Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vayy süper olmuş yine

Kilomuz ikimizinde cok degil o yuzden yüzdemiz iyi gelir hele sen bence zayıfsın bayagi

ay bir ayda 2 kilo veremedim yaa inanamıyorum
bir aydan bile fazla oldu
bu hafta cidden ne misafir ağırlamak ne de misafirliğe gitmek istiyorum... ikisi de yaramıyor

Kızlar merhaba fırsat buldukça yazmaya devam ediyorum

Sabah
Menemen 2 kaşık
1 dilim su böreği

Öğle
Bezelye
Yarım pide

Akşam
1 adet talaş böreği
Kahve

Su cok az içtim, 1 porsiyon meyve yedim

Kızlar Regl oldum Fenayım , ailem geldi taziye için şehir dışından eşimin ailesinin yanına hep bi koşturmaca
Şişkinlik var yarın muhtemelen terazide 1 kilodan fazla bi fark olur bende genelde öyle oluyor ama olsun sağlıklı olalım da varsın bu hafta fazla çıksın , pazartesi tekrar çıkarım tartıya siye düşünüyorum Yawrukush F Falanfilannnn stitch Kozmogirl17

su boregi,talas boregi, pide,su yok

Yawrukush
FitFiliz

etiketlemeyi unutmusum

Sabah
1 wasa omlet peynir domates salatalik köz k.biber 1 incir ve ayran

Ara (bebek görme ziyareti börek tart ve dondurmaya burda direndim :) )
1 sade kahve 1 hurma
Daha sonra 2 sarma

Ogle: (2.ziyaret yeni gelin burda diger boreklere tatlilara ve amerikan salatasina direndim )

4, 5 kasik barbunya
Bol roka salatası
Yogurtlu köz salatasi
Minicik biber dolmasi

Aksam: (ablama
gittik gec toplanildi malesef, burdada ozbek pilavi lahmacuna ve kadayif vs tatlilara direndim )

1 kase corba
4 adet ev yapimi cig kofte
Yogurtlu salata ve ayran

Spor yok eve anca geldim
Su 4 litre olmustur

Eklentiler

• 20190829_210516.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 20190829_151340.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 20190829_094304.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 21
o kadar sey gozunun onunde olmasina ragmen iyi direnmissin :) spor olsaymis super olurmus simdi sen bi ipatlar gelirsin hadi

canım benim sen çok çok az yememiş miydin diğer günler?
Evet az yedim dikkat ettim hep, sonra böyle bozdum o değil de imladan dikkat ederken günde ancak max 200gr verirken bi günde poğaça ve pasta yüzünden 600gr aldım nasıl iştir bu

Kız popaçalar büyük değildi ama kurabiye boyutunda küçük yuvarlak poğaça. Çok hafifti 10 tane de yerdim. Bu kendimi tutmuş halim

tam persembeye yakisan menu sporda harika

Kizlar bi suredir cok fazla kacamaklarim olmuyo tatli ne zamandir yemedim bi kurabiye ne makarna ne pilav ne beyaz ekmek ne içecek hep dikkat etmeye calisiyorum ve nerdeyse hergun spor yaptim. Cok eksi gormem gerekirken bi iki gundur fazla çıkıyorum. Gercekten bunun sebebi ne olabilir moralim acayip bozuldu. Tam 63 leri gordum diyorum geri cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…