- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
ben de sanki ac uyuyunca guzel kilo veriyorum gibi bakalim son 1 haftadir en gec yedigim saat 17. bakalim yarinki durumabenim eşim gece yemek yer.acikiyormuş.
9 da yemek yemek istiyor.
bendeakşam yemegi yemek istemiyorum
aç uyurum tok uyumak vucuduma ödem yapıyor. sisiyor
o yüzden sevmiyorum geç yemegi
hiç olmazsa akşam yemegi yemesem gerçekten cabuk kilo veririm:)
supermis canim. afiyet olsunBugun ki detoks suyumda
Maydanoz zencefil
Limon k.tarcin
Çilek sirkesi
Var. Once bunlari koydum surahiye ustune kaynar su ekledim bekletip biraz alip ictim grip oldugum icin iyi gelsin diye. Sonra ustune su ekledim salatalik dogradim hala ilik ama...
Buda kahvaltim balli ilik sut ve taze ceviz
Süpersin
Amiiin cümlemizin
İskender’in pidelerini yemediysen süperYawrukush kaptanparem dün geçmeye gittik hep beraber gece geç döndük yazamadım kusura bakmayın Kızlar. Tüm gün dışarıda olunca benim diyet uçtu bugün telafi edeceğim inşallah DeryaOnDiet
21 Ağustos Menüm
09:00
1 Sb kefir
2yk zeytinyağı
1tk keten tohumu
10:00
Omlet (2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, beyaz peynir, maydanoz)
1 salatalık
Çeri domates
3 ceviz
20:00
İskender
22:00
Yeşil çay
1,5 lt su
Spor
15.000 adım
Yok kuzum tuzsuz ruh eski kaptan :)ya yawrukush tuzsuz ruh muydu..
Ben yazdım sanki yazmamış mıyımmenüm kötü mydü hiç cvp alamadim
O nasıl kahve öyle
görmedimYok kuzum tuzsuz ruh eski kaptan :)
Ben yazdım sanki yazmamış mıyım
Bunu benim cocuk doktoru arkadasim da soyluyor, inatci olan ateslerde ibuprofen ve paracetamol donusumlu verilebilir diye
Bu konuda da arkadasim diyor ki, cocuk usutup hastalanmaz, etraftan mikrop kapip hastalanir. hastalanacak kadar usurse zaten aglar anlarsin, cok kat kat giydirmeye gerek yok
Evet kırmızı ruj harika duruyor koyu saçta. buraya gelince (tabi hala satışta mi bilmiyorum ama ) Maybelline in bir ruju var Merve Boluğur kırmızısı diye. Ondan al canım harika bir tonu var.yalniz dedigin gibi sacimi koyu renk yaoptirinca ilk yaptigim sey kirmizi ruj almak oldu gerci zaten dudaklarimda kirmizi kalici makyaj var ama o kadar cok belli olmuyor kirmizilik veriyor hafiften sadece
Tatlım resimleri paylaştığın menüler de az azdı miktar olarak. Bence güzel bir eksi gelecek senden? Tartildin mi arada yoksa cuma sana da sürpriz mi olacak?ben de sanki ac uyuyunca guzel kilo veriyorum gibi bakalim son 1 haftadir en gec yedigim saat 17. bakalim yarinki duruma
Geçmişte kalmış olabilir sayfayı hatırlamıyorum ama yaptım hatta sebze et yemeğine de yorum yaptım diye hatılıyprumgörmedim
Ahahahahha bizde kahveler böyle kuzum gelO nasıl kahve öyle
Afiyet olsun tarif alsaydıkAhahahahha bizde kahveler böyle kuzum gel
Bu sıcak
Bir de soğuk yapıyprjm
Sütü kaynattımAfiyet olsun tarif alsaydık
Harika görünüyor
Granül kahve o zamanSütü kaynattım
French press ile köpürttüm
Yarım bardak da su kaynattım
Kahveyi de çözdüm önce sütü koydum sonda kahve:)
Yarin surpriz olacak canim.ben biraz şu helikopter annelerden olabilirim
Evet kırmızı ruj harika duruyor koyu saçta. buraya gelince (tabi hala satışta mi bilmiyorum ama ) Maybelline in bir ruju var Merve Boluğur kırmızısı diye. Ondan al canım harika bir tonu var.
Tatlım resimleri paylaştığın menüler de az azdı miktar olarak. Bence güzel bir eksi gelecek senden? Tartildin mi arada yoksa cuma sana da sürpriz mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?