Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar selamm... dün söylemiştim regl oldum diye.. benim regllerim biraz ağır geçiyor bir gündür yataktayım.. ama diyeti bozmadım sün de bugün de . Hareketim azdı sadece yattığım için yine bayağı su da içtim:
Bugün menü:
Sabah iki tam b ekmek, domates, salatalık, üç Altınbaşak bisküvi
Taa akşama kadar dört kaşık konser e Mısır, peynir ve armut, bir de bir hurma
Akşam: iki kaşık tavuk sote, iki kaşık sosis, dört- beş kaşık bulgur pilavı, bol domates salatalık
Henüz spor yapmadım ama bir saat yapıp yatacağım

Geçmiş olsun kuzum
Menü de güzel

Canım hareketin var mı ben de öyleydim bir süre çok hareket etmediğim için
Çok sevindim canım rahatlamana ohj
Kizlar esim ve kizim hastalandi simdi. Yikilmayan son kale olarak evde pervane gibiyim oglumu toparladik biraz cok sukur dun gece rahat uyudu.. simdi sira digerlerinde... insAllah spor yapabilirim ama cezami yapicam :)
ALLAH şifa versin inşallah Canım
Ooo inşallah bol eksi görürsün Canım

Ayy degil mi ins hic degilse 65 civari olurum da daha iyi olur secmesi
Masallah canim baya erken anne olmussun.

Menün iyi aslında sadece akşam meyve yemeseydin daha iyi olurdu

Canım menün güzel bence eksiler geliyor kesin
Tüh ya inşallah yolunda gider işlerin canım ya

Harikasın

Bunu denicem

Pasaport basılınca hemen burdan alabiliyorsun Gizemcim. PTT kargoyu beklemene gerek kalmıyor. (Tabi ben büyük ihtimalle senin durumu yanlış anlamış da olabilirim. Umarım gelir zamanında canım)

Eklentiler

• IMG_20190808_103842.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 33
Kızlarrr bu arada şöyle bir şey olmuş: eşim çalıştığı yerse birisinin bugün fit yulaflı kurabiyelerden yediğini görmüş ben benden artık hep fit yemekler istedi benim için çok iyi oldu bu eşim boğazına düşkün birisi ve yedikleri evde pişen ister istemez beni se etkiliyor bembeyaz se yiyordum.. ikimiz se daha dikkat ediyoruz artık yediklerimize yarınsan itibaren. Bu bana da çok büyük moral olacak inşallah

20 AĞUSTOS SALI MENÜ
08.00 2 adet kuru kayısı
09.00 chia tohumlu ekmeğe sandviç labneli
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4-5 YK nohut 2 YK pilav tadımlık
17.00 sade türk kahvesi
20.00 4 YK jülyen but tavuk fırında yarım ufak patates fırında yine 1,5 kase mercimek çorbası
SU 2,5 litreden fazla
SPOR 15-20 dakika öğlen yürüdüm akşama mekik yapabilir miyim bilmiyorum yaa
akşam yeme saatim çok geç oldu anneme geldik yine

Superr. Esinle beraber yaparsan lisa surede ulasirsin canim hedefine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…