supersin, ayni kilodayken aramizdaki fark 3 mu oldugecen hafta cuma :64.4
bu hafta cuma :63.2
fark:1.2
yuzde:1.86
Iyi yapmissin kuzum ben metemi unutmustumgogo2405 Kozmogirl17 Yawrukush
duzenledim kizlar sizin icin listeyi, gerci ozlem de ayni anda yapmis
biraz degisiklik yaptim,madamesnow 'u listeden cikardim bu hafta sabit geldi diye, haftaya girer artik listeye
bir de yeni uye M Metem 'i ekledim
Aynen bazigunler ac kaldim resmen ama adette cok sistim bu ay anlamadim ya kilo veriyordum ama gobegim kocaman olmuştu adetim hala devam ediyor ondan gelecek hafta daha iyi olacağına inaniyorumahah öyleymiş ben yine de arkadaşın doktorunun fazla pimpirikli bir doktor olduğunu düşünmek istiyorum ❤
iyi cano daha da eksi olabilirdi bu hafta aslında bazı günler çok az yemiştim diye hatırlıyorum
kesin... ay artık haftaya olsun ama lütfen
senin stressli haftana denk geldi ondan ,yine yetirsin banasupersin, ayni kilodayken aramizdaki fark 3 mu oldu
bu haftayi ac geciricem
kaptanim gozundende bir sey kacmiyo@antiaging selamlar, arasira seni takimimizda goruyorum, bir selam vereyim istedim :)
14. takimda yarisiyorsun sanirim, nasilsin?
İyiyim kuzum sen nasılsın:)Nasilsin kuzum
Anladım kuzum olsun bu hafta halledersin1200 kaloriydi canim ama 2 gun sali ve carsamba isyerimde cok gec saate kadar kaldim ve ne yazik ki cok sagliksiz gidalar aldim marketten aksam 20den sonrayani kendim ettim kendim buldum
Kuzum her gram bagira cagira gidiyor benden valla cok zorluyor beni ama sukur ki gidiyorİyiyim kuzum sen nasılsın:)
Gördüğüme göre her gün biraz daha fitsin:)
Hızlı giden hızlı gelir yavaş giden geri gelmeeez:)Kuzum her gram bagira cagira gidiyor benden valla cok zorluyor beni ama sukur ki gidiyor
Rica ederim canımSagol ablam duzenledim.
Ellerine sağlık canımgogo2405 Kozmogirl17 Yawrukush
duzenledim kizlar sizin icin listeyi, gerci ozlem de ayni anda yapmis
biraz degisiklik yaptim,madamesnow 'u listeden cikardim bu hafta sabit geldi diye, haftaya girer artik listeye
bir de yeni uye M Metem 'i ekledim
Gunaydin canim allah allah usuttu mu acaba mikrobikmi cok gecmis olsun kuzum.Selamlar kizlar dunden beri Aras hasta, bir anda burnu akmaya basladi, asiri huysuz, aksam 10da da atesi cikti.
Hizlica gecmisi okuyup, kilo bildirimlerini, not tutup, listeyi hazirlayip paylasacagim.
Guzel kilolar verilmistir umarim:)
gecmis olsun canimSelamlar kizlar dunden beri Aras hasta, bir anda burnu akmaya basladi, asiri huysuz, aksam 10da da atesi cikti.
Hizlica gecmisi okuyup, kilo bildirimlerini, not tutup, listeyi hazirlayip paylasacagim.
Guzel kilolar verilmistir umarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?