Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim berbat bir hafta sonu geçirdim diyet açısından bugün hemen toparlanmam lazım desteğinize ihtiyarcım var

günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim berbat bir hafta sonu geçirdim diyet açısından bugün hemen toparlanmam lazım desteğinize ihtiyarcım var

günaydın karciceği...

hypatiada dağıtmıs hafta sonu acaba baska kimler dağıldııı ..

artıdamısın tartıldınmı ..

toparlanma zamanı cumaya kadar - lere inmen lazımmm..

canım bu menü çok az değilmi aç kalarak zayıflanmıyor biliyorsun akşama 3 tane köfte koy bence tatlım sen takım kaptanısın yok öyle pes etmek sen birden kilo vereceksin vucudun direniyor sana ama sen daha inatcı olacaksın bir yere falan gitmek takımı bırakmak yok diğer takımlara madaramı olacağız takımın kaptanı kaçmış diye.

kac haftadır aynı yerde sayıyorum baksana sporda yapıyorum ama baskül oynamıyor tamam inceliyorum bunun farkındayım ama baskül neden oynamıyor sabah saatlerce wc ye cıkayımda eksilere ineyim die bekledim sırf bu yüzden 6.30 da kalktım ağlanıcak bi halim var yani ..
offf 5 e inmek istiyorum artıkk 9 mart gelemden 58 i görmem lazım 9 mart cok önemli ama ben hala 60 dayımmm ben ağlamıyayım isyan etmiyeyimde kim etsin oooffffffff:84::84:

günaydın karciceği...

hypatiada dağıtmıs hafta sonu acaba baska kimler dağıldııı ..

artıdamısın tartıldınmı ..

toparlanma zamanı cumaya kadar - lere inmen lazımmm..

canım 400 artıdayım ama inan fazla yemedim sadece düzensiz yedim cumartesi ve pazar evde değildim kokteyler, yemek davetleri, kahvaltı menüleri derken yine az almışım hepsi bol kaloriliydi ne yapacağımı bilemedim canım şu iki günlük diyet varya hypatianın onu yapmayı düşünüyorum öğle ile akşamı yer değiştirsem olurmu sence

baya almıssın haftasonu mahvediyor insanı bnde yeşi cay içemedim içmediğimde hiç bi sey olmuyor..
onu hypatia bilir tatlım.. ben hep diyete uyarak yaptım..

ayy cumadan buyana butun gecmısı okuyım dedım bu saaat oldu öncelıkle şöyle baslıyalımm

katremcım cok gecmıs olsun canımm umarım sımdı ıyıdır ufaklık

prenses perıcım kardesın hayırlı teskerelerle ınsallah tez zamanda gerı dönerr mısafırlerınınde hemen gıtmesı lazımkı hemencecık duzene donebılesın

nıdahcım yazıdıgn yazı cok guzeldı ama cok uzundu atlaya atlaya okudum canım

hypatıacım su dıyetısyenının onerdıgı cay bana acayıp odem attıran bıseymıs gıbı geldı ama hooff ben onları ıcmem kac kere yaptım oyle seyler hoopp cope gıttı

annacım haftasonun bol sporlu gecmıs gordugum kadarıyla afferım sana sekercım ama o dut kurusu gercekten acayıp kalorılı annemın dıyetısyenın verdıgı lıstede 1 porsıyon meyve ölçulerını yazmıs 8 adet dut dıyor normalde onun yerıne 1 orta boy elma gecıyor dusun yanı

meyvemmm kaju fıstgı coook cok ınanılmaz kalorılı dıye bılıyorum ben oyuzden hıc almadım evımee olmamıs ustelık haftasonu yarısındayken yanı

kuyabıyemde ugramamıs haftasonuu nerdesın uzumumm:18:

gelelım bana cuma gunu burda son yazdıgım msjdan sonra ınternet gıttı tum mahallenın fıber optık kablosu kesılmıs vay anasını dedım tamda benım fulltıme dıyet yapıp pazartesı yarısına gırdıgım haftasonunu buldu bu dedım dungece gelmıs net gec saatlerde o saattede gıremedım ne yalan soylıyım hersey bugune kaldı cuma gecesı yıne komsular geldı gece 4 e kadar okey oynadık onlar gıttı sabahtan basladım yemek yapmaya ıkı dayım eslerı ve annemle kardeslerım yemege geldıler ayy okadar saat ugrastımkı mutfakta tabanlarımın agrısından uyuyamadım benım dayım ılk defa gelıyordu evıme cokta severım onu oyuzden kendımı harap ettım bıde 4 yasında oglu var ona dogum gunu pastası yaptım her pastaya mum takılıp dpgum gunu oluyor neysem pazar sabahı kendımden gecmıs bır sekılde kalktım bırazcık evı toparladım bulasık tepsıler pastalar kaldırdım ortalıgı . saat 3 te kocama bana surdurhadı gezelım dedım demez olaydım bılmem ne koy yolune soktu benı bı taraf ucurum dıger taraf cukur tas aha tasın ustunden gectın aha cok kenardan gectın dıye dıye cok gerıldım carsıdada az kalsın duran arabaya vuruyordum ama yokk cok sınırlendım alıcam kendıme araba ne bu ya . bızım arabayı sıfır aldık cokda pahalı oyuzden kyamıyor ıste o kıysa bıle ben korkuyorum okadar para verdık dıye. babam araba alıp satar eger bı carparsanız arabanın degerı en az 5-6 mılyar duser dıyor ıyıcene korkutuyor benı off alıcam ıste kendıme araba hatta ben almıycam kocama aldırıcam 55 kılo olmam lazım hemde hemennn
busabah ıtıbarıyle 200 gr artıdayım kacamaklarım bır dılım borek bır dılım pasta yedım cumartesı gunu sadece yıne ıyı atlatmısım haftasonunu

Son düzenleme:

tatlım senle bu diyeti yapalım en az 1 kilo veriliyormuş bu diyetle iki hafta yapalım bizde bende kurtulamıyorum şu 70 ten 69 oluyorum azıcık kaçırsam hmen 70 oluyorum 68 ve 67 olmak istiyorum artık 70 leri görmek istemiyorum.

günaydın kızlar

işe geç kaldım ben artıda değilim, sıkıntım yok.

meyvem... sauna şansın var mı? saunaya girsen ödem atarsın belki?

hypatia şu cebe atma fikri iyiymiş.sağolasın öle deneyeyim birde ara öğünsüz olmuyor.ve bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum bakalım ne olacak
evet canım cebinden aşırarak ye gizlice. okulda sıra altından alırdık şimdi cebimizden aksatmamaya bak, yoksa zayıflamanın imkanı yok. artık 15 martla birlikte seni 75'lerin altında 74 olarak vs. görmek istiyoruz. mart sonu nisan başı da 70'leri sonsuza dek terk edersin inş. hadi kendine hedef koy ve ara öğünlerini sakın aksatma.

hafta yeni başlıyor. moral bozmak yok kızlar.. toparlayın kendinizi. bu cuma yine eksilerde olacağız hep birlikte.

haftasonu ben üç kahvaltıya katıldım iki cumartesi, bir pazar. aynı şekilde bir de akşam yardım yemeğine ve kokteyle davetliydik derken yedim durdum

canım menüler yer değiştirmiyor malesef. ben de sorduğumda bu cvbı almıştım.

canım ben montiye basladım pankreasım yeni düzene giriyor senle yapmayı cok isterdim ama düzenimi bozamam boz basla boz basla pankreası yoruyor..

günaydın cnaım..
artı olmadığına sevindim..
sauna nerde kız köyde olurmu hiç öyle seyler bildiğin köy işte burası netten ara çankırı eldivan die bak nasıl biyermiş

ayy sauna ıse yaramıkı yaa bı bende denesemmı hypatıam burda var sauna nekadar gırmem gerekır bıkere gırsem yetermı sekercım

minnosum günaydın sekerimm
kaju evet cok kalorili 100 gr mı 600 kalori
yarısı kim kazandı ben mi kazandım 100 gr eksideyimm

sanırım ben kazandım 200 gram eksideyim

günaydın cnaım..
artı olmadığına sevindim..
sauna nerde kız köyde olurmu hiç öyle seyler bildiğin köy işte burası netten ara çankırı eldivan die bak nasıl biyermiş

köy hamamı yok mu? o vardır ama? ona gitsen?

ayy sauna ıse yaramıkı yaa bı bende denesemmı hypatıam burda var sauna nekadar gırmem gerekır bıkere gırsem yetermı sekercım

bir kere gir, 15 dk. kal canım. öncesinde spor yaparsan saunada da gevşersin, kasların ağrımaz. gece bebişler gibi uyursun.

ben haftasonu acayip kaçamak yaptım ama cuma akşamı saunaya girdim diye sanırım artıda değil, eksideyim. sauna hemen ödem attırıyor canım, mutlaka epey bir şey fark eder. sen de git mutlaka.

sanırım ben kazandım 200 gram eksideyim

köy hamamı yok mu? o vardır ama? ona gitsen?

tüh yine kactı 1. lik

yok kız yok ayy sen hazıranda bana gel en iisi en güzel zamanı hazıran ondan hazıran dedim gelde köy nasıl bi yermiş göstereyim sana bazı evlerde wc hala evin dısında sen köy hamamı diyorsun

hımmm ozaman kesın gıtmelıymısım onu anladım ıyı ben bı arastırayımm su sauna ısınıde hemen gıdeyım barım

hypatıam kazanmıss tebrık edıyorum sekercım okadar yogun bır haftasonunu 200 gr eksı ıle tamamladıgın ıcın afferın sana bende yarın ve öbur gun senın 2 gunluk dıyetını yapmaya karar verdımm

teşekkür ederim minnoşum ama sanırım sauna sayesinde oldu.. yoksa haftasonu iyi yedim

allah iyiliğini meyvemmm... inş. hazirana sen orda olmazsın, bir an önce tayinin çıkar da kurtulursun..

hımmm ozaman kesın gıtmelıymısım onu anladım ıyı ben bı arastırayımm su sauna ısınıde hemen gıdeyım barım

araştır canım. maksimum 15 dk. kalabiliyorsun saunada. fazla kalamazsın zaten. ayrıca sauna sonrası masaj yaptırabilirsen 64'ü falan da görürsün kolaylıkla.

inş hypatiam
zaten sauna olsada ben giremem ki tansiyon problemim var ya benim sıcakda düşüyor baygınlık gecirtiyor 1 kere hamama gitmiştim fenalasmıstım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…