Ayyy bir de aşçımız geldi :)
Bu bayram şef ve aşçımız oldu resmen
Canım kaptanım, valla yediklerime dikkat ediyorum, yürüyorum falan ama halimi yukarıda yazdım, beni eşleştirdiysen kusura bakmasın eşim. Bir yandan reglim devam ediyor, çarş biter. Bu şekil durumlarcinecin Gizemcim donmussun aramiza, nasilsin canim?
Çok sabirsizim yacanim sen daha yeni basladin, biraz sabir :)
Amin cok sagolsana guc kuvvet diliyorum, onlara acil sifalar..
20 agustos menum
Sabah 10.00
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim tambugday ekmek
3 cb sekersiz cay
Ama yarim saat gecmemistiki bisey kalmadi midemde
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen
1 tane muz
3 4 ucgen dilim kavun
1 tane sade maden suyu
Aksam 17.00
4 5 yk turlu
Tavuklu salata (gobek marul domates misir 3 minik sis tavuk gogus her siste 3 parca kusbasi tavuk vardi yani toplasan yarim dilim yapmaz.)
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara 19.45
1 muz
4 5 ucgen dilim kavun
Simdilik 2 lt su olmustur
Spor yapamadim bugun malesefkes cezami hakimim.
Iyi yemisim ama bugun ya ozgecim bi hesap yapabilirmisin kalori cokmu yuksek olmus
Yawrukush
@derya_the_quenn
Gercekten mi cok degilmi ya bana cok gorundu kac gundur yemiyorum bisey ya ama sanki meyve fazla gibi geldi gozume bu arada meyveleri oturup bi seferde yemedim gitgel yedim onuda belirtimmenün çok güzel canım
Afiyet olsun ablacımGelin beraber kahvalti yapalim kizlar☺
Eki Görüntüle 2300165
Harika kuzum afiyet olsun.
65 cok iyi durmus canim sende, bir de hedefin 60a ulassan manken olucaksin demekkiCanim 65 kilo ile ne cekinmesi yahu. Bak ben burda mayis ayinda 65-66 civariydim.
Eki Görüntüle 2300169
Simdi durum fena. Bakalim 2 haftada ne verirsem kardir
Süpersin kuzumCanlarım ciğerlerim �nanın sizi çok özledim Ya ben ben değilim Resmen aşırı derecede yoğunum ve çok yorgunum Bir yandan da hastayım Soğuk suları içince boğazım şişti aranıza gelemedim özür dilerim Bir sürü ilaç içiyorum bir yandan ve hasta olacağım Sanırım onun şişkinliği de var üzerimde şu an iş yerindeyim Çok çalışıyorum çalışmam lazım Çünkü kimse yok Hatta bugün bilgisayardan size zaman ayırıp sohbet etmek istedim ama inanın olmadı olmuyor bir türlü Kaptanım Hatta senin telefon numaranı yazayım dedim Böyle durumlarda haber veririm en azından menümü yazayım bugünün
Sabah 7 bir bardak ılık su
Tam buğday yarim tost
Ara öğün 1 hurma
Saat 12 bir kase süleymaniye çorba
1 biber dolması çok küçük
Taze fasulye 2 yi kadar
16 00 bitter çikolata coo istedi canım
Bir ayran
Tostun yarısı
2000 incir 3 tane küçük
2.5 lt su
Ben de zencefil çayı içecektim unutmazsam yapayım :)Bugune böyle bi detoks suyu hazırladım :)
Sicak su(kaynar degil)
Tarcin limon
Çilek sirkesi
bir parca zencefil
Hem evdeki hastalık havasindan hemde gobek eritici ozelliginden dolayi ekledim
Süpersin kuzumMenum
Sabah
Musli yedim sutle gene dayanamayip bir kac sarma yedim bitse su evdeki sarmalar artik
Aksam ton balıklı salatalm yedim
Gene detoksu suyu ictim gun icinde
Aksamda kayisi cayi ve findik
Tasiniyoruz o yuzden ara ara ev toplanıyor bugun yarim saat bence spor yapmış sayılabilirim
Annemleri tasicam sonra nasipse bende baska sehre tasinacagim insallah is olursa
Kaptanım ilerde benim ihtiyacım olabilir ama ilerde de alabilirim alsında ihtiyaç olunca...Kizlar @Patlicanmoru arkadasimiza ozelden numarami verdim, listede olup onun gibi takima gelememe durumu olan, ileride olabilecek olan arkadaslarim sizede ozelden numarami veririm, aklinizda olsun, bildirimlerimiz aksamasin...
Süpersin kuzum20 agustos menum
Sabah 10.00
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim tambugday ekmek
3 cb sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen
1 tane muz
3 4 ucgen dilim kavun
1 tane sade maden suyu
Aksam 17.00
4 5 yk turlu
Tavuklu salata (gobek marul domates misir 3 minik sis tavuk gogus her siste 3 parca kusbasi tavuk vardi yani toplasan yarim dilim yapmaz.)
Ara 19.45
1 muz
4 5 ucgen dilim kavun
Iyi yemisim ama bugun ya ozgecim bi hesap yapabilirmisin kalori cokmu yuksek olmus
Yawrukush
@derya_the_quenn
Oyyyy kuzum inşallah hallolur çok üzüldümKızlar selamlar, yine gelemedim Cuma düğündeydim gece istanbul’a döndük, şöyle bir şey oldu; benim pasaportumun gelmesi gereken süre bitti hala yok ortada, bu durumda olan bir sürü arkadaş var, 2 ay pasaportu verilmeyen var, o yüzden Ankara’daki konsolosluğa geldik. 3 gündür ankara’da pasaport peşindeyim, kalacak yer otel vs ayarlama gibi şeyler nedeniyle gelemiyorum buraya. Yarın istanbul’a dönmüş olacağım, daha detaylı yazarım. Bana dua edin ya, gelmezse biletim yanarsa, son dakika biletleri 2 saatlik yol için japonya turu fiyatında, bittim
Canim cok uzuldum bu gecikmeden dolayi, hersey sorunsuz hallolur insallah..Kızlar selamlar, yine gelemedim Cuma düğündeydim gece istanbul’a döndük, şöyle bir şey oldu; benim pasaportumun gelmesi gereken süre bitti hala yok ortada, bu durumda olan bir sürü arkadaş var, 2 ay pasaportu verilmeyen var, o yüzden Ankara’daki konsolosluğa geldik. 3 gündür ankara’da pasaport peşindeyim, kalacak yer otel vs ayarlama gibi şeyler nedeniyle gelemiyorum buraya. Yarın istanbul’a dönmüş olacağım, daha detaylı yazarım. Bana dua edin ya, gelmezse biletim yanarsa, son dakika biletleri 2 saatlik yol için japonya turu fiyatında, bittim
Ben menunu begendim canim20 agustos menum
Sabah 10.00
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim tambugday ekmek
3 cb sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen
1 tane muz
3 4 ucgen dilim kavun
1 tane sade maden suyu
Aksam 17.00
4 5 yk turlu
Ara 19.45
1 muz
4 5 ucgen dilim kavun
Yawrukush
@derya_the_quenn
Dikkat et kendine...Canım kaptanım, valla yediklerime dikkat ediyorum, yürüyorum falan ama halimi yukarıda yazdım, beni eşleştirdiysen kusura bakmasın eşim. Bir yandan reglim devam ediyor, çarş biter. Bu şekil durumlar
Canim nasilsin, gunun nasil gecti?Afiyet olsun ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?