- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
bu hafta cok yoruldun dinlenemedin ,vucut depoladimi yedigini ,bilemiyorumki , cok mi gec yedin aksamlari acaba ,Kizlar bi suredir cok fazla kacamaklarim olmuyo tatli ne zamandir yemedim bi kurabiye ne makarna ne pilav ne beyaz ekmek ne içecek hep dikkat etmeye calisiyorum ve nerdeyse hergun spor yaptim. Cok eksi gormem gerekirken bi iki gundur fazla çıkıyorum. Gercekten bunun sebebi ne olabilir moralim acayip bozuldu. Tam 63 leri gordum diyorum geri cikiyorum
Guzel haberlerini bekliyoruz canim..Doktor yoktu haftaya gidicem canim insallah
cok guzel canim :)agustos29 menum
sabah 2 yk yogurt ,1 yk keten tohumu,1 tk ceviz,tarcin
oglen 1
4 dilim karpuz ,1 ucgen peynir
aksam 4:30
1 tabak grill kabak,3 tane karides
kacamak olmasin dedim . bugunu kapattim .
su2.5lt icmeye devam....
spor
ip:200*2=400
oldugunyerde kosma :150*3=450
leslie:20dk*2=40
toplam:890
Bu menu beni yikti gecti canim..Kızlar merhaba fırsat buldukça yazmaya devam ediyorum
Sabah
Menemen 2 kaşık
1 dilim su böreği
Öğle
Bezelye
Yarım pide
Akşam
1 adet talaş böreği
Kahve
Su cok az içtim, 1 porsiyon meyve yedim
Kızlar Regl oldumFenayım , ailem geldi taziye için şehir dışından eşimin ailesinin yanına hep bi koşturmaca
Şişkinlik var yarın muhtemelen terazide 1 kilodan fazla bi fark olur bende genelde öyle oluyorama olsun sağlıklı olalım da varsın bu hafta fazla çıksın , pazartesi tekrar çıkarım tartıya siye düşünüyorum Yawrukush @Falanfilannnn @stitch Kozmogirl17
Cok iyi direnmissin canim tum gun, harikasin, masallah iradene..Sabah
1 wasa omlet peynir domates salatalik köz k.biber 1 incir ve ayran
Ara (bebek görme ziyareti börek tart ve dondurmaya burda direndim :) )
1 sade kahve 1 hurma
Daha sonra 2 sarma
Ogle: (2.ziyaret yeni gelin burda diger boreklere tatlilara ve amerikan salatasina direndim)
4, 5 kasik barbunya
Bol roka salatası
Yogurtlu köz salatasi
Minicik biber dolmasi
Aksam: (ablama
gittik gec toplanildi malesef, burdada ozbek pilavi lahmacuna ve kadayif vs tatlilara direndim)
1 kase corba
4 adet ev yapimi cig kofte
Yogurtlu salata ve ayran
Spor yok eve anca geldim
Su 4 litre olmustur
cok guzel olmus bu menu canim...29 Ağustos Menüm
09:00
2 haşlama yumurta
Maydanoz, salatalık, domates, 2 ceviz
16:00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt kürü
21:00 yeşil çay
2,5lt su
Spor (1740p)Kozmogirl17
700 ip atlama (1400p)
5000 adım (250p)
30dk fitnes (90p)
Canim vucudun dinlenemediginde, stresli oldugunda, belirli bir kiloda direndiginde kilo vermek zorlasiyor.Kizlar bi suredir cok fazla kacamaklarim olmuyo tatli ne zamandir yemedim bi kurabiye ne makarna ne pilav ne beyaz ekmek ne içecek hep dikkat etmeye calisiyorum ve nerdeyse hergun spor yaptim. Cok eksi gormem gerekirken bi iki gundur fazla çıkıyorum. Gercekten bunun sebebi ne olabilir moralim acayip bozuldu. Tam 63 leri gordum diyorum geri cikiyorum
O poğaçalardan sonra en iyisi buydutam persembeye yakisan menu sporda harika
Merhaba. Teşekkür ederim selamın için çok sevindim. 5 yıl önce 4. takımda 12 kilo verdim. İzinde kilo alınca geri dönemedim, 2017'de tekrar denedim olmadı. Haziranda 14. takımla tekrar başladım ve şimdi 8. takımdayım. Kaptanımız da 4. takımdaydı.
keske hergun elma yeseydim bugun artidayim cok fazkla degil ama tatil sonucu hic bilmiyorum kac olurumahah yaaa şimdi bu menüyü okurken eşime 6 POĞAÇA YEMİİİŞŞ diye okudum
sonra gençliğimde annemin günlerinde eskiden böyle poğaçalar yanında salatalar -salata dediğim mayonezli patatesli salatalar diet bişey sanılmasın- yediğim aklıma geldi... o zamanlar öyle kilo almıyosun tabi. sonra gayet yenilebileceğinde fikir birliği sağladık.
velhasıl konu konuştukça şuna geldi
EŞİM : ya yarın poğaça mı yapsan acaba
yarın 30 ağustos tatil ya
saçımı d kestirmenin tam sırası olabilir
ah canım yaaa işte bu mesailer insanı çok bitiriyor. enerji sağlamak için yemek yeme ihtiyacı duyuyorsun çok iyi anlıyorum. ama elma yemek süper olmuş.
canımm moralini yüksek tut her şey hallolur, saçma sapan konulara takılıyouz işte.
doktorların da sağı solu belli olmuyor zaten. ben birşey çıkmayacağına inanıyorum
canım çok az hazırlamışsın millet aç kalmış kızzzz
bu superfresin hazır böreğini biz dedik diye aldın herhalde hiç gerek de yokmuş
ayyyy tam da perşembe fena olmuş, ben de yedim ama yazacağım şimdi.
oyy canikom biraz fazla olmuş yaaa
pilavı gece yemeseydin güzel olurdu
insallah guzel olacak canim hele ki soyle 65i bir gorseydim gitmeden daha iyi olurdu ama yapacak birsey yok.Ama ne guzel dinlendin, erkek arkadasinla gorustun, izinin iyi taraflarindan bak canisi :)
Bugun persembe olmasa kotu degil menu cok ama misafir gelincede duzen ister istemez bozuluyor kuzumm.
bencede istahli ciftler birbiriyle, yemeyi cok sevmeyenlerde birbirleriyle es olsunlar:)
diger turlu hayat cok zor olur:)
insallah hepimiz goruruz eksileri canim :)
tatilde tam tatilmis kuzum :)
menun guzel canim, yarin da izinli misin?
canim kotu dusunme hemen, sonuclar gelsin bakalim...
iste ona uymak da sorun canim. Bu hafta 2 gun yedimya benim bir haftaDeryaOnDiet arkadaşımız gibi menü sipariş etmem ve ona uymam lazım
sonra sırtım yere gelmez
Hala sorunları çözemedim. Üstüne yeni sorunlar oluştu@sserendipity , K klbk33 ,@tomrs , @Aomine Daiki nasilsiniz kizlar epeydir gorusemedik...
@Wizardmom nasil oldun?
Hala sorunları çözemedim. Üstüne yeni sorunlar oluştupek iyi değilim açıkçası. Bu arada stresten kilo falan kalmadı. 51.3oldum yine. Yemek yiyemiyorum. Aklıma gelmiyor yemek.
Sen nasılsın canım.
Eki Görüntüle 2302900
bol bol eksi gelsinO poğaçalardan sonra en iyisi buydusabah tartı ne gösterecek bakalım
zararın neredinden dönerden kar canım, öyle düşün.keske hergun elma yeseydim bugun artidayim cok fazkla degil ama tatil sonucu hic bilmiyorum kac olurum
ya kilo verirken gram gram alırken kilo kilo neden alıyoruz yaaiste ona uymak da sorun canim. Bu hafta 2 gun yedimhemd e gec saatte ve paket urunler durum ortada artidayim.
Umarim sen uyarsin sadece gelenleri yerdin. bak ben gecen hafta oyle yaptim 2 kilo gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?