günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim berbat bir hafta sonu geçirdim diyet açısından bugün hemen toparlanmam lazım desteğinize ihtiyarcım var
bu günkü menüm
sabah yoğurt ekmek
ara 1 elma
öğlen tonlu salata yoğurt
ara 1 elma
aksam haslanmıs yada çiğ sebze yoğurt
3 litre su 5 mil leslie
eğer bu haftada 5 i göremezsem bırakıcam takımı olmuyor baksanıza kac haftadır uğrasıyorum olmuyor
canım bu menü çok az değilmi aç kalarak zayıflanmıyor biliyorsun akşama 3 tane köfte koy bence tatlım sen takım kaptanısın yok öyle pes etmek sen birden kilo vereceksin vucudun direniyor sana ama sen daha inatcı olacaksın bir yere falan gitmek takımı bırakmak yok diğer takımlara madaramı olacağız takımın kaptanı kaçmış diye.
günaydın karciceği...
hypatiada dağıtmıs hafta sonu acaba baska kimler dağıldııı ..
artıdamısın tartıldınmı ..
toparlanma zamanı cumaya kadar - lere inmen lazımmm..
canım 400 artıdayım ama inan fazla yemedim sadece düzensiz yedim cumartesi ve pazar evde değildim kokteyler, yemek davetleri, kahvaltı menüleri derken yine az almışım hepsi bol kaloriliydi ne yapacağımı bilemedim canım şu iki günlük diyet varya hypatianın onu yapmayı düşünüyorum öğle ile akşamı yer değiştirsem olurmu sence
kac haftadır aynı yerde sayıyorum baksana sporda yapıyorum ama baskül oynamıyor tamam inceliyorum bunun farkındayım ama baskül neden oynamıyor sabah saatlerce wc ye cıkayımda eksilere ineyim die bekledim sırf bu yüzden 6.30 da kalktım ağlanıcak bi halim var yani ..
offf 5 e inmek istiyorum artıkk 9 mart gelemden 58 i görmem lazım 9 mart cok önemli ama ben hala 60 dayımmm ben ağlamıyayım isyan etmiyeyimde kim etsin oooffffffff:84::84:
evet canım cebinden aşırarak ye gizlice. okulda sıra altından alırdık şimdi cebimizdenhypatia şu cebe atma fikri iyiymiş.sağolasınöle deneyeyim birde ara öğünsüz olmuyor.ve bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum bakalım ne olacak
canım 400 artıdayım ama inan fazla yemedim sadece düzensiz yedim cumartesi ve pazar evde değildim kokteyler, yemek davetleri, kahvaltı menüleri derken yine az almışım hepsi bol kaloriliydi ne yapacağımı bilemedim canım şu iki günlük diyet varya hypatianın onu yapmayı düşünüyorum öğle ile akşamı yer değiştirsem olurmu sence
tatlım senle bu diyeti yapalım en az 1 kilo veriliyormuş bu diyetle iki hafta yapalım bizde bende kurtulamıyorum şu 70 ten 69 oluyorum azıcık kaçırsam hmen 70 oluyorum 68 ve 67 olmak istiyorum artık 70 leri görmek istemiyorum.
günaydın kızlar
işe geç kaldımben artıda değilim, sıkıntım yok.
meyvem... sauna şansın var mı? saunaya girsen ödem atarsın belki?
hafta yeni başlıyor. moral bozmak yok kızlar.. toparlayın kendinizi. bu cuma yine eksilerde olacağız hep birlikte.
canım ben montiye basladım pankreasım yeni düzene giriyor senle yapmayı cok isterdim ama düzenimi bozamam boz basla boz basla pankreası yoruyor..
günaydın cnaım..
artı olmadığına sevindim..
sauna nerde kız köyde olurmu hiç öyle seyler bildiğin köy işte burası netten ara çankırı eldivan die bak nasıl biyermiş
minnosum günaydın sekerimm
kaju evet cok kalorili 100 gr mı 600 kalori
yarısı kim kazandı ben mi kazandım 100 gr eksideyimm
günaydın cnaım..
artı olmadığına sevindim..
sauna nerde kız köyde olurmu hiç öyle seyler bildiğin köy işte burası netten ara çankırı eldivan die bak nasıl biyermiş
ayy sauna ıse yaramıkı yaa bı bende denesemmı hypatıam burda var sauna nekadar gırmem gerekır bıkere gırsem yetermı sekercım
sanırım ben kazandım 200 gram eksideyim
köy hamamı yok mu? o vardır ama? ona gitsen?
sanırım ben kazandım 200 gram eksideyim
köy hamamı yok mu? o vardır ama? ona gitsen?
bir kere gir, 15 dk. kal canım. öncesinde spor yaparsan saunada da gevşersin, kasların ağrımaz. gece bebişler gibi uyursun.
ben haftasonu acayip kaçamak yaptım ama cuma akşamı saunaya girdim diye sanırım artıda değil, eksideyim. sauna hemen ödem attırıyor canım, mutlaka epey bir şey fark eder. sen de git mutlaka.
hypatıam kazanmısstebrık edıyorum sekercım okadar yogun bır haftasonunu 200 gr eksı ıle tamamladıgın ıcın afferın sana bende yarın ve öbur gun senın 2 gunluk dıyetını yapmaya karar verdımm
tüh yine kactı 1. lik
yok kız yok ayy sen hazıranda bana gel en iisi en güzel zamanı hazıran ondan hazıran dedimgelde köy nasıl bi yermiş göstereyim sana bazı evlerde wc hala evin dısında sen köy hamamı diyorsun
hımmm ozaman kesın gıtmelıymısım onu anladım ıyı ben bı arastırayımm su sauna ısınıde hemen gıdeyım barım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?