Bu belki buraya özeldir canım ama hala satılıyormu bilmiyorum onuYarin surpriz olacak canim.
Himm merak ettim bakayim bi neymis tonu maybelline burda da var alayim
Canim menun guzel spor da yapsan daha guzel olur:)günaydin..
dün menü
sabah: 6:00
bi sahanda yumurta
1 kapya biber
domates ( yarim)
peynir
5 yeşil zeytin.
ekmek yok
öğle 12:00
yayla çorbası ( bi kase)
et kavurma ( bi tabak)
1 kaşık bulgur pilavi.
ayran;( bi bardak )
1 dilim karpuz.
ekmek yok
akşam: 20:00 ( eşim geç geldi sinir ettiannemgildeydim)
tarhana çorbasi ( bi kase)
tavuk sote ( bi tabak )
salata 3-4 kaşık
karpuz 2-3 dilim
ekmek yok
su: 3 lt
spor yok. ( sabah işe giderken 20 dk yürüyüş bu durumu hergün tekrarlaniyor ):)Yawrukush fayfeyfiy
Cook guzel yemekler var, acayip karma bir kultur oldugu icin dunya mutfaklrina doyuyorsun ama yilda birkez ya gelebiliyoruz Turkiyeye bazen 2 yilda bir, oyle olunca insan memleketteki her yemegi ozluyor.amerikada güzel yemek yok mu:)
Canim bu dunku menun mu yoksa bugun ku menun mu?günaydın herkese kızlar
sabah
filtre kahve
2 kare bitter
öğle (hergün düzenli 12 de yaparım)
2 yumurtalı yağsız menemen
1salatalık
7 zeytin
akşam
sebze yemegi bi tabak dolusu
Masallah canim iyi olun, bizlerde iyiyiz, biraktigin gibiyiz, belki ondan biraz daha zayif:)Çokşükür kaptişim herşey yolunda bir sıkıntı yok sizler nasılsınız
Aman diyim canim, dikkat et lutfen bu aksam, mutlaka diyetlik bir sey hazirla kendin icin..
Hadi eksi gelsin insallah canimcm:)tamam canimcim aklimda. aliskanlik olmus telefonu elime alinca kk uygulamasini aciyorum hemen. ayrica hala dikkat ediyorum. pazartesi artiydim ama dun sabittim ins. eksi gelir yarina. bakalim yavrukuscumm.
Canim gerilim konusu.1. sezon ve 2. sezon birbirinden ayri , devami degil yani.İyi geceleri Özge'cim, kaçıncı bölümdesin? Ben baktım galiba sadece iki sezonu var ve final yapmış diye okudum sanki. Devam etmeyecek mi peki biliyor musun tatlım 3. sezon olacak mıymış? Psikolojik bir diziye benziyor. Konusu yazsana kabaca (spoiler verme ama )
iyi misin bugun canim?Reglimden dolayı canım iki gündür çok kmtüydüm şimdi iyiym startı verdim spordayım
Canim cok sagol haber verdigin icin.Yawrukush kaptanparem dün geçmeye gittik hep beraber gece geç döndük yazamadım kusura bakmayın Kızlar. Tüm gün dışarıda olunca benim diyet uçtu bugün telafi edeceğim inşallah DeryaOnDiet
21 Ağustos Menüm
09:00
1 Sb kefir
2yk zeytinyağı
1tk keten tohumu
10:00
Omlet (2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, beyaz peynir, maydanoz)
1 salatalık
Çeri domates
3 ceviz
20:00
İskender
22:00
Yeşil çay
1,5 lt su
Spor
15.000 adım
Yok canim tuzsuz ruh kaptan birakti takimi.ya yawrukush tuzsuz ruh muydu..
Oh misss afiyet olsun, harika olmus kahve:)
Oh corbada acayip istah acici, ellerine saglik canim:)
super gozukuyor hem goze hem mideye hitap ediyor canim
gorusuruz canimKizlar Akini yetistiremeyecegim, size daldim, hemen kahvalti hazirligina geciyorum :)
Donuste gorusmek uzere..
sagol canim, baktim simdi var, satiliyor.Bu belki buraya özeldir canım ama hala satılıyormu bilmiyorum onu
slm fit kizlar nasilsiniz ? ben bugun cok acim ya
kizima soz vermistim , disari goturcem diye , vazgectim dunyalari yerim ozamanben de acıktım manasız
akşama dışardayız salata yemeyi planlıyorum
kizima soz vermistim , disari goturcem diye , vazgectim dunyalari yerim ozamansonra gelsin cezalar ,yarin gideriz artik
Ayyy ne güzelCanim menun guzel spor da yapsan daha guzel olur:)
Bilecikte mi yasiyordun Aslicim, sana daha oncede yazmistm gormedin sanirim, daha once yaristiginda kullandigin nickini soyleyebilir misin?
Cook guzel yemekler var, acayip karma bir kultur oldugu icin dunya mutfaklrina doyuyorsun ama yilda birkez ya gelebiliyoruz Turkiyeye bazen 2 yilda bir, oyle olunca insan memleketteki her yemegi ozluyor.
Burada turk restoranlari var ama turkiyedeki tadi bulman imkansiz..
Canim bu dunku menun mu yoksa bugun ku menun mu?
Masallah canim iyi olun, bizlerde iyiyiz, biraktigin gibiyiz, belki ondan biraz daha zayif:)
Is guc nasil gidiyor kuzum?
Aman diyim canim, dikkat et lutfen bu aksam, mutlaka diyetlik bir sey hazirla kendin icin..
Okadar ugrastin tum hafta gume gitmesin diyetin..
Hadi eksi gelsin insallah canimcm:)
Canim gerilim konusu.1. sezon ve 2. sezon birbirinden ayri , devami degil yani.
Birbiriyle cok guzel orulmus olaylar silsilesi var ve heyecanla acaba nasil oldu, acaba kim yati diye merakla izliyorsn:)
iyi misin bugun canim?
Canim cok sagol haber verdigin icin.
Eger iskenderin ekmeklerini yemediysen guzel canim menun.
Iskender guzel miydi, ben abdnin donerlerini hic sevmiyorum ama ozledikce yiyoruz yinede:)
Yok canim tuzsuz ruh kaptan birakti takimi.
Ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, kucuk bir isim var evden kendi isimi yapiyorum su siralar..
Oh misss afiyet olsun, harika olmus kahve:)
Oh corbada acayip istah acici, ellerine saglik canim:)
menüm kötü mydü hiç cvp alamadim
salata kesmez benie salata ye canım yaa
her çeşit yemek var dışarıda
Normal sade kahve kuzumGranül kahve o zaman
Aleyküm selamSelamlar kizlar, nasilsiniz?
Ben yine gecmisi okumaya gomuleyim :)
vay canım kahve şahane fotoğraf çekiş açın ondan da şahane
Listede misin Özlemcim? Ona göre yorum yapayımsalata kesmez beni,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?