Gerçi keşke eksinin gelişi bu şekilde olmasaydı yine de ateş filan, artı gelsen de razı olurduk kuzu.Ooo super ozaman bende deryanin eksisini merak ediyorumDeryaOnDiet eski esim bakalim nasil gitmis kilolar valla benimki son dakika golu oldu gibi bisey dun gece uyumayip bugunde ayakta olunca baya etkisi oldu halbuki sabaha kadarda atistirmistim
Akin acayip rasyonel bir cocuk Filizcim,duygularini cok nadir gosterir.Ama seviniyor bencedeAkin seviniyordur sınıf annesi oldun diye
Orda dersler nasıl? Kaç saat günde mesela? İlkokul olduğu için burdaki gibi tek öğretmen mi giriyor derse yoksa farklı mi
Tuberkuloz testinide yarin yaptiracakmisim bugun sabika kaydi ve parmak izi imis sadeceCanim orda nasil bir sistem var masallah burda rastgele sinif annesi yapiveriyorlar valla hic biseye baktiklari yok.kolay gelsin kuzum
Süperim kıyafet denedim biraz. Ankara'ya ilk geldiğimde bir pantolon almıştım (denemeden aldım, küçük geldi giyemedim hiç) az önce denedim bana oldu biraz sıkı mıkı ama girdim içine yaniEvet canim okulda gonullu bir seylerin ucundan tutacak herkese yapiliyor sabika kaydi ve tuberkuloz testi.Yoksa cocugunun sinifinda yardim bile edemiyorsun.Bence cok guzel bir sey ,bir dolu yasalarla ilgili bilgilendirildik.Akinida gordum bahcede yemek yiyorlardi.Sen nasilsin canim?
Harika cok sevindim canim,bende cok dar gelen pantalonuma girdim pazartesi gunu bol geliyor beli,tum hafta onu giydin,bitlenecegimSüperim kıyafet denedim biraz. Ankara'ya ilk geldiğimde bir pantolon almıştım (denemeden aldım, küçük geldi giyemedim hiç) az önce denedim bana oldu biraz sıkı mıkı ama girdim içine yani
Koridorlarda öğrenci dolapları var mi? Amerikan filmlerindeki okullarin olmazsa olmazsa olmazıAkin acayip rasyonel bir cocuk Filizcim,duygularini cok nadir gosterir.Ama seviniyor bencede ☺3. Sinifa kadar 8.30-2.30arasinda okul saatleri.3.siniftan itibaren 3.30a kadar.Suan sinif ogretmenleri var 1tane,onun haricinde sanat,Muzik,beden egitimi ogretmenleri var.
Var canim dolaplarKoridorlarda öğrenci dolapları var mi? Amerikan filmlerindeki okullarin olmazsa olmazsa olmazı
Sınıf öğretmeni bayan mi erkek mi? Siz seçebiliyor musunuz yoksa okul mu belirliyor? Burada kura sistemi var. Herkes kaydoluyor sonra o sene kim birinci sınıf alacaksa o öğretmenlere öğrenciler kura ile dağıtılıyor.
Insallah canim. Gelmezse zaten benim moral sifir olur.Süpersin kuzum
Güzel eksi gelecek bu hafta sanki:)
Canim menun guzel spor da yapsan daha guzel olur:)
Bilecikte mi yasiyordun Aslicim, sana daha oncede yazmistm gormedin sanirim, daha once yaristiginda kullandigin nickini soyleyebilir misin?
Cook guzel yemekler var, acayip karma bir kultur oldugu icin dunya mutfaklrina doyuyorsun ama yilda birkez ya gelebiliyoruz Turkiyeye bazen 2 yilda bir, oyle olunca insan memleketteki her yemegi ozluyor.
Burada turk restoranlari var ama turkiyedeki tadi bulman imkansiz..
Canim bu dunku menun mu yoksa bugun ku menun mu?
Masallah canim iyi olun, bizlerde iyiyiz, biraktigin gibiyiz, belki ondan biraz daha zayif:)
Is guc nasil gidiyor kuzum?
Aman diyim canim, dikkat et lutfen bu aksam, mutlaka diyetlik bir sey hazirla kendin icin..
Okadar ugrastin tum hafta gume gitmesin diyetin..
Hadi eksi gelsin insallah canimcm:)
Canim gerilim konusu.1. sezon ve 2. sezon birbirinden ayri , devami degil yani.
Birbiriyle cok guzel orulmus olaylar silsilesi var ve heyecanla acaba nasil oldu, acaba kim yati diye merakla izliyorsn:)
iyi misin bugun canim?
Canim cok sagol haber verdigin icin.
Eger iskenderin ekmeklerini yemediysen guzel canim menun.
Iskender guzel miydi, ben abdnin donerlerini hic sevmiyorum ama ozledikce yiyoruz yinede:)
Yok canim tuzsuz ruh kaptan birakti takimi.
Ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, kucuk bir isim var evden kendi isimi yapiyorum su siralar..
Oh misss afiyet olsun, harika olmus kahve:)
Oh corbada acayip istah acici, ellerine saglik canim:)
Sevindim iyi olmana canimÇok şükür iyiyim canım çok sağol
Gelecek gelecek harika bir eksi gelecekInsallah canim. Gelmezse zaten benim moral sifir olur.
Gelecek gelecek harika bir eksi gelecekInsallah canim. Gelmezse zaten benim moral sifir olur.
Insallah hepimizin guzel eksisi olur canim yarina.Ooo super ozaman bende deryanin eksisini merak ediyorumDeryaOnDiet eski esim bakalim nasil gitmis kilolar valla benimki son dakika golu oldu gibi bisey dun gece uyumayip bugunde ayakta olunca baya etkisi oldu halbuki sabaha kadarda atistirmistim
Insallah canim. Gelsin ya tatile gitmeden goreyim su 66 yi yeniden. Bilet de hazirGelecek gelecek harika bir eksi gelecek ☺
Değişim daha mı iyi daha mı kötü karar veremedimVar canim dolaplar☺
Sinif ogretmenimiz bu sene bayan.Burada da ogretmenlere ogrenciler dagitiliyor fakat diyelim memnun kalmadin ogretmeninden degistirebilirsin.Ya da cocugunun ayni sinifta olmasini istemedigin bir arkadasi varsa bildiriyorsun ayri siniflarda oluyor onlar.Birde Akinin okulunda her sene siniflar karistiriliyor.Mesela gecen seneki arkadaslariyla ayni sinifta degil,seneyede degisecek arkadaslari.Yani her sene arkadaslari ve ogretmenleri degisiyor.
Sevindim iyi olmana canim
Canim sporun cok guzel ama albeni ve kek hic olmamis . sarmalara sozum yok. Bana gore aksam guzel.22 Ağustos menüm
Sabah
3 zeytin
Dımates
Peynir
2 dilim kadar ekmek
Ara
2 küçük bardak yeşilçay
1 albeni
1 tane top kek
Akşam
Bir kase çorba
2 tane dolmabiber pirinç yok denecek kadar azdı
7 8 tane de kara lahana sarması
Karpuz
Ekmek yiyip yemediğimi hatırlamıyorum
Spor
15 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
10 dk eliptik bisiklet
12 mekik
12 bacak hareketi
Danbılla 3 set 12 tekrar kol hareketleri
Listedekiler saat 5te kalkıp su bile içmeden evde yürüyüş ya da iş yapsın saat 9a kadar sonra da tartıInsallah hepimizin guzel eksisi olur canim yarina.
Az uyuyunca ben de genelde eksi geliyorum ilginctir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?