Emzirdigin icin yediklerini cok kismamani oneririm.Yani aslında bu kadar sert olması takılı kalan kilomu düzenlemem hafifletcem sonrabenim içinde çok zor aslında ama oğlandan ötürü yemek yemeyinde unutuyorum , bi arınma olsun istedim binevi aslına bakarsanız pazartesi perş oruçlarını tufabilsem tam bi arınma yasadıgımı hissedicem , ama olmuyo nefis işte , birde vücut susuz kalmasa daha iyi sıpa emiyor çünkü sütsüz kalmaması için yaz mevsimi haliyle sıcak spor mevzusna gelince günde düzenli yürüyüş yapıyorum 30 dk falan aşa yukarı birde iş yerinde hareketliyim evdeki hareketten bahsetmiyorum bile az önce bi kare bitter gömdüm allah affetsin, akşam yemeğimi 4 te yedim
etmez mi hic, ben bikini giymeye cekiniyorum, neyseki yaz bittiEvet yaa Filiz beni yoldan cikariyor@Derya_the_queen hemen sucu ativeriyorum bak
Tama canim yemeyecegim. Mayis ayinda Turkiye tatilinde 66 kiloydum fotograflarima bakiyorum bikiniyle bile superim, unutmazsam aksam atayim foto. Yaa 4-5 kilo ne kadar cok farkedeiyor yok yok 66dan fazlasi bana zarar
april22 canim saat farkindan yeni uyandim ve mesajini yeni gordum kusuruma bakma :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :april22
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Mühendis
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk 11 aylık
Yaşadığınız şehir:Yozgat
Boyunuz :1.66
Kilonuz: 63
Hedef kilonuz : 56
Kilo alma hikayeniz : doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Mutlu oluyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır ilk tecrübem
Ne güzel tavsiyeler bunlar ,Emzirdigin icin yediklerini cok kismamani oneririm.
Bol sivi tuket canim, oruclarini tutabilirsin sutun etkilenmiyorsa.
Ama salata sebze miktarini arttirabilirsin, sabah yumurta yemen guzel olur, 1 ogun protein eklersen menulerine kas kitlenin artmasina yardimci olur o sporlarindan oturu.:)
Ahh bu tatli meselesiii karşımda cikolata yiyen kizim ve kocama bakarak yaziyorumNe güzel tavsiyeler bunlar ,çok teşekkürlerimi sunuyorum ,, sebze olarak akşamları boolll yağsız tuzsuz domates salatalık biber yiyorum , söğüş diyolar ya o oluyo sanırsam , yatmadan 3 kaşık yoğurt ve soda ,,, birde şunu sormak istiyorum tatlı krizi geliyor bazen ama öyle böyle değil siz nasıl atlatıyosunuz
Cikolatadan dolayi ekmek yemedim yemekte.Kahvaltı 9:45
2 yumurta peynir
Domates salatalik biber ve koz biber
1 cay bar. Ayran 1.5 wasa
1.Ara ogun 13:45
3/1 seftali
Yarim muz
5 cig badem-1 çiğ ceviz
2. Ara 15:00
Yarim wasa 2 parca bitter çikolata buyuk fincan turk kahvesi
17:15
Yarim levrek bol salata
Su yatana kadar 3 litreyi gecirmeye calisicam(detoks suyu yapamadim bugun limonlu sirkeli tarcinli su icerim aksam
Spor daha yapmadım simdi mutfagi toparlayip evdekilere yoluna koyup salona kapanip kendimi spora vermek istiyrorum neler yaptigimi yazarım aksam :)
(Not:resimdeki baligin bir parcasini kizima yedirdim. )
O konuda taviz vermiyorum kuzum ama benim afamda soz dinlicek biri degil baslicam derse baslar kimse soz geciremez kendi iradesiyle karar vermesi gerekiyor ama cilesini ben cekiyorum iste.Simdiye kadar icmemesi cok buyuk basari, ama sen kizmana devam et, senden yumusama gorurse arada 1 taneden birsey olmaz der, sonra bakmissin hooop geri baslamis. zor donem ama yavas yavas kolaylasicak ikiniz icin de
gecmis olsun cok, insallah sana da bulasmaz. yediklerine dikkat et canim, bol vitaminli besinler tuketmeye calis
sen iciyor musun?
cok kotuymus, bizde sadece babam iciyor, biraktiramadik bir turlu ama arada elektronik icmeye basladi en azindan
cok gecmis olsun canim, cok uzuldum gercekten. sen sagligina odaklan, toparlan, insallah saglikla gelir bebeginiz
hayiiiiir derya yemek yok hicbirsey 2 haftabu sopanin biri de sana derya @Derya_the_queen
insallah@tomrs
ay ne sevimli
yeni ismin hayirli olsun canim, cok begendim
cuma yuzun gulecek eminim ben
cok az bu menu, 63u kirmak istemissin ama menuyu azaltmak yerine sporu arttirsan daha iyi bence, boyle vucudun kitliga girmesin.
gecmis olsun canim
hahahah istedigin sporu yapip yazabilirsin su cezamin yerine yaptim diye
olsun canim, bayram tatilinden dolayi oldu ama simdi silkelenip hedefe kosmanin tam zamani
kolay gelsin. annen biran once yetissin de sen de biraz dinlen
ben de moralim bozulunca yiyenlerdenim ama yeme, unutma bu cuma hedefini
hem cok guzel besleniyorsun, birkac kacamak ile hedefini otelemenin alemi var mi?
gidecek gidecek, 58 yapacagiz seni
merhaba canim, katilim formunu da alintilamistim aslinda ama silinmis nedense. hosgeldin, kaptanimiz gelince bakip kurallara sana bilgi verir.
Bugun gun ortasinda gelmissin, diyet menusu olmamasi normal ama tatliya karsilik kendine bir spor cezasi verebilirsin
Yok kuzum carpmadim sinuzit baslangici var demislerdi yillar once gittigimde ama ilerlemiste olabilir tabi birde ben hastaneye gidince cok agriyor dunde cok hastanelerde gezdim ya ondan dolayi da bugun agri cekmis olabilirimAnladım kuzum çok çok geçmiş olsun
Sinüzitin falan var mı migren ya da
Kafanı bir yere falan çarpmadın di mi
Afiyet olsun canim cok yememissin zaten bisey olmaz okadar bitterdenKahvaltı 9:45
2 yumurta peynir
3/1 seftali
Yarim muz
5 cig badem-1 çiğ ceviz
Yarim levrek bol salata
Su yatana kadar 3 litreyi gecirmeye calisicam(detoks suyu yapamadim bugun limonlu sirkeli tarcinli su icerim aksam
Spor daha yapmadım simdi mutfagi toparlayip evdekilere yoluna koyup salona kapanip kendimi spora vermek istiyrorum neler yaptigimi yazarım aksam :)
Afiyet olsun canim cok yememissin zaten bisey olmaz okadar bitterdenKahvaltı 9:45
2 yumurta peynir
3/1 seftali
Yarim muz
5 cig badem-1 çiğ ceviz
Yarim levrek bol salata
Cok fazla sikayetim var dimiCanim sen bu gunlerde kendine lutfen dikkat et, firsat bulup bas agrisi , mide bulantisi icin bir doktora gorunsen keske, tekrarlamis cunku...
ama sen ictiginde ses cikarmazsan zaten o acaba diye nefsiyle savasirken ozlem de birsey demiyor diyip kendini zorlamayabilir, bizim buraya menu yazarken sorumluluk duymamiz gibi, gizli supportO konuda taviz vermiyorum kuzum ama benim afamda soz dinlicek biri degil baslicam derse baslar kimse soz geciremez kendi iradesiyle karar vermesi gerekiyor ama cilesini ben cekiyorum iste.
Yok kuzum carpmadim sinuzit baslangici var demislerdi yillar once gittigimde ama ilerlemiste olabilir tabi birde ben hastaneye gidince cok agriyor dunde cok hastanelerde gezdim ya ondan dolayi da bugun agri cekmis olabilirim
Yok canim sorun degil amaBen geriden gelince mesajlar karisiyor, canim ilk sayfadaki listeyi sIk sIk guncellemiyorum ama senin icin bugun guncelleryecegim, ben menu tablosunda hata yaptim sanmistim.Senin sIk ugramadigin bir donemde guncellemistim 2 hafta once sanirim, aktif olmayanlari listeden cikariyorum.Kusura bakma tekrar ekleyecegim bugun canim
Ben de öyle biliyorum kuzum :)Diyete başlamadan önce araştırma yapmıştımbu hormonla ilgili bi çok yerde yazı vardı. İki yemek arasında en az 4-5 saat olmalı falan diye.
Menunu begendimKahvaltı 9:45
2 yumurta peynir
3/1 seftali
Yarim muz
5 cig badem-1 çiğ ceviz
Yarim levrek bol salata
Harikasın :)Kahvaltı 9:45
2 yumurta peynir
3/1 seftali
Yarim muz
5 cig badem-1 çiğ ceviz
Yarim levrek bol salata
Geçmiş olsun kuzumO konuda taviz vermiyorum kuzum ama benim afamda soz dinlicek biri degil baslicam derse baslar kimse soz geciremez kendi iradesiyle karar vermesi gerekiyor ama cilesini ben cekiyorum iste.
Yok kuzum carpmadim sinuzit baslangici var demislerdi yillar once gittigimde ama ilerlemiste olabilir tabi birde ben hastaneye gidince cok agriyor dunde cok hastanelerde gezdim ya ondan dolayi da bugun agri cekmis olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?