canım listedeki yoğurt süt peynir çok önemli. protein sayesinde yağ yakacak ve tokluk hissedeceksiniz. o liste hem benim hem ailemin hem de burdakilerin yaptığı ve sonuç aldığı bir liste. gözü kapalı yapabilirler yani, inş. güzel sonuçlar elde edeceksin.
kızz oncacıkk kg.n varmış, ben de kilolusun da gitmiyoo diye şaşırdıydım...
ne biliyım kız normalde 45-50 arasıydım gecen s ene 50 ye oturdum ama cok ıyıydı 50 kılo
sonra bır hızla alıverdım 60 oldum, neyse sımdı 57 yım ıyıyım aslında aama gelınlık gıyıcem boyum 168
kızlar yaa bu sabah ki meyve süt üstüne kayısı benim midemi alt üst etti karnımdan sürekli sesler geliyo wc ye gidip gelmekden yoruldmm bu gün yeşil cay içmiyorummm
afiyet bal şeker olsun meyvecim.. yazık olmuş ıspanaklara afiyet olsun...
benim de canım bezelye yemeği çekiyo, çok sevmemememememem rağmen hem de.. annem gelsin de yaptırayımmm
selam kızlar
meyvecim çok sevindimm canım harikasın ahh bize de nasip olur inş 5 ler:)
güzel dilekleriniz için de tşk ederimm..
menümü yaziim
sabah 1brd greyfrrt suyu
beyaz peynirli tost,3-4 çay k. reçel,5-6 yaprak kıvırcık
ara 5-10 leblebi
öğle:çorba,yumurtalı ıspanak ,salata,yoğurt,1dl ekmek
ara: ayva veya portakal
akşam: pırasa yemeği,yoğurt,salata,1dl ekmek
ara:meyve veya leblebi..
2-3 ltre su,2fincan yeşil çay
tatlım yesıl cay ıcmesene cok agr hele 2 ane ıcıyormussun
bana 1 tane bıle agır gelıyor
havalar ısınınca herkes kactııı
bende kendim calar kendim söylerimm
evet tatlım yaa yazık oldu benim ıspanaklara ıspanağı cok da severim :))
hypatiam kendin yapsana bekleme anneni netten tarifi al zaten konserve olduğundan hemen pişiyor
nidahcımm..
sabah ki receli bıraksan diyorum az az sabahları tarcınlı süt iç recel den daha cok seker ihtiyacını kesecektir emin ol canım
burdayım canım bir yandan evrak geliyor bir yandan yediğim yoğurt uykumu getirdi sorma ne haldeyim
ı ıh kendim yapamam, çook üşeniyorummm
tarçınlı süt önerisi çook güzel ya da en azından 2 kaşık falan yiyebilirsin...
ben de ara öğünümü yiyorum şimdi.
kızlar yaa bu sabah ki meyve süt üstüne kayısı benim midemi alt üst etti karnımdan sürekli sesler geliyo wc ye gidip gelmekden yoruldmm bu gün yeşil cay içmiyorummm
mideni dinlendirip içmemek en iyisi o halde..
hypatiam kac gündür sana köpek mevzusunu dicem unutuyorumm
sağlık bakanlığından yazı gelmiş sokak köpeklerini toplayın die ortalık biıraz karısmıs ( oh ii olmus )
nys sokak köpekleri toplanmıs ama hala sahipliler ortalıkda geziyor bu defa foto cekip fotolarla ve elimdeki karar metni sayı nosuyla tekrar dilekce yazıcam fena takmıs durumdayım bu konuya
belediye baskanı sağlık grup baskanını falan aramıs bişiler bişiler ama hala amacıma ulasamadım
ben de yeşilçayımı poşetlerden içiyordum, onların hiçbir faydası yok diyorlarnapıcam bilemiyorum...
hadi kızlar mart 2 oldu, bahar geldi, çabuk çabuk vermeliyiz kg.leri, hadi motive olalım ve spor yapıp kurtulalım kg.lerden.
bu cuma size zahmet olmıcak, kişisel iletilerinizi değişmiceksiniz.. gene bnm adım yazıcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?