Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim inşallah hep beraber vereceğizz :)

Ay canim bende o kadar kilo verdim gobegim büyümüş gibi geliyor aksine . 45 kiloyken bile gobegi olan biriydim suanda da sanki gobegim haric her yerimden gidiyor iyice büyümüş gibi geliyor gozume

bende dedim tam diyete baslamisken bu bana yapilirmi

Hahah al benden de o kadar, fair olsun verecegim oy diye de birkac kere baktim resimlerine
Kimse mozaik yapmamis, oysa nasil canim cekiyor, kesin oyum ona olurdu

Kızlarr alıntı yapamadım bi türlü haklısınız bu hafta regliyle de çakışınca çok fark oldu şimdi tartıldım tekrar sabahtan beri yeşilçay kirazsapı falan içtim bide yürüyüş yaptım şimdi yarım saat kadat 400 gram gitti 71.4 çıktım

Bide tok karnına
Sabah aç.karnuna o rakamı nasıl gördm hayret ediyorum

Eklentiler

• 20190823_170540-1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 27
ayy 3.61 çıkıyor canırım umarım yanlış hesaplıyorumdur lütfen öyle olsun
peki bir hafta önceki kilon kaçtı ki?
1 haftada 2.5 kilo alamazsın yaa imkansız

Bende inanamadım canım aşırı derecede ödemim var yeşilçay ve kiraz sapı içtim sabah,
400 gram gitti drek ve tok tartıldım az önce

Kizlar toplam 9 takim var yarismada , suan 5 takim paylasmis.
Ben akini okula biraktiktan sonra paylasacagim listemizi, cinecin belki gelir diye bekliyorum, bildirim yapmadi.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Suan ki haliyle 2. sirada gorunuyoruz ama daha 3 takim var liste paylasacak sonuclar degisebilir.
Simdilik optum sizleri Akini okula goturuyorum, donuste gorusmek uzere :)
DIPNOT: Tam bu mesaji yazarken bir takim daha paylasti ve 3. siradayiz bu haliyle ama 2 takim daha var ve sonuc degisecek muhtemelen..Haberdar edecegim sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…