Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bu arada pro uyelik nedir. Ne oluyor pro uye olunca ve ne yapinca pro uye olunuyor
Kuzum bir bilgilendirme yazısı vardı Pro üyelik ile alakalı
Mesela siteye kim bakıyor görebiliyorsun falan filan

Canım ağrı kesici olarak ilk tercih edeceğin parol olsun
İnşallah düzelir
Allah Allah neden BÖyle oldu ki
Canim parol bana hicmii hic etki etmiyor bosuna almis oluyorum anlicagin o yuzden benim kurtaricim gibi majezik yillardir.

Simdiye kadar icmemesi cok buyuk basari, ama sen kizmana devam et, senden yumusama gorurse arada 1 taneden birsey olmaz der, sonra bakmissin hooop geri baslamis. zor donem ama yavas yavas kolaylasicak ikiniz icin de
Kizlar esim ve kizim hastalandi simdi. Yikilmayan son kale olarak evde pervane gibiyim oglumu toparladik biraz cok sukur dun gece rahat uyudu.. simdi sira digerlerinde... insAllah spor yapabilirim ama cezami yapicam :)
gecmis olsun cok, insallah sana da bulasmaz. yediklerine dikkat et canim, bol vitaminli besinler tuketmeye calis
sen iciyor musun?
cok kotuymus, bizde sadece babam iciyor, biraktiramadik bir turlu ama arada elektronik icmeye basladi en azindan
Cok sagol canm. Evet bir iki hafta toparlanayim gelecegim ins. 58 kilo civarindayim ilk hedefim 55 olmak ins bu sefer daha zayif hamile kalirim saglik olsun canm.
cok gecmis olsun canim, cok uzuldum gercekten. sen sagligina odaklan, toparlan, insallah saglikla gelir bebeginiz
vaav gercekten mi evde bal var tyurk kahvem de var, cumartesi gunu untmazsanm deneyeyim o cikolatayi ben de
hayiiiiir derya yemek yok hicbirsey 2 hafta bu sopanin biri de sana derya FitFiliz
nedense içimden istediğin kiloya düşemeden tekrar başka güzel bir haberle geleceğin geçiyor
hayırlısıyla olacak merak etme, çevremde bir dünya örnek var.
insallah tomrs
ay ne sevimli
tesekkurler canim. fayfeyfiy buldu benim de cok hosuma gitti. thanks feyzos

hadi ins. canim bu sabah yine yuzumu guldurmedi tarti ama yilmak yok
yeni ismin hayirli olsun canim, cok begendim
cuma yuzun gulecek eminim ben
sabah
cay bardagı ile türk kahvesi sekersiz 2 adet biskivi incirli

öğle
çigköfte bi avuc iççi kadar çok az lavaş

akşam
bol söğüş ve probiyotik yoğurt düüşünüyorum
yatmadan bi adet soda
cok az bu menu, 63u kirmak istemissin ama menuyu azaltmak yerine sporu arttirsan daha iyi bence, boyle vucudun kitliga girmesin.
gecmis olsun canim
Yawrukush sayin kaptanım dunki spor sebebi ile karnim felc durumda dun karin calistik. 1 mekik bile cekemedim bayaga acıdı. Baska ceza rica edebilir miyim bak ne kadar kibarim ceza rica ediyorum
hahahah istedigin sporu yapip yazabilirsin su cezamin yerine yaptim diye
ay şu an canım çok sıkıldı
bugün ayın 20siymiş ve ben bu takıma katılalı 1 ay; listeye gireli 2 hafta oldu hatta bu 3. haftam olacak...
ve verdiğim kilo 2 bile değil
olsun canim, bayram tatilinden dolayi oldu ama simdi silkelenip hedefe kosmanin tam zamani
kolay gelsin. annen biran once yetissin de sen de biraz dinlen
ben de moralim bozulunca yiyenlerdenim ama yeme, unutma bu cuma hedefini
hem cok guzel besleniyorsun, birkac kacamak ile hedefini otelemenin alemi var mi?
gidecek gidecek, 58 yapacagiz seni
fayfeyfiy ben bugün çok fena çözüttüm.
suyu çok içiyorum.
öğlen yemegi tatlı yedim. sonra bi kusma.
sanirim tatlı bana dokunuyor
merhaba canim, katilim formunu da alintilamistim aslinda ama silinmis nedense. hosgeldin, kaptanimiz gelince bakip kurallara sana bilgi verir.
Bugun gun ortasinda gelmissin, diyet menusu olmamasi normal ama tatliya karsilik kendine bir spor cezasi verebilirsin

Canim parol bana hicmii hic etki etmiyor bosuna almis oluyorum anlicagin o yuzden benim kurtaricim gibi majezik yillardir.
Anladım kuzum çok çok geçmiş olsun
Sinüzitin falan var mı migren ya da
Kafanı bir yere falan çarpmadın di mi

Yaparsın sen kuzum 5 ye yemeği bitirmen süper olacak

Farkindayim canimcim seni tebrik ediyorum beni bayram bozdu biraz rayina giremedim daha bir de bu ara kizima tuvalet egitimine basladim fazla giremiyorum buraya Yawrukush en kisa zamanda toparliycam hepimiz emek harciyoruz sizin hakkiniz daha fazla toparliycam insallah canlar

instagramda diyetçikraliçeyi takip eden varmi?
ordaki kadin 100 kilodan 75 u düştü. 35 kg verdi.
Ben takip etmiyorum ama bir bakayım
Bir kadın vardı kızı ile birlikte çok güzel zayıflamıştı:)
Arada girip bakarım bak herkes yapıyor sen de yapabilirsin derim kendime

Bizim neyimiz eksik ayol

Cok sagol canm ins hayirlisi. Allah razi olsun.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…