Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarım muzumu yedim yarım lt re de su içtim
bugünkü menümüde yazayım öğlen ne yiyeceğim belli oldu çünkü
sabah
1 bardak çay. yarım dilim ekmek.5 tane zeytin. 2 çatal peynir
ara
yarım muz
öğle
kıymalı yumurta çeyreğini ancak yerim. 1 kase çorba (pilavda var ama almayacağım)
ara
3 tane kayısı
akşam
1 kase tavuk çorbası. salata (kuru fasülyede yaptım ama yiyebilirmiyim bilmediğim için yazmadım yorumlarınızı bekliyorum bu konuda)

3 lt su.soda.yeşil çay. normal çay

minnos yine kaybolduuu :26:

minnoşum kendine araba bakmaya başladı galiba

sağlık olsun canım o halde ne yapalım.. yarına kadar gidecekse sorun yok.. artık sen yarı mezun sayılırsın zaten

Cocooooo Mademoiselleeeeee.. bayılıyorum o kokuya meyvem... eminim sana da çok yakışıyodur, bir an önce köpekleri toplasınlar da sen yine kokunu sık.

bir de bizde mahalledeki köpekleri zabıta ve belediyeye haber vermiştik, toplamışlardı. belki sen de onlara söylesen işe yarar, hm?

bende sırf o yüzden bu diyeti yapamıyorum ama nisan sonu gibi taze fasulye cıkar heralde ozamn baslarım 55 den asağıda bu diyetle düşerimm

inş. kızlar... sizi görmek beni motive ediyor.. ben de bir an önce 65'in aşağısında yer almak istiyorum artık ama düzenli diyet ile yapacağım bunu.. yeşilçayımı da içiyorum şimdi... siz de alın bakalım bir fincan.

bence güzel olmuss.. öğlene yoğurtta eklese daha güzel olurmus..
kendi fikrimi paylasıyorum aksam corba salata yoğurt olsun cok canım cekerse 2 kasık fasulye ama abartama ve yoğurt mutlaka yee..

minnos ancak bulur bencede baslasın aramaya 74 model cooper bulmak zor olucak

hypatiam şimdiye kadar tenimle uyum sağlayan tek koku bayılıyorum bende.

konuyu once belediyeye söyledim ama belediye duyarsız davrandı çünkü köpek bakım yerleri yok öldürüyorlar hayvanları sahiplilerede dokunamıyorlar bu yüzden sonra kaymakamlığa gittim son olarakda bunu yapmıstım bakalım nasıl sonuclandı

bence güzel olmuss.. öğlene yoğurtta eklese daha güzel olurmus..
kendi fikrimi paylasıyorum aksam corba salata yoğurt olsun cok canım cekerse 2 kasık fasulye ama abartama ve yoğurt mutlaka yee..

tamam canım akşama yoğurdu ekleyeceğim eğer çorba çok doyurucu olur canım istemezse yatmadan önce 3 kaşık mutlaka yiyeceğim ben zaten kuru fasülyeyi çok sevmem eşim için yaparım onun için çokda önemli değil yesemde olur yemesemde.

hadi kızlar yeşil çay zamanı ben aldım içiyorum bile

ben yeşil cayımı sabah erkenden içtim bide 3.5-4 arası içiyorum..
elmamı yedim suya devam

yoğurt demememin sebebi protein alımın azalmasın die protein olmadan zayıflanmıyor çünkü.

çarşamba ve perşembe günü hypatia nın 2 günlük diyetini yapacağım evden getireceğim salata ve yoğurdu çorbayıda yemekhanede yiyeceğim bakalım ben ne kadar vereceğim eğer içe yararsa her hafta 2 gün bu diyeti uygulayacağım yoksa zayıflamam mümkün değil bir haftada gram gram verdiğimi 2 günde alıyorum inanın sıkıldım artık 70 görmekten.

dene tatlım mutlaka işe yarıcaktır herkesde işe yaradı inş sendede işe yarar..

bugünkü menüm:

Kahvaltı: İki dilim tam buğday ekmeği ve Kibrit kutusu kadar peynirle yapılmış tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve yeşil çay
Öğle: Çorba, sebzeli piliç sote, yoğurt ve salata
Ara: Armut
Ara: Portakal
Akşam: Ton balıklı Salata

Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: 1 sa. Pilates

cumaya 65'i görmek istiyorumm

günaydınnn(tünaydınn)

haftasonu baya kaçıranlar olmuşş hele kuyabiye 1 kg artıyı okuyunca şaşırdımm amanınnn dikkat kızlar:) siz yavaşlarsanız bende salarım valla sizinle motive oluyorum resmen.

herkese az kalorili sağlklı bi hafta dilerim

çok güzel menü canım afiyet olsun

sağolasın canım, hep birlikte motive olup vericez bu kg.leri artık inş.

meyvecim bu arada leslie için verdiğin link çıkmamış virusvirus... vs yazıyo..

günaydın canlarım.nasılsınız?güzel kalorisiz bir hafta diliyorum ancak akşama gelebileceğim.hepinisi öpüyorum

günaydın prenses pericim iyiyz sen nasılsın canım tamam taltım akşama görüşürüz sende öpüldün

muhtemelen vücudun su tutmuştur meyvem bozma moralini cumaya kadar 59'u görcen inş üzülme tatlım

ay canım montiye mi başladın sen hayırlısı olsun bitanem üzülme bu ahfta kesin görcen 59u inanıyorum ben inatla devam et bırakmak filan yok aşk olsun bende hala 68 den kurtulamadım ya pes etme sakın meyvecim

günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim berbat bir hafta sonu geçirdim diyet açısından bugün hemen toparlanmam lazım desteğinize ihtiyarcım var

canım tüm negatif düşünceleri unutuyorsun ve vermek için kendini hazırlıyorsun haftasonu yedikelrinide unut pozitif düşün cumaya kadar vereceksin buna inan cnaım sakın moralini bozma

evet dur kurusu yemiycem bi daha minnoşum...ay neler olmuş öyle haftasonu neler yaşamışsın kız öyle yine iyi kutarmışsın birer dilim pasta ve börekle olsun bozma moralini minnoşum cumaya kadar atacağız o fazlalıkları

inşallah yazın başında 55olursunda yeni arabanla tüm yaz gezersin hayatım üzülme sakın yababilirsin inanıyorum ben

selam hypatiam çok haklısın toparlayalım kendimizi az kaldı cumaya eksielrdeyiz hep birlikte inş

ah tatlım olan olmuş üzülme verirsin sen o aldığın 1 kiloyu aynı hızla bozma moralini sakın..

menün güzel canım kurufasuyle yeme sakın cumaya eksilerde olmamız lazım

tebrikelr harika bir menü hypatiacım cumaya 65i görürsün inş bitanem

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım...

ya bu tartı benimle oyun oynuyo ya kafayı yicem dün 68.0 dım bu sabah tartıldım 68.4 yani cuma günkü kilom ya çıldırcam :84:

ne güzel 67 olcaktım of neyse moralimi bozmuyorum ve cumaya 67 olmak için kolları sıvıyorum bu hafta hollywood diyetime başlıycam hem detoks için hemde bu diyet bana iyi geliyo o yüzden yapcam...

artıda olanlar da üzülmein cumaya kadar atcaz bu fazlalıkları kızlar hadi tempo

afiyet olsun sekercim toparla kendini bakalım 65 e az kaldıı

meyvecim bu arada leslie için verdiğin link çıkmamış virusvirus... vs yazıyo..
bakayım tatlımm..
dün aksamki spordan olmustur fatmacım onlar sen sıkma canını..
yarın sabaha giderler görürüsün bak yarın buraya sevinerek geliceksinn.
o diyeti ben onaylamıyorum ne zamn onu yapsanız sonrasında kilo alıyorsunuz sabredip sağlıklı zayıfla bin kat daha ii ..
biliyorum bu hafta kilo vericeksin yani verdiğini zannedeceksin ama haftaya yine alıcaksın bu ne senin için nede takım için ii bir durum değill

öğlen yemeğimi yedim geldim kızlar 1 bucuk litre suyumda bitti..
ahh ahh.. inş yarına 5 lerde olurum ozamn büyük moral olucak bana..
karar verdim günlük 75 gr protein alıcam.. inş her gün bu dengeyi kurabilirim...

evet canım protein olmadan olmuyor.
ve benim de 5 g 5 k diyeti ile hollywood diyeti malesef kaç haftama sebep oldu.. o diyetler verdirmiyor. çok doğru söylüyorsun.

inş. çabucak veririz ben de 65'i ve altını görmek istiyorum artık:) hedefim 58 kg olmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…