- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Canim sen kilo bildirimini yaptin mi
yaptim canim ,gerilerde kaldi kacirmis olabilirsin
@Konus dinliyorum @Linna123Minnakeller Gonulmeyvesi @gogo2405 @klbk33 @DenizinYosunKokusu kizlar sizin de bildirimlerinizi bekliyoruz xx
Teşekkür ederim inşallah hep beraber vereceğizz :)Üzülmemeye çalış canım, eskisi tadında olmaz belki ama yeni sehirlerimizde de bulururuz kendimize göre bir ortam.
Her şey zamanla
Sevindim halletmenize tubacim. Süründür biraz ve onu bı test et bu olay unutulduğunda
Bence deee
Hahahaah matematiğim de hiç süper değilmiş
Yeniden yazarım şimdi
Hoşgeldin iyi ki başladın ideal kiloya doğru harika bir adım attın
Günaydın
Geçen hafta kilo 60,80
Bu hafta 59,95 (indirimli ürün gibi)
Fark -850 gr
Oranı nasıl buluyorduk hemen bakıp yazacağım onu da
Eki Görüntüle 2301042
Ay canim bende o kadar kilo verdim gobegim büyümüş gibi geliyor aksine . 45 kiloyken bile gobegi olan biriydim suanda da sanki gobegim haric her yerimden gidiyor iyice büyümüş gibi geliyor gozumeAnkara'da addax diye mağazalar var, İstanbul'da da vardır heralde diğer şehirlerden emin değilim balikesirde yoktu mesela.
Neyse biraz genç işi sattığı şeyler. Ben buraya geldiğimden beri ordaki pantolonlarin en büyük bedeni bile bana hiç olmamıştı. Kalıpları dar.
Bugün dünkü gazla pantolon denedim skinny jeans. Vee L bedeni oldu bu kez. Bir de kargo pantolon denedim o da oldu.
Çok sevindim ya.
Yalnız şunu farkettim göbeğim hamur gibi. Pantalonlar rahat kapandı ama böyle tişörtten göbek pot pot durdu
Mekik de hiç yapmıyorum neredeyse. Belimi sakatlarım diye korkum var. Belime birşey olur diye karın çalışamıyorum kısacası, yenemiyorum bu hissi.
bende dedim tam diyete baslamisken bu bana yapilirmiTam bildirimlere bakıyorum, etiketlere cevap vereyim dedim, aaaa o da ne??? Pasta yarışması varmışgideyim oy vereyim bari dedim...... Ay onlar nasıl pastalar insafsızlar didimmmm ağzımın suları aka aka oyumu verdim.
Olsun canim, yuzdeyi biz hesapliyoruzstitch
Canım oran: 1,39
Kusura bakma dağınık oldu. Tam fotoyu ekledim, oranı nasıl yapacağımı unuttuğumu fark ettim. Silmek istemedim mesajı
Hahah al benden de o kadar, fair olsun verecegim oy diye de birkac kere baktim resimlerineTam bildirimlere bakıyorum, etiketlere cevap vereyim dedim, aaaa o da ne??? Pasta yarışması varmışgideyim oy vereyim bari dedim...... Ay onlar nasıl pastalar insafsızlar didimmmm ağzımın suları aka aka oyumu verdim.
ayy 3.61 çıkıyor canırım umarım yanlış hesaplıyorumdur lütfen öyle olsun
peki bir hafta önceki kilon kaçtı ki?
1 haftada 2.5 kilo alamazsın yaa imkansız
Kilo Bildirimim (61leri goremedim..)
Gecen hafta:62.6
Bugun:62.1
Fark:500gr
Yuzde:0.80
Eki Görüntüle 2301050
Sagol canim, seninde biraz daha inmis kilon neguzel :)Çok iyi canım tebrikler haftaya kesin görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?