- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
aa sen de mi eylulde gidiyorsun canim? kacinda?spor cok guzel canim ama menu persembe icin hic olmamis, haftaya daha guzel menuler bekliyoruz
menun guzel canim, sadece bulgur pilavi biraz fazla olmus
moralini bozma, bence cok tez canli oldugun icin kilolar hizli gitmiyor diye boyle yapiyorsun ama cok guzel gidiyorsiun, bir iki hafta icinde belirgenlesecek zayifladigin, ve etrafindan duydugun iltifatlar da seni daha motive decek bence
yaaa cok guzel cok kiskandiiiim
evet canim yabanci iyi arkadaslar da ediniyor insan ama ayni kulturde yetistigin arkadas bulabilirsen tadindan yenmiyor :) ben seni cok iyi anliyorum :)
guzel menu canim ama kuru fasulyeyi dun degil de bugun tarti sonrasi bitirseymissin keske
bana bana? 2 sene oldu gidemedim, eylulde aksilik olmazsa gidip kilo alip gelmeyi planliyorum
cok merak ettim kilonu simdi
bizde de hava daha guzel, yarin 24 derece olucakmisSelam canim, isteyim. Bugun is cikisi kizimi alip havuza goturecegim, bugun hava burda cok guzel guneslivee benim havam da cok guzel
sen nasilsin?
cok guzel vermissin canimzaten eğer gerçekten dogru yaparsan o kiloyu almıyosun tabi azcıkta dikkat edersensende tecrübe etmişsin bilirsin ,, ben cok diyet işlerine girmedim bu zamna kadar,, ta ki doğum yapana kadar 80 ile doğuma girdim doğumla 72 e düştüm normal doğum yaptım, oğlan 6 aylık oldu ek gıdaya geçti isveç yaptım 62-63 e düştüm boğa burcuyum assırı severim yemek yemeyi yapmayı herkese ayrı menü cıkarırım ,, ama kilo alınca çookkkk zor veriyorum
beni gecmissin
yeni bikini bakmaya basladim bilebizde de hava daha guzel, yarin 24 derece olucakmisama ptesi yine bozuyor yagmurlu
neyse haftasonu guzel olsun da :)
verdigin kiloyu gordum harikasin, tr'ye incecik gideceksin
sen de vermissindir canimKizlar herkes ucmus mu bu hafta banami oyle geldi bende yarin sabah ilk is kesin tartiliyorum umarimbende vermisimdir yoksa moralim bozulcak herkes ne guzel kilolar vermis
evet o yuzden dedim, belirli miktarda bakip senin de guvenini yeniden kazanman lazim, ama dikkat et, cok abartirsan da o yanlis anlayabilir. yoksa hisbirsey olmamis gibi de devam edilemez tabikiBende normaldr karsiyim canim hatta telefonunu elime aldiğimdahic bakmazdim mesajlarina falan ama şüphelenirdi suc ondainandirmak zorunda en son dedim ilişkiyeniden baslicak artik sifirdan peşimden kosyeniden insa etmesi lazim sifirdan guveni falan o dusunsun o kismida
supersin canimgünaydın kızlaaar
KİLOM 50.60 ahh sabah biraz şiştim tuvalete gidemedim kesin gün içinde verilecek bir 100 gr vardır ama malum işe yetişmem lazımdı
GEÇEN HAFTAKİ KİLOM 51.80
BU HAFTAKİ KİLOM 50.60
FARK 1.20 KG
YÜZDELİK DİLİM
% 2.32
@Yawrukush
@Gonulmeyvesi
canım eşim hadi bi gel en azından -500 gram vermişsindir umarım
tatil oncesi harika olmus tebriklerGunaydin kizlar.
Gecen haftaki kilom: 70.6
Bugun: 68.4
Fark: 2.2
Sukur bir hafta once tatilden aldigim artim gityi .
cok iyi eksiler gelmis :)Geçen cuma: 61.3
Bugün:60.6
Fark:0.6
Yüzde:0.97
Kızlar geçmişi sonra okuyayım, opuyorm hepinizi
supersin :)gunaydin kizlar
gecen hafta 81
bu hafta 80.4
fark 0.6
%0.74
@Yawrukush canimcim sabah aceleyle çıktım foto çekmeyi unuttum cnm
Insallah canimsen de vermissindir canim
daha almadik canim biletlerimizi, isleri ayarlamaya calisiyoruz sonra da bilet bakacagiz, 2.haftasinda gitmek istiyoruz biz deaa sen de mi eylulde gidiyorsun canim? kacinda?
Canim boyunu yazmayi unutmussun. Paylasabilir misin ekleyeyim listeye?Kullanıcı Adı : kiloverirkenben
İsim (İsteğe Bağlı ): Melike
Mesleginiz: Öğrenci (Aynı zamanda freelancer olarak grafik tasarım, sosyal medya yönetimi işleri yapıyorum)
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 24
Kilonuz: 108
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan beri kiloluyum bu konuda daha önce doktora vs. gittim. Fakat diyetleri vs. yapamıyordum. Bir süre yaptığım diyet ile 98 kgdan 76 kga düştüm. Fakat sonrasında ilaç kullanımından ve dikkat etmemekten tekrar aldım. PKOS ve insülin direncim var. Bunların tedavisine başladım. 2 gündür dikkat ederek devam ediyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: Hep fiziğimin istediğim gibi olması hem de sağlığım için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? - Hayır
@Yawrukush
ac gezdimbeni gecmissin
tebrikler
ben 65.2 ciktim bu sabah
Suan pek birsey diyemiyor acikcasi dun biraz agir tepki verdim cunku yanlis anlamaya da hakki yok bence bakalim akisina birakcam valla kafama takmamla birsey degismez cunküevet o yuzden dedim, belirli miktarda bakip senin de guvenini yeniden kazanman lazim, ama dikkat et, cok abartirsan da o yanlis anlayabilir. yoksa hisbirsey olmamis gibi de devam edilemez tabiki
off hicbirsey yememissinSelam kızlarancak yeni eve gelebildim... Hayvanat bahçesine gittik bugün. DeryaOnDiet
22 Ağustos Menüm
08:30
2 tk zeytinyağı
1 büyük bardak kefir
09:00
1 haşlama yumurta
Salatalık, domates, maydanoz
16:00
Yoğurt Kürü
1 kase mercimek çorbası
21:00 yeşil çay
Su: 2lt
Spor:
10.000 adım
Belki uyumadan fitnes yaparım
PERSEMBE MENUM
SABAH 9DA
Kahvalti tabaginin resmini yuklemistim , usendim yazmaya :)
ARA 12DE
Filtre kahve ve kahvaltimdan kalanlar.
1 avuc ici kadar haslanmis tavuk
OGLEN 14DE
1 avuc ici kadar daha haslanmis tavuk
2 kasik pirinc pilavi
ARA
Latte kahve
5 adet yosun cipsi (5 cips 20 kalori)
AKSAM18.30DA
1 tabak kabak yemegi
3 kasik yogurt
SU:1.5 lt cok fazla disaridaydim unuttum icmeyi.
SPOR: Toplamda 3 saat yurumusumdur cocuklarin pesinde.
@besive
canim ben unutuyorum yogunluktan menu paylasmayi, yetisemiyorum gecmise falanTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 MUAF MUAF Mavi boncukkk gogo2405 Gonulmeyvesi 20DK Y LaMademoiselle 10DK Y Derya_the_queen sserendipity klbk33 DeryaOnDiet 300IA kanadali35 Yawrukush stitch SPOR? 15 DK Y cinecin fmad 300DK Patlicanmoru SPOR? MUAF SPOR? Madamesnow 100M Falanfilannnn Pembecanavar 300IA besive 15DK Y 300IA Cool_lime 100M 20 DK Y Linna123 Akrrep Konus dinliyorum april22 SPOR? SPOR? SPOR? MigiMadid 15 DK Y 300IA *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
canim corba ekmek degisimidir, corba yedigin ogunlerde ekmek yememeye calis, biraz fazla olmus bu menugünaydin.
kilom: 88,3 wc gitmeden tartıldım
sabah: 6:30
menemen
2 dilim ekmek
öğle 12:00
çorba ( bi kase)
bamya yemegi ( bi tabak)
bi biber dolmasi ( bulgurlu )
ayran
akşam ( kaynanamgildeydik)
çorba
bulgur pilavı
vişne hoşafi
salata
akşamda eşimin akrabasinin sözü vardi
pasta yedim pişmanim
gece 12 de eve geldik
1:30 ta yattık
5 te kalktım.
şimdi acayip uykum var.
günaydın kızlaaar
KİLOM 50.60 ahh sabah biraz şiştim tuvalete gidemedim kesin gün içinde verilecek bir 100 gr vardır ama malum işe yetişmem lazımdı
GEÇEN HAFTAKİ KİLOM 51.80
BU HAFTAKİ KİLOM 50.60
FARK 1.20 KG
YÜZDELİK DİLİM
% 2.32
@Yawrukush
@Gonulmeyvesi
canım eşim hadi bi gel en azından -500 gram vermişsindir umarım
harika, acliga degmisGunaydin kizlar.
Gecen haftaki kilom: 70.6
Bugun: 68.4
Fark: 2.2
Sukur bir hafta once tatilden aldigim artim gityi .
seni neden mezun ettik kiGeçen cuma: 61.3
Bugün:60.6
Fark:0.6
Yüzde:0.97
Kızlar geçmişi sonra okuyayım, opuyorm hepinizi
iste oyle gidiyor o kilolar300 ip atlama mi?
ben şimdiden 100 u ipsiz zıpladim zar zorkalan 200 kaldi
bacagim koptuu...nasıl bi ceza bu
ama odulunu cok guzel aldinSagol canim. Kesinlikle haklisin. O menulere uymak zor oluyor. Ki eve gidiyorum ee ebde es cocuk hergerde yiyecek birseyler var
Isyerimde meyve suyu, meyve var. Yememek cok zor oluyor gercekten.
Gecen cuma:83.00
Bu cuma: 82.4
Fark: 0.6
Yuzde: 0,722 diye bisey çıktı yanlış yapmadım umarım
@Yawrukush
oleeeey mezunsunGeçen cuma 57,2
Bu cuma 56,4 (erken tartılmak zorunda kaldım şişlik var bekletebilseydim daha güzel olacaktı..)
Fark 0,8
Yüzde %1,4
@Yawrukush
Ellssa
dunku menuye ragmenGecen hafta 64.3
Guncel 64.1
Fark 200 gr.
Yuzde 0.31
Yüzdemi kontrol eder misiniz
Eki Görüntüle 2300920
Aynalı olunca görünmeyeyim diye ne uğraştım
Geçen Cuma: 75,2
Pazartesi: 73,6
Bugün: 73,8
Fark: 1,4
Yüzde: %1,86
Bayram öncesi kilom 74 tü ve direnç kilommuş anlaşılan, hala dirençte..
@fmad
@Yawrukush
GH 73.6
BH 72.9
Fark -700gr
Yüzde 0.95
Bu hafta bu sonuc mucize gibi oldu ama hep actım.
tatil sonrasi da 1200 alsaydin aslinda, gerci 1000 durabiliyorsan daha guzel, duramadin gunler sen biraz ekleme yaparsinVee bugunku eksiyi gorunce hemen tatiil sonrasina tam 2 aylik siparis verdim. oyle toplu siparislerde hem yuzde 10 indirim aliyorumtatilde alirsam da gelince ac kalip verecegim
haftaya baska firma deniyorum bakalim ama haftayakinin kalorisi 1200 yani 200 fazla. bu hafta cok aclik hissedince oyle deneyeyim dedim ama tatilden sonra yine 1000 kal devam
herkese merhabalar yeniden kızlarhepinizin güzel günleri olsun
pazartesi başladım: 63
cuma aç karnına: 61,5
5 günde 1.5 kilo kaybı yüzdemi hesaplayamıyorum
sabah :9.30-11.00
filtre kahve
1 kare bitter
öğle:12.30
patlıcan türlüsü az yağlı
3 kaşık yoğurt yada kefir
akşam:
nohut yemegi bi tabak
yatmadan soda yoğurt kürü
not: arkadaslar karbonhidrat bu aralar hiç yok denecek kadar az hatta bugünkünde yok o yüzden 5 günde 1.5 kilo gitti ama cok cok zor veren biriyim,, arada oğluma meyve yıkarken mesela 3-5 üzüm atıyorum ağzıma.. bi dilim şeftalı kesiyorsam bende bi dilim alıyorum yada bi ısırık.. yani o yuzden bu kadar sert bir diyet uyguluyorum takılan kilomu kırmak için. hedefim haftaya cumaya kadar 60 'ın altına düşebilmek.
Gecen hafta 82.1
Bu hafta. 81.8
Fark. 300 grm
Oran. 0.36
Az ama oz geri gelmeyeninden insallah
Benim geçen hafta 67.2 idi 66.8 bu hafta .. dışarıda tartılıyorum biliyorsunuz tartılacağımı unutup yarım l yakın su içip yemek yeyip tartıldımsonradan akşıma geldi ..bu hafta zot bir haftaydı benim için kızlar ailesel sıkıntılar var ve ciddi şeyler öyle olunca da o kadar çok yemek istiyorum ki halbuki yediğimden tat bile almıyorum..çok şükür daha iyi herkes inşallah bu hafta bomba gibi sporlarla ve farkla karşılaşırım (gaza gelip şu an yürümeye başladı )
evet sabahlari ben de cok kosturuyorum o yuzden sandvic aliyorum ise kahvalti icinkızlar şok diyet değilde sıkı bi diyet diyelim isveç diyetini ilk kilo verme maceram onunla başladı...10 kilo verdim sonra almadım o kiloyu ama çok dikkat ettim tabiki... sanırım sabah kahvaltısı olmayısı sizi biraz korkuttu ama benim iş asıl orda başlıyor çünkü ben kahvaltıya oturursam asırı sekilde yiyorum kızlar yani ortası yok denecek kadar aşırı. . birde mesai 8 de başlıyor zamanım yok kahvaltı yapmaya öğlen eve gidip 1 saatte: oğlanı doyuruyorum,üzerini değiştiriyorum biraz oynaşıyoruz sonra zaman kalırsa yemeyi planladığım şeyi hızlıca yiyip cıkıyorum .. buarada gidip gelirken yürüme yapıyorum yani benim 10 dakika içinde evimde olmam gerekiyor soonraaa hooop koştur işe yani demem o ki rutinim hızlı ama kilo vermem cok zor bagırsaklarım calısmıor hep bi kabızlık sıkıntım var ne yazıkki. .o kadar sebze yememe ragmen ! buarada patlıcana dadanmanın nedeni kışlık yapıyor olmamız birde ben sebzeyi çoookkk aşırı seviyorum hertürlü ot sebze yerim ,, @fmad @LaMademoiselle
evet canim cumalari fotolu bildirim sartbuarada foto cekmek sart mıydı ben o işi yapmadım ama bu pazartesi yada bugün tartılıp çekeyim bidahaki hafta cuma çekim atayım
Ay inşallah canımah o gıdı beni de uyuzzz ediyor
olsun canım gayet güzel, geçen verdiğin gibi birden vereceksin bence
oyy kuzum gayet güzel
- geldiği sürece güzel
hem 700 gram öyle şu an açım ondan böyle çıktı bir fark değil
baya baya vermişsin yani
cok acikirsam ilave ederim canim ki hala degistirebilirim 1000 den 1200 e rezervasyon yaptirdima am daha odemedim.off hicbirsey yememissin
canim ben unutuyorum yogunluktan menu paylasmayi, yetisemiyorum gecmise falan
ama bozmadim csr pers, vakit bulursam yazicam
canim corba ekmek degisimidir, corba yedigin ogunlerde ekmek yememeye calis, biraz fazla olmus bu menu
harika, acliga degmis
seni neden mezun ettik ki
harika gidiyorsun
iste oyle gidiyor o kilolar
ama odulunu cok guzel aldin
oleeeey mezunsun
dunku menuye ragmen
tatil sonrasi da 1200 alsaydin aslinda, gerci 1000 durabiliyorsan daha guzel, duramadin gunler sen biraz ekleme yaparsin
evet sabahlari ben de cok kosturuyorum o yuzden sandvic aliyorum ise kahvalti icin
evet canim cumalari fotolu bildirim sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?