Tesekkurler :)Menunu begendim
Sagol canimmmHarikasın :)
Gecmislerrr olsunn ve kolay gelsin ayni zamanda sen iyi olda önemli olan o :)Kuzummm Lütfen kusura bakma inan aşırı derecede yoğun mu arkadaşlar biliyorlar durumu bir de hastalık çıktı Bir yandan elimden geleni yapacağım kuzum Öpüyorum çok
Gecmislerrr olsunn ve kolay gelsin ayni zamanda sen iyi olda önemli olan o :)
Kahvaltı 9:45
2 yumurta peynir
Domates salatalik biber ve koz biber
1 cay bar. Ayran 1.5 wasa
1.Ara ogun 13:45
3/1 seftali
Yarim muz
5 cig badem-1 çiğ ceviz
2. Ara 15:00
Yarim wasa 2 parca bitter çikolata buyuk fincan turk kahvesi
17:15
Yarim levrek bol salata
Su yatana kadar 3 litreyi gecirmeye calisicam(detoks suyu yapamadim bugun limonlu sirkeli tarcinli su icerim aksam
Spor daha yapmadım simdi mutfagi toparlayip evdekilere yoluna koyup salona kapanip kendimi spora vermek istiyrorum neler yaptigimi yazarım aksam :)
(Not:resimdeki baligin bir parcasini kizima yedirdim. )
Cok tesekkurler canim :)Menü çok iyi
Canlarım ciğerlerim �nanın sizi çok özledim Ya ben ben değilim Resmen aşırı derecede yoğunum ve çok yorgunum Bir yandan da hastayım Soğuk suları içince boğazım şişti aranıza gelemedim özür dilerim Bir sürü ilaç içiyorum bir yandan ve hasta olacağım Sanırım onun şişkinliği de var üzerimde şu an iş yerindeyim Çok çalışıyorum çalışmam lazım Çünkü kimse yok Hatta bugün bilgisayardan size zaman ayırıp sohbet etmek istedim ama inanın olmadı olmuyor bir türlü Kaptanım Hatta senin telefon numaranı yazayım dedim Böyle durumlarda haber veririm en azından menümü yazayım bugünün
Sabah 7 bir bardak ılık su
Tam buğday yarim tost
Ara öğün 1 hurma
Saat 12 bir kase süleymaniye çorba
1 biber dolması çok küçük
Taze fasulye 2 yi kadar
16 00 bitter çikolata coo istedi canım
Bir ayran
Tostun yarısı
2000 incir 3 tane küçük
2.5 lt su
Canim brn tatli krizimi 1 adet hurma yada 1-2 kare bitter cikolata ile atlatiyorum.Ne güzel tavsiyeler bunlar ,çok teşekkürlerimi sunuyorum ,, sebze olarak akşamları boolll yağsız tuzsuz domates salatalık biber yiyorum , söğüş diyolar ya o oluyo sanırsam , yatmadan 3 kaşık yoğurt ve soda ,,, birde şunu sormak istiyorum tatlı krizi geliyor bazen ama öyle böyle değil siz nasıl atlatıyosunuz
Senin dinlenmen sart kuzum, ihtiycin olan sey o...Cok fazla sikayetim var dimievet gecen haftalardada korkmustum ya midem bulandi cikardim diye demekki basagrisindanmis eskidende basim agrirdi ama nidem bulanmazdi bu bikactir bole ama tansiyonumda dusukmus annem bakti 8 e 6 dedi
Gecenlerde gordum muzlari dilimleyip biraz donduruyolar buzdolabi posetine koyuyolar birazda kakao koyup salliyolar muzlar tamamen kakaoya bulaniyo guzel bir tatli oluyormus daha denemedim hindistan cevizi veya tarcin karistirmakta guzel olur :)Canim brn tatli krizimi 1 adet hurma yada 1-2 kare bitter cikolata ile atlatiyorum.
Kuru kayisida tavsiye ederim, ya da 1 adet meyve yiyebilirsin :)
Canim ozelden numarami yaziyorum sna, kilo bildirimlerini aksatma lutfen olur mu?Canlarım ciğerlerim �nanın sizi çok özledim Ya ben ben değilim Resmen aşırı derecede yoğunum ve çok yorgunum Bir yandan da hastayım Soğuk suları içince boğazım şişti aranıza gelemedim özür dilerim Bir sürü ilaç içiyorum bir yandan ve hasta olacağım Sanırım onun şişkinliği de var üzerimde şu an iş yerindeyim Çok çalışıyorum çalışmam lazım Çünkü kimse yok Hatta bugün bilgisayardan size zaman ayırıp sohbet etmek istedim ama inanın olmadı olmuyor bir türlü Kaptanım Hatta senin telefon numaranı yazayım dedim Böyle durumlarda haber veririm en azından menümü yazayım bugünün
Sabah 7 bir bardak ılık su
Tam buğday yarim tost
Ara öğün 1 hurma
Saat 12 bir kase süleymaniye çorba
1 biber dolması çok küçük
Taze fasulye 2 yi kadar
16 00 bitter çikolata coo istedi canım
Bir ayran
Tostun yarısı
2000 incir 3 tane küçük
2.5 lt su
Ayyy varya damarima bastin iste ama hangi anne dinlenebilmiski surda hepimizin yavrulari var hangimiz rahatiz buyuseler de isleri hic bitmicekSenin dinlenmen sart kuzum, ihtiycin olan sey o...
Harika gorunuyor cok istah acici :)Bugune böyle bi detoks suyu hazırladım :)
Sicak su(kaynar degil)
Tarcin limon
Çilek sirkesi
bir parca zencefil
Hem evdeki hastalık havasindan hemde gobek eritici ozelliginden dolayi ekledim
Cok guzel oluyor mutlaka denemelisin :)Gecenlerde gordum muzlari dilimleyip biraz donduruyolar buzdolabi posetine koyuyolar birazda kakao koyup salliyolar muzlar tamamen kakaoya bulaniyo guzel bir tatli oluyormus daha denemedim hindistan cevizi veya tarcin karistirmakta guzel olur :)
Ben hic bir tarifi oldugu gibi yapmam hep yorum katarim etrafımdakiler takilir bana hep
Canlari sagolsun, iyi gunlerini gorelim,birgun dinleniriz :))Ayyy varya damarima bastin iste ama hangi anne dinlenebilmiski surda hepimizin yavrulari var hangimiz rahatiz buyuseler de isleri hic bitmicek
Oo besin degeri yuksek bir kahvalti afiyetler olsun. Avakadoyu ben cok severimmm bazen ezip limon cok az zyag suzme peynir nane sumak karabiber koyuyorum cok guzel oluyo.ozellikler tortillaya surup icine kahvaltilik koyup durum yapinca of off canim istedi ilk pazar alisverisimde alayim.Gelin beraber kahvalti yapalim kizlar☺
Eki Görüntüle 2300165
Oo tamam kaptandan onay geldi. Bugun muzumuz bitti alinca denicem ins :)Cok guzel oluyor mutlaka denemelisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?