Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

20 agustos menum

Sabah 10.00
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim tambugday ekmek
3 cb sekersiz cay

Ama yarim saat gecmemistiki bisey kalmadi midemde

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Oglen
1 tane muz
3 4 ucgen dilim kavun
1 tane sade maden suyu

Aksam 17.00
4 5 yk turlu
Tavuklu salata (gobek marul domates misir 3 minik sis tavuk gogus her siste 3 parca kusbasi tavuk vardi yani toplasan yarim dilim yapmaz.)
2 dilim tam bugday ekmegi

Ara 19.45
1 muz
4 5 ucgen dilim kavun

Simdilik 2 lt su olmustur
Spor yapamadim bugun malesef kes cezami hakimim.

Iyi yemisim ama bugun ya ozgecim bi hesap yapabilirmisin kalori cokmu yuksek olmus

Yawrukush
@derya_the_quenn

Kızlar selamlar, yine gelemedim Cuma düğündeydim gece istanbul’a döndük, şöyle bir şey oldu; benim pasaportumun gelmesi gereken süre bitti hala yok ortada, bu durumda olan bir sürü arkadaş var, 2 ay pasaportu verilmeyen var, o yüzden Ankara’daki konsolosluğa geldik. 3 gündür ankara’da pasaport peşindeyim, kalacak yer otel vs ayarlama gibi şeyler nedeniyle gelemiyorum buraya. Yarın istanbul’a dönmüş olacağım, daha detaylı yazarım. Bana dua edin ya, gelmezse biletim yanarsa, son dakika biletleri 2 saatlik yol için japonya turu fiyatında, bittim

menün çok güzel canım

Süpersin kuzum

Çooook geçmiş olsun

Bugune böyle bi detoks suyu hazırladım :)
Sicak su(kaynar degil)
Tarcin limon
Çilek sirkesi
bir parca zencefil
Hem evdeki hastalık havasindan hemde gobek eritici ozelliginden dolayi ekledim
Ben de zencefil çayı içecektim unutmazsam yapayım :)

Süpersin kuzum

Kizlar @Patlicanmoru arkadasimiza ozelden numarami verdim, listede olup onun gibi takima gelememe durumu olan, ileride olabilecek olan arkadaslarim sizede ozelden numarami veririm, aklinizda olsun, bildirimlerimiz aksamasin...
Kaptanım ilerde benim ihtiyacım olabilir ama ilerde de alabilirim alsında ihtiyaç olunca...

Süpersin kuzum

Oyyyy kuzum inşallah hallolur çok üzüldüm

Canim cok uzuldum bu gecikmeden dolayi, hersey sorunsuz hallolur insallah..
Guzel haberlerini bekliyoruz..

Ben menunu begendim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…