minnos yine kaybolduuu :26:
valla öyle oldu kızlar ya
ama resmen ayların patlamasını yaşadımzaten nerdeyse sadece tatlı yedim :18: işte regl döneminin etkisi biraz da..
ama bu hafta bomba gibiyimbüyük ihtimal yarına kadar gider o artılar
ay sonuna kadar da son 3 kilomu vericem ve karnemi alıcam1 ay boyunca listenin hiç dışına çıkmıycam
tek sorun taze fasülye bulamamam :44: onu da bi şekilde halletmeye çalışıcam
aynen öyle hypatiam yaa bi ara alay konusu olmustum Chanel Coco Mademoiselle kullanıyordum oda cok dikkat cekici bir konu millet senin parfümünden köpekler üstüne kosuyor diyordu düşün ne cekiyorum sonra şişe bitince parfümümü değiştirdim.
sanırım o koku tenimle cok uyumluydu tüm dairenin koridorunu sarıyordu çünkü ..
bende sırf o yüzden bu diyeti yapamıyorum ama nisan sonu gibi taze fasulye cıkar heralde ozamn baslarım 55 den asağıda bu diyetle düşerimm
yarım muzumu yedim yarım lt re de su içtim
bugünkü menümüde yazayım öğlen ne yiyeceğim belli oldu çünkü
sabah
1 bardak çay. yarım dilim ekmek.5 tane zeytin. 2 çatal peynir
ara
yarım muz
öğle
kıymalı yumurta çeyreğini ancak yerim. 1 kase çorba (pilavda var ama almayacağım)
ara
3 tane kayısı
akşam
1 kase tavuk çorbası. salata (kuru fasülyede yaptım ama yiyebilirmiyim bilmediğim için yazmadım yorumlarınızı bekliyorum bu konuda)
3 lt su.soda.yeşil çay. normal çay
minnoşum kendine araba bakmaya başladı galiba
Cocooooo Mademoiselleeeeee.. bayılıyorum o kokuya meyvem... eminim sana da çok yakışıyodur, bir an önce köpekleri toplasınlar da sen yine kokunu sık.
bir de bizde mahalledeki köpekleri zabıta ve belediyeye haber vermiştik, toplamışlardı. belki sen de onlara söylesen işe yarar, hm?
inş. kızlar... sizi görmek beni motive ediyor.. ben de bir an önce 65'in aşağısında yer almak istiyorum artık ama düzenli diyet ile yapacağım bunu.. yeşilçayımı da içiyorum şimdi... siz de alın bakalım bir fincan.
bence güzel olmuss.. öğlene yoğurtta eklese daha güzel olurmus..
kendi fikrimi paylasıyorum aksam corba salata yoğurt olsun cok canım cekerse 2 kasık fasulye ama abartama ve yoğurt mutlaka yee..
tamam canım akşama yoğurdu ekleyeceğim eğer çorba çok doyurucu olur canım istemezse yatmadan önce 3 kaşık mutlaka yiyeceğim ben zaten kuru fasülyeyi çok sevmem eşim için yaparım onun için çokda önemli değil yesemde olur yemesemde.
hadi kızlar yeşil çay zamanı ben aldım içiyorum bile
çarşamba ve perşembe günü hypatia nın 2 günlük diyetini yapacağım evden getireceğim salata ve yoğurdu çorbayıda yemekhanede yiyeceğim bakalım ben ne kadar vereceğim eğer içe yararsa her hafta 2 gün bu diyeti uygulayacağım yoksa zayıflamam mümkün değil bir haftada gram gram verdiğimi 2 günde alıyorum inanın sıkıldım artık 70 görmekten.
bugünkü menüm:
Kahvaltı: İki dilim tam buğday ekmeği ve Kibrit kutusu kadar peynirle yapılmış tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve yeşil çay
Öğle: Çorba, sebzeli piliç sote, yoğurt ve salata
Ara: Armut
Ara: Portakal
Akşam: Ton balıklı Salata
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: 1 sa. Pilates
cumaya 65'i görmek istiyorumm
günaydınnn(tünaydınn)
haftasonu baya kaçıranlar olmuşş hele kuyabiye 1 kg artıyı okuyunca şaşırdımm amanınnn dikkat kızlar:) siz yavaşlarsanız bende salarım valla sizinle motive oluyorum resmen.
herkese az kalorili sağlklı bi hafta dilerim
günaydın canlarım.nasılsınız?güzel kalorisiz bir hafta diliyorumancak akşama gelebileceğim.hepinisi öpüyorum
günaydın kızlarrr..
haftasonu haftasonu haftasonuuu :95::95::95::95::95:
tek kacamağım kaju oldu oda kacamak değil aslında sadece fazla yemek montide kuruyemiş serbest çünkü..
ayy cıldrıcam atlıcam bi yerlerden ölcülerim azalıyor kilom aynı kalıyor :84::84:
göğüs 84-84
bel 67-65
kalca 99,5-97.7 indi ama kilom aynııı :84::84::84:
bu sabah cumaya göre sadece 100 gr eksik cıktım
yani cuma 60.4 bu sabah 60.3 :84::84::84:
bu günkü menüm
sabah yoğurt ekmek
ara 1 elma
öğlen tonlu salata yoğurt
ara 1 elma
aksam haslanmıs yada çiğ sebze yoğurt
3 litre su 5 mil leslie
eğer bu haftada 5 i göremezsem bırakıcam takımı olmuyor baksanıza kac haftadır uğrasıyorum olmuyor
günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim berbat bir hafta sonu geçirdim diyet açısından bugün hemen toparlanmam lazım desteğinize ihtiyarcım var
ayy cumadan buyana butun gecmısı okuyım dedım bu saaat oldu öncelıkle şöyle baslıyalımm
annacım haftasonun bol sporlu gecmıs gordugum kadarıyla afferım sana sekercımama o dut kurusu gercekten acayıp kalorılı annemın dıyetısyenın verdıgı lıstede 1 porsıyon meyve ölçulerını yazmıs 8 adet dut dıyor normalde onun yerıne 1 orta boy elma gecıyor dusun yanı
gelelım bana cuma gunu burda son yazdıgım msjdan sonra ınternet gıttı tum mahallenın fıber optık kablosu kesılmıs vay anasını dedım tamda benım fulltıme dıyet yapıp pazartesı yarısına gırdıgım haftasonunu buldu bu dedımdungece gelmıs net gec saatlerde o saattede gıremedım ne yalan soylıyım hersey bugune kaldı cuma gecesı yıne komsular geldı gece 4 e kadar okey oynadık onlar gıttı sabahtan basladım yemek yapmaya ıkı dayım eslerı ve annemle kardeslerım yemege geldıler ayy okadar saat ugrastımkı mutfakta tabanlarımın agrısından uyuyamadım benım dayım ılk defa gelıyordu evıme cokta severım onu oyuzden kendımı harap ettım bıde 4 yasında oglu var ona dogum gunu pastası yaptım her pastaya mum takılıp dpgum gunu oluyor neysem pazar sabahı kendımden gecmıs bır sekılde kalktım bırazcık evı toparladım bulasık tepsıler pastalar kaldırdım ortalıgı . saat 3 te kocama bana surdurhadı gezelım dedım demez olaydım bılmem ne koy yolune soktu benı bı taraf ucurum dıger taraf cukur tas aha tasın ustunden gectın aha cok kenardan gectın dıye dıye cok gerıldım carsıdada az kalsın duran arabaya vuruyordum ama yokk cok sınırlendım alıcam kendıme araba ne bu ya . bızım arabayı sıfır aldık cokda pahalı oyuzden kyamıyor ıste o kıysa bıle ben korkuyorum okadar para verdık dıye. babam araba alıp satar eger bı carparsanız arabanın degerı en az 5-6 mılyar duser dıyor ıyıcene korkutuyor benı off alıcam ıste kendıme araba hatta ben almıycam kocama aldırıcam 55 kılo olmam lazım hemde hemennn
busabah ıtıbarıyle 200 gr artıdayım kacamaklarım bır dılım borek bır dılım pasta yedım cumartesı gunu sadece yıne ıyı atlatmısım haftasonunu
günaydın kızlar
işe geç kaldımben artıda değilim, sıkıntım yok.
meyvem... sauna şansın var mı? saunaya girsen ödem atarsın belki?
evet canım cebinden aşırarak ye gizlice. okulda sıra altından alırdık şimdi cebimizdenaksatmamaya bak, yoksa zayıflamanın imkanı yok. artık 15 martla birlikte seni 75'lerin altında 74 olarak vs. görmek istiyoruz. mart sonu nisan başı da 70'leri sonsuza dek terk edersin inş. hadi kendine hedef koy ve ara öğünlerini sakın aksatma.
hafta yeni başlıyor. moral bozmak yok kızlar.. toparlayın kendinizi. bu cuma yine eksilerde olacağız hep birlikte.
Günaydın canlarım
Ben de dağıttım valla bu sefer, hem de çok fena dağıttım :18:
En yakın arkadaşlarımdan birini istemeye geldiler cumartesi günü. Ben de saldım çayıra
Regl dönemim de yaklaşıyo, biraz da onun şişkinliği var sanırım
Neyse sonuçta tam 1 kg artıdayım :84:
Bugün simit diyetime tam olarak başladım, hiç diyetin dışına çıkmıycam 1 ay boyunca
yarım muzumu yedim yarım lt re de su içtim
bugünkü menümüde yazayım öğlen ne yiyeceğim belli oldu çünkü
sabah
1 bardak çay. yarım dilim ekmek.5 tane zeytin. 2 çatal peynir
ara
yarım muz
öğle
kıymalı yumurta çeyreğini ancak yerim. 1 kase çorba (pilavda var ama almayacağım)
ara
3 tane kayısı
akşam
1 kase tavuk çorbası. salata (kuru fasülyede yaptım ama yiyebilirmiyim bilmediğim için yazmadım yorumlarınızı bekliyorum bu konuda)
3 lt su.soda.yeşil çay. normal çay
bugünkü menüm:
Kahvaltı: İki dilim tam buğday ekmeği ve Kibrit kutusu kadar peynirle yapılmış tost, bir bardak yarım yağlı süt
bugünkü menüm:
bakayım tatlımm..meyvecim bu arada leslie için verdiğin link çıkmamış virusvirus... vs yazıyo..
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım...
ya bu tartı benimle oyun oynuyo ya kafayı yicem dün 68.0 dım bu sabah tartıldım 68.4 yani cuma günkü kilom ya çıldırcam :84:
ne güzel 67 olcaktım of neyse moralimi bozmuyorum ve cumaya 67 olmak için kolları sıvıyorum bu hafta hollywood diyetime başlıycam hem detoks için hemde bu diyet bana iyi geliyo o yüzden yapcam...
artıda olanlar da üzülmein cumaya kadar atcaz bu fazlalıkları kızlar hadi tempo
öğlen yemeğimi yedim geldim kızlar 1 bucuk litre suyumda bitti..
ahh ahh.. inş yarına 5 lerde olurum ozamn büyük moral olucak bana..
karar verdim günlük 75 gr protein alıcam.. inş her gün bu dengeyi kurabilirim...
kızlar bende sayfanın altında bi cubuk cıkıyor sizdede cıkıyormu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?