Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inş hypatiam
zaten sauna olsada ben giremem ki tansiyon problemim var ya benim sıcakda düşüyor baygınlık gecirtiyor 1 kere hamama gitmiştim fenalasmıstım ..

canım o zaman yanına soğuk su alarak 3-5 dk. aralıklarla giriyorsun. içerde su içiyorsun. sonra ara verip çıkıyorsun. en son çıktığında da duş alıyorsun.

ben hem astımım hem de snn gibi düşük tansiyonum var

hadi bakalım cumaya kim ne kadar olacak??

bak bunu bilmiyordum soğuk su işe yarıyor demek..
inş cumaya hepimiz istediğimiz kiloda oluruzz

kızlar ben bimer e dilekce yazmıstım burdaki köpekler yüzünden gelip diemiyorum işe die cevabı gelmiş kaymakamlıkta beni bekliyormus öğlen azıcık erken cıkıp onu alıcam ne yazıyor acaba cok merak ettimm

Son düzenleme:

inş. olumlu bir cevaptır, köpekleri mi toplarlar artık ne yaparlarsa... bize de söyle cvbını, merak ettim.

Günaydın canlarım

günaydın karciceği...

hypatiada dağıtmıs hafta sonu acaba baska kimler dağıldııı ..

artıdamısın tartıldınmı ..

toparlanma zamanı cumaya kadar - lere inmen lazımmm..

Ben de dağıttım valla bu sefer, hem de çok fena dağıttım :18:

En yakın arkadaşlarımdan birini istemeye geldiler cumartesi günü. Ben de saldım çayıra

Regl dönemim de yaklaşıyo, biraz da onun şişkinliği var sanırım

Neyse sonuçta tam 1 kg artıdayım :84:

Bugün simit diyetime tam olarak başladım, hiç diyetin dışına çıkmıycam 1 ay boyunca

madem sahipleri var tasmasız, sahipsiz gezmesin o zaman cıks cıks.. ne saçma cvp vermiş kaymakamlık

canım kaptanım sana sormamı istedi ara öğünde yarım muz yiyebiliyormuyuz kışın tek sevdiğim ve mideme dokunmayan meymesi muz. portakal ve elma dokunuyor mideme bende ara öğünlerde kuru kayısı ve incir yiyorum ama muzda yenebiliyorsa muz yemek istiyorum

benim diyetimde muz tamamen yasak bu tür sorularla hypatia ilgileniyor o birime onu atadım

ilk defa bi birime atanıyorummm tşkler meyvemmm

ay ben çoktan cvp vermişim zatenn

teş ederin tatlım sen birtanesin pekibana vrdiğin 2 günlük diyettede yenebilirmi

evet canım yarım muz yiyebilirsin ama iki günde bir tane yarım muz yiyebilirsin. her öğüne koyamazsın yani.

günaydın tatlımda gözlerimi kapatamıyorum okuduklarım karsısındaa
üzümümüz 1 kilomu aldıııı
oyy kıyamam ben onlara zevcanım sen onları topla yolla bana, ben bakarım hepsine

ayy ben 5 metreden fazla yaklasamam ki gizemim onlara cok fena korkuyorum millet köpeyim benim diyor ama beslemiyor sokaklara salıyor çöplerden beslensinler die görmen lazım heryer köpek dolu

Son düzenleme:

kuyabiyemmmm sen naptınnn 54 olacaksın inş. bu cumaya... çabucak at artılarını...

kuyabiyemmmm sen naptınnn 54 olacaksın inş. bu cumaya... çabucak at artılarını...

valla öyle oldu kızlar ya
ama resmen ayların patlamasını yaşadım zaten nerdeyse sadece tatlı yedim :18: işte regl döneminin etkisi biraz da..

ama bu hafta bomba gibiyim büyük ihtimal yarına kadar gider o artılar
ay sonuna kadar da son 3 kilomu vericem ve karnemi alıcam 1 ay boyunca listenin hiç dışına çıkmıycam
tek sorun taze fasülye bulamamam :44: onu da bi şekilde halletmeye çalışıcam

aynen canım ya... insna sokakta rahat yürüyemiyor korkudan

aynen öyle hypatiam yaa bi ara alay konusu olmustum Chanel Coco Mademoiselle kullanıyordum oda cok dikkat cekici bir konu millet senin parfümünden köpekler üstüne kosuyor diyordu düşün ne cekiyorum sonra şişe bitince parfümümü değiştirdim.
sanırım o koku tenimle cok uyumluydu tüm dairenin koridorunu sarıyordu çünkü ..

bende sırf o yüzden bu diyeti yapamıyorum ama nisan sonu gibi taze fasulye cıkar heralde ozamn baslarım 55 den asağıda bu diyetle düşerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…