarada susuz kalmamaya da özen gösterin
seni çok iyi anlıyorum umarım kırasın da hem biraz moral olur.
bol su iç sütün azalmasın
canım en az %10 kg belirtmen gerekiyordu sanırım4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : migiMadid
İsim (İsteğe Bağlı ):Aslı
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk yaş: 2,5
Yaşadığınız şehir: Bilecik
Boyunuz : 1,65
Kilonuz:87,5
Hedef kilonuz : 80
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? sağlıklı olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet katıldımdikafiliye olmuşum neden saklayayim ki.
benim de kesilmezKizlar bir ara ogun daha yedimhem regl durumundan surekli aclik hissediyorum hemde esime kizdim neden benimde moralim bozulunca istahim kesilmiyor... daha cok acikiyorum
Neyse ne yedigime gelecek olursak
Sabah kalan yarim wasa
2 parca bitter çikolata
Buyuk fincan double turk kahvesi (sade)
kuzum ne kadar az yemişsinsabah
cay bardagı ile türk kahvesi sekersiz 2 adet biskivi incirli
öğle
çigköfte bi avuc iççi kadar çok az lavaş
akşam
bol söğüş ve probiyotik yoğurt düüşünüyorum
yatmadan bi adet soda
geçmiş olsun kuzum tuzlu ayran da iç istersenKizlar sabah kalktigimda cok basim agriyordu gecende aynisi oldu hatta hamilemiyim diye korkmustum ama demeekki bas agrisiyla alakaliymis kahvaltida yedigim herseyi geri bosalttim. ay nasil yazicagimi bilemedim mideniz bulanmasin diye simdi midem bombos bi muz yedim tansiyonuma bakti annem 8 6 geldi dusmus dedi cok anlamam tansiyon islerindende bi tane majezik aldim ama hala gecmedi bas agrim
nasıl yanicanım en az %10 kg belirtmen gerekiyordu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?