- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
biz yinede odul almiyozmu eksi olunca ,ben bu cümleleri biryerden tanıyorum yarın en çok senin eksini merak ediyorum canım
Wow ne tedbirliler.kolaygelsin canim
Hmm o zaman bu hemen mutfağına koşbir hafta daha rahatsin süper
Bence de kesin güzel bi eksiye düştün Özlemcim sen,gece gündüz ayaktasin. Ben de eksi getiricem canım eşimregl haftama denk geldi, az önce tartildim baktım ödemler gitmiş galiba. Şanslı olabiliriz dondurma konusunda
Sen paşalarla ilgilen canım. İnşallah büyüğün daha kolay atlatır. Üzüldüm bulaşmasına ama kaçınılmaz son gibi birşey.
Amanin saat 5 miListedekiler saat 5te kalkıp su bile içmeden evde yürüyüş ya da iş yapsın saat 9a kadar sonra da tartıYawrukush olur mu
Ay iyi ki kaptan ben diilim.
Menun guzel canimIyi akşamlar kızlar bugün üzerimde nedense aşırı bir gerginlik var reglime 8 gün kalmış onunla alakalı olabilir mi acaba
Bugünkü menüm gene istediğim gibi değil herşey bugün mutsuz ediyor beni 2 gündür spor yapamadım su bugün içemedim yavaş da kilo veriyorum herşeyi kafama taktım 10 dakikada psikolojim bozulduinsan mutsuz olduğunda biseyler yemek istiyor yemek çok mutlu ediyor biseyler yememek için bütün gün kendimle savaştım icimdeki ses başlarım bu işe gidip şımdı cips çikolata alıp tika başa yicem gibi düşüncelerle dolup taştı... ama yapmadım tabi
Menüm
Kahvaltı: 11.00
yeşil çay
3 adet zeytin
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
10 adet çiğ badem
Ara öğün 14.00
1 elma 5 adet çiğ badem
Öğlen 17.00
Yoğurt çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak fasulye yemeği
Aksam: 20.00
1 kutu küçük süt
Su 1 litre spor yok
Ödül takimim tüm uyerine var canım birinci olan eşlerebiz yinede odul almiyozmu eksi olunca ,
Az önce senin cevabindan esinlendim bu fikreAmanin saat 5 misabah degil o yahu gece o daha
Bence de Filizim sen kaltan olsun yakacaksin bizim uykulari
Ben okeyimListedekiler saat 5te kalkıp su bile içmeden evde yürüyüş ya da iş yapsın saat 9a kadar sonra da tartıYawrukush olur mu
Ay iyi ki kaptan ben diilim.
Canim persembeye yakismamis bu menu canim sanirim tatli krizi vurmus22 Ağustos menüm
Sabah
3 zeytin
Dımates
Peynir
2 dilim kadar ekmek
Ara
2 küçük bardak yeşilçay
1 albeni
1 tane top kek
Akşam
Bir kase çorba
2 tane dolmabiber pirinç yok denecek kadar azdı
7 8 tane de kara lahana sarması
Karpuz
Ekmek yiyip yemediğimi hatırlamıyorum
Spor
15 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
10 dk eliptik bisiklet
12 mekik
12 bacak hareketi
Danbılla 3 set 12 tekrar kol hareketleri
Ayy bende gecen bi kotumu giydim icine girdim bide bi bluzim vardi olmuyordu simdi icine girebiliyorum bi 3 4 kiloda baya bi rahat olcak gibi basil mutlu oluyor insanSüperim kıyafet denedim biraz. Ankara'ya ilk geldiğimde bir pantolon almıştım (denemeden aldım, küçük geldi giyemedim hiç) az önce denedim bana oldu biraz sıkı mıkı ama girdim içine yani
Evet canım çok mutlu oluyor insanAyy bende gecen bi kotumu giydim icine girdim bide bi bluzim vardi olmuyordu simdi icine girebiliyorum bi 3 4 kiloda baya bi rahat olcak gibi basil mutlu oluyor insan
Kuzum ben sabit kalmayada razjydum bu hafta cok zorladi bu kilolar beni ama azimli sıcan diyim gerisini siz anlayinGerçi keşke eksinin gelişi bu şekilde olmasaydı yine de ateş filan, artı gelsen de razı olurduk kuzu.
İnşallah bu gece ateslenmezler de uyursun canım biraz, dün geceki haline üzüldüm valla sabah okurken.
Valla bu hafta hep actım bu dunku sarmalardan sonra mutlu hissettim kendimi dunmuydu dun du dunduEvet canım çok mutlu oluyor insan
Okadar cok mu katilim vardi canim bosuna vakit kaybettin yazik olmus cok turk varmi canim oralardaVe sonunda eve geldim ama parmak izimi bile veremedim
Sira bitmedi, sure bitti, baska birgun yine cagiracagiz dediler
ben 52. siradaydim ama gorevlilerin suresi 11.15e kadardi, bana gelmedi sira.Okadar cok mu katilim vardi canim bosuna vakit kaybettin yazik olmus cok turk varmi canim oralarda
Az önce senin cevabindan esinlendim bu fikreilham kaynağım
Ay iyi ki kaptan diilim.
Masallah canim 52 . Sira demek nedemk. Hmm okulda falan yok mu ole tanidiginiz turkler canim kac yildir yurt disindasin tatlimben 52. siradaydim ama gorevlilerin suresi 11.15e kadardi, bana gelmedi sira.
Ben eski oturdugum sehirden 2 arkadas taniyorum burada turk olarak ama yilda 1 kez anca gorusuyoruz.
Bir de sIk gittigim bir turk restorani var orani sahibinin kizi ve orada calisan bir arkadas var onlari taniyorum.Ama turk epey varmis, varsada biz rastlamadik:)
Ozlem kuzum, ben 10 yil texasta yasadim, gecen sene esim californiadan is teklifi aldi 1 sene once buraya tasindim.Masallah canim 52 . Sira demek nedemk. Hmm okulda falan yok mu ole tanidiginiz turkler canim kac yildir yurt disindasin tatlim
Hép parca parca dahil oldum bu konulara topran anlatman iyi oldu kuzum evet insan alistigi yerden ayrilmasi zordur tahmin edebiliyorum allah yardimcin olsun kuzum.Ozlem kuzum, ben 10 yil texasta yasadim, gecen sene esim californiadan is teklifi aldi 1 sene once buraya tasindim.
Texasta oyle boyle turk arkadaslarimiz yoktu, aile gibiydik, hergun birimizde
Buraya geldim, hem turk arkadas aramadim hem 2 cocuk kosturmaca firsatta olmadi, hemde bu saydigim insanlarin haricinde turk gormedim burada.
Yani yeniyim bu eyalette ve bu sehirde.
Texastaki evimizi kiraya verdik, oradaki arkadaslarimla her hafta en az 1 kez kahvelerimizi hazirlayip kamera aciyoruz topluca.
Bu 1 yilda 1 kez texasa gittik ziyaretlerine, 1 kez oregonda bulustuk ordaki arkadaslarimizla, 1 kezde 3 aile beraber mexicoya gittik.Dusun 1 yilda kac kez ozlemden biraraya geldik.
Onlarsiz hicbir seyin tadi yok, burada yalnizim..
Yinede buna da sukur, evimiz orada ya insallah birgun doneriz diye teselli ediyoruz kendimizi.
Akinin okuluna gelince 1. sinif listeleri asildi ya bir tane turk isimli cocuk gormedim, gecen sene ana sinifindada yoktu 1 tane bile.
Akinlarin okulunda turk oldugunu sanmiyorum..Boyle iste canim..
Sagol canim cok zor gercekten, bak simdi arkadaslarimin hepsi bugun kahvaltiya bulustular, hemde benim en sevdigm kahvalticida.Hép parca parca dahil oldum bu konulara topran anlatman iyi oldu kuzum evet insan alistigi yerden ayrilmasi zordur tahmin edebiliyorum allah yardimcin olsun kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?