Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gerçi keşke eksinin gelişi bu şekilde olmasaydı yine de ateş filan, artı gelsen de razı olurduk kuzu.
İnşallah bu gece ateslenmezler de uyursun canım biraz, dün geceki haline üzüldüm valla sabah okurken.

Akin seviniyordur sınıf annesi oldun diye
Orda dersler nasıl? Kaç saat günde mesela? İlkokul olduğu için burdaki gibi tek öğretmen mi giriyor derse yoksa farklı mi
Akin acayip rasyonel bir cocuk Filizcim,duygularini cok nadir gosterir.Ama seviniyor bencede 3. Sinifa kadar 8.30-2.30arasinda okul saatleri.3.siniftan itibaren 3.30a kadar.Suan sinif ogretmenleri var 1tane,onun haricinde sanat,Muzik,beden egitimi ogretmenleri var.

Canim orda nasil bir sistem var masallah burda rastgele sinif annesi yapiveriyorlar valla hic biseye baktiklari yok.kolay gelsin kuzum
Tuberkuloz testinide yarin yaptiracakmisim bugun sabika kaydi ve parmak izi imis sadece
Evet canim cok tedbirliler,malesef ulkede yasanan seylerden oturu

Süperim kıyafet denedim biraz. Ankara'ya ilk geldiğimde bir pantolon almıştım (denemeden aldım, küçük geldi giyemedim hiç) az önce denedim bana oldu biraz sıkı mıkı ama girdim içine yani

Süperim kıyafet denedim biraz. Ankara'ya ilk geldiğimde bir pantolon almıştım (denemeden aldım, küçük geldi giyemedim hiç) az önce denedim bana oldu biraz sıkı mıkı ama girdim içine yani
Harika cok sevindim canim,bende cok dar gelen pantalonuma girdim pazartesi gunu bol geliyor beli,tum hafta onu giydin,bitlenecegim

Koridorlarda öğrenci dolapları var mi? Amerikan filmlerindeki okullarin olmazsa olmazsa olmazı
Sınıf öğretmeni bayan mi erkek mi? Siz seçebiliyor musunuz yoksa okul mu belirliyor? Burada kura sistemi var. Herkes kaydoluyor sonra o sene kim birinci sınıf alacaksa o öğretmenlere öğrenciler kura ile dağıtılıyor.

Var canim dolaplar
Sinif ogretmenimiz bu sene bayan.Burada da ogretmenlere ogrenciler dagitiliyor fakat diyelim memnun kalmadin ogretmeninden degistirebilirsin.Ya da cocugunun ayni sinifta olmasini istemedigin bir arkadasi varsa bildiriyorsun ayri siniflarda oluyor onlar.Birde Akinin okulunda her sene siniflar karistiriliyor.Mesela gecen seneki arkadaslariyla ayni sinifta degil,seneyede degisecek arkadaslari.Yani her sene arkadaslari ve ogretmenleri degisiyor.

Çok şükür iyiyim canım çok sağol

Insallah hepimizin guzel eksisi olur canim yarina.
Az uyuyunca ben de genelde eksi geliyorum ilginctir.

22 Ağustos menüm

Sabah
3 zeytin
Dımates
Peynir
2 dilim kadar ekmek

Ara
2 küçük bardak yeşilçay
1 albeni
1 tane top kek

Akşam

Bir kase çorba
2 tane dolmabiber pirinç yok denecek kadar azdı
7 8 tane de kara lahana sarması
Karpuz
Ekmek yiyip yemediğimi hatırlamıyorum

Spor
15 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
10 dk eliptik bisiklet
12 mekik
12 bacak hareketi
Danbılla 3 set 12 tekrar kol hareketleri

Değişim daha mı iyi daha mı kötü karar veremedim
Mezun olana kadar okuldaki bütün öğrencileri tanımış olur ,

Canim sporun cok guzel ama albeni ve kek hic olmamis . sarmalara sozum yok. Bana gore aksam guzel.

Iyi akşamlar kızlar bugün üzerimde nedense aşırı bir gerginlik var reglime 8 gün kalmış onunla alakalı olabilir mi acaba
Bugünkü menüm gene istediğim gibi değil herşey bugün mutsuz ediyor beni 2 gündür spor yapamadım su bugün içemedim yavaş da kilo veriyorum herşeyi kafama taktım 10 dakikada psikolojim bozuldu insan mutsuz olduğunda biseyler yemek istiyor yemek çok mutlu ediyor biseyler yememek için bütün gün kendimle savaştım icimdeki ses başlarım bu işe gidip şımdı cips çikolata alıp tika başa yicem gibi düşüncelerle dolup taştı... ama yapmadım tabi
Menüm
Kahvaltı: 11.00
yeşil çay
3 adet zeytin
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
10 adet çiğ badem
Ara öğün 14.00
1 elma 5 adet çiğ badem
Öğlen 17.00
Yoğurt çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak fasulye yemeği
Aksam: 20.00
1 kutu küçük süt
Su 1 litre spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…