Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kesinlikle haklisin canim acligima degdi

Iyiler kuzum cok sukur

canım yeşil çay falan iç
ama yine de öğleden sonra 2 gibi falan vermen lazımdır diye düşünüyoeum
ne kadar artı çıktın

İçtim canım sabah ki kilomu paylaşıcam bi daha tartılmadım çünkü
71.8 çıktım çok şaşırdım geeçekten

Ama yüzdesini nasıl yapıcam bilmiyorum

2 hafta önce ki kilom 69.3 tü

Sen 40a yaklaşıyor olamazsın senemcim, taş catlasa 35e yaklaşıyorsundur kaç yaşındasın şöyle bakalım ?
Benim de buzdolabim öyle aynı anlattigin gibi garanti kapsamında değişmişti. Siemens sağolsun

ayy 3.61 çıkıyor canırım umarım yanlış hesaplıyorumdur lütfen öyle olsun
peki bir hafta önceki kilon kaçtı ki?
1 haftada 2.5 kilo alamazsın yaa imkansız

Üzülmemeye çalış canım, eskisi tadında olmaz belki ama yeni sehirlerimizde de bulururuz kendimize göre bir ortam.
Her şey zamanla
Sevindim halletmenize tubacim. Süründür biraz ve onu bı test et bu olay unutulduğunda
Burayı bırakma olanlara inanamayacaksın
Bence deee

Hahahaah matematiğim de hiç süper değilmiş
Yeniden yazarım şimdi
Hoşgeldin iyi ki başladın ideal kiloya doğru harika bir adım attın

aaa canım süperm,iş bak bu mesajı görmemişim
ama aldığınız dönemde son model aldığınız için şimdi de son model vermişlerdir
yine de normalde vermezler vallahi
wifiye bağlı olunca nasıl oluyor merak ettim :)

Valla suan surunduruyorum bakalim emin olana kadar surundurcem

sagol canim, 35 yasindayim ama 40a ne kalmis ki (bu arada durup hesapladim, insan 20lerden sonra birakiyor yasini saymayi galiba ) bazen yanimda genc birileri olunca bara girerken yasimi soruyorlar, biran isik gormus tavsan gibi kalakaliyorum salliyorum bir yas
benimki de samsung sagolsun

Ankara'da addax diye mağazalar var, İstanbul'da da vardır heralde diğer şehirlerden emin değilim balikesirde yoktu mesela.
Neyse biraz genç işi sattığı şeyler. Ben buraya geldiğimden beri ordaki pantolonlarin en büyük bedeni bile bana hiç olmamıştı. Kalıpları dar.
Bugün dünkü gazla pantolon denedim skinny jeans. Vee L bedeni oldu bu kez. Bir de kargo pantolon denedim o da oldu.
Çok sevindim ya.
Yalnız şunu farkettim göbeğim hamur gibi. Pantalonlar rahat kapandı ama böyle tişörtten göbek pot pot durdu
Mekik de hiç yapmıyorum neredeyse. Belimi sakatlarım diye korkum var. Belime birşey olur diye karın çalışamıyorum kısacası, yenemiyorum bu hissi.

canim katilimin cok az, daha fazla bekliyoruz seni buraya, hadi bu hafta bu gelen kiloyu gonderelim
bilmem bu sabah geldi deneyemedim , simdilik telefon hangi modda oldugunu gosterdi (durulama, kurulama vs gibi) bir de ne kadar kaldigini bitmesine. ama sanirim uzaktan calistirabiliyorsun ki ben isteyken calistiriyorum hep ama bazen sabahlari unutuyorum calistirmayi, boylece calistirabilirim umarim
kızlar o kadar yoğun ki öğle yemeğine çıkamadım
dürüm yiyorum şu an
ekmeginin bir kismini birak, yanina da bir bardak ayran soyle
su hesabi varmi
bugün suyu 2 lt geçtim
gunde 2lt minimum icmeye calisiyoruz

plank yapsan?

bu arada super olmus bedenlerin olmasi, cok ozeniyorum size yaaa, ben niye bu kadar iradesizim yemek konusunda

wuuwuu hayirli olsun canim makinan ses cok onemli ben de alirken en cok sessiz olmasina dikkat edityorum bu tur cihazlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…