Evet tatlım bu sabah gittiler, varmışlar yerlerine. Şimdi bir haftasonu var okulla aramda, onda da sabahları sınav görevim var zatenFitFiliz nasilsin canim, misafirlerinizi yolcu ettiniz mi?
Canımmm, evet valla eksikliğinizi çok hissettim. Bağlanmışim resmenFilizim sahalara dondü yuppiii
Bizde canim buralar sessizdi baya bi yoklugunda cenemizin dusuk olduguda kesin yaniCanımmm, evet valla eksikliğinizi çok hissettim. Bağlanmışim resmen
Saol canim seninde kutlu olsuniyi aksamlar kizlaaar. nasilsiniz???
zafer bayramimiz kutlu olsun...
Kutlu olsun canım evet Zafer Bayramı'miziyi aksamlar kizlaaar. nasilsiniz???
Canim bak ne guzel gidiyor kilolar, harika, tebrikler
Harikasin :)Gecen haftaki kilom: 82.4
Bugünkü kilom: 81.7
Fark: 0.7
Yüzde: 0.84
Regliye rağmen süper bir rakam benceKozmogirl17 Yawrukush
Ne guzel canim, ara ara goruyorum seni, sohbetede gelMerhaba. Teşekkür ederim selamın için çok sevindim. 5 yıl önce 4. takımda 12 kilo verdim. İzinde kilo alınca geri dönemedim, 2017'de tekrar denedim olmadı. Haziranda 14. takımla tekrar başladım ve şimdi 8. takımdayım. Kaptanımız da 4. takımdaydı.
Sen nasılsın? Aynı takımda devam ediyorsun sanırım.
Tebrik ederim canim, daha ilk bildirimden ne guzel gitmis kilolar.
Canini sIkmak yok, tatilden sonra donusun efsane olacak merak etme canim.insallah guzel olacak canim hele ki soyle 65i bir gorseydim gitmeden daha iyi olurdu ama yapacak birsey yok.
Bugun goodle photoes hatirlatma yapti gecen sene byugun tam 65.8 mistim
Canim cok eglen, cok dinlen, cok keyifli bir tatil yap, bekliyoruz, iyi yolculuklar, seni seviyoruz.Selam kizlar
Bugunku kilom: 68.9
Gecen hafta : 68.4
fark: arti 500 gr
Bugunden sonra giremem kizlar. 16 eylulde gorusuruz insallah.
Yarin sabah gidiyorum Turkiyeyeoff kaptanim haklisin galiba Yawrukush amaan cok SIKmayayim kendimi tatil;de gelince veririm. 70 in altinda donsem o da iyi benim icin
Canim bizimle paylasmak ister misin?Hala sorunları çözemedim. Üstüne yeni sorunlar oluştupek iyi değilim açıkçası. Bu arada stresten kilo falan kalmadı. 51.3oldum yine. Yemek yiyemiyorum. Aklıma gelmiyor yemek.
Sen nasılsın canım.
Eki Görüntüle 2302900
Ah iste sen bu huyunu , bu mukemmelliyetciligi degistirmelisin kuzum, canina yazik..Gecmis olsun canım bi sıkintımı var ben gecmisi kacırdım sanirım.
Canim iclerinde oldugum icin hazirlamasan ne dusunceklerini biliyorum haxirlayinca be dusunceklerini biliyorum ama zaten sorun bu degil sorun kendimle ben herkese karsi boyleyim kim gelirse gelsin kusursuz hazirlanmaliyim.aslinda bu kadar cok ve karisik olmasinin sebebi gunduz gelenlere yemek hazirlayip aksam gelenlerede cayin yaninda biseyler hazirlamakti ama herkes birden erken saatte gelince hepsi yemege oturdular bende hepsini koydum oblerine cok sukur evde huc artan yemek kalmadi kalanlarida disardaki sokak kedilerine verdim.Kaynanamlar 1 ay gibi bi sure yoklar malatyaya gidiyorlar ben rahatim artik kimseyi bahane edemem artik
Ama cocuk yetistirmekte paha bicilemez bisey kuzum gercekten zorlugu kadar guzelligide yok degil yani.Is sorunlari da ayri stres canim onuda iyi bilirim.
Sen kullaniyosun erkek arkadasin mi kuzum
Oglen mutfakta hazirlama telasondaydik kuzum hic vaktim olmadi yemege
Persembe olunca necburen bunlarida doyumluk yedim
Menun incirler disinda fena sayilmaz kusum ama su cok az olmus ya
Canim bence esine sen ev pogacasi satan biyerden 2 3 tane al ben yaptim de sonradan kalanlar senin basini yakiyor.
Ahahhaha gamze yyaaa beni guldurdun baska npcaz valla ben takilarimi bile cikiyorum bende gous fazlaligi onlari kuculttursem mesela diyorum tartidan en az 5 kilo gider
Yok yok bence tika basa doyurdum benim evimden kimse ac cikamazyok canim ya hazir boregi aksamkilere almistim ama onlarda yemege dahil olunca yemek niyetine koydum ama begenmedim hic ya cok yagli bicik bicikti.
Sabah ki yediklerini aksam telafi etmissin canim.
Hosgeldin canim Özlem ben
Dicekler insallah kuzum benimde kirilma noktasi dedikleri 72 altina bi dussem 65 e nasil duserim anlamadanda iste su 72 yi kirmam lazim.
Okadar moda girmissin kuzum iste.
Guzel menu olmus canim.ozellikle aksam harika
Bende odul yapmicam bu hafta gel senle bu hafta anlasalim es olamayiz muhtemelende hic kacamak yapmayalim kendimize belli bi kalori belirleyim programla takip edip fazla yemiyelim birbirimizide kontrol edersek bu hafta baya bi gideriz.
Teklifimi dusun
Kediciklere canim kalanlari yada buzluga atabilirsin kek pogaca tarzi seyleri.
Ayy bana sık sik gelenler tatilde uzunca bi sure yoklar rahatım tabi cocuklari ozledik diye erkenden gelmezlerse.
Okadar haklisin ki bence persembe kotu menu getirenlere ceza vermeliyizcaydirici biseyler yapmalı
Annem anne olmadan beni anlayamazsin derdi cok dogru soyluyormus kadincagiz simdide yasin ilerlesin beni anlarsin diyor
Menun guzel canim iradene gayet guzel sahip cikmissin.
Sen etli havuclu pilav deyince ozbek pilavimi diye sorucaktim kaynadi arada benim yeni eltide ozbekistanli guzel yapar guzelde olur iyi dayanmissin yani.
cok erken ve cok az yemissin acikmadinmi kuzum
Harika
Tesekkurler hosgeldiniz.
Guzel tebrikler.
Tebrikler canim
Tebrikler kuzum, daha ne olsun..Gecen haftaki kilom 72.9
Bu haftaki kilom 72.3
Fark -600 gr
Oran 0.82
Eki Görüntüle 2302909
Az ama bunada sukür.
Donusun muhtesem olmus harpycim, harikasin..Cuma kilomu hatırlayamıyorum sanırım 71.9du ona göre hesapliyim sonra düzeltirim gerekirse..
Geçen hafta: 71.9
Bu hafta: 70.2
Fark: 1.7
Oran: 2.36
Hedef: 68.9
Eki Görüntüle 2302913
Canim hosgeldin, iyiyiz seni sormali, aa benim aklimdan ucmus gitmis, bayramimiz kutlu olsun...iyi aksamlar kizlaaar. nasilsiniz???
tebeik ederim hepinizi kizlar. kilocuklar cok guzel gitmis.*** 4. Takım 637. Etap ***
Yawrukush (62.1/61.6/0.5/%0.81)
cinecin (60.0/58.1/1.9/%1.58) yuzdesi ikiye bolundu.
Kozmogirl17 (72.9/72.3/0.6/%0.82)
Mavi boncukkk (81.8/80.9/0.9/%1.10)
LaMademoiselle (50.6/50.2/0.4/%0.79)
Patlicanmoru (89.4///%) 1. kez bildirim yapmadi.
kanadali35 (64.4/63.2/1.2/%1.86) Yeni uye, baslangic tarihi:12.08.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:58
besive (72/81.7/+9.7/%-0.05) 429. etapta 72kg ile 7.takimdan izne ayrilan uye geri dondu,ekstrem durum b2'ye gore kilo farki 208e bolundu, hedef: 70 kg, baslangic: 83.5kg, baslangic tarihi: 12.08.19
4. Takım ortalaması: % 0.864
***Citirlar 637. Etap***
Derya_the_queen (60.6/60,2/0,4/%0.66) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
fmad (56.4///%) 23.08.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 55
MigiMadid (88/86.8/1.2/%1.36) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
sserendipity (80.4///) 636. etapta 80.4kg ile izne ayrildi
pembecanavar (59.9/59.1/0.8/%1.34) Yeni uye, baslangic tarihi:15.08.19 , baslangic kilosu:61.5 , hedef kilosu:57
DeryaOnDiet (68.4/68.9/+0.5/%-0.73) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
stitch (65.2/66.8/+1.6/%-2.45) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
gogo2405 (67.5/67/0.5/%0.74) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Akrrep (73.8/73.3/0.5/%0.68) 601. etapta 70.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55, baslangic 78 (15.08.19)
Harpy (71.9/70.2/1.7/%2.36) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrildi
madamesnow (66.8///%) sabit Yeni uye (eski nicki kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:61
Konus dinliyorum (68.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Gonulmeyvesi (71.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Falanfilannnn (57.5/57/0.5/%0.87) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
cool_lime (64.1/63.9/0.2/%0.31) Yeni uye (Dolly94), baslangic tarihi:13.08.19 , baslangic kilosu:65.1 , hedef kilosu:58
Linna123 (77.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:15.08.19 , baslangic kilosu:78 , hedef kilosu:65
april22 (61.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:20.08.19 , baslangic kilosu:63 , hedef kilosu:56
cherrycola (55.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:26.08.19 , baslangic kilosu:55 , hedef kilosu:47
Mutlu2890 (82.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:27.08.19 , baslangic kilosu:82.6 , hedef kilosu:60
ayeyldz (84.8///%) 475. etapta 9. takimdan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi:28 Agustos, baslangic kilosu: 84.8, hedef kilosu: 65
Metem (98.0/97.2/0.8/%0.82) Yeni uye, baslangic tarihi: 29.08.19 75, baslangic kilosu: 98, hedef kilosu: 80
Eminecim tartildin mi? Senin nasıl?tebeik ederim hepinizi kizlar. kilocuklar cok guzel gitmis.
Evet kuzu bu haftada spor yapicaz.Bu hafta eşleşmelerde yine spor mu olacak Özgecim?
bende iyiyin cok sukur. buraya ugramayinca haliyle kilo aldim ama takmiyorum simdilik. tatilin son günleri malum tadini cikariyorum. yine misafirler gezmeler... ek gidaya gecti minik dana biliyosun onunla ugrasiyorum. kilo almis olarak döncem biliyorum ama istedikten sonra gidecek kilolar onu da biliyorum.Canim hosgeldin, iyiyiz seni sormali, aa benim aklimdan ucmus gitmis, bayramimiz kutlu olsun...
Olacak canim :)Bu hafta eşleşmelerde yine spor mu olacak Özgecim?
Iyi ol, mutlu ol canim, kilolar gider :)bende iyiyin cok sukur. buraya ugramayinca haliyle kilo aldim ama takmiyorum simdilik. tatilin son günleri malum tadini cikariyorum. yine misafirler gezmeler... ek gidaya gecti minik dana biliyosun onunla ugrasiyorum. kilo almis olarak döncem biliyorum ama istedikten sonra gidecek kilolar onu da biliyorum.
canim aldim hemencecik. ama hergun doluyuz su son gunlerde. bebek gormeye gelenler, okul baslamadan bizim gitmemiz gerekenler derken biraz abarttim ama tartiya cikmadigim icin ne kadar abarttım bilemiyorum. hic cikasim da yok su siralar haftaya boyumun ölçüsünü alir tuh vah diyerek donerim araniza. simdi tartiya çıkıp tadimi bozmayımEminecim tartildin mi? Senin nasıl?
Canim kat kitlen artmis olabilir, kilon aynidir ama vucudundaki kas miktarin artmistir.Kızlar şaka gibi aynı çıktım66.8 . Hay aklıma resmen sanene poğaçadan. Dediğiniz gibi hemen yansıyormuş tartıya. O kadar spor emek boşa gitti. Canım da çok sıkkın eşim de tombiş benim biraz ikimiz de öyleyiz kabul edelim tanıştığımızdan beri göbüşün var filan dedi. Eleştirmek için söylemedi ama aşırı canım sıkıldı. Kendimi ne ara bu hale soktum ya ? Artık yapmalıyımdan yapmak zorundayıma döndü bu iş. Hiç çaktırmadım ama alındım yani . Olabildiğince her öğünümü fotili paylaşacağım artık. Kendime de söz verdim evden çıkmadan sporumu yapıp çıkacağım ay yürüdüm bugün filan diye bahane olmasın diye. Kıyafetlerimin içine filan daha rahat giriyorum geçen haftaya göre ama niye tartıya yansımıyor anlamıyorum . Pilates yaptığım için daha sıkı olmuş olabilir miyim? Kızlar aynı durumu yaşayan var mıydı bana bi el atın lütfen
Tebrikler canim, haftaya daha cok gider insallah.Gecen hafta 64.1
Guncel 63.9
Fark 200 gr
Gercekten canim skldi bu duruma daha ne yapmam lazimdi bilmiyorumm.. pikniğe geldikk özgürce yedim kendime biraz izin verdim tekrar toparlicam.pilatesim var bugun
Tebrikler canim ,harikasin.
Ablam tebrikler, listeye donebilyorsun evet, eger azimliyim vericem diyorsan , yani kafana koyduysan listeye girebilirsin.Eki Görüntüle 2302947
En son 67.5 miş listede
Bu hafta 67
Fark 0.5
Yüzde 0.74
Yawrukush Özgem listeye donebiliyorum ama tırsıyorum sonraki haftalarda eksiye dusemezsem diye.
Canim normal kilo alman odevlerden iyice sIkIstin ,stres yaptin.kizlar selam herkese
kilo bildirimi icin geldim bugun yarin pek olmayacagim.. tahmin ettigim gibi artiyim. foto cektim aslinda ama gec kalmisim, tarti ekrani kapandiginda cekilmis foto, bos ekran
gecen hafta 65.2
bu hafta 66.8
fark +1.6 (bu kadar kilo almis olmamam, asiti yemedim ama stresle cok dikkat etmedim)
yuzde 2.45%
haftaya hedefim 65.2yi gorebilmek
rakibem @kanadali35, bir sonraki hedefim de senle yine ayni kiloya gelebilmek
optum kactim bye
tamam canim bir tarti edinmelisin, alinca bildirim yaparsin :)Merhabalarr kızlarkilo veren herkesi tebrik ediyorum ben tartılamadım tartım yok maalesef ☹ vardı da bozuldu netten ıstıycem yada bugun alırsam yarın bildirim yaparım. Yawrukush
Tebrikler canim nasilsin?Kızlar hello
Kilo bildirimim
Bu hafta: 58.1
Geçen hafta: 58.9
Fark: +800
Oran: 1,36
Yawrukush @stitch Kozmogirl17
Uğrayacağım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?