Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süpersin kuzum
Güzel eksi gelecek bu hafta sanki:)

Kizlar felaket kosturmali bir gun yine benim icin.
Okuldan haber geldi, sinif annesi ve okulda gonullu olmam icin, simdi okula gitmem gerekiyor.
Parmak izimi alip sabika kaydima bakilacak, birde tuberkuloz testi yapilacak.
Biz Arasla okula isinlaniyoruz.
Isim bitince kosarak gelecegim.
Anka kaptanim hosgeldin :)

Bugun ku menumu yaxim kizlr bugun fazla ugrayamadim kusuruma bakmayin ama inanin yemek bile zor yedim FitFiliz canim esim nasilsin gunun nasil geciyor seninlede ilgilenemedim son gunumuzde buyuk oglumda ateslendi kucugume sabah verdim en son ates dusurucuyu henuz ateslenmedi umarim buyukte kotu olmadan atlatir

Sabah 11.00
1 dilim ekmek
Yarim yumurta
1 kk peynir

Ara 12 30
Sekersiz turk kahvesi

14.00
2 kasik dun yaptigim rus salatasindan
1 muz

18.00
4 kasik pilav
4 kasik etli patates yemegi

1 maden suyu icerim bugun
Spor yapamadim ama ogkumun akulu arabasina bindirdim 1 saat onlarin pesinde yurudum
Su 2 lt bulmamistir ama yatana kadar gecer bence.
Kizlar ugrayamazsam beni merak etmeyin ve bana dua edin cocuklarim bian once iyilessin en kotu gece yada sabah gorusuruz yarin eksiyle gelecegim insallah bole devam edersem

Bugun ku menumu yaxim kizlr bugun fazla ugrayamadim kusuruma bakmayin ama inanin yemek bile zor yedim FitFiliz canim esim nasilsin gunun nasil geciyor seninlede ilgilenemedim son gunumuzde buyuk oglumda ateslendi kucugume sabah verdim en son ates dusurucuyu henuz ateslenmedi umarim buyukte kotu olmadan atlatir

Sabah 11.00
1 dilim ekmek
Yarim yumurta
1 kk peynir

Ara 12 30
Sekersiz turk kahvesi

14.00
2 kasik dun yaptigim rus salatasindan
1 muz

18.00
4 kasik pilav
4 kasik etli patates yemegi

1 maden suyu icerim bugun
Spor yapamadim ama ogkumun akulu arabasina bindirdim 1 saat onlarin pesinde yurudum
Su 2 lt bulmamistir ama yatana kadar gecer bence.
Kizlar ugrayamazsam beni merak etmeyin ve bana dua edin cocuklarim bian once iyilessin en kotu gece yada sabah gorusuruz yarin eksiyle gelecegim insallah bole devam edersem

Hoşbuldum canım
Kolay gelsin baya yoğunsun

gecmis olsun tekrar , insallah rahat bir gece gecirirsiniz ,hemen toparlarsin kuzucuklar

Ben de acim bugun. Ac. Bu aclikla yarina en az 2 kg eksi istiyorum
ben bu cümleleri biryerden tanıyorum yarın en çok senin eksini merak ediyorum canım
Wow ne tedbirliler. kolaygelsin canim
FitFiliz ben listede degilmis kiz
Hmm o zaman bu hemen mutfağına koş bir hafta daha rahatsin süper
Bence de kesin güzel bi eksiye düştün Özlemcim sen,gece gündüz ayaktasin. Ben de eksi getiricem canım eşim regl haftama denk geldi, az önce tartildim baktım ödemler gitmiş galiba. Şanslı olabiliriz dondurma konusunda

Sen paşalarla ilgilen canım. İnşallah büyüğün daha kolay atlatır. Üzüldüm bulaşmasına ama kaçınılmaz son gibi birşey.

Ooo super ozaman bende deryanin eksisini merak ediyorum DeryaOnDiet eski esim bakalim nasil gitmis kilolar valla benimki son dakika golu oldu gibi bisey dun gece uyumayip bugunde ayakta olunca baya etkisi oldu halbuki sabaha kadarda atistirmistim

Evet canim okulda gonullu bir seylerin ucundan tutacak herkese yapiliyor sabika kaydi ve tuberkuloz testi.Yoksa cocugunun sinifinda yardim bile edemiyorsun.Bence cok guzel bir sey ,bir dolu yasalarla ilgili bilgilendirildik.Akinida gordum bahcede yemek yiyorlardi.Sen nasilsin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…