Tamam kuzum , ne zaman ihtiyacin olursa..Kaptanım ilerde benim ihtiyacım olabilir ama ilerde de alabilirim alsında ihtiyaç olunca...
Tamam kaptanımTamam kuzum , ne zaman ihtiyacin olursa..
Geçmiş olsun kuzumKızlar selamm... dün söylemiştim regl oldum diye.. benim regllerim biraz ağır geçiyor bir gündür yataktayım.. ama diyeti bozmadım sün de bugün de . Hareketim azdı sadece yattığım için yine bayağı su da içtim:
Bugün menü:
Sabah iki tam b ekmek, domates, salatalık, üç Altınbaşak bisküvi
Taa akşama kadar dört kaşık konser e Mısır, peynir ve armut, bir de bir hurma
Akşam: iki kaşık tavuk sote, iki kaşık sosis, dört- beş kaşık bulgur pilavı, bol domates salatalık
Henüz spor yapmadım ama bir saat yapıp yatacağım
Canım hareketin var mı ben de öyleydim bir süre çok hareket etmediğim içinGünaydın arkadaşlar gününüz aydın olsunmaalesef hergun tartiya çıkmak istemesemde bakmadan yapamıyorum vudumda bir sıkıntı var 12 gün olmuş halan gitmiyor kilolar acaba bende insülin direnci felan mi var ben bi doktora gitmek istiyorum hangi doktor bakıyor ona ?
Çok sevindim canım rahatlamana ohjGunaydin kizlar aksam kaynimi ziyarete gittik donusede cocuklari uyttum esimle oturduk baya bi sohbet ettik tartistik konustuk tatliya bagladik gibi onun krizleri baya azalmis pek hossetmiyorum dedi ama dun abisinden bir tane alip icti ama baslamam korkma dedi vende kizdim okadar eziyeti bu yuzdenmi cekiyorum dedim yenidenmi baslican dedim soz verdi baslamicam arada bi 1 tane icerim dedi bakalim simdilik arifeden beri icmedi sanirim benim depresyon halimde esimle aram kotu oldugu icin di bugun kendimi cok daha iyi hissediyorum cunku gerci hala onunla ilgili kafami kurcalayan seyler var ama ugrasmicam artik
ALLAH şifa versin inşallah CanımKizlar esim ve kizim hastalandi simdi. Yikilmayan son kale olarak evde pervane gibiyimoglumu toparladik biraz cok sukur dun gece rahat uyudu.. simdi sira digerlerinde... insAllah spor yapabilirim ama cezami yapicam :)
Ooo inşallah bol eksi görürsün Canımcanim simdi kutu yemeklerim geliyor ya sabah kahvaltidan aksam yemegine kadar hepsini iste yiyorum ee 17 gibi decikiyorum ondan yeyip cikiyorum, aksam yemegimi erken yeyince kolay kilo veriyorum. ins bakalim ee yani artik 1000 kaloriyle gozum yukseklerde 2kilo eksi bejkliyorum bakalim
Ayy degil mi ins hic degilse 65 civari olurum da daha iyi olur secmesiOh ne guzel olmus, savunma oncesi, kiyafetini falan seceriz:)
Ben suan kahvalti ediyorum, okullar gecen hafta acildi burada canim , Akin 1st grade, basladi okula:)
Aras icinde kresleri gidip goruyoruz yarim gun gidecek o , onumuzdeki ay baslamasi niyetindeyiz :)
Sagol canim. Yok ya 65 candir. Ben zaten 50leri hayal bile edemiyorum.Sana 41 kere masallah bu resmi atmakta cesaret ister ki masallahin var bodrumda yakalanan unlulerden bile guzel cikmissin tuh tuttuuuuttuuuu
20 agustos menum
Sabah 10.00
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim tambugday ekmek
3 cb sekersiz cay
Ama yarim saat gecmemistiki bisey kalmadi midemde
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen
1 tane muz
3 4 ucgen dilim kavun
1 tane sade maden suyu
Aksam 17.00
4 5 yk turlu
Tavuklu salata (gobek marul domates misir 3 minik sis tavuk gogus her siste 3 parca kusbasi tavuk vardi yani toplasan yarim dilim yapmaz.)
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara 19.45
1 muz
4 5 ucgen dilim kavun
Simdilik 2 lt su olmustur
Spor yapamadim bugun malesefkes cezami hakimim.
Iyi yemisim ama bugun ya ozgecim bi hesap yapabilirmisin kalori cokmu yuksek olmus
Yawrukush
@derya_the_quenn
Canım menün güzel bence eksiler geliyor kesin20 agustos menum
Sabah 10.00
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim tambugday ekmek
3 cb sekersiz cay
Ama yarim saat gecmemistiki bisey kalmadi midemde
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen
1 tane muz
3 4 ucgen dilim kavun
1 tane sade maden suyu
Aksam 17.00
4 5 yk turlu
Tavuklu salata (gobek marul domates misir 3 minik sis tavuk gogus her siste 3 parca kusbasi tavuk vardi yani toplasan yarim dilim yapmaz.)
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara 19.45
1 muz
4 5 ucgen dilim kavun
Simdilik 2 lt su olmustur
Spor yapamadim bugun malesefkes cezami hakimim.
Iyi yemisim ama bugun ya ozgecim bi hesap yapabilirmisin kalori cokmu yuksek olmus
Yawrukush
@derya_the_quenn
Tüh ya inşallah yolunda gider işlerin canım yaKızlar selamlar, yine gelemedim Cuma düğündeydim gece istanbul’a döndük, şöyle bir şey oldu; benim pasaportumun gelmesi gereken süre bitti hala yok ortada, bu durumda olan bir sürü arkadaş var, 2 ay pasaportu verilmeyen var, o yüzden Ankara’daki konsolosluğa geldik. 3 gündür ankara’da pasaport peşindeyim, kalacak yer otel vs ayarlama gibi şeyler nedeniyle gelemiyorum buraya. Yarın istanbul’a dönmüş olacağım, daha detaylı yazarım. Bana dua edin ya, gelmezse biletim yanarsa, son dakika biletleri 2 saatlik yol için japonya turu fiyatında, bittim
Kızlar selamm... dün söylemiştim regl oldum diye.. benim regllerim biraz ağır geçiyor bir gündür yataktayım.. ama diyeti bozmadım sün de bugün de . Hareketim azdı sadece yattığım için yine bayağı su da içtim:
Bugün menü:
Sabah iki tam b ekmek, domates, salatalık, üç Altınbaşak bisküvi
Taa akşama kadar dört kaşık konser e Mısır, peynir ve armut, bir de bir hurma
Akşam: iki kaşık tavuk sote, iki kaşık sosis, dört- beş kaşık bulgur pilavı, bol domates salatalık
Henüz spor yapmadım ama bir saat yapıp yatacağım
Gecenlerde gordum muzlari dilimleyip biraz donduruyolar buzdolabi posetine koyuyolar birazda kakao koyup salliyolar muzlar tamamen kakaoya bulaniyo guzel bir tatli oluyormus daha denemedim hindistan cevizi veya tarcin karistirmakta guzel olur :)
Ben hic bir tarifi oldugu gibi yapmam hep yorum katarim etrafımdakiler takilir bana hep
Bunu denicemGecenlerde gordum muzlari dilimleyip biraz donduruyolar buzdolabi posetine koyuyolar birazda kakao koyup salliyolar muzlar tamamen kakaoya bulaniyo guzel bir tatli oluyormus daha denemedim hindistan cevizi veya tarcin karistirmakta guzel olur :)
Ben hic bir tarifi oldugu gibi yapmam hep yorum katarim etrafımdakiler takilir bana hep
Pasaport basılınca hemen burdan alabiliyorsun Gizemcim. PTT kargoyu beklemene gerek kalmıyor. (Tabi ben büyük ihtimalle senin durumu yanlış anlamış da olabilirim. Umarım gelir zamanında canım)Kızlar selamlar, yine gelemedim Cuma düğündeydim gece istanbul’a döndük, şöyle bir şey oldu; benim pasaportumun gelmesi gereken süre bitti hala yok ortada, bu durumda olan bir sürü arkadaş var, 2 ay pasaportu verilmeyen var, o yüzden Ankara’daki konsolosluğa geldik. 3 gündür ankara’da pasaport peşindeyim, kalacak yer otel vs ayarlama gibi şeyler nedeniyle gelemiyorum buraya. Yarın istanbul’a dönmüş olacağım, daha detaylı yazarım. Bana dua edin ya, gelmezse biletim yanarsa, son dakika biletleri 2 saatlik yol için japonya turu fiyatında, bittim
Canim senin guncel kilon bu. 65 ile hic bikini giyilmezmi yav65 cok iyi durmus canim sende, bir de hedefin 60a ulassan manken olucaksin demekki
Superr. Esinle beraber yaparsan lisa surede ulasirsin canim hedefineKızlarrr bu arada şöyle bir şey olmuş: eşim çalıştığı yerse birisinin bugün fit yulaflı kurabiyelerden yediğini görmüş ben benden artık hep fit yemekler istedibenim için çok iyi oldu bu eşim boğazına düşkün birisi ve yedikleri evde pişen ister istemez beni se etkiliyor bembeyaz se yiyordum.. ikimiz se daha dikkat ediyoruz artık yediklerimize yarınsan itibaren. Bu bana da çok büyük moral olacak inşallah
Insallah canim.Canım hareketin var mı ben de öyleydim bir süre çok hareket etmediğim için
Çok sevindim canım rahatlamana ohj
ALLAH şifa versin inşallah Canım
Ooo inşallah bol eksi görürsün Canım
Sagol canim ama suanda bundan 5.6 kilo fazlayim. Off ya gidim bile yoktu ne guzel
Bi maşallah da benden gelsin canım. Özellikle kolların çok fark etmiş bence. 65 gerçekten sende 60 gibi durmuş.Canim senin guncel kilon bu. 65 ile hic bikini giyilmezmi yavoff oldum yine 70 kusur bu fotolara bakiyorum anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?