Sok diyet yapma kuzum, takimimizin kurallari itibariylede yasak.Gunaydin kuzum sabah telasi hava yagmurlu karanlik gumbur dede var dediysemde cocuklari kandiramayip 7 de dikildik ayaga kucugum hala oksuruyor korkuyorum buyuk hastalanmasa bari cunku onunki direk bronsite donuyor bugun dr a goturucem gerci iburamin vericek gondericek cocuga herzamanki gibi birazdan hava makinasini cikarim serumundan koyup biraz hava verim burnunu cektim biraz temizledim rahatladim ama allahttan gece rahat uyuduk masallah diyim neyse sen yuru yuru burda hava fenalarda sakir sakir yagiyor bende bugun evde yapicam kac gundur sıkı tutuyorum menulerimide sporumuda ama ben ciktigim kilodan inemiyorum bi dun biraz daha rahat menum vardi sporum yoktu 2 gunluk sok diyetmi yapsam gunde bi kez yiyip nedersin kuzum bi corba yapim 2 gun ac gezim nolur sanki
Canim erken uyu, vucuduna dinlensin.ya öyle ilaç içecek bir uykusuzluk değil
uykuya dalmakta zorlanıyorum sadece bu aralar
ya konu şu eşim istiyor ki illa 12:30 da falan yatalım gece.
geçen 12de yattım takır tukur sandviç hazılradı ona uyandım
dün başka bişey
ondan önceki gün kurutucuyu bekledim, çamaşır yıkamıştım..
böyle zamanlarım oluyor benim yılda 1-2 kez
uykum gelince yatmam lazım sadece, yatacağım ve sessiz olacak etraf
ben uykuya daldıktan sonra sıkıntı yok ama yok yapmıyor kocaman adam. evlendiğimden beri şöyle bir 10da 11de yattığım olmadı 5 aydır, en fazla 7, genelde 5, bu hafta 3-4 saatlik uykularlayım... Hafta sonu dahil.
Bende Filzle ayni fikirdeyim ama baski yapmak istemiyorumEminecim bence izne ayrılma, sana izin versinler geçmişi okuma zorunluluğun olmasın. Bir iki mesaj yaz menünü filan. Biz etiketleriz seni önemli mesajlarda, olmaz mı? Lütfeen
hayatına plan oluştur bence ben yapıyorum daha verimli geçirmesini sağlıyorum.:)ya öyle ilaç içecek bir uykusuzluk değil
uykuya dalmakta zorlanıyorum sadece bu aralar
ya konu şu eşim istiyor ki illa 12:30 da falan yatalım gece.
geçen 12de yattım takır tukur sandviç hazılradı ona uyandım
dün başka bişey
ondan önceki gün kurutucuyu bekledim, çamaşır yıkamıştım..
böyle zamanlarım oluyor benim yılda 1-2 kez
uykum gelince yatmam lazım sadece, yatacağım ve sessiz olacak etraf
ben uykuya daldıktan sonra sıkıntı yok ama yok yapmıyor kocaman adam. evlendiğimden beri şöyle bir 10da 11de yattığım olmadı 5 aydır, en fazla 7, genelde 5, bu hafta 3-4 saatlik uykularlayım... Hafta sonu dahil.
sagol cnm kolaylik saglamaya calisiyorsun tesekkur ederim ama biraz izne ayrilsam daha iyi olurEminecim bence izne ayrılma, sana izin versinler geçmişi okuma zorunluluğun olmasın. Bir iki mesaj yaz menünü filan. Biz etiketleriz seni önemli mesajlarda, olmaz mı? Lütfeen
Sanada gunaydin diyip, uykuya geciyorum :)hayatına plan oluştur bence ben yapıyorum daha verimli geçirmesini sağlıyorum.:)
şu 11 de uyumaya ni türlü olmuyo
kız uyumuyor. çok direniyor
nerede yaşiyorsun yurtdişinda.Sanada gunaydin diyip, uykuya geciyorum :)
Californiadayim canim.nerede yaşiyorsun yurtdişinda.
Çok da kapalıymiş hava, insanın sadece uyuyasi gelir bu havada,o şans da sende yok özlemimHava nasil kapalı evin ici kapkaranlık gece gibi bizde oglusumla actik koltugu yattik kucugumude uyuttuk sabahi es gecmeye calisicam bakim cok ta erken kalkiyoruz acikiyorum arkadaas.Eki Görüntüle 2300290
Canim erken uyu, vucuduna dinlensin.
Esinide erken uyumaya alistir..yoksa cok zor..
Hava nasil kapalı evin ici kapkaranlık gece gibi bizde oglusumla actik koltugu yattik kucugumude uyuttuk sabahi es gecmeye calisicam bakim cok ta erken kalkiyoruz acikiyorum arkadaas.Eki Görüntüle 2300290
ay cok kolay gelsin canim, ne zamana aldin biletini? insallah yetisir.Kızlar selamlar, yine gelemedim Cuma düğündeydim gece istanbul’a döndük, şöyle bir şey oldu; benim pasaportumun gelmesi gereken süre bitti hala yok ortada, bu durumda olan bir sürü arkadaş var, 2 ay pasaportu verilmeyen var, o yüzden Ankara’daki konsolosluğa geldik. 3 gündür ankara’da pasaport peşindeyim, kalacak yer otel vs ayarlama gibi şeyler nedeniyle gelemiyorum buraya. Yarın istanbul’a dönmüş olacağım, daha detaylı yazarım. Bana dua edin ya, gelmezse biletim yanarsa, son dakika biletleri 2 saatlik yol için japonya turu fiyatında, bittim
haftasonu iki ögün hafta içi üç ögün..ay hava tam uyumalık
bir de erken kalkınca olmuyor yaaa
halbuki 10 da kalksan 11 de kahvaltı etsen 2 öğünle bile doyarsın
Icemiyorum zorluyorum amaSu biraz az kalmış sanki kuzum.
aroma olmadi.:)SU sadece şeffaf...Icemiyorum zorluyorum amabende aromalı yaptım içebileyim diye :)
Yok öğlen yedim tatlımcanım kendine dert ediniyosun ama bak gayet güzel olmuş menün hatta neredeyse aynı şeyleri yemişiz :)) nohut pilav cacık ve akşama tavuk
pilavı yiyebildiğin kadar az ye umarım tavuğu benim kadar geç yememişsindir
Istesemde yapamam ki suanda kahvalti yapiyorum mesela oglusumlaSok diyet yapma kuzum, takimimizin kurallari itibariylede yasak.
Normal diyetine kucuk degisiklikler getirebilirsin.
Kuzunda toparlasin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?