Hadi ya harikaMotoru erkek arkadaşım da kullanıyor bende ablacım ikimizde de motor var yani :)
Dogrudur canim ama guzelgitmisİlk hafta diye böyle canım haftaya bu kadar yapamam bence
Afiyet olsun.Kahvaltım kızlar:)
harikasınnnn
Süpersin ablacim
Nasilsin kuzum86larrrtebrikler canım
aynen canim hic sormabol bol eksi gelsin
zararın neredinden dönerden kar canım, öyle düşün.
ya kilo verirken gram gram alırken kilo kilo neden alıyoruz yaa
sagopl canim benim, insallah donunce beraber veririz. Sen bu gidisle ben dondugumde benden zayif olacaksin gibiCanim bu hafta 1000 cal ustunde beslendin sanirim o yuzden bole oldu dert etme
Iyi tatiller simdiden evet rahat rahat keyfini cikar tatilin gelenleri biz burda itinayla gonderirirz.
Canjm sıkıntı ne bilmiyorum ama cok üzüldügün belli insallah en kısa surede cozersin sorunlarini allah kimseye demansiz dert vermesin.
1200 kaloriydi canim ama 2 gun sali ve carsamba isyerimde cok gec saate kadar kaldim ve ne yazik ki cok sagliksiz gidalar aldim marketten aksam 20den sonraKuzum bu hafta 1000 kalori miydi nasıldı
regl yakın mıı
Kızlar şaka gibi aynı çıktım66.8 . Hay aklıma resmen sanene poğaçadan. Dediğiniz gibi hemen yansıyormuş tartıya. O kadar spor emek boşa gitti. Canım da çok sıkkın eşim de tombiş benim biraz ikimiz de öyleyiz kabul edelim tanıştığımızdan beri göbüşün var filan dedi. Eleştirmek için söylemedi ama aşırı canım sıkıldı. Kendimi ne ara bu hale soktum ya ? Artık yapmalıyımdan yapmak zorundayıma döndü bu iş. Hiç çaktırmadım ama alındım yani . Olabildiğince her öğünümü fotili paylaşacağım artık. Kendime de söz verdim evden çıkmadan sporumu yapıp çıkacağım ay yürüdüm bugün filan diye bahane olmasın diye. Kıyafetlerimin içine filan daha rahat giriyorum geçen haftaya göre ama niye tartıya yansımıyor anlamıyorum . Pilates yaptığım için daha sıkı olmuş olabilir miyim? Kızlar aynı durumu yaşayan var mıydı bana bi el atın lütfen
Gunaydin esim ben yeni uyandim birazdan bende tartilacagim bakalim :)kızlar günaydın
geçen haftaki kilo 50.60 bu haftaki kilom 50.20
fark 400 gram
yüzde %0.79
spor puanlarıma da bir bakacağım
canım 6 poğaça sen mi yemiştin yaa sanki başka biri diye hatırlıyorum
herkes poğaça mı yedi gruptaki yoksa
Henuz belli degil canim ama bakalim insallah iyi cikacakGecmis olsun canım bi sıkintımı var ben gecmisi kacırdım sanirım.
Canim iclerinde oldugum icin hazirlamasan ne dusunceklerini biliyorum haxirlayinca be dusunceklerini biliyorum ama zaten sorun bu degil sorun kendimle ben herkese karsi boyleyim kim gelirse gelsin kusursuz hazirlanmaliyim.aslinda bu kadar cok ve karisik olmasinin sebebi gunduz gelenlere yemek hazirlayip aksam gelenlerede cayin yaninda biseyler hazirlamakti ama herkes birden erken saatte gelince hepsi yemege oturdular bende hepsini koydum oblerine cok sukur evde huc artan yemek kalmadi kalanlarida disardaki sokak kedilerine verdim.Kaynanamlar 1 ay gibi bi sure yoklar malatyaya gidiyorlar ben rahatim artik kimseyi bahane edemem artik
Ama cocuk yetistirmekte paha bicilemez bisey kuzum gercekten zorlugu kadar guzelligide yok degil yani.Is sorunlari da ayri stres canim onuda iyi bilirim.
Sen kullaniyosun erkek arkadasin mi kuzum
Oglen mutfakta hazirlama telasondaydik kuzum hic vaktim olmadi yemege
Persembe olunca necburen bunlarida doyumluk yedim
Menun incirler disinda fena sayilmaz kusum ama su cok az olmus ya
Canim bence esine sen ev pogacasi satan biyerden 2 3 tane al ben yaptim de sonradan kalanlar senin basini yakiyor.
Ahahhaha gamze yyaaa beni guldurdun baska npcaz valla ben takilarimi bile cikiyorum bende gous fazlaligi onlari kuculttursem mesela diyorum tartidan en az 5 kilo gider
Yok yok bence tika basa doyurdum benim evimden kimse ac cikamazyok canim ya hazir boregi aksamkilere almistim ama onlarda yemege dahil olunca yemek niyetine koydum ama begenmedim hic ya cok yagli bicik bicikti.
Sabah ki yediklerini aksam telafi etmissin canim.
Hosgeldin canim Özlem ben
Dicekler insallah kuzum benimde kirilma noktasi dedikleri 72 altina bi dussem 65 e nasil duserim anlamadanda iste su 72 yi kirmam lazim.
Okadar moda girmissin kuzum iste.
Guzel menu olmus canim.ozellikle aksam harika
Bende odul yapmicam bu hafta gel senle bu hafta anlasalim es olamayiz muhtemelende hic kacamak yapmayalim kendimize belli bi kalori belirleyim programla takip edip fazla yemiyelim birbirimizide kontrol edersek bu hafta baya bi gideriz.
Teklifimi dusun
Kediciklere canim kalanlari yada buzluga atabilirsin kek pogaca tarzi seyleri.
Ayy bana sık sik gelenler tatilde uzunca bi sure yoklar rahatım tabi cocuklari ozledik diye erkenden gelmezlerse.
Okadar haklisin ki bence persembe kotu menu getirenlere ceza vermeliyizcaydirici biseyler yapmalı
Annem anne olmadan beni anlayamazsin derdi cok dogru soyluyormus kadincagiz simdide yasin ilerlesin beni anlarsin diyor
Menun guzel canim iradene gayet guzel sahip cikmissin.
Sen etli havuclu pilav deyince ozbek pilavimi diye sorucaktim kaynadi arada benim yeni eltide ozbekistanli guzel yapar guzelde olur iyi dayanmissin yani.
cok erken ve cok az yemissin acikmadinmi kuzum
Harika
Tesekkurler hosgeldiniz.
Guzel tebrikler.
falanfilan da doktorcanımm moralini yüksek tut her şey hallolur, saçma sapan konulara takılıyouz işte.
doktorların da sağı solu belli olmuyor zaten. ben birşey çıkmayacağına inanıyorum
ah o limonlu kekler olmasa 49 olucakmis bu haftatartım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?