Ablacım senin durum nedir kim 1..oldu takip edemedim çok yoğun bugün geçmişe bakamıyorumTakimin ortalamasi etkilendi diyemem canim ama haftaya ortalaman 2ye bolunecek.
Bildirimleri en gec 17 ye kadar yap gizemcim.
Canim bu hafta 5. olduk 9 takim arasindan.Ablacım senin durum nedir kim 1..oldu takip edemedim çok yoğun bugün geçmişe bakamıyorum
Kesinlikle...Dahaa cok calisalimm kizlarrr. Ilk 3 ü bosverin 1. Olalim..
Tebrikler canim , izne ayirdik seni , cok ozletmeden don olur mu?gunaydin kizlar
gecen hafta 81
bu hafta 80.4
fark 0.6
%0.74
Yawrukush canimcim sabah aceleyle çıktım foto çekmeyi unuttum cnm
Canim koreliler yapiyor, ben Californiada yasiyorum canim, az kalorili harika bir atistirmalik :)Yosun cipsini ilk defa duyuyorumablacım sen nerede oturuyorsun?
Hosgeldin canim aramiza, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)Merhaba kızlar, kusura bakmayın gruba davet mesajını yeni gördüm ve bu yüzden yeni gelebildim :) Davetiniz için öncelikle teşekkür ederim.
Kilo: 107.600 falandı birkaç hafta önce büyük ihtimal şuan yine aynıdır. 108 olarak kabul edebiliriz. (Tartımın pili bitti veya bozuk sanırım. Yenisini alacağım. )
Boy: 163
Cezalar dahada artacak canim, ona gore menulere dikkat edelim :)300 ip atlama mi?
ben şimdiden 100 u ipsiz zıpladim zar zorkalan 200 kaldi
bacagim koptuu...nasıl bi ceza bu
Tebrikler canimGecen cuma:83.00
Bu cuma: 82.4
Fark: 0.6
Yuzde: 0,722 diye bisey çıktı yanlış yapmadım umarım
Yawrukush
Tebrikler canisi mezun mu oldun seeen , operim yanaklarindan, kutlamaliyiz bunu
Eline saglik canim :)*** 4. Takım 636. Etap ***
sserendipity (81.0/80,4/0,6/%0.74) izne ayrilmak istiyor
Yawrukush (62.6///%)
cinecin (60.0///%)
fmad (57.2/56,4/0,8/%1,4) mezun olmak istiyor
Kozmogirl17 (73.6///%)
Mavi boncukkk (82.1///%)
LaMademoiselle (51.8/50,6/1,2/%2,32)
Patlicanmoru (89.0///%)
4. Takım ortalaması:
***Citirlar 635. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (70.6/68,4/2,2/%3,12) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
Konus dinliyorum (69.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
gogo2405 (67.5///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
klbk33 (51.0///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Derya_the_queen (61.3/60,6/0,7/%1,14) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
Gonulmeyvesi (69.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
stitch (65.8///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
Falanfilannnn (57.9///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
madamesnow (67.2///%) Yeni uye (kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:52
kanadali35 (65.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:12.08.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:58
besive (83.0///%) 429. etapta 72.0kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60, baslangic 83.5 (12.08.19)
cool_lime (64.3///%) Yeni uye (Dolly94), baslangic tarihi:13.08.19 , baslangic kilosu:65.1 , hedef kilosu:58
Linna123 (77.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:15.08.19 , baslangic kilosu:78 , hedef kilosu:65
Akrrep (75.2///%) 601. etapta 70.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55, baslangic 78 (15.08.19)
pembecanavar (60.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:15.08.19 , baslangic kilosu:61.5 , hedef kilosu:57
MigiMadid (87.5///%) XXX. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
april22 (63///%) Yeni uye, baslangic tarihi:20.08.19 , baslangic kilosu:63 , hedef kilosu:56
tomrs (57.5///%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, 20.08.19
@Derya_the_queen kuzum 0,7 oluyor sanırım farkın
Hosgeldin Melikecim dikkat etsen ilaclarina , beraber verecegiz kilolari K kiloverirkenbenKullanıcı Adı : kiloverirkenben
İsim (İsteğe Bağlı ): Melike
Mesleginiz: Öğrenci (Aynı zamanda freelancer olarak grafik tasarım, sosyal medya yönetimi işleri yapıyorum)
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 24
Kilonuz: 108
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan beri kiloluyum bu konuda daha önce doktora vs. gittim. Fakat diyetleri vs. yapamıyordum. Bir süre yaptığım diyet ile 98 kgdan 76 kga düştüm. Fakat sonrasında ilaç kullanımından ve dikkat etmemekten tekrar aldım. PKOS ve insülin direncim var. Bunların tedavisine başladım. 2 gündür dikkat ederek devam ediyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: Hep fiziğimin istediğim gibi olması hem de sağlığım için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? - Hayır
Yawrukush
Hep makarnalardan oldu boyle ahh ahhh..Gecen hafta 64.3
Guncel 64.1
Fark 200 gr.
Yuzde 0.31
Yüzdemi kontrol eder misiniz
Coook cooook sevindim verdigin kiloya, tedavi de iyi geldi mi , fark goruyor musun kzuum?sagol canim ama 1.5 kilosu zaten 2 hafta onceki tatildenhediye .
Ama cook mutluyum tabiki ac kaldigima degdi yani.
Ayy bacaklarim inceldi su tedabvi de ise yariyor galiba
ve yuzum kilo verince aninda guzellesiyor, gidi hiic sevmiyorum yahu
Canim hergun menunu, ictigin su miktarini ve egzersizlerini yaz. bizimle bol bol sohbete gel.Merhabalarr, teşekkür ederim. Evet insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Normalde teşhis neredeyse 2 yıl önce konuldu fakat birazda benim boşvermişliğimden bir türlü başlamamıştım. Şimdi tam olarak başladım. PKOS için de insülin direnci için de ilaç kullanıyorum. Doktorumda öyle demişti. Bu ikisi için önlem alınmazsa kilo verme ihtimalim yok denecek kadar azmış. :)
Tebrikler canimEki Görüntüle 2300920
Aynalı olunca görünmeyeyim diye ne uğraştım
Geçen Cuma: 75,2
Pazartesi: 73,6
Bugün: 73,8
Fark: 1,4
Yüzde: %1,86
Bayram öncesi kilom 74 tü ve direnç kilommuş anlaşılan, hala dirençte..
fayfeyfiy
Yawrukush
Muthis bir sonuc hakkatenGH 73.6
BH 72.9
Fark -700gr
Yüzde 0.95
Bu hafta bu sonuc mucize gibi oldu ama hep actım.
Farkli bir seylerde yersen ekle kuzum, anladim :)
Tebrik ederim guzel gitmis kilolar canim, hedefinede ulasacaksin eminim.herkese merhabalar yeniden kızlarhepinizin güzel günleri olsun
pazartesi başladım: 63
cuma aç karnına: 61,5
5 günde 1.5 kilo kaybı yüzdemi hesaplayamıyorum
sabah :9.30-11.00
filtre kahve
1 kare bitter
öğle:12.30
patlıcan türlüsü az yağlı
3 kaşık yoğurt yada kefir
akşam:
nohut yemegi bi tabak
yatmadan soda yoğurt kürü
not: arkadaslar karbonhidrat bu aralar hiç yok denecek kadar az hatta bugünkünde yok o yüzden 5 günde 1.5 kilo gitti ama cok cok zor veren biriyim,, arada oğluma meyve yıkarken mesela 3-5 üzüm atıyorum ağzıma.. bi dilim şeftalı kesiyorsam bende bi dilim alıyorum yada bi ısırık.. yani o yuzden bu kadar sert bir diyet uyguluyorum takılan kilomu kırmak için. hedefim haftaya cumaya kadar 60 'ın altına düşebilmek.
Kendiniz icin en dogru karari siz verirsiniz..eşimle oturup konuştuk
bu evlilkte senin paran benim param söz konusu olmaz.
hepsinde ayrı bütçe yapmaya karar verdik.
ev kurban tatil düğün takılari birikimi...ayrı ayrı yapsak daha iyi olacagi düşündüm:)
Tebrikler canim.Gecen hafta 82.1
Bu hafta. 81.8
Fark. 300 grm
Oran. 0.36
Az ama oz geri gelmeyeninden insallah
Iyi misin canim, umarim sIkintilarin kalbinden gectigi sekilde cozumlenir..Benim geçen hafta 67.2 idi 66.8 bu hafta .. dışarıda tartılıyorum biliyorsunuz tartılacağımı unutup yarım l yakın su içip yemek yeyip tartıldımsonradan akşıma geldi ..bu hafta zot bir haftaydı benim için kızlar ailesel sıkıntılar var ve ciddi şeyler öyle olunca da o kadar çok yemek istiyorum ki halbuki yediğimden tat bile almıyorum..çok şükür daha iyi herkes inşallah bu hafta bomba gibi sporlarla ve farkla karşılaşırım (gaza gelip şu an yürümeye başladı )
Canim vucudunu en iyi sen taniyorsun, biz emzirdigin icin sutune bir sey olmasin istiyoruz, gerektigi kadar besini alamaya calis vucuduna..kızlar şok diyet değilde sıkı bi diyet diyelim isveç diyetini ilk kilo verme maceram onunla başladı...10 kilo verdim sonra almadım o kiloyu ama çok dikkat ettim tabiki... sanırım sabah kahvaltısı olmayısı sizi biraz korkuttu ama benim iş asıl orda başlıyor çünkü ben kahvaltıya oturursam asırı sekilde yiyorum kızlar yani ortası yok denecek kadar aşırı. . birde mesai 8 de başlıyor zamanım yok kahvaltı yapmaya öğlen eve gidip 1 saatte: oğlanı doyuruyorum,üzerini değiştiriyorum biraz oynaşıyoruz sonra zaman kalırsa yemeyi planladığım şeyi hızlıca yiyip cıkıyorum .. buarada gidip gelirken yürüme yapıyorum yani benim 10 dakika içinde evimde olmam gerekiyor soonraaa hooop koştur işe yani demem o ki rutinim hızlı ama kilo vermem cok zor bagırsaklarım calısmıor hep bi kabızlık sıkıntım var ne yazıkki. .o kadar sebze yememe ragmen ! buarada patlıcana dadanmanın nedeni kışlık yapıyor olmamız birde ben sebzeyi çoookkk aşırı seviyorum hertürlü ot sebze yerim ,, fayfeyfiy @LaMademoiselle
Tebrikler canim
Süpersin:)Gecen hafta 82.1
Bu hafta. 81.8
Fark. 300 grm
Oran. 0.36
Az ama oz geri gelmeyeninden insallah
Sağol kuzumkızlar şok diyet değilde sıkı bi diyet diyelim isveç diyetini ilk kilo verme maceram onunla başladı...10 kilo verdim sonra almadım o kiloyu ama çok dikkat ettim tabiki... sanırım sabah kahvaltısı olmayısı sizi biraz korkuttu ama benim iş asıl orda başlıyor çünkü ben kahvaltıya oturursam asırı sekilde yiyorum kızlar yani ortası yok denecek kadar aşırı. . birde mesai 8 de başlıyor zamanım yok kahvaltı yapmaya öğlen eve gidip 1 saatte: oğlanı doyuruyorum,üzerini değiştiriyorum biraz oynaşıyoruz sonra zaman kalırsa yemeyi planladığım şeyi hızlıca yiyip cıkıyorum .. buarada gidip gelirken yürüme yapıyorum yani benim 10 dakika içinde evimde olmam gerekiyor soonraaa hooop koştur işe yani demem o ki rutinim hızlı ama kilo vermem cok zor bagırsaklarım calısmıor hep bi kabızlık sıkıntım var ne yazıkki. .o kadar sebze yememe ragmen ! buarada patlıcana dadanmanın nedeni kışlık yapıyor olmamız birde ben sebzeyi çoookkk aşırı seviyorum hertürlü ot sebze yerim ,, fayfeyfiy @LaMademoiselle
AhaahhahahahaYanlış hesap feyzadan döner :
Benim geçen cuma 61.3
Bugün 60.6
Yani farkım 0.7 ymiş
O zaman da yüzde
1.14 e çıkıyor
Dondurma hesabında bunu esas alınız kaptiş pls
Harikasın kuzum mozaik olmasa daha iyiymişbu arada dunku menumu yazayim aklima gelmisken:
22 agustos
08:00 2 yumurtadan omlet, 1kk peynir, 2 kucuk domates, 6zeytin, 6 adet findik, cay
09:30 sutlu kahve
10:30 150gr cig bezelye
12:30 ton balikli yazgiz salata
13:30 sutlu kahve
16:30 sutlu kahve
18:00 bir tabak yayla corbasi, bir tabak bezelye yemegi
aksam canim cok tatli istedi, hatta mozaik pasta. uydurma saglikli birsey yaptim ama kizim sagolsun yiyemedim. bugun artik yerim
spor yok
su da cok az oldu 1lt falandir
Süpersin21 agustos
08:00 2 yumurtadan omlet, cay
12:30 mercimek corbasi, bir salata, kucuk konserve ton baligi
19:00 mercimek corbasi, tavada az yagla tavuk, bol salata
gun icinde bol cay, kahve
su yine pek yoktu
spor da yoktu sanki hatirlayamadim
tebrikler canim, hedefledigin kilona ulasacaksin :)
tebrikler
okadar makarnaya supersin
tebrikler , okadar yorgunluga ve uykusuzluga ragmen
esim eksiyle gelmene sevindim
İnşallah kaptan haftaya ilk üçte oluruz diye hissediyorumKizlar takimimiz bu hafta 5. oldu, toplamda 9 takim yarisiyor.
Gecen haftaya gore durumumuz iyi ama ilk 3e girip ,gecen hafta aldigimiz cezamizi sildirmemiz gerek.
Kilo veren, vermek icin gayret eden tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Isterseniz bugun ya da yarin olmak sartiyla odul ogunu yapabilirsiniz.
Haftaya listemize yeni uyelerimizde katilacaklar, ilk 3e girmeyi hedefleyelim bugunden.
Canım sabah bir şey yememişsin , çarpıntın filanı olmasın kahveyle dikkat et sağlığına23 Ağustos Cuma menüm
Saat 9:00
1 fincan kahve
Öğle 12:30
3 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık soğan
Közlenmiş biber
Akşam 18:00
Közlenmiş patlicanla söğürme
1 porsiyon domatesli bulgur pilavı
1 kase ev yoğurdu
Su
3 litre
Spor
1 saat yürüyüş
Yawrukush
SüpersinSaat 11:00
2 wasa, ayran, suzme peynir,domates salatalik
Ogle 15:40
1 activia mix&go
10 cig badem - yarim wasa
Aksam 18:00
6 kasik zeytinyağlı patlican
1 kepce yoğurt
Bol salata
Su 2 litre kadar 3 u bulur yatana kadar
Spor 1 saat pilates
bu arada dunku menumu yazayim aklima gelmisken:
22 agustos
08:00 2 yumurtadan omlet, 1kk peynir, 2 kucuk domates, 6zeytin, 6 adet findik, cay
09:30 sutlu kahve
10:30 150gr cig bezelye
12:30 ton balikli yazgiz salata
13:30 sutlu kahve
16:30 sutlu kahve
18:00 bir tabak yayla corbasi, bir tabak bezelye yemegi
aksam canim cok tatli istedi, hatta mozaik pasta. uydurma saglikli birsey yaptim ama kizim sagolsun yiyemedim. bugun artik yerim
spor yok
su da cok az oldu 1lt falandir
İKi gün de çok iyi canım maşallah iradene...su sıkıntı sanırım biraz21 agustos
08:00 2 yumurtadan omlet, cay
12:30 mercimek corbasi, bir salata, kucuk konserve ton baligi
19:00 mercimek corbasi, tavada az yagla tavuk, bol salata
gun icinde bol cay, kahve
su yine pek yoktu
spor da yoktu sanki hatirlayamadim
Hatikasıııın23 Ağustos Cuma menüm
Saat 9:00
1 fincan kahve
Öğle 12:30
3 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık soğan
Közlenmiş biber
Akşam 18:00
Közlenmiş patlicanla söğürme
1 porsiyon domatesli bulgur pilavı
1 kase ev yoğurdu
Su
3 litre
Spor
1 saat yürüyüş
Yawrukush
Canım bayağı iyi cuma diye hiç ödül bile yapmamışsın maşallahSaat 11:00
2 wasa, ayran, suzme peynir,domates salatalik
Ogle 15:40
1 activia mix&go
10 cig badem - yarim wasa
Aksam 18:00
6 kasik zeytinyağlı patlican
1 kepce yoğurt
Bol salata
Su 2 litre kadar 3 u bulur yatana kadar
Spor 1 saat pilates
Tebrikler canim , izne ayirdik seni , cok ozletmeden don olur mu?
Canim koreliler yapiyor, ben Californiada yasiyorum canim, az kalorili harika bir atistirmalik :)
Hosgeldin canim aramiza, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
Cezalar dahada artacak canim, ona gore menulere dikkat edelim :)
Tebrikler canim
Tebrikler canisi mezun mu oldun seeen , operim yanaklarindan, kutlamaliyiz bunu
Eline saglik canim :)
Hosgeldin Melikecim dikkat etsen ilaclarina , beraber verecegiz kilolari K kiloverirkenben
Hep makarnalardan oldu boyle ahh ahhh..
Coook cooook sevindim verdigin kiloya, tedavi de iyi geldi mi , fark goruyor musun kzuum?
Canim hergun menunu, ictigin su miktarini ve egzersizlerini yaz. bizimle bol bol sohbete gel.
1 haftaya diyetin duzene girer:)
Tebrikler canim
Muthis bir sonuc hakkaten
Farkli bir seylerde yersen ekle kuzum, anladim :)
Tebrik ederim guzel gitmis kilolar canim, hedefinede ulasacaksin eminim.
Kendiniz icin en dogru karari siz verirsiniz..
Tebrikler canim.
Iyi misin canim, umarim sIkintilarin kalbinden gectigi sekilde cozumlenir..
SIk sIk gel sohbete..
Canim vucudunu en iyi sen taniyorsun, biz emzirdigin icin sutune bir sey olmasin istiyoruz, gerektigi kadar besini alamaya calis vucuduna..
Tebrikler canim
Nasıl yapılıyor kakaolu sütKakaolu süt iç kız aklın çelinmeden
Ayyy ne güzel havaymış çok özendim sana ..Mekik çekmiyo olabilirim ama sağanak yağış da bile bi yürürüm kii, işte bu da ispatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?