Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sok diyet yapma kuzum, takimimizin kurallari itibariylede yasak.
Normal diyetine kucuk degisiklikler getirebilirsin.
Kuzunda toparlasin artik

Canim erken uyu, vucuduna dinlensin.
Esinide erken uyumaya alistir..yoksa cok zor..

Eminecim bence izne ayrılma, sana izin versinler geçmişi okuma zorunluluğun olmasın. Bir iki mesaj yaz menünü filan. Biz etiketleriz seni önemli mesajlarda, olmaz mı? Lütfeen
Bende Filzle ayni fikirdeyim ama baski yapmak istemiyorum sserendipity

hayatına plan oluştur bence ben yapıyorum daha verimli geçirmesini sağlıyorum.:)
şu 11 de uyumaya ni türlü olmuyo
kız uyumuyor. çok direniyor

Eminecim bence izne ayrılma, sana izin versinler geçmişi okuma zorunluluğun olmasın. Bir iki mesaj yaz menünü filan. Biz etiketleriz seni önemli mesajlarda, olmaz mı? Lütfeen
sagol cnm kolaylik saglamaya calisiyorsun tesekkur ederim ama biraz izne ayrilsam daha iyi olur

Hava nasil kapalı evin ici kapkaranlık gece gibi bizde oglusumla actik koltugu yattik kucugumude uyuttuk sabahi es gecmeye calisicam bakim cok ta erken kalkiyoruz acikiyorum arkadaas.Eki Görüntüle 2300290
Çok da kapalıymiş hava, insanın sadece uyuyasi gelir bu havada,o şans da sende yok özlemim
Sabahi atlama canım. Salatalık peynir birşeyler ye, ekmek yeme olmadı. Çayı koydum ben, magazin programı bakıp hafif birşeyler yerim

Hava nasil kapalı evin ici kapkaranlık gece gibi bizde oglusumla actik koltugu yattik kucugumude uyuttuk sabahi es gecmeye calisicam bakim cok ta erken kalkiyoruz acikiyorum arkadaas.Eki Görüntüle 2300290

ay hava tam uyumalık
bir de erken kalkınca olmuyor yaaa
halbuki 10 da kalksan 11 de kahvaltı etsen 2 öğünle bile doyarsın

ay cok kolay gelsin canim, ne zamana aldin biletini? insallah yetisir.

ay hava tam uyumalık
bir de erken kalkınca olmuyor yaaa
halbuki 10 da kalksan 11 de kahvaltı etsen 2 öğünle bile doyarsın
haftasonu iki ögün hafta içi üç ögün..
üç ögün bile iyi degil
mesela ben öğlen yesem akşam yemesem kesin zayiflarim.
acikiyorum ya.

Yok öğlen yedim tatlım dert ediyorum kendime çünkü daha önce çok hizli gidiyordu kilolar ayda 1 kilo 2 kilo verirsem şimdi vay halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…