Ben avokadoyu her turlu cok seviyorum, kalorisi yuksek bir gida , oyle olmasa gunde 5 tane yerim :))Oo besin degeri yuksek bir kahvalti afiyetler olsun. Avakadoyu ben cok severimmm bazen ezip limon cok az zyag suzme peynir nane sumak karabiber koyuyorum cok guzel oluyo.ozellikler tortillaya surup icine kahvaltilik koyup durum yapinca of off canim istedi ilk pazar alisverisimde alayim.
Ben neden ardanin mutfağına bagliyorum ya sureklidiyet iskenceye donmesin diye hep tarifler arastirip yaparım belki denemek isteyen olur diye yaziyorum
Dene canim, diyet icin oldukca masum bir tatli.Oo tamam kaptandan onay geldi. Bugun muzumuz bitti alinca denicem ins :)
Iyiyim. Bugun ogleden sonra okula gidip geldim temizi teslim ettim. Eylulun sonubda savunmam var.Sagol canim nasilsin?
Canim 65 kilo ile ne cekinmesi yahu. Bak ben burda mayis ayinda 65-66 civariydim.etmez mi hic, ben bikini giymeye cekiniyorum, neyseki yaz bitti
neyse seneye fistik gibi olacagim yaza, olacagiz yani
evet mayistaki halini de gonder :)
Oh ne guzel olmus, savunma oncesi, kiyafetini falan seceriz:)Iyiyim. Bugun ogleden sonra okula gidip geldim temizi teslim ettim. Eylulun sonubda savunmam var.
Isten sonra da havuza gittim. Simdi eve donuyorum canim.
Senin nasil gecti gunun? Orda da eylul basinda aciliyor mu okullar? Bu sene iki oglusun da gidiyir degil mi okula?
Aynen kuzum hep diyorum hasta olmasinlar bana yeter tum yavrularimiza hayurli guzel omurler versin allah.Canlari sagolsun, iyi gunlerini gorelim,birgun dinleniriz :))
Az yemissin bir sey olmaz sarmalardan canim.Menum
Sabah
Musli yedim sutle gene dayanamayip bir kac sarma yedim bitse su evdeki sarmalar artik
Aksam ton balıklı salatalm yedim
Gene detoksu suyu ictim gun icinde
Aksamda kayisi cayi ve findik
Tasiniyoruz o yuzden ara ara ev toplanıyor bugun yarim saat bence spor yapmış sayılabilirim
Annemleri tasicam sonra nasipse bende baska sehre tasinacagim insallah is olursa
Deryacim sen soyledigin kiloda gosteren bir insan degilsin, masallah sana, gobek yok, bacaklarin kilolu degil..Canim 65 kilo ile ne cekinmesi yahu. Bak ben burda mayis ayinda 65-66 civariydim.
Eki Görüntüle 2300169
Simdi durum fena. Bakalim 2 haftada ne verirsem kardir
Amin canim..Aynen kuzum hep diyorum hasta olmasinlar bana yeter tum yavrularimiza hayurli guzel omurler versin allah.
Sana 41 kere masallah bu resmi atmakta cesaret ister ki masallahin var bodrumda yakalanan unlulerden bile guzel cikmissin tuh tuttuuuuttuuuuCanim 65 kilo ile ne cekinmesi yahu. Bak ben burda mayis ayinda 65-66 civariydim.
Eki Görüntüle 2300169
Simdi durum fena. Bakalim 2 haftada ne verirsem kardir
kuzum bizde atama oluyor tamamen kura usulü istanbul istiyorum da bakalım insallah olurAz yemissin bir sey olmaz sarmalardan canim.
Sen is mi bakiyorsun, hangi sehirlerde bakiyorsun?
Kolay gelsin :)
Katiliyorum kilonu göstermiyorsun bencede etin sıkı gibiDeryacim sen soyledigin kiloda gosteren bir insan degilsin, masallah sana, gobek yok, bacaklarin kilolu degil..
Niye kilo veriyorsun :))
Kuzunada masallah diyorum, op benim yerime :)
Oglum daha iyi cok şükür kizim bayaga oksuruyor esimde oyle surekli biseyler yapiyorum toparlarlar insAllahDene canim, diyet icin oldukca masum bir tatli.
Esin ve oglun nasil oldular?
Gecmis olsun canim hepsineOglum daha iyi cok şükür kizim bayaga oksuruyor esimde oyle surekli biseyler yapiyorum toparlarlar insAllah
Tesekkur ederiz :)Gecmis olsun canim hepsine
Hakkinda hayirlisi olsun canim..kuzum bizde atama oluyor tamamen kura usulü istanbul istiyorum da bakalım insallah olur
sana guc kuvvet diliyorum, onlara acil sifalar..Oglum daha iyi cok şükür kizim bayaga oksuruyor esimde oyle surekli biseyler yapiyorum toparlarlar insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?