Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şuan kilo almış dırumdayım inşallah yarın en son geldiğim kiloyu görsen yine iyi bugün elimden geleni yapıcamm

Reglimden dolayı canım iki gündür çok kmtüydüm şimdi iyiym startı verdim spordayım

İyiyim canım çok sağollll inşallah yarın kilo vermiş olarak gelirim dicem ama çok şişkinlij var ve kilo aldom malesed

Şuan kilo almış dırumdayım inşallah yarın en son geldiğim kiloyu görsen yine iyi bugün elimden geleni yapıcamm

ayy deme canım yaaa
zaten kaç gündür olmadığından ben anladım
şimdi hastasın diye de fazla çıkarsın artık napalım
sen yine de ipin ucunu bugünden tut ki tamamen kopmayasın gruptan
kaç kilo almışsan da yaz sakın vazgeçeyim deme

Yawrukush kaptanparem dün geçmeye gittik hep beraber gece geç döndük yazamadım kusura bakmayın Kızlar. Tüm gün dışarıda olunca benim diyet uçtu bugün telafi edeceğim inşallah DeryaOnDiet

21 Ağustos Menüm
09:00
1 Sb kefir
2yk zeytinyağı
1tk keten tohumu

10:00
Omlet (2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, beyaz peynir, maydanoz)
1 salatalık
Çeri domates
3 ceviz

20:00
İskender

22:00
Yeşil çay

1,5 lt su

Spor
15.000 adım

ahaha ay kız muhteşem giderken buna ne güldüm yaa
o yulaf ezmesinin günahı neydi, o salatalık, o kefir ağlamadı mı "biz bu kadar kalorisizken bu yeni gelen şey de nedir" diye
kuzum bence kendini çok aç bırakmışsın ondan o 10dan 8e kadar çok süre

himm aslinda butun gun baska birsey yememissin ama tabii iskender cok kalorili. Vee cook severim. Afiyet olsun canim. Umarim hiccc arti getirmesin yarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…