di miAynen bide taytla falan gorunce daha anlaşılıyor. Tesetturlu olduğum icin bide benim salas bi tarzim var rahat seyler giymeyi severim anlasilmiyo cok
aynen zaten bozdum pazartesi tekrar başlarım vs deken 1 ayda 2 kg vermek yeine 20 kg alıveriyoruzOysa tekken of kilo veremedim o zaman bir cikolata gomeyim.....
eskiden didem fitness yapardim bi hafta yaptım baya etkisini görmüşüm.Usenmek yok.inan ben mayisinca ev isi falan yapmak istemeyince spor yapiyorum pc-haporlor spor ayakkabilarim salonda hazir bekliyor. Hemen kendime geliyorum
Evett. Evde hep tayt giyerim ben bol giymeye basladim mi eyvahlar olsundi mi
ben de çok severim bol kıyafetleri o yüzden kilo alsam da versem de aynı kıyafetlere giriyorum
spor yaparken falan taytla falan bakınca aynaya diyorum ya işe yarıyor galibaya da arkadaşlarım evde açık görünce daha afrk ediliyor
kuzum doktora gidecektin gittin mieskiden didem fitness yapardim bi hafta yaptım baya etkisini görmüşüm.
sonra devam edemedim.
şekersiz de denedim.
artık şekerli istemiyor bilmiyorum midemde ekşime oluyor.
tuhaf bi tat aliyorum artık. yiyesim gelmiyor.
yedimse halsizlik yorgunluk çöküyor.
kilo veremememin nedeni insuline bagliyor.
Hahahaben şimdi kalkıyorum ve yemek yapacağım
sizi de öpüyorum
kendinize iyi bakın kaçamak yapayın :)
sağol kuzum :)Hahahakolay gelsin :)
Bas donmem falan olmadi kuzum sadece bas agrim vargeçmiş olsun kuzum tuzlu ayran da iç istersen
gitmedimkuzum doktora gidecektin gittin mi
prenses sendromu oluyorKizlar bu arada pro uyelik nedir. Ne oluyor pro uye olunca ve ne yapinca pro uye olunuyor
Sadece 1 bardak ictim yawf sut, neden cok gozuktu ki acabacanım yine de yapmışsın ki baya menülerin de gayet güzeldi şimdi baktım çok süt içmiştin :)
sonrasında bir şey yememişsen hele daha ne olsun
canim sen daha yeni basladin, biraz sabir :)Doğru diyorsun daha yaşım 26 bide benim hemen yaşlanma sendromuna girdimsanırım bende insulin direnci var doktora gidip baktircam bi çünkü çok güzel besleniyorum hayatımda ilk defa spor yapıyorum neredeyse hergun 83.0 da kaldım 500 gram verdim sadece vücudumda hiç mi ödem yoktu da gitmedi ya bari ödemden gitsin
Herkes iyi ıradeli vallahrpsi maşşallah kilolari vermiş:) ne içtin ne yedin nasıl verdiniz:)
Gecmis olsun cnmKizlar sabah kalktigimda cok basim agriyordu gecende aynisi oldu hatta hamilemiyim diye korkmustum ama demeekki bas agrisiyla alakaliymis kahvaltida yedigim herseyi geri bosalttim. ay nasil yazicagimi bilemedim mideniz bulanmasin diye simdi midem bombos bi muz yedim tansiyonuma bakti annem 8 6 geldi dusmus dedi cok anlamam tansiyon islerindende bi tane majezik aldim ama hala gecmedi bas agrim
ama nasıl iradeli??Herkes iyi ıradeli valla
Ben mesela diyetteyken asla evdekilerle sofraya oturmam oturursan yersin daha cok ya da bana uymayan yemekse canim ceker asla onlarla kahvalti ve aksam yemegi yemiyorum bu cok faydali oluyorama nasıl iradeli??
denemek lazim. bende durumu üşengeçlik.Ben mesela diyetteyken asla evdekilerle sofraya oturmam oturursan yersin daha cok ya da bana uymayan yemekse canim ceker asla onlarla kahvalti ve aksam yemegi yemiyorum bu cok faydali oluyor
denemek lazim. bende durumu üşengeçlik.Ben mesela diyetteyken asla evdekilerle sofraya oturmam oturursan yersin daha cok ya da bana uymayan yemekse canim ceker asla onlarla kahvalti ve aksam yemegi yemiyorum bu cok faydali oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?