Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta cok yoruldun dinlenemedin ,vucut depoladimi yedigini ,bilemiyorumki , cok mi gec yedin aksamlari acaba ,

Doktor yoktu haftaya gidicem canim insallah
Guzel haberlerini bekliyoruz canim..

cok guzel canim :)

Bu menu beni yikti gecti canim..
Diyette cok dikkat ediyoruz zar zor veriyoruz kilolari ama bir kacamakla hemen aliyoruz kilolari.
Bugunden itibaren yine duzenli menuleine don canim..

Cok iyi direnmissin canim tum gun, harikasin, masallah iradene..

cok guzel olmus bu menu canim...

Canim vucudun dinlenemediginde, stresli oldugunda, belirli bir kiloda direndiginde kilo vermek zorlasiyor.
Sen aynen boyle devam et canim, gidecek kilolar...

A antiaging selamlar, arasira seni takimimizda goruyorum, bir selam vereyim istedim :)
14. takimda yarisiyorsun sanirim, nasilsin?
Merhaba. Teşekkür ederim selamın için çok sevindim. 5 yıl önce 4. takımda 12 kilo verdim. İzinde kilo alınca geri dönemedim, 2017'de tekrar denedim olmadı. Haziranda 14. takımla tekrar başladım ve şimdi 8. takımdayım. Kaptanımız da 4. takımdaydı.
Sen nasılsın? Aynı takımda devam ediyorsun sanırım.

keske hergun elma yeseydim bugun artidayim cok fazkla degil ama tatil sonucu hic bilmiyorum kac olurum

insallah guzel olacak canim hele ki soyle 65i bir gorseydim gitmeden daha iyi olurdu ama yapacak birsey yok.
Bugun goodle photoes hatirlatma yapti gecen sene byugun tam 65.8 mistim

ya benim bir hafta DeryaOnDiet arkadaşımız gibi menü sipariş etmem ve ona uymam lazım
sonra sırtım yere gelmez
iste ona uymak da sorun canim. Bu hafta 2 gun yedim hemd e gec saatte ve paket urunler durum ortada artidayim.
Umarim sen uyarsin sadece gelenleri yerdin. bak ben gecen hafta oyle yaptim 2 kilo gitti

Selam kizlar
Bugunku kilom: 68.9
Gecen hafta : 68.4
fark: arti 500 gr

Bugunden sonra giremem kizlar. 16 eylulde gorusuruz insallah.
Yarin sabah gidiyorum Turkiyeye off kaptanim haklisin galiba Yawrukush amaan cok SIKmayayim kendimi tatil;de gelince veririm. 70 in altinda donsem o da iyi benim icin

canım olduğu kadar
bir de bazen üstüstr geliyor çabucak atlatıverirsiniz umarım, modunu yüksek tutmaya çalış

O poğaçalardan sonra en iyisi buydu sabah tartı ne gösterecek bakalım
bol bol eksi gelsin
keske hergun elma yeseydim bugun artidayim cok fazkla degil ama tatil sonucu hic bilmiyorum kac olurum
zararın neredinden dönerden kar canım, öyle düşün.
iste ona uymak da sorun canim. Bu hafta 2 gun yedim hemd e gec saatte ve paket urunler durum ortada artidayim.
Umarim sen uyarsin sadece gelenleri yerdin. bak ben gecen hafta oyle yaptim 2 kilo gitti
ya kilo verirken gram gram alırken kilo kilo neden alıyoruz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…