inş hypatiam
zaten sauna olsada ben giremem ki tansiyon problemim var ya benim sıcakda düşüyor baygınlık gecirtiyor 1 kere hamama gitmiştim fenalasmıstım ..
canım o zaman yanına soğuk su alarak 3-5 dk. aralıklarla giriyorsun. içerde su içiyorsun. sonra ara verip çıkıyorsun. en son çıktığında da duş alıyorsun.
ben hem astımım hem de snn gibi düşük tansiyonum var
hadi bakalım cumaya kim ne kadar olacak??
bak bunu bilmiyordum soğuk su işe yarıyor demek..
inş cumaya hepimiz istediğimiz kiloda oluruzz
kızlar ben bimer e dilekce yazmıstım burdaki köpekler yüzünden gelip diemiyorum işe die cevabı gelmiş kaymakamlıkta beni bekliyormus öğlen azıcık erken cıkıp onu alıcam ne yazıyor acaba cok merak ettimm
inş. olumlu bir cevaptır, köpekleri mi toplarlar artık ne yaparlarsa... bize de söyle cvbını, merak ettim.
tamam canım söylerim..
ama toplamıyorlar daha öncede kaymakamlığa yazmıstım sahipli bunlar toplayamayız demişlerdi. bakalım basbakanlık ne demiş
arkadaşlar ara öğünde yarım muz yiyebiliyormuyuz
günaydın karciceği...
hypatiada dağıtmıs hafta sonu acaba baska kimler dağıldııı ..
artıdamısın tartıldınmı ..
toparlanma zamanı cumaya kadar - lere inmen lazımmm..
tamam canım söylerim..
ama toplamıyorlar daha öncede kaymakamlığa yazmıstım sahipli bunlar toplayamayız demişlerdi. bakalım basbakanlık ne demiş
madem sahipleri var tasmasız, sahipsiz gezmesin o zaman cıks cıks.. ne saçma cvp vermiş kaymakamlık
arkadaşlar ara öğünde yarım muz yiyebiliyormuyuz
yiyebiliyorsun canım. en çok tavsiye edilen ara da sabahki ara, metabolizma daha hızlı olduğu için. afiyet olsun.
benim diyetimde muz tamamen yasak bu tür sorularla hypatia ilgileniyor o birime onu atadım
canım kaptanım sana sormamı istedi ara öğünde yarım muz yiyebiliyormuyuz kışın tek sevdiğim ve mideme dokunmayan meymesi muz. portakal ve elma dokunuyor mideme bende ara öğünlerde kuru kayısı ve incir yiyorum ama muzda yenebiliyorsa muz yemek istiyorum
teş ederin tatlım sen birtanesin pekibana vrdiğin 2 günlük diyettede yenebilirmi
günaydın tatlımda gözlerimi kapatamıyorum okuduklarım karsısındaaGünaydın canlarım
Ben de dağıttım valla bu sefer, hem de çok fena dağıttım :18:
En yakın arkadaşlarımdan birini istemeye geldiler cumartesi günü. Ben de saldım çayıra
Regl dönemim de yaklaşıyo, biraz da onun şişkinliği var sanırım
Neyse sonuçta tam 1 kg artıdayım :84:
Bugün simit diyetime tam olarak başladım, hiç diyetin dışına çıkmıycam 1 ay boyunca
oyy kıyamam ben onlarazevcanım sen onları topla yolla bana, ben bakarım hepsine
Günaydın canlarım
Ben de dağıttım valla bu sefer, hem de çok fena dağıttım :18:
En yakın arkadaşlarımdan birini istemeye geldiler cumartesi günü. Ben de saldım çayıra
Regl dönemim de yaklaşıyo, biraz da onun şişkinliği var sanırım
Neyse sonuçta tam 1 kg artıdayım :84:
Bugün simit diyetime tam olarak başladım, hiç diyetin dışına çıkmıycam 1 ay boyunca
ayy ben 5 metreden fazla yaklasamam ki gizemim onlara cok fena korkuyorum millet köpeyim benim diyor ama beslemiyor sokaklara salıyor çöplerden beslensinler die görmen lazım heryer köpek dolu
günaydın tatlımda gözlerimi kapatamıyorum okuduklarım karsısındaa
üzümümüz 1 kilomu aldıııı
ayy ben 5 metreden fazla yaklasamam ki gizemim onlara cok fena korkuyorum millet köpeyim benim diyor ama beslemiyor sokaklara salıyor çöplerden beslensinler die görmen lazım heryer köpek dolu
kuyabiyemmmm sen naptınnn54 olacaksın inş. bu cumaya... çabucak at artılarını...
aynen canım ya... insna sokakta rahat yürüyemiyor korkudan
valla öyle oldu kızlar ya
ama resmen ayların patlamasını yaşadımzaten nerdeyse sadece tatlı yedim :18: işte regl döneminin etkisi biraz da..
ama bu hafta bomba gibiyimbüyük ihtimal yarına kadar gider o artılar
ay sonuna kadar da son 3 kilomu vericem ve karnemi alıcam1 ay boyunca listenin hiç dışına çıkmıycam
tek sorun taze fasülye bulamamam :44: onu da bi şekilde halletmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?