Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım tatlım az önce yoğurdumu ve ince dilim çavdar ekmeğimide yedim sanki bugün durmadan bişiler yemiş gibi oldum inan bana şiştim resmen

kızz oncacıkk kg.n varmış, ben de kilolusun da gitmiyoo diye şaşırdıydım...

ne biliyım kız normalde 45-50 arasıydım gecen s ene 50 ye oturdum ama cok ıyıydı 50 kılo
sonra bır hızla alıverdım 60 oldum, neyse sımdı 57 yım ıyıyım aslında aama gelınlık gıyıcem boyum 168

oglen
haslanmıs kabak
haslanmıs brokolı
antep fıstıgı 10 kadar
2,5 kıbrıt kutusu beyaz peynır
yedım bır tabak

doymam sandım ama doydum kızlar

bırazdan kuru kayısım elmam var
aralarında yarım saat bırakır yerım
aksam ne yerım bılmıyorum.

canım 168 boya 57 kg gayet iyi. boyun da kısa değilmiş ki gayet normalsin.55 ol bari, bence abartma.

ama en önemlisi bir diyetisyende kas yağ vs. ölçümünü yapıp ona göre ideal kg.ni bulman. kasını koruman ya da yağını kasa çevirmen gerekiyor bence ama daha kg. vermesen de olurmuş sanki.

kızlar yaa bu sabah ki meyve süt üstüne kayısı benim midemi alt üst etti karnımdan sürekli sesler geliyo wc ye gidip gelmekden yoruldmm bu gün yeşil cay içmiyorummm

afiyet bal şeker olsun meyvecim.. yazık olmuş ıspanaklara afiyet olsun...

benim de canım bezelye yemeği çekiyo, çok sevmemememememem rağmen hem de.. annem gelsin de yaptırayımmm

evet tatlım yaa yazık oldu benim ıspanaklara ıspanağı cok da severim :))
hypatiam kendin yapsana bekleme anneni netten tarifi al zaten konserve olduğundan hemen pişiyor

nidahcımm..
sabah ki receli bıraksan diyorum az az sabahları tarcınlı süt iç recel den daha cok seker ihtiyacını kesecektir emin ol canım

ı ıh kendim yapamam, çook üşeniyorummm
tarçınlı süt önerisi çook güzel ya da en azından 2 kaşık falan yiyebilirsin...

ben de ara öğünümü yiyorum şimdi.

burdayım canım bir yandan evrak geliyor bir yandan yediğim yoğurt uykumu getirdi sorma ne haldeyim

ayy benimde uykum var yaa havadan heralde mevsim gecirine girdik ya bence o yapıyor..
ı ıh kendim yapamam, çook üşeniyorummm
tarçınlı süt önerisi çook güzel ya da en azından 2 kaşık falan yiyebilirsin...

ben de ara öğünümü yiyorum şimdi.

tembel senii
afiyet olsun cnaım bende 1 saat sonra elmamı yicemm

hypatiam kac gündür sana köpek mevzusunu dicem unutuyorumm

sağlık bakanlığından yazı gelmiş sokak köpeklerini toplayın die ortalık biıraz karısmıs ( oh ii olmus )
nys sokak köpekleri toplanmıs ama hala sahipliler ortalıkda geziyor bu defa foto cekip fotolarla ve elimdeki karar metni sayı nosuyla tekrar dilekce yazıcam fena takmıs durumdayım bu konuya

belediye baskanı sağlık grup baskanını falan aramıs bişiler bişiler ama hala amacıma ulasamadım

ben de yeşilçayımı poşetlerden içiyordum, onların hiçbir faydası yok diyorlar napıcam bilemiyorum...

hadi kızlar mart 2 oldu, bahar geldi, çabuk çabuk vermeliyiz kg.leri, hadi motive olalım ve spor yapıp kurtulalım kg.lerden.

bu cuma size zahmet olmıcak, kişisel iletilerinizi değişmiceksiniz.. gene bnm adım yazıcakkkk

evet canım yaaa, akşam ben de soracaktım ama tabiri caizse sızmışımmm

aynen devam meyvem... madem sahipliler sahibi nerde bu köpeklerin? sokakta rahat rahat yürüyene kadar devam et... oh olsun..

bende onlardan içiyorum demleme olayı cok zahmetlii uğrasamam onunla :76:

evet bahar geldi ve bizim verilecek bir süür kilomuz varrr

cuma deredeceyiz kızlar unutmayınnn ona göre hazırlanın

benden 500 gr demiştim ama şimdiden 600 oldu ben en iisi 1000 gr diyeyimm

hypatiam o hiç belli olmazz bak karciceğide bomba gibi bu haftaa

bana nee bana neee ben birinci olacağım, artık vaktim kalmadı çabuk çabuk zayıflamak istiyorummmm. hedefim 62 idi, 58 oldu artık çook yaklaştığımı hissediyorum tü tü tüüü maşşş

ablamın düğününde taş gibi olucam taşşş

cumaya 65'li bir şeyler görmek istiyorummmmmm, haftaya da 65'in altına düşmek ve 65'i ve üstünü sonsuza dek terk etmek istiyorummmmm...

bu cuma 65'li bir şey
haftaya cuma 64
mart sonu 60-59
nisan sonu 55
mayıs sonu 50
haziran sonu meftaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…