Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim menun guzel spor da yapsan daha guzel olur:)
Bilecikte mi yasiyordun Aslicim, sana daha oncede yazmistm gormedin sanirim, daha once yaristiginda kullandigin nickini soyleyebilir misin?

amerikada güzel yemek yok mu:)
Cook guzel yemekler var, acayip karma bir kultur oldugu icin dunya mutfaklrina doyuyorsun ama yilda birkez ya gelebiliyoruz Turkiyeye bazen 2 yilda bir, oyle olunca insan memleketteki her yemegi ozluyor.
Burada turk restoranlari var ama turkiyedeki tadi bulman imkansiz..

günaydın herkese kızlar
sabah
filtre kahve
2 kare bitter

öğle (hergün düzenli 12 de yaparım)
2 yumurtalı yağsız menemen
1salatalık
7 zeytin

akşam
sebze yemegi bi tabak dolusu
Canim bu dunku menun mu yoksa bugun ku menun mu?

Çokşükür kaptişim herşey yolunda bir sıkıntı yok sizler nasılsınız
Masallah canim iyi olun, bizlerde iyiyiz, biraktigin gibiyiz, belki ondan biraz daha zayif:)
Is guc nasil gidiyor kuzum?

Yok yok her persembe değil :) arada bir Yawrukush
Aman diyim canim, dikkat et lutfen bu aksam, mutlaka diyetlik bir sey hazirla kendin icin..
Okadar ugrastin tum hafta gume gitmesin diyetin..

tamam canimcim aklimda. aliskanlik olmus telefonu elime alinca kk uygulamasini aciyorum hemen. ayrica hala dikkat ediyorum. pazartesi artiydim ama dun sabittim ins. eksi gelir yarina. bakalim yavrukuscumm.
Hadi eksi gelsin insallah canimcm:)

Canim gerilim konusu.1. sezon ve 2. sezon birbirinden ayri , devami degil yani.
Birbiriyle cok guzel orulmus olaylar silsilesi var ve heyecanla acaba nasil oldu, acaba kim yati diye merakla izliyorsn:)

Reglimden dolayı canım iki gündür çok kmtüydüm şimdi iyiym startı verdim spordayım
iyi misin bugun canim?

Canim cok sagol haber verdigin icin.
Eger iskenderin ekmeklerini yemediysen guzel canim menun.
Iskender guzel miydi, ben abdnin donerlerini hic sevmiyorum ama ozledikce yiyoruz yinede:)

ya yawrukush tuzsuz ruh muydu..
Yok canim tuzsuz ruh kaptan birakti takimi.
Ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, kucuk bir isim var evden kendi isimi yapiyorum su siralar..

Eki Görüntüle 2300760
Kahve içtim güzelce çok acıkmıştım
Birazdan sofra kurup yiyeceğiz :)
Oh misss afiyet olsun, harika olmus kahve:)

@cool_lime yapar da ben eksik kalır mıyım
Nanelerden dekor bile yaptım domates çorbama.
Oh corbada acayip istah acici, ellerine saglik canim:)

Ayyy ne güzel aranıza katılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum... doğumdan sonra ne zaman katılabiliyoruz kaptişim... iş güç şükür iyi gidiyor... kusmam yok çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…