Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Acikca birsey demedi baska bolume yönlendirdi ama bana dediklerinden ne düşündüğünü anladim haliyle ben umarim düşündüğü gibiolmaz doktor cok panikledi ben kotu hissettim
Gecmis olsun canım bi sıkintımı var ben gecmisi kacırdım sanirım.
Canim iclerinde oldugum icin hazirlamasan ne dusunceklerini biliyorum haxirlayinca be dusunceklerini biliyorum ama zaten sorun bu degil sorun kendimle ben herkese karsi boyleyim kim gelirse gelsin kusursuz hazirlanmaliyim.aslinda bu kadar cok ve karisik olmasinin sebebi gunduz gelenlere yemek hazirlayip aksam gelenlerede cayin yaninda biseyler hazirlamakti ama herkes birden erken saatte gelince hepsi yemege oturdular bende hepsini koydum oblerine cok sukur evde huc artan yemek kalmadi kalanlarida disardaki sokak kedilerine verdim.Kaynanamlar 1 ay gibi bi sure yoklar malatyaya gidiyorlar ben rahatim artik kimseyi bahane edemem artik
Ama cocuk yetistirmekte paha bicilemez bisey kuzum gercekten zorlugu kadar guzelligide yok degil yani.Is sorunlari da ayri stres canim onuda iyi bilirim.
Sen kullaniyosun erkek arkadasin mi kuzum
Ablacım aksam yediklerini oglen yemis olsan bu kadar sıkıntı olmazdı aslında çünkü vücut öğlen çok aktif oluyor ama akşam vücut dinleniyor mide kendini kapatıyor
Oglen mutfakta hazirlama telasondaydik kuzum hic vaktim olmadi yemege
okadar sey hazirladin ve bunlari yedin yinede guzel ,
Persembe olunca necburen bunlarida doyumluk yedim
Menun incirler disinda fena sayilmaz kusum ama su cok az olmus ya
Canim bence esine sen ev pogacasi satan biyerden 2 3 tane al ben yaptim de sonradan kalanlar senin basini yakiyor.
Ahahhaha gamze yyaaa beni guldurdun baska npcaz valla ben takilarimi bile cikiyorum bende gous fazlaligi onlari kuculttursem mesela diyorum tartidan en az 5 kilo gider
Yok yok bence tika basa doyurdum benim evimden kimse ac cikamaz yok canim ya hazir boregi aksamkilere almistim ama onlarda yemege dahil olunca yemek niyetine koydum ama begenmedim hic ya cok yagli bicik bicikti.

Sabah ki yediklerini aksam telafi etmissin canim.
Hosgeldin canim Özlem ben
Dicekler insallah kuzum benimde kirilma noktasi dedikleri 72 altina bi dussem 65 e nasil duserim anlamadanda iste su 72 yi kirmam lazim.
Kızlar dün çok güzel bir rüya gördüm ruyamda baklava çikolatalı pasta ekler ne ararsanız vardı ya sonra diyorum ama ben bunları yiyemem ki diyetteyim bari ruyamda yeseydim yaaa
Okadar moda girmissin kuzum iste.
Guzel menu olmus canim.ozellikle aksam harika
yok artık yapmayacağım yaa
zaten bu hafta 1 gün güzel yeidysem ertesi mutlaka bir kaçamak oldu
yok bana ödül ceza yaz bana kaptan
Bende odul yapmicam bu hafta gel senle bu hafta anlasalim es olamayiz muhtemelende hic kacamak yapmayalim kendimize belli bi kalori belirleyim programla takip edip fazla yemiyelim birbirimizide kontrol edersek bu hafta baya bi gideriz.
ya benim bir hafta @DeryaOnDiet arkadaşımız gibi menü sipariş etmem ve ona uymam lazım
sonra sırtım yere gelmez
Teklifimi dusun
ay yemedim kaç gündür
bi ton da kalmış eşim yedi yedi bitmedi yaa
ne bereketli kekmiş arkadaş diyette olmasak ertesi güne bişey kalmaz normalde
Kediciklere canim kalanlari yada buzluga atabilirsin kek pogaca tarzi seyleri.
misafir gelince düzen değişiyor ya ideal kilomuza gelene kadar uyuma numarası mı yapsak
Ayy bana sık sik gelenler tatilde uzunca bi sure yoklar rahatım tabi cocuklari ozledik diye erkenden gelmezlerse.
Okadar haklisin ki bence persembe kotu menu getirenlere ceza vermeliyizcaydirici biseyler yapmalı
Annem anne olmadan beni anlayamazsin derdi cok dogru soyluyormus kadincagiz simdide yasin ilerlesin beni anlarsin diyor
Menun guzel canim iradene gayet guzel sahip cikmissin.
Sen etli havuclu pilav deyince ozbek pilavimi diye sorucaktim kaynadi arada benim yeni eltide ozbekistanli guzel yapar guzelde olur iyi dayanmissin yani.
cok erken ve cok az yemissin acikmadinmi kuzum
Gecen haftaki kilom: 82.4
Bugünkü kilom: 81.7
Fark: 0.7
Yüzde: 0.84
Regliye rağmen süper bir rakam bence Kozmogirl17 Yawrukush
Harika

Bu arada ilk gözağrım 4. gruba iyi zayıflamalar.
Tesekkurler hosgeldiniz.
kızlar günaydın
geçen haftaki kilo 50.60 bu haftaki kilom 50.20
fark 400 gram
yüzde %0.79

spor puanlarıma da bir bakacağım
Guzel tebrikler.

Canim bu hafta 1000 cal ustunde beslendin sanirim o yuzden bole oldu dert etme
Iyi tatiller simdiden evet rahat rahat keyfini cikar tatilin gelenleri biz burda itinayla gonderirirz.
Canjm sıkıntı ne bilmiyorum ama cok üzüldügün belli insallah en kısa surede cozersin sorunlarini allah kimseye demansiz dert vermesin.

Gecen haftaki kilom 72.9
Bu haftaki kilom 72.3
Fark -600 gr
Oran 0.82

Eki Görüntüle 2302909

Az ama bunada sukür.

canım olalım tabi ki birbirimize gaz da verelim
bu hafta da gitmiş kıyafetlerden yavaş da olsa anlıyorum ama bi nasıl diyim şok yapmam lazım, şıktan kastım şok diyet değil çok displinli yapmam lazım hatta yapmamız lazım. ondan sonra vücut da alışıyor. o şoku burada bi hafta yaptım güzel sonra kaldı yaa bayram öncesi haftamdı.

Yine de eksidesin canım bence gayet iyi
bence bu hafta tutarsak sen hedefine ben de iyi bir sonuca olaşabiliriz

Motoru erkek arkadaşım da kullanıyor bende ablacım ikimizde de motor var yani :)

Kuzum bu hafta 1000 kalori miydi nasıldı
regl yakın mıı

Kuzum ne olduuu?
İnşallah sorunlar çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…