günde 3,5 -4 lt oluyor hesaplasaak çok su içiyorum:)
canim katilimin cok az, daha fazla bekliyoruz seni buraya, hadi bu hafta bu gelen kiloyu gonderelim
bilmem bu sabah geldi deneyemedim, simdilik telefon hangi modda oldugunu gosterdi (durulama, kurulama vs gibi) bir de ne kadar kaldigini bitmesine. ama sanirim uzaktan calistirabiliyorsun ki ben isteyken calistiriyorum hep ama bazen sabahlari unutuyorum calistirmayi, boylece calistirabilirim umarim
ekmeginin bir kismini birak, yanina da bir bardak ayran soyle
gunde 2lt minimum icmeye calisiyoruz
harika vermissin canim, tebrikler
saol canimwuuwuu hayirli olsun canim makinanses cok onemli ben de alirken en cok sessiz olmasina dikkat edityorum bu tur cihazlarin
Evet canım geçen ben de boş bulundum yaşımi 36 sanıyorum. Bi baktım 37ymişsagol canim, 35 yasindayim ama 40a ne kalmis ki(bu arada durup hesapladim, insan 20lerden sonra birakiyor yasini saymayi galiba ) bazen yanimda genc birileri olunca bara girerken yasimi soruyorlar, biran isik gormus tavsan gibi kalakaliyorum salliyorum bir yas
benimki de samsung sagolsun
canim harikasin,, ama cok guzel kilo verdin eridin bittin normal yani.Ankara'da addax diye mağazalar var, İstanbul'da da vardır heralde diğer şehirlerden emin değilim balikesirde yoktu mesela.
Neyse biraz genç işi sattığı şeyler. Ben buraya geldiğimden beri ordaki pantolonlarin en büyük bedeni bile bana hiç olmamıştı. Kalıpları dar.
Bugün dünkü gazla pantolon denedim skinny jeans. Vee L bedeni oldu bu kez. Bir de kargo pantolon denedim o da oldu.
Çok sevindim ya.
Yalnız şunu farkettim göbeğim hamur gibi. Pantalonlar rahat kapandı ama böyle tişörtten göbek pot pot durdu
Mekik de hiç yapmıyorum neredeyse. Belimi sakatlarım diye korkum var. Belime birşey olur diye karın çalışamıyorum kısacası, yenemiyorum bu hissi.
Ben de öyleydim de bu yaz birşeyler oldu bana,bu arada super olmus bedenlerin olmasi, cok ozeniyorum size yaaa, ben niye bu kadar iradesizim yemek konusunda
Keşke Deryacim, çok bel fıtığı hikayesi olan var etrafımda ve felaket zor birşey. Allah korusun ama mekik bana korkutucu geliyor bu yüzden. Sporla aram iyi olsa bu kadar telaş yapmam ama ters bir hareket yaparım da kendimi sakatlarım düşüncesi var iştecanim harikasin,, ama cok guzel kilo verdin eridin bittin normal yani.
Vee lutfen mekik calis, birsey olmaz beline bak inceciksin karnin da duzlessin cnaim
Ödem yapacak birşey de yokmuş canım menünde, neden öyle oldun acaba. Belki suyu az içmenden kaynaklıdır. Su ödem artırıyor. İç bakalım bir bardak for mebu arada dunku menumu yazayim aklima gelmisken:
22 agustos
08:00 2 yumurtadan omlet, 1kk peynir, 2 kucuk domates, 6zeytin, 6 adet findik, cay
09:30 sutlu kahve
10:30 150gr cig bezelye
12:30 ton balikli yazgiz salata
13:30 sutlu kahve
16:30 sutlu kahve
18:00 bir tabak yayla corbasi, bir tabak bezelye yemegi
aksam canim cok tatli istedi, hatta mozaik pasta. uydurma saglikli birsey yaptim ama kizim sagolsun yiyemedim. bugun artik yerim
spor yok
su da cok az oldu 1lt falandir
Aynn kuzum ya
tebrikler canim, hedefledigin kilona ulasacaksin :)Gecen cuma:83.00
Bu cuma: 82.4
Fark: 0.6
Yuzde: 0,722 diye bisey çıktı yanlış yapmadım umarım
Yawrukush
tebrikler
okadar makarnaya supersinGecen hafta 64.3
Guncel 64.1
Fark 200 gr.
Yuzde 0.31
Yüzdemi kontrol eder misiniz
tebrikler , okadar yorgunluga ve uykusuzluga ragmenGH 73.6
BH 72.9
Fark -700gr
Yüzde 0.95
Bu hafta bu sonuc mucize gibi oldu ama hep actım.
esim eksiyle gelmene sevindimGecen hafta 82.1
Bu hafta. 81.8
Fark. 300 grm
Oran. 0.36
Az ama oz geri gelmeyeninden insallah
ayy 3.61 çıkıyor canırım umarım yanlış hesaplıyorumdur lütfen öyle olsun
peki bir hafta önceki kilon kaçtı ki?
1 haftada 2.5 kilo alamazsın yaa imkansız
Bugun biraz daha iyiyim, simdiden 1lt ictimÖdem yapacak birşey de yokmuş canım menünde, neden öyle oldun acaba. Belki suyu az içmenden kaynaklıdır. Su ödem artırıyor. İç bakalım bir bardak for me
Canim sen kilo bildirimini yaptin mitebrikler canim, hedefledigin kilona ulasacaksin :)
tebrikler
okadar makarnaya supersin
tebrikler , okadar yorgunluga ve uykusuzluga ragmen
esim eksiyle gelmene sevindim
goren yasin 29 diyoEvet canım geçen ben de boş bulundum yaşımi 36 sanıyorum. Bi baktım 37ymiş
Artık artmasin her sene 36yi kutlayayim ben en iyisi
kanadali35 senin de yarınki 36. yaşın kutlu olsun canım. 40 deme bence sır gibi sakla
Yapti canim, eklemiatim ben listeye, gormedin mi? :)Canim sen kilo bildirimini yaptin mi
Aaa niye gormedim kiYapti canim, eklemiatim ben listeye, gormedin mi? :)
Benim rakibimdi kendisi ama beni yendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?