Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sagopl canim benim, insallah donunce beraber veririz. Sen bu gidisle ben dondugumde benden zayif olacaksin gibi

Kuzum bu hafta 1000 kalori miydi nasıldı
regl yakın mıı
1200 kaloriydi canim ama 2 gun sali ve carsamba isyerimde cok gec saate kadar kaldim ve ne yazik ki cok sagliksiz gidalar aldim marketten aksam 20den sonra yani kendim ettim kendim buldum

Kızlar şaka gibi aynı çıktım 66.8 . Hay aklıma resmen sanene poğaçadan. Dediğiniz gibi hemen yansıyormuş tartıya. O kadar spor emek boşa gitti. Canım da çok sıkkın eşim de tombiş benim biraz ikimiz de öyleyiz kabul edelim tanıştığımızdan beri göbüşün var filan dedi. Eleştirmek için söylemedi ama aşırı canım sıkıldı. Kendimi ne ara bu hale soktum ya ? Artık yapmalıyımdan yapmak zorundayıma döndü bu iş. Hiç çaktırmadım ama alındım yani . Olabildiğince her öğünümü fotili paylaşacağım artık. Kendime de söz verdim evden çıkmadan sporumu yapıp çıkacağım ay yürüdüm bugün filan diye bahane olmasın diye. Kıyafetlerimin içine filan daha rahat giriyorum geçen haftaya göre ama niye tartıya yansımıyor anlamıyorum . Pilates yaptığım için daha sıkı olmuş olabilir miyim? Kızlar aynı durumu yaşayan var mıydı bana bi el atın lütfen

Gecen hafta 64.1
Guncel 63.9
Fark 200 gr
Gercekten canim skldi bu duruma daha ne yapmam lazimdi bilmiyorumm.. pikniğe geldikk özgürce yedim kendime biraz izin verdim tekrar toparlicam.pilatesim var bugun

Eklentiler

• 20190830_104907.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 20190830_114835.webp
    91,9 KB · Görüntüleme: 25

canım 6 poğaça sen mi yemiştin yaa sanki başka biri diye hatırlıyorum
herkes poğaça mı yedi gruptaki yoksa

Henuz belli degil canim ama bakalim insallah iyi cikacak

kizlar selam herkese
kilo bildirimi icin geldim bugun yarin pek olmayacagim.. tahmin ettigim gibi artiyim. foto cektim aslinda ama gec kalmisim, tarti ekrani kapandiginda cekilmis foto, bos ekran

gecen hafta 65.2
bu hafta 66.8
fark +1.6 (bu kadar kilo almis olmamam, asiti yemedim ama stresle cok dikkat etmedim)
yuzde 2.45%

haftaya hedefim 65.2yi gorebilmek

rakibem kanadali35 , bir sonraki hedefim de senle yine ayni kiloya gelebilmek

optum kactim bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…