evet canım protein olmadan olmuyor.
ve benim de 5 g 5 k diyeti ile hollywood diyeti malesef kaç haftama sebep oldu.. o diyetler verdirmiyor. çok doğru söylüyorsun.
inş. çabucak veririz ben de 65'i ve altını görmek istiyorum artık:) hedefim 58 kg olmak....
evet canım toolbar çıkıyor herkeste. sağdaki oka basarsan aşağı iner, eğer seni rahatsız ediyorsa öyle yap..
evet tatlım kilo basına 1.5 gr protein gerekliymiş yani benim günlük 90 gr almam gerekli ama bu cok zor görünüyor..
benim de 100 gr. almam gerekiyormuş ama ben hergün bir bardak sütle, bir kase yoğurtla ve peynirle, etle vs. rahat rahat alıyorumdur.
akşamki salatana peynir rendeleyebilirsin.. aklında olsun..
yok zaten gizledim de tatlım benim iş yeri pc enggeli ya yakında sitede engellenicek die korkuyorum ondan sordum herkesde varmı die :18:
48 gr ton balığı
26 gr yoğurt
toplamda 74 gr ediyor aksama birde yumurta eklersem 80 gr eder birazda peynir bu kadarıda yeter heralde :26:
bende genelde süt peynir yoğurt ve et tüketiyorum her gün yani bu düzen haftanın en az 4 günü böyle ..
ama işte miktar azalıyor...
hmm çok güzel bilgi vermişsin meyve'cim.. ben protein deposu olmaya devam edeyim bakalım ne olacak
selam kızlar nasılsınız keyifler yerindedir ins.ben bugün tuhaf duygular icerısındeyim.yarın dönüyorum Allahın ızniyle ins,evimi özledim ama annemden ayrılacagım icinde üzgünüm ve malesef kiloda aldım,gelınce halledicem ins.ayrıldıgım kiloya inene kadar listeye girmeyi düsünmüyorum
selam kızlar nasılsınız keyifler yerindedir ins.ben bugün tuhaf duygular icerısındeyim.yarın dönüyorum Allahın ızniyle ins,evimi özledim ama annemden ayrılacagım icinde üzgünüm ve malesef kiloda aldım,gelınce halledicem ins.ayrıldıgım kiloya inene kadar listeye girmeyi düsünmüyorum
zayıflılayım ilk işim kızarmıs helva yemek olucakkk
şuanda öyle bi canım sıcak helva istiyorki anlatamam
ohuuuuwwwww.. meyvem nerden aklıam getirdinnnnncanım çektiii
hiç sorma yaa benim nerden aklıma geldiyse 1 bucuk saattik beynimde uçuşup duruyorr cay içtim su içtim yok canım cekiyooo.. burdaki yaslıların deyimiyle sütüm cekiyo
oy oy oyy ben de portakalımı yiyim barimmm.. mis gibi burnuma koktu helva cidden
afiyet olsun canım...
regl dönemine girdim heralde öğleden sonra ondan bu can cekmesii kesin
portakalın nesi afiyet olur ki ühü
ben de girdim gireceğim, sanırım ondan böyle burnuma bile kokusu geldihey allahımmmm
kız hiç yoktan iidir bak ben elmamı yemek için 4 dü bekliyorum 4 den sonra yiyeybilirim
ben de şimdi dördü bekliyorum, olsun da meyvemi yiyim.. şu sıralar doymuyorum... güzel bir bitki kompostosu ile falan takviye yapmam lazım ama cıks hiç sevmiyorum öyle şeyleri..
cumaya güzelce kg vermek istiyorum...
ayy komposta olayını bende sevmem hemde sıcak oluncabide sekersiz yapcan tabi onu ..
yok yav yok su içerim sadece daha iii
cumaya inş cok güzel veririz inş cuma regl olmam tam o zaman denk geliyor çünkü :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?