Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben avokadoyu her turlu cok seviyorum, kalorisi yuksek bir gida , oyle olmasa gunde 5 tane yerim :))

Sagol canim nasilsin?
Iyiyim. Bugun ogleden sonra okula gidip geldim temizi teslim ettim. Eylulun sonubda savunmam var.
Isten sonra da havuza gittim. Simdi eve donuyorum canim.
Senin nasil gecti gunun? Orda da eylul basinda aciliyor mu okullar? Bu sene iki oglusun da gidiyir degil mi okula?

Menum
Sabah
Musli yedim sutle gene dayanamayip bir kac sarma yedim bitse su evdeki sarmalar artik
Aksam ton balıklı salatalm yedim
Gene detoksu suyu ictim gun icinde
Aksamda kayisi cayi ve findik

Tasiniyoruz o yuzden ara ara ev toplanıyor bugun yarim saat bence spor yapmış sayılabilirim
Annemleri tasicam sonra nasipse bende baska sehre tasinacagim insallah is olursa

etmez mi hic, ben bikini giymeye cekiniyorum, neyseki yaz bitti
neyse seneye fistik gibi olacagim yaza, olacagiz yani
evet mayistaki halini de gonder :)
Canim 65 kilo ile ne cekinmesi yahu. Bak ben burda mayis ayinda 65-66 civariydim.

Simdi durum fena. Bakalim 2 haftada ne verirsem kardir

Oh ne guzel olmus, savunma oncesi, kiyafetini falan seceriz:)
Ben suan kahvalti ediyorum, okullar gecen hafta acildi burada canim , Akin 1st grade, basladi okula:)
Aras icinde kresleri gidip goruyoruz yarim gun gidecek o , onumuzdeki ay baslamasi niyetindeyiz :)

Az yemissin bir sey olmaz sarmalardan canim.
Sen is mi bakiyorsun, hangi sehirlerde bakiyorsun?
Kolay gelsin :)

Canim 65 kilo ile ne cekinmesi yahu. Bak ben burda mayis ayinda 65-66 civariydim.

Eki Görüntüle 2300169

Deryacim sen soyledigin kiloda gosteren bir insan degilsin, masallah sana, gobek yok, bacaklarin kilolu degil..
Niye kilo veriyorsun :))
Kuzunada masallah diyorum, op benim yerime :)

Eki Görüntüle 2300169

Sana 41 kere masallah bu resmi atmakta cesaret ister ki masallahin var bodrumda yakalanan unlulerden bile guzel cikmissin tuh tuttuuuuttuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…