16.00 bana çok erken oluyor ya gece çok geç uyuyorum ama 17.00 bile olsa çok çok etkili :)
bitmistir canim, yuzde 70 indirim son 1 aydir vardi. Tuuh. Internet magazasina bak bakalim belki birseyler bulursun.ben kisaca bir zara'ya ugradim ama hicbirsey yoktu
cuma da mangoya gidecegim :)
Evet yaa Filiz beni yoldan cikariyorSimdiye kadar icmemesi cok buyuk basari, ama sen kizmana devam et, senden yumusama gorurse arada 1 taneden birsey olmaz der, sonra bakmissin hooop geri baslamis. zor donem ama yavas yavas kolaylasicak ikiniz icin de
gecmis olsun cok, insallah sana da bulasmaz. yediklerine dikkat et canim, bol vitaminli besinler tuketmeye calis
sen iciyor musun?
cok kotuymus, bizde sadece babam iciyor, biraktiramadik bir turlu ama arada elektronik icmeye basladi en azindan
cok gecmis olsun canim, cok uzuldum gercekten. sen sagligina odaklan, toparlan, insallah saglikla gelir bebeginiz
hayiiiiir derya yemek yok hicbirsey 2 haftabu sopanin biri de sana derya FitFiliz
insallah@tomrs
ay ne sevimli
yeni ismin hayirli olsun canim, cok begendim
cuma yuzun gulecek eminim ben
cok az bu menu, 63u kirmak istemissin ama menuyu azaltmak yerine sporu arttirsan daha iyi bence, boyle vucudun kitliga girmesin.
gecmis olsun canim
hahahah istedigin sporu yapip yazabilirsin su cezamin yerine yaptim diye
olsun canim, bayram tatilinden dolayi oldu ama simdi silkelenip hedefe kosmanin tam zamani
kolay gelsin. annen biran once yetissin de sen de biraz dinlen
ben de moralim bozulunca yiyenlerdenim ama yeme, unutma bu cuma hedefini
hem cok guzel besleniyorsun, birkac kacamak ile hedefini otelemenin alemi var mi?
gidecek gidecek, 58 yapacagiz seni
merhaba canim, katilim formunu da alintilamistim aslinda ama silinmis nedense. hosgeldin, kaptanimiz gelince bakip kurallara sana bilgi verir.
Bugun gun ortasinda gelmissin, diyet menusu olmamasi normal ama tatliya karsilik kendine bir spor cezasi verebilirsin
Selamlar arkadaslarim nasilsiniz?
Gecmisi okuyup hemen , kahvalti hazirligina geciyorum :)
bugun de yapacagim esim opyle. Erkenden yemegimi yeyip is cikisi dogru havuzaYaparsın sen kuzum5 ye yemeği bitirmen süper olacak
Afiyet olsun canimSelamlar arkadaslarim nasilsiniz?
Gecmisi okuyup hemen , kahvalti hazirligina geciyorum :)
Aramiza hosgeldin canim, ben yurtdisinda yasiyorum o yuzden bu saatte uyaniyorum, kusura bakma gec cevabim icin.ben sadece free olarak girmek istiyorum.
takım listesine almiyorlar diskafiye edenleri. o yüzden girmemi hakkı varmiYawrukush
Canim cok ozur diliyorum hemen duzenliyorum , menu tablosundan bahsediyorsun degil mi?@sserendipityYawrukush bu tabloda benmi kendimi göremedim ama bakıyorum evet yokmuşum gene baktim. alıntı yaptim eklemedi 2seferdir anlamadim. En son paylasilan kurallarin falan yazdığı altinda tablo olan
Bu mesajini simdi gordum Aslicim ,tekrar aramiza hosgeldin :)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : migiMadid
İsim (İsteğe Bağlı ):Aslı
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk yaş: 2,5
Yaşadığınız şehir: Bilecik
Boyunuz : 1,65
Kilonuz:87,5
Hedef kilonuz : 80
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? sağlıklı olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet katıldımdikafiliye olmuşum neden saklayayim ki.
Ben geriden gelince mesajlar karisiyor, canim ilk sayfadaki listeyi sIk sIk guncellemiyorum ama senin icin bugun guncelleryecegim, ben menu tablosunda hata yaptim sanmistim.Senin sIk ugramadigin bir donemde guncellemistim 2 hafta once sanirim, aktif olmayanlari listeden cikariyorum.Kusura bakma tekrar ekleyecegim bugun canim
Canim menulerine gun boyu ictigin su miktarini ve yapabildiysen egzersiz yada ev isi vs de yazarsan tablomuza isliyorum :)sabah
cay bardagı ile türk kahvesi sekersiz 2 adet biskivi incirli
öğle
çigköfte bi avuc iççi kadar çok az lavaş
akşam
bol söğüş ve probiyotik yoğurt düüşünüyorum
yatmadan bi adet soda
Canim sen bu gunlerde kendine lutfen dikkat et, firsat bulup bas agrisi , mide bulantisi icin bir doktora gorunsen keske, tekrarlamis cunku...Kizlar sabah kalktigimda cok basim agriyordu gecende aynisi oldu hatta hamilemiyim diye korkmustum ama demeekki bas agrisiyla alakaliymis kahvaltida yedigim herseyi geri bosalttim. ay nasil yazicagimi bilemedim mideniz bulanmasin diye simdi midem bombos bi muz yedim tansiyonuma bakti annem 8 6 geldi dusmus dedi cok anlamam tansiyon islerindende bi tane majezik aldim ama hala gecmedi bas agrim
Canim sen ceza iste yeter ki o zmaan oldugun yerde 100 tane ziplamaya ne dersin :))Yawrukush sayin kaptanım dunki spor sebebi ile karnim felc durumda dun karin calistik. 1 mekik bile cekemedim bayaga acıdı. Baska ceza rica edebilir miyim bak ne kadar kibarim ceza rica ediyorum
april22 canim saat farkindan yeni uyandim ve mesajini yeni gordum kusuruma bakma :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Tesekkur ederim canim, daha oturamadim kahvaltiya , oglumun pesinde kosuyorum :)Afiyet olsungünaydın
Sagol canim nasilsin?Afiyet olsun canim
Yani aslında bu kadar sert olması takılı kalan kilomu düzenlemem hafifletcem sonraCanim menulerine gun boyu ictigin su miktarini ve yapabildiysen egzersiz yada ev isi vs de yazarsan tablomuza isliyorum :)
Ayrica cok az yemissin bu kadar az yemen saglikli degil, menulerine bir duzenleme yapalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?