- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
yalniz dedigin gibi sacimi koyu renk yaoptirinca ilk yaptigim sey kirmizi ruj almak oldu gerci zaten dudaklarimda kirmizi kalici makyaj var ama o kadar cok belli olmuyor kirmizilik veriyor hafiften sadeceBen de severim ama rendelemesi zor gelirçok güzel bağırsak temizler bir de
Çok arada derede bir durum. Öyle kızlar var ki güvenilmiyor, fotosop bile yapabilirler yani. Keşke istersen atayım demek yerine direkt gönderseymiş sana ekran resimlerini filan ( tabi varsa)
Evet canım ben öyle mecbur kaldım işte açık renge, yoksa buğday tenliyim pek gitmiyor açık renk bence bana.
Ama sana her ikisi de olur, açık renk doğal durur. Beyaz ten ve koyu saç da pamuk prenses edası (hatta bi de kırmızı ruj)
Yaz hemenndüşünüyorum ama düşündüğümle kalıyorum hep.
yulafli kurabiyeyse ve sekersizse ve kucukse bence gayet guzel canimKurabiyem yulaflı kurabiye kuzum
O yüzden yedim
Kek olmadı evet ama ucundan aldım :/
Canım dizinde falan bir sıkıntı var mıgünaydin..
dün menü
sabah: 6:00
bi sahanda yumurta
1 kapya biber
domates ( yarim)
peynir
5 yeşil zeytin.
ekmek yok
öğle 12:00
yayla çorbası ( bi kase)
et kavurma ( bi tabak)
1 kaşık bulgur pilavi.
ayran;( bi bardak )
1 dilim karpuz.
ekmek yok
akşam: 20:00 ( eşim geç geldi sinir ettiannemgildeydim)
tarhana çorbasi ( bi kase)
tavuk sote ( bi tabak )
salata 3-4 kaşık
karpuz 2-3 dilim
ekmek yok
su: 3 lt
spor yok. ( sabah işe giderken 20 dk yürüyüş bu durumu hergün tekrarlaniyor ):) @Yawrukushfayfeyfiy
Süpersingünaydın herkese kızlar
sabah
filtre kahve
2 kare bitter
öğle (hergün düzenli 12 de yaparım)
2 yumurtalı yağsız menemen
1salatalık
7 zeytin
akşam
sebze yemegi bi tabak dolusu
Hımm trip mod onIcime bir kere suphe girdi emin olmadan rahat edemiyor insan iste kafami kemiriyor sabahkonustuk hala sogukmusun dedi bazi seyleri geldigimde konusunca gecer belki dedim birsey demiyorum hala boyle diyorsan falan dedi
Kuzum şöyle yapabilirsin iki günden biri et biri sebze gibi meselakilo verebilmek için et yemeginden çok sebze yemegi yenilecekmiş.
ben etçiyim.. sebzeyi hiç sevmiyorum.
özellikle tavuk kırmızı et türleri seviyorum.
eşim de etçiydi. sebzeci oldu bi anca.
hayvansal gidalardan uzak duruyor.
banada yeme diyor.
sağlıklı beslenmek zinhi güçlü kılıyor.
ben buna halaa geçemedim
Kuzum bugün akşamı hafif geçirkızlar hala 50.6 çıkıyorum
umarım yarın biraz daha düşer
dün çok güzel uyudum
çok güzel dediğim de gece 12 falandır
ama uykuya daldım direk, saatlerde rüya gördüm
umarım kilo vermeme yardımı olur biraz
@Gonulmeyvesi canım sen ne durumdasın?
yine de böyle bir sürpriz yapıp gelirsin diye umuyorum
Canım regl olduğuna göre ödemi atmaya başlayacaksınGunaydin kizlarrr. Dun 63.7 cikmistim bugun 64.1 reglimin 1.gunu ama cok cok az ondan midir
1 yemek kaşığı kadar kuzum(onunla şekil verdim helvaya şekil verir gibiyulafli kurabiyeyse ve sekersizse ve kucukse bence gayet guzel canim
Bakalim kuzum o bana hesap sorcam sana kiza hemen inandin diyor bende ona diyorum hesabi ben sana sorcam gorcezHımm trip mod on
Yüzyüze gelince duruma göre bakarsın düzelirsiniz ya :)
AHahahah inşallah hayırlısı olur kuzumBakalim kuzum o bana hesap sorcam sana kiza hemen inandin diyor bende ona diyorum hesabi ben sana sorcam gorcez
Hmm gece okafayla dr diye okumusumusum tugbada duzeltmeyince ole sandim canim hayirlisi olsun ne doktoruymus ben kacirdimmi hangi bolum dr muz.Canım enişte doktor değil ama yakışıklıymış ben doktor sandım:)
Eveeet Tuğba da doktor hatta daha doktor ben yarım doktor henüz
Bizim hatunlarin hepsi dizden yamuk deseneCanım dizinde falan bir sıkıntı var mı
Metabolizmanı hızlandırmak için spor ekle bence
100 zıp
Ya da mekik
Ben Leslie öneririm vaktin kalırsa ama kalmıyorsa wc ye gidince bile zıplayanilirsin
50 tane bile olsa işe yarar
Aynen yoldayimAHahahah inşallah hayırlısı olur kuzum
Yolda mısın kaçta çıkıyorsun :)
MEzun henüz çalışmıyor canım:)Hmm gece okafayla dr diye okumusumusum tugbada duzeltmeyince ole sandim canim hayirlisi olsun ne doktoruymus ben kacirdimmi hangi bolum dr muz.
Ahahah yok yok varsa diye yazdımBizim hatunlarin hepsi dizden yamuk desene
Hayırlı yolculuklarrrAynen yoldayim
SagolHayırlı yolculuklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?