supersin kuzumSaat 11:00
2 wasa, ayran, suzme peynir,domates salatalik
Ogle 15:40
1 activia mix&go
10 cig badem - yarim wasa
Aksam 18:00
6 kasik zeytinyağlı patlican
1 kepce yoğurt
Bol salata
Su 2 litre kadar 3 u bulur yatana kadar
Spor 1 saat pilates
hakkatten ama yaTam bildirimlere bakıyorum, etiketlere cevap vereyim dedim, aaaa o da ne??? Pasta yarışması varmışgideyim oy vereyim bari dedim...... Ay onlar nasıl pastalar insafsızlar didimmmm ağzımın suları aka aka oyumu verdim.
Kilo Bildirimim (61leri goremedim..)
Gecen hafta:62.6
Bugun:62.1
Fark:500gr
Yuzde:0.80
Eki Görüntüle 2301050
Bende inanamadım canım aşırı derecede ödemim var yeşilçay ve kiraz sapı içtim sabah,
400 gram gitti drek ve tok tartıldım az önce
Saat 11:00
2 wasa, ayran, suzme peynir,domates salatalik
Ogle 15:40
1 activia mix&go
10 cig badem - yarim wasa
Aksam 18:00
6 kasik zeytinyağlı patlican
1 kepce yoğurt
Bol salata
Su 2 litre kadar 3 u bulur yatana kadar
Spor 1 saat pilates
Hahahaha aynen yeterki ellesmesinler benimles
yine çoook güzel bir menü canım
sen çok daha güzel ve kalıcı kilo vereceksin böyle giderse kuzum, yeter ki çok misafir gelmesin
Canim inanilmazzzzz cikolata istiyo anlatamam dedim en iyisi takima bakayım vazgecerim zaten, mesajin iyi geldis
yine çoook güzel bir menü canım
sen çok daha güzel ve kalıcı kilo vereceksin böyle giderse kuzum, yeter ki çok misafir gelmesin
Kakaolu süt iç kız aklın çelinmedenCanim inanilmazzzzz cikolata istiyo anlatamam dedim en iyisi takima bakayım vazgecerim zaten, mesajin iyi geldi
Kakaolu süt iç kız aklın çelinmedenCanim inanilmazzzzz cikolata istiyo anlatamam dedim en iyisi takima bakayım vazgecerim zaten, mesajin iyi geldi
Oo mantıkliiiKakaolu süt iç kız aklın çelinmeden
supersinMekik çekmiyo olabilirim ama sağanak yağış da bile bi yürürüm kii, işte bu da ispatı
Kızlar, kaptanım sonunda az önce pasaportum elime ulaştı, inanın çok kötü hallerdeydim, burayla ilgilenemediğim için nasıl üzgünümMalesef ilk 3e giremedik kizlar 4. takimiz suan ve 1 takim kaldi listesini paylasacak olan.Listemizi paylastim, egercinecin gelirse duzenleme yaparim.
Canim listeler paylasildi, malesef seni bildirim yapmadi seklinde girmek durumunda kaldim.Kızlar, kaptanım sonunda az önce pasaportum elime ulaştı, inanın çok kötü hallerdeydim, burayla ilgilenemediğim için nasıl üzgünüm
Kilom 58.9
Geçen hafta, oran vs onlara hızlı olmak adına bakmadan paylaşıyorumEki Görüntüle 2301092
Benim için sorun değil de takıma yansıdığı için üzüldümCanim listeler paylasildi, malesef seni bildirim yapmadi seklinde girmek durumunda kaldim.
Haftaya yuzden bolunecek.
Islerin hallolmus cok sevindim, gozunaydin.
Takimin ortalamasi etkilendi diyemem canim ama haftaya ortalaman 2ye bolunecek.Benim için sorun değil de takıma yansıdığı için üzüldüm
Teşekkürler ablacım ınsalalh beraber ulaşırız hedefimize:)tebrikler canim, hedefledigin kilona ulasacaksin :)
tebrikler
okadar makarnaya supersin
tebrikler , okadar yorgunluga ve uykusuzluga ragmen
esim eksiyle gelmene sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?