- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Tuuh kotu olmus canim. Iyi eglencelerBugün wc çıkarsam mezunum çıkamazsam.... ufff sinir oldum şu an kayısılı yoğurt yiyorum bir tane daha kayısı çayı yapıp içeceğim
İnşallah kınada beni çok sıkıştırmaz
Yok canım hangi kahve olduğunu anlayamamıştım sadece nasıl yaptığını anladımBir dahaki sefere aşama aşama çekerdim ama bi 10 gün yokum kuzum evde
Ama geldiğimde istiyor olursan çekerim
22 agustos menum
09:00_ 2tane top seklinde findikli yulaf , uzerine 3yk kadar yogurt.
12:00_ 1 kase kremali karnibahar corbasi, soslu tofu, 1 kase lahane salatasi, 3 yk kadar kara bugday.
15:00_ 2 dilim ekmek gibi birsey, 4 yk kadar kakaolu ve kuruyemisli karisim.
17:00_ cok az pirincli salata.
Su: 3 litreye yakin
Spor: sidilik yok. Hala selulit tedavisindeyim.
2 fincan kahve
2 fincan bitki cayi
Yawrukush @stitch Kozmogirl17 @pembecanavar
Sağol kuzumTuuh kotu olmus canim. Iyi eglenceler
TamamdırYok canım hangi kahve olduğunu anlayamamıştım sadece nasıl yaptığını anladım
evet o 3 kisiden biri sensin, haftaya listedesin :)
Ayy evet ya wuuwuu 2 haftaya Turkiyedeyim. Yiyecegim kokorec de doner de. Azekmekle yerim
Hoşbuldum canımKizlar felaket kosturmali bir gun yine benim icin.
Okuldan haber geldi, sinif annesi ve okulda gonullu olmam icin, simdi okula gitmem gerekiyor.
Parmak izimi alip sabika kaydima bakilacak, birde tuberkuloz testi yapilacak.
Biz Arasla okula isinlaniyoruz.
Isim bitince kosarak gelecegim.
Anka kaptanim hosgeldin :)
gecmis olsun tekrar ,Bugun ku menumu yaxim kizlr bugun fazla ugrayamadim kusuruma bakmayin ama inanin yemek bile zor yedimFitFiliz canim esim nasilsin gunun nasil geciyor seninlede ilgilenemedim son gunumuzde buyuk oglumda ateslendi kucugume sabah verdim en son ates dusurucuyu henuz ateslenmedi umarim buyukte kotu olmadan atlatir
Sabah 11.00
1 dilim ekmek
Yarim yumurta
1 kk peynir
Ara 12 30
Sekersiz turk kahvesi
14.00
2 kasik dun yaptigim rus salatasindan
1 muz
18.00
4 kasik pilav
4 kasik etli patates yemegi
1 maden suyu icerim bugun
Spor yapamadim ama ogkumun akulu arabasina bindirdim 1 saat onlarin pesinde yurudum
Su 2 lt bulmamistir ama yatana kadar gecer bence.
Kizlar ugrayamazsam beni merak etmeyin ve bana dua edin cocuklarim bian once iyilessin en kotu gece yada sabah gorusuruz yarin eksiyle gelecegim insallah bole devam edersem
Ben de acim bugun. Ac. Bu aclikla yarina en az 2 kg eksi istiyorum
Wow ne tedbirliler.Kizlar felaket kosturmali bir gun yine benim icin.
Okuldan haber geldi, sinif annesi ve okulda gonullu olmam icin, simdi okula gitmem gerekiyor.
Parmak izimi alip sabika kaydima bakilacak, birde tuberkuloz testi yapilacak.
Biz Arasla okula isinlaniyoruz.
Isim bitince kosarak gelecegim.
Anka kaptanim hosgeldin :)
Hmm o zaman bu hemen mutfağına koş
Bence de kesin güzel bi eksiye düştün Özlemcim sen,gece gündüz ayaktasin. Ben de eksi getiricem canım eşimBugun ku menumu yaxim kizlr bugun fazla ugrayamadim kusuruma bakmayin ama inanin yemek bile zor yedimFitFiliz canim esim nasilsin gunun nasil geciyor seninlede ilgilenemedim son gunumuzde buyuk oglumda ateslendi kucugume sabah verdim en son ates dusurucuyu henuz ateslenmedi umarim buyukte kotu olmadan atlatir
Sabah 11.00
1 dilim ekmek
Yarim yumurta
1 kk peynir
Ara 12 30
Sekersiz turk kahvesi
14.00
2 kasik dun yaptigim rus salatasindan
1 muz
18.00
4 kasik pilav
4 kasik etli patates yemegi
1 maden suyu icerim bugun
Spor yapamadim ama ogkumun akulu arabasina bindirdim 1 saat onlarin pesinde yurudum
Su 2 lt bulmamistir ama yatana kadar gecer bence.
Kizlar ugrayamazsam beni merak etmeyin ve bana dua edin cocuklarim bian once iyilessin en kotu gece yada sabah gorusuruz yarin eksiyle gelecegim insallah bole devam edersem
Sagol canimHoşbuldum canım
Kolay gelsin baya yoğunsun
Akin seviniyordur sınıf annesi oldun diyeOkuldayim kizlar 25dk bekleme suresi var,Arasla super beklemek,cokeglenceli sizde gelsenize
Ooo super ozaman bende deryanin eksisini merak ediyorumben bu cümleleri biryerden tanıyorum yarın en çok senin eksini merak ediyorum canım
Wow ne tedbirliler.kolaygelsin canim
Hmm o zaman bu hemen mutfağına koşbir hafta daha rahatsin süper
Bence de kesin güzel bi eksiye düştün Özlemcim sen,gece gündüz ayaktasin. Ben de eksi getiricem canım eşimregl haftama denk geldi, az önce tartildim baktım ödemler gitmiş galiba. Şanslı olabiliriz dondurma konusunda
Sen paşalarla ilgilen canım. İnşallah büyüğün daha kolay atlatır. Üzüldüm bulaşmasına ama kaçınılmaz son gibi birşey.
Evet canim okulda gonullu bir seylerin ucundan tutacak herkese yapiliyor sabika kaydi ve tuberkuloz testi.Yoksa cocugunun sinifinda yardim bile edemiyorsun.Bence cok guzel bir sey ,bir dolu yasalarla ilgili bilgilendirildik.Akinida gordum bahcede yemek yiyorlardi.ben bu cümleleri biryerden tanıyorum yarın en çok senin eksini merak ediyorum canım
Wow ne tedbirliler.kolaygelsin canim
Hmm o zaman bu hemen mutfağına koşbir hafta daha rahatsin süper
Bence de kesin güzel bi eksiye düştün Özlemcim sen,gece gündüz ayaktasin. Ben de eksi getiricem canım eşimregl haftama denk geldi, az önce tartildim baktım ödemler gitmiş galiba. Şanslı olabiliriz dondurma konusunda
Sen paşalarla ilgilen canım. İnşallah büyüğün daha kolay atlatır. Üzüldüm bulaşmasına ama kaçınılmaz son gibi birşey.
Canim orda nasil bir sistem var masallah burda rastgele sinif annesi yapiveriyorlar valla hic biseye baktiklari yok.kolay gelsin kuzumOkuldayim kizlar 25dk bekleme suresi var,Arasla super beklemek,cokeglenceli sizde gelsenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?