Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Emzirdigin icin yediklerini cok kismamani oneririm.
Bol sivi tuket canim, oruclarini tutabilirsin sutun etkilenmiyorsa.
Ama salata sebze miktarini arttirabilirsin, sabah yumurta yemen guzel olur, 1 ogun protein eklersen menulerine kas kitlenin artmasina yardimci olur o sporlarindan oturu.:)

etmez mi hic, ben bikini giymeye cekiniyorum, neyseki yaz bitti
neyse seneye fistik gibi olacagim yaza, olacagiz yani
evet mayistaki halini de gonder :)

Ne güzel tavsiyeler bunlar , çok teşekkürlerimi sunuyorum ,, sebze olarak akşamları boolll yağsız tuzsuz domates salatalık biber yiyorum , söğüş diyolar ya o oluyo sanırsam , yatmadan 3 kaşık yoğurt ve soda ,,, birde şunu sormak istiyorum tatlı krizi geliyor bazen ama öyle böyle değil siz nasıl atlatıyosunuz

Kahvaltı 9:45
2 yumurta peynir
Domates salatalik biber ve koz biber
1 cay bar. Ayran 1.5 wasa

1.Ara ogun 13:45
3/1 seftali
Yarim muz
5 cig badem-1 çiğ ceviz

2. Ara 15:00
Yarim wasa 2 parca bitter çikolata buyuk fincan turk kahvesi

17:15
Yarim levrek bol salata

Su yatana kadar 3 litreyi gecirmeye calisicam(detoks suyu yapamadim bugun limonlu sirkeli tarcinli su icerim aksam

Spor daha yapmadım simdi mutfagi toparlayip evdekilere yoluna koyup salona kapanip kendimi spora vermek istiyrorum neler yaptigimi yazarım aksam :)

(Not:resimdeki baligin bir parcasini kizima yedirdim. )

Eklentiler

• 20190820_165755.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 33
Ahh bu tatli meselesiii karşımda cikolata yiyen kizim ve kocama bakarak yaziyorum hemen gobegime bakiyorumm direniyorum valla bi sekilde ( direniyorum dedigim bugun bitter goturdum )

Cikolatadan dolayi ekmek yemedim yemekte.

O konuda taviz vermiyorum kuzum ama benim afamda soz dinlicek biri degil baslicam derse baslar kimse soz geciremez kendi iradesiyle karar vermesi gerekiyor ama cilesini ben cekiyorum iste.
Anladım kuzum çok çok geçmiş olsun
Sinüzitin falan var mı migren ya da
Kafanı bir yere falan çarpmadın di mi
Yok kuzum carpmadim sinuzit baslangici var demislerdi yillar once gittigimde ama ilerlemiste olabilir tabi birde ben hastaneye gidince cok agriyor dunde cok hastanelerde gezdim ya ondan dolayi da bugun agri cekmis olabilirim

Afiyet olsun canim cok yememissin zaten bisey olmaz okadar bitterden

Afiyet olsun canim cok yememissin zaten bisey olmaz okadar bitterden

Canim sen bu gunlerde kendine lutfen dikkat et, firsat bulup bas agrisi , mide bulantisi icin bir doktora gorunsen keske, tekrarlamis cunku...
Cok fazla sikayetim var dimi evet gecen haftalardada korkmustum ya midem bulandi cikardim diye demekki basagrisindanmis eskidende basim agrirdi ama nidem bulanmazdi bu bikactir bole ama tansiyonumda dusukmus annem bakti 8 e 6 dedi

ama sen ictiginde ses cikarmazsan zaten o acaba diye nefsiyle savasirken ozlem de birsey demiyor diyip kendini zorlamayabilir, bizim buraya menu yazarken sorumluluk duymamiz gibi, gizli support
bu arada profil fotografina bayildim

Yok canim sorun degil ama

Menunu begendim

Harikasın :)

Geçmiş olsun kuzum

Canlarım ciğerlerim �nanın sizi çok özledim Ya ben ben değilim Resmen aşırı derecede yoğunum ve çok yorgunum Bir yandan da hastayım Soğuk suları içince boğazım şişti aranıza gelemedim özür dilerim Bir sürü ilaç içiyorum bir yandan ve hasta olacağım Sanırım onun şişkinliği de var üzerimde şu an iş yerindeyim Çok çalışıyorum çalışmam lazım Çünkü kimse yok Hatta bugün bilgisayardan size zaman ayırıp sohbet etmek istedim ama inanın olmadı olmuyor bir türlü Kaptanım Hatta senin telefon numaranı yazayım dedim Böyle durumlarda haber veririm en azından menümü yazayım bugünün
Sabah 7 bir bardak ılık su
Tam buğday yarim tost
Ara öğün 1 hurma
Saat 12 bir kase süleymaniye çorba
1 biber dolması çok küçük
Taze fasulye 2 yi kadar
16 00 bitter çikolata coo istedi canım
Bir ayran
Tostun yarısı
2000 incir 3 tane küçük
2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…