Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

16.00 bana çok erken oluyor ya gece çok geç uyuyorum ama 17.00 bile olsa çok çok etkili :)

Diyete başlamadan önce araştırma yapmıştım bu hormonla ilgili bi çok yerde yazı vardı. İki yemek arasında en az 4-5 saat olmalı falan diye.

april22 canim saat farkindan yeni uyandim ve mesajini yeni gordum kusuruma bakma :)
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Evet yaa Filiz beni yoldan cikariyor FitFiliz hemen sucu ativeriyorum bak
Tama canim yemeyecegim. Mayis ayinda Turkiye tatilinde 66 kiloydum fotograflarima bakiyorum bikiniyle bile superim, unutmazsam aksam atayim foto. Yaa 4-5 kilo ne kadar cok farkedeiyor yok yok 66dan fazlasi bana zarar

ben sadece free olarak girmek istiyorum.
takım listesine almiyorlar diskafiye edenleri. o yüzden girmemi hakkı varmi Yawrukush
Aramiza hosgeldin canim, ben yurtdisinda yasiyorum o yuzden bu saatte uyaniyorum, kusura bakma gec cevabim icin.
Listeye girmeden liste disinda bizimle elbette zayiflayabilirsin.:)
Ben ozge, 31 yasindayim, 2 oglum var, evliyim, beden egitimi ogretmeniyim ama isimi yapmiyoum suan.
Sende katilim formumuzu doldurursan seni daha yakindan taniriz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
@MigiMadid

@sserendipity Yawrukush bu tabloda benmi kendimi göremedim ama bakıyorum evet yokmuşum gene baktim. alıntı yaptim eklemedi 2seferdir anlamadim. En son paylasilan kurallarin falan yazdığı altinda tablo olan
Canim cok ozur diliyorum hemen duzenliyorum , menu tablosundan bahsediyorsun degil mi?

Bu mesajini simdi gordum Aslicim ,tekrar aramiza hosgeldin :)

Ben geriden gelince mesajlar karisiyor, canim ilk sayfadaki listeyi sIk sIk guncellemiyorum ama senin icin bugun guncelleryecegim, ben menu tablosunda hata yaptim sanmistim.Senin sIk ugramadigin bir donemde guncellemistim 2 hafta once sanirim, aktif olmayanlari listeden cikariyorum.Kusura bakma tekrar ekleyecegim bugun canim

sabah
cay bardagı ile türk kahvesi sekersiz 2 adet biskivi incirli

öğle
çigköfte bi avuc iççi kadar çok az lavaş

akşam
bol söğüş ve probiyotik yoğurt düüşünüyorum
yatmadan bi adet soda
Canim menulerine gun boyu ictigin su miktarini ve yapabildiysen egzersiz yada ev isi vs de yazarsan tablomuza isliyorum :)
Ayrica cok az yemissin bu kadar az yemen saglikli degil, menulerine bir duzenleme yapalim..

Canim sen bu gunlerde kendine lutfen dikkat et, firsat bulup bas agrisi , mide bulantisi icin bir doktora gorunsen keske, tekrarlamis cunku...

Yawrukush sayin kaptanım dunki spor sebebi ile karnim felc durumda dun karin calistik. 1 mekik bile cekemedim bayaga acıdı. Baska ceza rica edebilir miyim bak ne kadar kibarim ceza rica ediyorum
Canim sen ceza iste yeter ki o zmaan oldugun yerde 100 tane ziplamaya ne dersin :))

Canim menulerine gun boyu ictigin su miktarini ve yapabildiysen egzersiz yada ev isi vs de yazarsan tablomuza isliyorum :)
Ayrica cok az yemissin bu kadar az yemen saglikli degil, menulerine bir duzenleme yapalim..
Yani aslında bu kadar sert olması takılı kalan kilomu düzenlemem hafifletcem sonra benim içinde çok zor aslında ama oğlandan ötürü yemek yemeyinde unutuyorum , bi arınma olsun istedim binevi aslına bakarsanız pazartesi perş oruçlarını tufabilsem tam bi arınma yasadıgımı hissedicem , ama olmuyo nefis işte , birde vücut susuz kalmasa daha iyi sıpa emiyor çünkü sütsüz kalmaması için yaz mevsimi haliyle sıcak spor mevzusna gelince günde düzenli yürüyüş yapıyorum 30 dk falan aşa yukarı birde iş yerinde hareketliyim evdeki hareketten bahsetmiyorum bile az önce bi kare bitter gömdüm allah affetsin, akşam yemeğimi 4 te yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…