Aminninsallah ilk uce gireriz
Arkadaasindan bulasti tahminim, pazartesi ,sali beraber oynadilar parkta, onun burnu akiyordu, annesi atesi yok dedi, bende engel olamadim, cocuklar oynadilar, sonuc dun bizimkinde de ayni belirtiler basladiGunaydin canim allah allah usuttu mu acaba mikrobikmi cok gecmis olsun kuzum.
sagol canim..gecmis olsun canim
Hep oyle oluyor tuh yaaa illa bulasiyor biyeeden kuzum aman insallah ates yapmaz dikkat et kuzumArkadaasindan bulasti tahminim, pazartesi ,sali beraber oynadilar parkta, onun burnu akiyordu, annesi atesi yok dedi, bende engel olamadim, cocuklar oynadilar, sonuc dun bizimkinde de ayni belirtiler basladi
Tesekkir ederimmdogum gununuz kutlu olsun !
hayirlisiyla atlatirsin insallah . basarilar,bol sans.
hosgeldin aramiza .
Tamam kaptanımgogo2405 , stitch , Kozmogirl17 ellerinize saglik kizlar listeyi yapmissiniz :)
cinecin Gizemcim bu hafta bildirime gelmesen seni izne ayiracaktim ama donmussun cok sevindim nasilsin?
madamesnow canim bu hafta sabitsin bu sekilde listeye almayalim ,insallah haftaya guzel bir eksiyle gelirsin.
Gecmis olsun canimSelamlar kizlar dunden beri Aras hasta, bir anda burnu akmaya basladi, asiri huysuz, aksam 10da da atesi cikti.
Hizlica gecmisi okuyup, kilo bildirimlerini, not tutup, listeyi hazirlayip paylasacagim.
Guzel kilolar verilmistir umarim:)
henuz paylaan 2 takim var canim, derecemiz belli degil..Tamam kaptanımGeçmiş olsun bu arada kaçıncı olduğumuz belli oldu mu ?
yok canim, henuz 2 takim bildirim yapmis ama 3. takim %1.58 yapmisTamam kaptanımGeçmiş olsun bu arada kaçıncı olduğumuz belli oldu mu ?
sagol senemim..Gecmis olsun canim
Geçmiş olsun canım kuzuyaSelamlar kizlar dunden beri Aras hasta, bir anda burnu akmaya basladi, asiri huysuz, aksam 10da da atesi cikti.
Hizlica gecmisi okuyup, kilo bildirimlerini, not tutup, listeyi hazirlayip paylasacagim.
Guzel kilolar verilmistir umarim:)
Rica ederim kuzum herkesin eline sağlıkgogo2405 , stitch , Kozmogirl17 ellerinize saglik kizlar listeyi yapmissiniz :)
cinecin Gizemcim bu hafta bildirime gelmesen seni izne ayiracaktim ama donmussun cok sevindim nasilsin?
madamesnow canim bu hafta sabitsin bu sekilde listeye almayalim ,insallah haftaya guzel bir eksiyle gelirsin.
Sagol ablalarin guzeliGeçmiş olsun canım kuzuya
Rica ederim kuzum herkesin eline sağlık
Be kadar kalicaksin canim sensagopl canim benim, insallah donunce beraber veririz. Sen bu gidisle ben dondugumde benden zayif olacaksin gibi
Canim seni o pogacalar yakti iste bu hfta daha cok dikkat etmen lazim haftaya listeye girmek istiyorsanKızlar şaka gibi aynı çıktım66.8 . Hay aklıma resmen sanene poğaçadan. Dediğiniz gibi hemen yansıyormuş tartıya. O kadar spor emek boşa gitti. Canım da çok sıkkın eşim de tombiş benim biraz ikimiz de öyleyiz kabul edelim tanıştığımızdan beri göbüşün var filan dedi. Eleştirmek için söylemedi ama aşırı canım sıkıldı. Kendimi ne ara bu hale soktum ya ? Artık yapmalıyımdan yapmak zorundayıma döndü bu iş. Hiç çaktırmadım ama alındım yani . Olabildiğince her öğünümü fotili paylaşacağım artık. Kendime de söz verdim evden çıkmadan sporumu yapıp çıkacağım ay yürüdüm bugün filan diye bahane olmasın diye. Kıyafetlerimin içine filan daha rahat giriyorum geçen haftaya göre ama niye tartıya yansımıyor anlamıyorum . Pilates yaptığım için daha sıkı olmuş olabilir miyim? Kızlar aynı durumu yaşayan var mıydı bana bi el atın lütfen
Olsun cankm eksi eksidir uzulmeGecen hafta 64.1
Guncel 63.9
Fark 200 gr
Gercekten canim skldi bu duruma daha ne yapmam lazimdi bilmiyorumm.. pikniğe geldikk özgürce yedim kendime biraz izin verdim tekrar toparlicam.pilatesim var bugun
Insallah canim iyi dusun iyi olsun.Henuz belli degil canim ama bakalim insallah iyi cikacak
Harikasin tatlımGecen hafta 81.8
Bu hafta. 80.9
Fark 900
Oran. 1.10
Eki Görüntüle 2302976 kusura bakmayin tekefonumla ilgili bi sorun varddi anca hallettim
Ilk 3 e gireriz benceyok canim, henuz 2 takim bildirim yapmis ama 3. takim %1.58 yapmis
bencede 3. oabilirizIlk 3 e gireriz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?